Flörtün İlk Adımı; Nasıl Göz Kontağı Kurulur

Merhaba millet ben Mr Deer, daha önceki yazılarımdan ve videolarım dan beni birçoğunuz fazlası ile tanıyorsunuz. Bugün konumuz Göz Kontağı kurmak. Günümüzde bir çok erkek zararsız gözükeyim derken göz kontağı kurmaktan kaçıyor ve silik bir karaktere sahip izlenimi yaratıyor kendinde. Özellikle kızlarla flört konusunda göz teması çok önemli, flört gözlerle başlar. Göz Kontağı kuramayan erkek flört konularına geride başlar. Bu video da sorunun temel sebeplerinden, neden göz kontağı kurulmalı ve kuramayan dostlarıma önerilerde bulundum. Görevimiz göz teması.. İyi Seyirler!

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MustafaAliBroOdyssey Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Odyssey
Guest
Odyssey

Benim için zaman zaman nükseden bir problem göz teması kurmak. Sol gözümde az miktarda kayma var. Halk ağzıyla şaşılık da diyebiliriz. Hal böyle olunca zaman zaman garip bakışlarla karşılaşabiliyorum. Devamında da “Nereye bakıyorsun? Bana mı yoksa başka tarafa mı?” minvalinde bir cümle geliyor karşı taraftan. Beni rahatsız hissettiren bu örnekler göz teması konusunda olumsuz etkiliyor beni. Özgüvenimi düşürüyor diyebilirim. Bu durumun üzerine gitmeye çalışıyorum. Karşı taraftan böyle bir dönüt aldığımda moralimin anında düşmemesini sağlamaya çalışıyorum. Bunun üstesinden geldiğimde çok yol katetmiş olacağımı hissediyorum.

Bro
Guest
Bro

Direkt gozum şaşı desen daha saglam bir cevap olur bence hemde durumundan utanmadigini gostermis olursun. Benim el yazim kotu kalem tutarkende uzun sure sonra ellerim agriyor bunu sorduklarinda parmaklarim carpik diyip elimi gosteriyordum konu direkt kapaniyordu

Mustafa
Guest
Mustafa

Kardeşim o sorun bende de var ve tedavisi yok. Şaşılık için gözlük kullanıyorum. Henüz o anlamda bir sıkıntı yaşamadım bakışma konusunda. Gözlüğün faydası çok

Ali
Guest
Ali

Kızlarla iletişimim kuramamam,dolayısyla ortamlarda umursanmayan birey olmam. Sohbetim doğruya doğru sıkıcı oluyor. Naber, iyi sen veya bir kaç kısa konuşma oluyor. Durağan ve sıkıcıyım. Mesela iş yerinde 1 yıldır çalıstığım kızlarla sadece merhabam var yeni baslayan 2-3 haftalık adamlar çok iyi arkadas olbiliyor. Sanırım anlatabildim. Amacım kızlarla konusabilmek sosyal ortamda.
Bu arada setlere çıkıyorum (2 aydır) numarada aldığım oldu şimdiye kadar 4 numara 2 instagram aldım. Ama orada bile eğlenceli değilim ki bence değişkenler farklı..