Yeni başlayanlar için kızlara yürüme ve flört – Sıkça sorulan sorular

Yorumlarda çoğu kişinin ilk adımı attıktan veya sonrasında gelen buluşmalarda kızla ilişkiyi nasıl ileriye taşıyacağı konusunda hala tereddütler yaşadığını görüyorum. Aslında bu konuda sitede parça parça yazılmış birçok yazı var ama aşağıdaki 20 soru ve cevap bu konuya yeni girenler için tek seferde anlayabilecekleri bir rehber sunuyor. Yazı meşhur PUA forumu Sosuave’de 15 sene önce yayınlanmış. Ancak tavsiyeleri bence hala geçerli ve kızlarla özellikle ilk tanışma ve ilişkiyi ilerletme safhasında işinize yarayacak bilgiler mevcut. Tek seferde yutmalık kırmızı hap. 

Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi  hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim?  Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde aradığınızdan daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım?  Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.

 

Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım?  Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin.  Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Çeviri: Most commonly asked newbie questions

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

555
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
161 Comment threads
394 Thread replies
16 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
173 Comment authors
NovanordaFurkanMamiAnonimMemo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Nowwhay
Guest

Hocam selamlar, sevgiler. Dedikleriniz tamam. Bu süreçte iliçki öncelikli olmaya çalıştım bu bir hataydı. Kızı nextlemiştim fakat kendiliğinden geri geldi. Gitmeden önce “sence biz flört gibi miyiz bence arkadaş gibiyiz 3-4 günde bir konuşuyoruz” dedi. Fakat bunu bir bahane gibi sundu arkadaş olmadığımızı bence flört evresini bile yakınlaşarak çoktan geçtimizi ama böyle düşünüyorsa durumu tekrar değerlendirip bana haber vermeisni söylemiştim ki ertesi gün aradı bende yine bir buluşma ayarladım. Fakat sormak istediğim soru kızı ne kadar arayıp sormak istesemde aklını bir başkası daha karıştırıyor gibi ki zaten kız sevgili olmakta istemiyor anladığım kadarıyla aman takılıyoruz işte çok düşünüyorsun gibi bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

kız sevgili olmakta istemiyor anladığım kadarıyla aman takılıyoruz işte çok düşünüyorsun gibi bir şey söylemişti Seks var mı? Seks yoksa bildiğin yedek lastik uydu erkeğisin.

Yani kızı ilgisizliktende kaybetmek istemem ama ilgi vererekde kaybetmek istemem. Senin olmayan birini kaybedemezsin. Önce bir hayal dünyandan uyan.

Böyle flörtün üstü sevgililiğin alt kademesi gibi bir kısım düşünsek Yok öyle bir kısım. O dediğin yedek lastik uydu erkeklerin kendi egolarını okşamak için, içinde olduklarını hayal ettikleri daha yüksek durumdur. Sen flörtün de altısın.

bu kısımda kıza karşı buluşma haricinde ilgi seviyemi nasıl ayarlamalıyım? Sen bence ne kadar uydu erkek kalacaksın onu düşün.

Nowwhay
Guest

teşekkür ederim mahmut abi. Anladığım üzere yapılacak tek hareket kızı nextlemek olacak? Fakat mahmut abi ben kızı hayatımdan gönderdikden sonraki ulaşmasında ağlamaklı bana ulaştı ve onu bir başarı olarak gördüğümden falan bahsetti. Bu kız hakkında çok şey sordum fakat mahmut abi deki kızı hayatından çıkart engelle yapayım. Buradan sonrasını zaten kurtaramam, en az zararla kızı hayatımdan atmam gerek fakat bunu nasıl yapabileceğim bilmiyorum hiç tecrübem yok hep ghostingle bitti geçmişim.

Mahmut Abi
Admin

Fakat mahmut abi ben kızı hayatımdan gönderdikden sonraki ulaşmasında ağlamaklı bana ulaştı Eh, beta uydu erkek yörüngeden çıktı mı önüne iki kemik atacak ki, zavallı umutlanıp hemen yörüngeye dönsün.

kızı hayatımdan atmam gerek fakat bunu nasıl yapabileceğim bilmiyorum Hesabını nasıl engelleyeceğini ve sana ulaşırsa nasıl cevap vermeyeceğini biliyorsun.

hiç tecrübem yok hep ghostingle bitti geçmişim Önüne gelene uydu olma o zaman.

Nowwhay
Guest

Tekrardan teşekkür ederim mahmut abi bu arada seks olmadı yiyişme olmuştu oda 1-2 ay kadar önce… Sadece son bir sorum var ne cevap vermeyeceğimi biliyorum fakat beni suçlayacağınıda biliyorum. İtşe bu sebeple ne diyeceğimide bilmiyorun.

Mahmut Abi
Admin

Önünde el pençe divan dur ve premsesine sana hesap sorduğunda ne diyeceksin diye eziklen. Mutlaka bir saçmalık bulursun. Siz bu kızlardan niye bu kadar korkuyorsunuz?

Marco
Guest
Marco

Mahmut abi tekrar merhaba. Yine bir kiz var.. bu sefer benden 12 yas kucuk. Ben 33 kiz 21 yasinda. Ben yazilim muhendisiyim kizda universitede gida muh bolumu okuyor. Universtede bir iki kez gordum ve cok begendim. Biyerlerden instagramini bulup takip ettim. Yaklasik bir hafta sonra takiplestik. Kizla espirilide olsa kisa kisa konusuyoruz. Hatta yasimin 26 27 oldugunu sandigini soyleyip 33 olunca sasirdi ve abi demem lazim sana dedi bende, bu sitedeki shit testlere cevap sayfasindakilere benzer abartarak cevapladim o da guldu espiriyi devam ettirdi. Gunde cok az mesajlasiyoruz konusmayi bir an once iyilestirip bulusmaya getirmek istiyorum ama mesajlasmalarimiz cok siradan… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Gunde cok az mesajlasiyoruz konusmayi bir an once iyilestirip bulusmaya getirmek istiyorum ama mesajlasmalarimiz cok siradan ve soru cevap sekline dondu. Muhtemelen senin zorunla yürüyor. Kızın sana ilgisi olmadığına işaret. Muhabbetin sıcak olmasına izin vermeyen kıza buluşma teklif etmene gerek yok, pas geçebilirsin. Kiz az takipcili acik sacik fotograflar koymayan az gonderisi ve hikayesi olan bir kiz CPD si 8.5 olan bir kiz. Ama sana ilgisi çok düşük. Bu konu hakkinda nasil davranmam ne yapmam veya yapmamam konusunda dusuncelerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Mesajlaşmayı senin zorladığın, pek sıcak olmayan kızla buluşmak vakit kaybıdır. Pas geç. İlla buluşacağım diyorsan ki muhtemelen reddedileceksin,… Read more »

Marco
Guest
Marco

Tamamdir mahmut abi cok tesekkurler

Ahmet
Guest
Ahmet

Abi selamlar.
Bir kizla konusuyordum sonra bulusmaya davet ettim. Bulusmada cok pasif davrandim. Sonradan bunun da farkina vardim tabi. Mesajlasirken 2. bir bulusma ayarlamaya calistim ama kiz sansini kaybettin dedi ama bunlari yazarken bile hâlâ ufak bir ilgisi var gibiydi. Ben de cok ugrasmamak icin bazen olmuyorsa olmuyodur o zaman yazip nextledim. Sonradan baska bir arkadasindan ogrendim ki kizin da bana ilgisi varmis. Bulusma okey gecmis ama cok da bir sey olmadigi icin kiz fazla bir sey hissetmemis. Nasil toplarim?

Mahmut Abi
Admin

ama kiz sansini kaybettin dedi ama bunlari yazarken bile hâlâ ufak bir ilgisi var gibiydi Sana açık açık istemiyorum demiş, sen açlığından hala umut kırıntısı bulmaya çalışıyorsun. Bu kafa seni daha da pasif, daha da itici yapar. Sonradan baska bir arkadasindan ogrendim ki kizin da bana ilgisi varmis. Bulusma okey gecmis ama cok da bir sey olmadigi icin kiz fazla bir sey hissetmemis. Kesin vardır, şansını kaybettin demek kesin ilgi işareti 😀 Nasil toplarim? Bu buluşmada hatalarından ders alıp sonraki maçlara bakmak yerine nasıl toplarım diye arayan adam itici olmaya, buluşmalarda betalaşmaya layık ve mahkumdur. Bu kız gibi başta ilgisi… Read more »

Batuhan
Guest
Batuhan

Mahmut abi selamlar acil yardımına ihtiyacım var. Yaşım 35 yönetici olduğum yerde işe yeni giren bir kız var 25 yaşında kızla tanıştık sohbet ilerledi bir süre konuşmayı kestik durum paylaştım mesaj attı yine konuştuk. Kızdan hoşlanmaya başladım ama belli etmedim sohbeti kestiğimde bir kaç gün sonra yeniden yazdı bu sefer hoşlandığımı söyledim kendiside etkilendiğini belirtti sonra çok defa buluştuk ama fiziksel yakınlaşma olmadı sevgili modunda değiliz. En son buluştuğumuzda bana senin güçlü bir erkek olduğunu düşünüyorum diğerlerinden farklısın dedi, bende sevgilim olmanı istiyorum senden çok hoşlanıyorum dedim bu şekilde olmaz dedi her yere ben davet ediyorum hep ben mesaj atıyorum… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Mahmut abi selamlar acil yardımına ihtiyacım var. Acil servisimiz var, burada sıra çok. Kızdan hoşlanmaya başladım ama belli etmedim Çok gereksiz bir şekilde, senin yaşına yakışmayacak şekilde hızlı. sohbeti kestiğimde bir kaç gün sonra yeniden yazdı bu sefer hoşlandığımı söyledim Açılmak pişmanlıktır. kendiside etkilendiğini belirtti sonra çok defa buluştuk ama fiziksel yakınlaşma olmadı sevgili modunda değiliz Arkadaş modundasınız. Fiziksel yakınlaşma kendiliğinden olacak sanıyorsun sanırım. Sen yakınlaşacaksın. Sen yakınlaştın ve seni reddettiyse kızın sana pek ilgisi yok. Sen yakınlaşmadıysan kızın olan ilgisi de gider. En son buluştuğumuzda bana senin güçlü bir erkek olduğunu düşünüyorum diğerlerinden farklısın dedi, bende sevgilim olmanı istiyorum… Read more »

Dilek
Guest
Dilek

Bir sırtlanın anıları, yazık

DolarGibiErkek
Guest
DolarGibiErkek

Geldi adil yıldırım fan club üyesi

unknown
Guest

Malezyadayım, kızlarla tanışıyor konuşuyorum ama İngilizcem yetersiz geliyor bazen kızı anlamıyorum canımı sıkıyor bu, İngilizce hazırlık oluyorum ve seviyem B1 b2 seviyesinde , olduğu kadarıyla mı yürüyeyim yoksa bu sene İngilizceyi c1 ve c2 getirip öyle mi yürüyeyim tanışayım, herkes İngilizce konuşuyor

Mahmut Abi
Admin

Yürümeye devam et. Bahasa da öğren. Kolay bir dil. Hem de hem Malezya’da, hem Endonezya’da konuşuluyor, kafadan 300 milyon nüfus.

Memo
Guest
Memo

Mahmut abi, kızla wp de konuşuyoruz ve ben bir gün 6-7 saat sonra yazdım, o da iyimisin iyiyim dedim yazmakmı istemedin konuşmak istemiyorsan söyle yazdı ben ise yazdım dedim. Tamam sen iyiysen problem yok yazdı 1 gün yazmadı ve kız diğer gün bir daha iyimisin merak ettim yazdı ben bilerek soğuk yaptım durduk yere 🤣 1 hafta oldu konuşmuyoruz sence yazmasını mı bekleyeyim yazayım mı?

+ ters psikoloji yapmak mantıklı mı kadınlara?

Mahmut Abi
Admin

o da iyimisin iyiyim dedim yazmakmı istemedin konuşmak istemiyorsan söyle yazdı Özgüven yoksunu birine benziyor.

kız diğer gün bir daha iyimisin merak ettim yazdı ben bilerek soğuk yaptım durduk yere 🤣 Sebep?

1 hafta oldu konuşmuyoruz sence yazmasını mı bekleyeyim yazayım mı? Neden yazmayacaksın? Gerçi muhtemelen olay gitmiş bitmiştir.

+ ters psikoloji yapmak mantıklı mı kadınlara? Ergen işlerine bakmıyorum. Bakan biri vardır.

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi 2 yıl önce reddeden kıza yazıp date çağırsam nasıl olur? İkimizin toyluğundan ötürü aramızdaki dinamik bayağı saçma gelişmişti. Hala toyluk vardır ama ben iki sene içinde bazı konularda çok değiştim. Bir ara geçmişimi düşünürken aklıma bu kız geldi. Kızda ilişki materyali birçok şey vardı. Yaşlar şuan 20. Halihazırda şuan tabak çeviriyorum. Fikrini merak ediyorum.

Mahmut Abi
Admin

Önce iletişime geç ve sıcak bir iletişim oluyor mu bak. Sonra eğer sıcaksa çağır. Ama olma ihtimalinin çok düşük olduğunu bil ve pek hayale kapılma.

Mami
Guest
Mami

Merhaba abi bundan 2 sene önce bı aralar internette fenomeni olmamın vesilesiyle bir kızla tanıştım o bana yazdı hayranlığını dile getirdi neredeyse ön sevişme denilecek kadar bir yakınlaşma oldu aramızda fakat senin dediğin gibi kızı kafeslemeye çalıştım ve kızda çok geçmeden başka bir erkekle story attı o sıralar doğru olduğunu düşündüğüm için ciddi bir tepki verdim (küfür kıyamet) neredeyse 1 yıldır her ay ya o yazıyor ya ben kızı kaybettiğim zamanlar oluyor kendim gönderdiğim zamanlar oluyor (fenomen olduğum dönem bir çok kızla ilişkiye girdim ama diğerleri giderken bu kaldı)

Furkan
Guest
Furkan

Abi geçen seneden tanıdık bir kızla sosyal medya aracılığıyla tekrar karşılaştım. 20-30 mesajlık bir sohbet geçti aramızda. Konuşma boyunca benim 5 mesajıma karşılık 6 mesaj benzeri bir oran vardı. Genel olarak olumluydu diyebilirim. Konuşmanın nispeten alakasız bir noktasında meseleyi ilişkilere getirdi ve “senin ilişkin vardı ne oldu” diye sordu. O biteli oldu baya tarzı bir cevap verdim ve kısa bir süre daha konustuk. Bu soruyu sormasını bir yürüme sinyali olarak almam abartı mı kaçar? Çok alakasız bir noktada sevgilimle ne olduğumu öğrenmek istemesi şaşırttı çünkü. Bugün yine bir yoklama mesajı yazıp 2 gün sonrasına buluşmaya çağırmayı düşünüyorum. Verebileceğin tavsiye var… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu soruyu sormasını bir yürüme sinyali olarak almam abartı mı kaçar? Yürüme sinyali olmayabilir ama yürümene engel yok.

Novanorda
Guest
Novanorda

Ben üniversitede bir kızla tanıştım . Biraz sohbet ettik sınırlı zamanım vardı. Kalkarken instagramını aldım. Akşam yazdım ilk mesaja geç döndü sonrakilerde 6 8 saat döndüğü oldu bende hemen cevap vermedim. basit bir konuşma oldu çok az. Ama ben sorduğumda sorulara genelde sen nasil yaptin diye karşılık verdi. Sonrasında durdurdum mesajlasmayi nextleyim mi yoksa sınırlarını az daha zorlayın mi. Çok fazla tecrubede yaşamadım acikcası boyle

Mahmut Abi
Admin

Nextlesen pek bir şey kaybetmezsin. Ama bir veya iki kere buluşma teklif edip gelmezse de nextleyebilirsin.

“yoksa sınırlarını az daha zorlayın” kızı ödül kendini ödüle ulaşması gereken alt sınıf eleman gören adam kafasıdır. “Kıza bir şans vereyim mi vermeyeyim mi” diye soracaksın. O şansı pek hak etmiyor.

Novanorda
Guest
Novanorda

Kıza buluşma teklifi ettim işim var dedi reddetti, şu gün olabilir de demedi Daha fazla mesaj atmamın bana zarar verebileceğini düşündüm.

Mahmut Abi
Admin

2 kere reddedilmeye rağmen daha fazla mesaj atarsan zarar görürsün.

Novanorda
Guest
Novanorda

Yok bu kıza ilk defa buluşma teklif ettim. Ama merak ettiğim yapılacak topluluk faaliyetlerinde bununla karşılaşma ihtimalim var. Birde reddeden kızlar neden sosyal medyada sabit bırakır ki

Mahmut Abi
Admin

Buluşma teklifini reddetti diye neden sosyal medyada sana bir şey yapsın? Bunun iyiye işaret olduğunu umuyorsan, iyiye kötüye hiçbir anlamı yok.

1 9 10 11