Yeni başlayanlar için kızlara yürüme ve flört – Sıkça sorulan sorular

Yorumlarda çoğu kişinin ilk adımı attıktan veya sonrasında gelen buluşmalarda kızla ilişkiyi nasıl ileriye taşıyacağı konusunda hala tereddütler yaşadığını görüyorum. Aslında bu konuda sitede parça parça yazılmış birçok yazı var ama aşağıdaki 20 soru ve cevap bu konuya yeni girenler için tek seferde anlayabilecekleri bir rehber sunuyor. Yazı meşhur PUA forumu Sosuave’de 15 sene önce yayınlanmış. Ancak tavsiyeleri bence hala geçerli ve kızlarla özellikle ilk tanışma ve ilişkiyi ilerletme safhasında işinize yarayacak bilgiler mevcut. Tek seferde yutmalık kırmızı hap. 

Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi  hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim?  Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde aradığınızdan daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım?  Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.

 

Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım?  Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin.  Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Çeviri: Most commonly asked newbie questions

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

555
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
161 Comment threads
394 Thread replies
16 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
173 Comment authors
NovanordaFurkanMamiAnonimMemo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Murtaza
Guest
Murtaza

oyf. çok iyi fikir ! tek tek sırayla yapılacaklar hakkında güzel not çıkarılır buradan. şu iki şey özellikle dikkatimi çekti: 1- önceden defalarca tekrar edilen ve meleke haline getirilen açılış cümlesi. bu çok iyi fikir hakkaten. kızdan veya ortamdan etkilenmeden, ses tonu duruşa dikkat ederek takır takır konuşmayı mümkün kılar. 2- ”Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT! bu kafa yapısı çok önemli bence. bir erkeğin vakti ve ilgisi değerlidir. böyle boş şeylere değilde nelere odaklanmamızı hatırlatan güzel bi… Read more »

insan
Guest
insan

Yorumların büyük bir çoğunluğuna cevap olarak bu başlığın linkini vermek yeterli olur sanırım. Birde “bu sitedeki yazıları hangi sırayla okumalı?” şeklinde yeni bir başlık da açılabilir.

Oxampyl
Guest

En alttan başlıcaksin.

ÖCÜ
Guest
ÖCÜ

5 yıl sonra eski sınıfımdaki bi kızı İnstagramda gördüm. Epey değerlenmiş. Ona nasıl yürümemi tavsiye edersiniz?

Arsogin
Guest
Arsogin

“Endişelenme, gayet iyiydin”
En beğendiğim kısım 😀

Mahmut Abi
Admin

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT! Bu soruyu soran çok ama sorunun soruluşu yanlış. Sürekli reddediliyorsanız burada ortak payda kızlar değil sizsiniz. Karşınızda gizli tapınaklarda buluşup kurban edilen bakir erkeklerin kanını içerek “Herkese am … Şakire yok” diye and içen bir kadınlar birliği yok. Hepsi birbirinden ayrı hatunlar. Sorunun doğrusu şu : Ben neden buluşma daveti sürekli reddedilen bir erkeğim? Böyle sorun, tek tek davetlerinizi düşünün, yanlışlarınızı (tamamen sizin KH yorumunuzla) bulun ve bir daha yapmayın. Eğer yanlış… Read more »

Sir Tristan
Guest

“Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!” Bence sorunun asıl yanıtını dahi çoğunluk kendine sormak istemiyor. Böyle bir durumda herkes, “kızın hangi sebepten huylanıp, kabul etmediği” kısmına odaklanıyor. Buna oturup kafa yordukça daha fazla gerilir ve kendi kendinizi yersiniz ve gitgide paranoyalık is loading. BİR SORU: “Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.” kısmıyla ilgili. Güzel bir flört sürecinden sonra bu zor kız tripleri çıkıyor, gerekli mesaj alınıp hamle yapılsa… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Tabii ki NEXT, fakat bahsettiğim süreçte hatunun “mesajı almak için geç kaldın” altmetnini vermeye çalıştığını söyleyebilir miyiz? Burda yapmayın denilen şeyi yapıyorsun. Kendi hatalarına odaklanacağına kız acaba mesaj mı vermeye çalışıyora odaklanıyorsun. Bu strateji asıl problemi görmeni zorlaştırır. Doğru soru şu :

Ben kadının bu moda geçmesine katkıda bulunacak ne yapıyorum?

Bu soruya cevap verebiliyorsan o cevaba odaklan. Kızın mesaj vermesi falan kadını merkeze alarak düşünmektir. O trip dediğin şeyler senin yaptığın ya da yapmadığın şeylere bir tepki mi? Değil ise nedeni seni ilgilendirmez.

Rexuras
Guest
Rexuras

‘Karşınızda gizli tapınaklarda buluşup kurban edilen bakir erkeklerin kanını içerek’
Hahaha adam daha ne desin..
Mahmut çok yaşa emi!

35lik
Guest
35lik

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor?

Bunu kafaya takan adam hiç ”bolluk” içinde olmamıştır, hiç ”bolluk zihniyeti” nin keyfini tadamamıştır.

Kısa bir dönem bile bolluğa kavuşursa görecek ki bazen kendisi de her şeyi ”tamam” gözüken bir kızı sadece o gün başka işi olduğu, kafasında başka bir şey olduğu, vs nedeniyle ret edecektir.

Mahmut Abi
Admin

Biz bekarken 5 kıza yürüyoruz biri ile çıkıyoruz, bunu diyen adam da 5 kıza yürüyor biriyle çıkıyor. Ama biz 5 kıza bir ayda yürüyoruz adam 2 yılda.

The Dark Kinight
Guest
The Dark Kinight

Mahmut abi merhaba,
Biliyorum kızacaksın ama tecrübelerine ve fikrine ihtiyacım var.Hoşlandığım kız iş çıkışında (2 kız 2 erkek) benim bulunduğum güzergaha gelince bilinçli bir şekilde yanındaki kız arkadaşını yavaş adımlarla geri kalarak ,erkek arkadaşlarıyla 5-6 metre mesafe açıyor.Bu bir fırsat penceresi mi?Ya da ince bir YD mi veya mesaj mı?2-3 defa şahit oldum.Normalde dediğim gibi yan yana yürürlerken benim bulunduğum alana geldiklerinde hoşlandığım kız bunu bilinçli mi yapıyor?Biliyorum yürü olmazsa next diyeceksin ama şimdi başarısız olmak istemiyorum.

Mahmut Abi
Admin

Manasız ve muhtemelen abazan gencin gündüz düşleri. NEXT ne birader oyunda bile değilsin neyi nextliyorsun? 😃 yürüdüğün kızı nextleyebilirsin anca.

Kıza yürümek için kesinlik bekliyorsun. Zaten çoktan başarısız olmuşsun. Sen şuna kendimi pembe düşlerle kandırmaya devam etmek istiyorum de.

Bu sitede bu kadar takılmış bir adamın dün görmüş adamdan farksız olması cidden utanç verici. Sana cevap vakit kaybıydı ama yeni gelenlere mesaj olsun diye yazdım.

The Dark Kinight
Guest
The Dark Kinight

Zalımsın Mahmut Ama aşağılaman doğru değil😅
Kıza yanlış yürüyüp telefon numaramı vermek istedim o zamanlar oyunu bilmiyordum tam.Aptal bir beta arkadaşın tavsiyesiydi.

ZoldyckKillua
Guest
ZoldyckKillua

Benim anlamadığım “Biliyorum yürü olmazsa next diyeceksin ama…” tarzı yorumları bu sitede nasıl bu kadar çok gördüğüm. Hepiniz Mahmut Abinin cevaplarını “bildiğiniz” halde neden sormaya devam ediyorsunuz?

Mahmut Abi
Admin

Aksi söylenecek ve aksine yeşil ışık verilecek umudu.

Elansar
Guest
Elansar

Abi bir keresinde hatunun biri ilk buluşmanın ardından “yha bişi sorcam sen playboy musn .s” tarzı bir mesaj göndermişti. O zamanlar tam kırmızı haplı biri olduğum söylenemezdi. Şimdi burada uzunca bir süre geçirince bunun bir shit test olduğunu algılayabiliyorum. Bende bu hanım kıza cevaben dumanın tadına bakacağım şarkısını göndermiştim güldü etti filan. Ama neden böyle bir soru sormuş olabileceğime tam net bir cevap bulamadım. Üzerinde çokça düşünülmesi gereken önemli birşey değil ama senin düşünceni merak ettim.

HakanClk
Guest
HakanClk

Mahmut abi merhaba,
Şuan flört dönemindeyim kızın yd sini bekliyorum.Hoşlandığını tam belli etmiyor bunun sebebi ne olabilir ?Birde hoşlanılan kişiyi görmezden gelmek,yok saymak bilinç altındaki nedeni ne olabilir?

Mahmut Abi
Admin

Senden hoşlanmaması olabilir.

HakanClk
Guest
HakanClk

aslında yd atmıştı ama ben o zamanlar başka kızla ilgileniyordum.Sonra kız trip felan atmaya başladı.Hala hoşlandığını düşünüyorum ama Mesela oyun oynadığını düşünüyorum.Şimdi görmemezlikten gelmesinin sebebini merak ediyorum oyunsa yd beklemeden gideceğim

Mahmut Abi
Admin

Bu tür 1000 tane soru soruldu burada. Hepsinin de cevabı aynı. Kızın ilgi seviyesini Mahmut Abi’ye ya da Falcı Topal Mahmut’a sorup anlayamazsınız. Gidip kıza yürüyeceksiniz sonra da hatun sizi istiyor mu yoksa ıslak ergen düşleri mi görüyorsunuz anlayacaksınız.

Ama gündüz düşü görüyor gibisin. Flörtün olmayan kızı flört dönemindesin gibi yazmışsın, oysa daha yürümemişsin bile. Seni görmezlikten geliyor. Senden eskiden bile hoşlandığı şüpheli.

Rodero
Guest
Rodero

peki ya tipten suphe edilirse sensei ?

Mahmut Abi
Admin

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Yukarıdakilerden önce maskülen benliğinizi geliştirerek, kendi CPDnizi arttırarak ve duygusal güç kazanarak. Yukarıdakiler ikinci plandadır ve öncesinde değeriniz gelişmezse hep çaba göstermek zorunda kalırsınız.

The Dark Kinight
Guest
The Dark Kinight

Mahmut abi merhaba çok merak ettiğim iki sorum hakkında fikrini alacağım:
1-) Daha önce bir yazınızda reddeden kız eğer hiperagaminizi yanlış hesaplarsa geri döner demiştiniz ama süre olarak iki hafta demiştiniz,çok uzun süre Sonra dönüp tekrar fırsat penceresi açan bir kız hakkında ne düşünüyorsunuz?(4 ay Sonra)
2-) Reddeden kızın davranışları kendiniz hakkında fikir edinmemiz açısından önemli Bunu yazılarda belirtmiştiniz.Peki reddeden bir kızın hiçbir şey olmamış gibi davranması Ne anlama gelir?(reddetti pişman olup geri döndü ama ben nextlemiştim)

Mahmut Abi
Admin

Yanlış hesapladığını düşünürse geri dönerden çok acaba yanlış mı hesapladım diye yoklar. Ortalama beta bu “dönüşün” hata olduğunu hemen gösterir. Maalesef bu yoklamaya kıza şans vererek cevap verirseniz kız bunu genellikle “himm hala başka alternatifi yok” diye yorumlar. Bu 3 hafta sonra ya da 3 ay sonra farketmez.

Reddeden.kızın pişman olduğu senin hüsnü kuruntun muhemelen. Bu sorduğunuz kız şunu yaptı ne anlama gelir sorusu gibi saçmalıkların cevabının ne olduğunu çok söyledik? Sana ne? Kadınlarla başarılı bir erkek spesifik bir kadın neyi neden yaptı merak eder mi sanıyorsun?

The Dark Kinight
Guest
The Dark Kinight

Hata olduğunu Zaten gösterdim nextlemiştim ve ben o sıra kapalı bir kıza yatırım yapmaya başlamıştım.Ama kız etrafım da dolanmaya başladı hatta şok geçirdi döndüğünde kapalı kapıyı görünce ama hata bendeydi kızda değil.YD ti net almama rağmen işyerinde ki iş yoğunluğundan dolayı kıza geç yürüdüm.Kız da korkak olduğumu düşündü yanına gittiğimde soğuk davrandı fırsat penceresini kapatmıştı.Tabi ben de nextledim.Ancak kız etrafımda konumlanır tekrar fırsat penceresi açtı.Sanırım şuan benden hamle bekliyor ama ben kızdan soğudum biraz.

Mahmut Abi
Admin

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Evet doğru gerçi ben sandalye işine pek girmiyorum. Ama kız siz kapıyı açınca “ben kendi kapımı açamaz mıydım, kadın erkek eşit değil mi, bik bik bik” diye feminist bir şeyler söylerde kapıyı da arkasından kapayıp kaçın!

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

Kapı açma kısmına katılmıyorum. Meriçlerin bile bazılarının güldüğü bir olay.

Mahmut Abi
Admin

Oturup muhabbete girmeden hatunun götüne bakmak için iyi fırsat halbuki.

Revealling
Guest
Revealling

Kapı açmak ve yönlendirmek ev sahibi ve baskın olduğunu gösterir. Siyasilerin bir çoğuna bakmanız yeter.

Meriç olmamak için diğer uca atlamaya gerek yok :d Siyah ya da beyaz olarak bakılıyor olaylara.

Sandalyeye de pek gerek yok.

Storm
Guest
Storm

Meriç olmak ya da Kırmızı Haplı çocuk olmak bana kalırsa kafa yapısıyla ilgili bir olay. Hem sen kapıyı bir ihtimal bile olsa sana verecek bir kız için açıyorsun, meriç kardeşim ise yürümeyeceği bir hatun için. Bu kafadaki adam bana gülse ne fark eder, kızları kucağına alan bensem gerisinin önemi yok.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Gerekli durumlarda göstereceğin nezaket, sana görmediğin kapıları açacaktır.

Boi
Guest
Boi

Gymdeki kızlara nasıl yaklaşmak gerekir? Bazen ordaki trainerle sürekli muhabbet halinde oluyorlar aynı zamanda diğer elemanlar da bana göre daha yapılı olduğu için benden öndeler. Mesela kulaklık takan kızlar da oluyor. Onlar için de ne yapmak lazım?

dr faustus
Guest
dr faustus

eğer kaslı bir vücudun yoksa bulge belirten şort giy. Kızlar buna bizim memeye düştüğümüz gibi düşüyorlar. :D:D

ikinci tavsiyem de sabah saatlerinde gitmen. akşam saatler spor salonları tam bir jungle. am salonun alfalarının ağzında. ama sabah saatleri daha güvenilir. küçük balıkları toplayabilirsin. :D:D

üçüncü ve son olarak, milfler de ilgini çekiyorsa 30-40 yaş arasındaki milflere de yanlayabilirsin. onlar da kolay düşüyor.

salondaki hocalara bakma. onlar kızların dibinde bitiyor zaten. hepsi am canavarı. swh

YORGUN
Guest
YORGUN

Ben bir şey danışmak istiyorum…
Diyelim ki…
Bir çok hobim var
Çok kaliteli giyiniyorum
Spor yapıyorum
Seçiciyim… beğenmediklerime karşı nefes alsın mantığıyla yaklaşmıyorum muhatap olmuyorum.. ama çevrem de Yok… sosyal ortam Yok.. böyle elim bomboş mu durayım…. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne önerirsiniz?
(Misal son 2-3 ay boyunca elime kız eli değmedi :))

dr faustus
Guest
dr faustus

seçiciliği çok abartma. akarı kokarı olmayanlardan en iyisinin tepesine çök 🙂

YORGUN
Guest
YORGUN

Abartmıyorum sadece derin nefes alanları seçiyorum 😂…
Şaka bi yana cidden sıkıntı büyük erkek olarak ilk adımı atmak aktif olmak zorundayız bendeki eksiklik bu.. bakalım artık 🙂

mersinmerkez
Guest
mersinmerkez

mahmut abi merhaba ,
bir çocuk bir kzıın sürekli çevresindeyse sabah evden alıp okula getiriyorsa sırlarını paylaşıyorsa ve tüm bunları onu etkilemek için yapıyorsa sence kzıın bunlara bakş açısı nasıl olur( çocuk yakışşıklı bu arada ) yani kız elemanı sevgili materyali olarak görebilir mi yoksa arkadaş olarak mı görüyor ? teşekkürler şimdiden

Mahmut Abi
Admin

Bu çocuk sen misin yoksa başkası mı?

mersinmerkez
Guest
mersinmerkez

başkası vallah mahmut kaptan

Mahmut Abi
Admin

Kızın uydusu gibi duruyor ama kızın alternatifi yoksa sevgili yapabilir. Neden soruyorsun? Kıza yürüyeceksen yürü, yürümeyeceksen zaten senin derdin değil.

Satori
Guest
Satori

Arkadaşın kızın kız arkadaşıdır

Metsds
Guest
Metsds

Mahmut abi zor kız diye bişey yoktur zamanınızı alır o özel kız felan filan kafasına girmeyin direk nextleyin değmez felan diyordun ama burda zor kız testtir üzerine gidin diyorsun

Satori
Guest
Satori

Öncelikle makale bir çeviri ve orjinali bozulmadan çevirisi yapılıyor. Ayrıca makalede de shit testten bahsediliyor. Yani özel kadınınızın peşinden koşun ondan asla vazgeçmeyin demiyor. Max 2 defa davet edersin, shit testleri geçersin hala soğuk ilgisizse next.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Adam haklı aslında bir bakıma Makaledeki bazı bölümler şu Kemal Sunal’ın “Dokunmayın Şabanıma” filmindeki kitaptan farksız.

Yine de Çevirmen meslektaşımın emeğine sağlık, dikkate değer kısımlar var.

Mahmut Abi
Admin

Yazının bu kısmına katılmıyorum zira bence zor kızı oynayan kız yoktur, ilgisi yetersiz hatun vardır. İlgisiz değil dikkat edin. İlgisi yetersiz kızı aramak bende hep bu kıza kaldım daha ilgili bir tabak bulmam lazım tepkisi uyandırır, zoru oynuyor dur şunun shit testini geçeyim değil.

Rexuras
Guest
Rexuras

Yine çok güzel tespit;ilgisiz değil ‘ilgisi yetersiz kız’ bolluk zihniyeti bu işte tebrik ederim.belinizin altında on hatun olacağına şu zihin yapısına ulaşın
Kıymetini bilin mahmut abinizin

Alpavut
Guest
Alpavut

https://therationalmale.com/2012/12/19/the-epiphany-phase/amp/?__twitter_impression=true

The epiphany phase
Mahmut abi bu yazıyı cevirteyim demiştim. Çevirmen hoca sen çevir misin bu yazıyı?

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Tekrar merhaba Mahmut Abi ve Kırmızı haplanmış diğer güzel insanlar. Bugün oynadığım bir life game’den bahsetmek istiyorum. Hem Mahmut Abi okuyanların sahaya çıkacak özgüvenleri olduğunu görsün hem de benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için belki motivasyon olur. Bugün üniversiteye sınavdan önce biraz daha çalışmak için erken gittim, çalışma arası verdiğimde çıkıp bi sigara içeyim dedim. (bırakacağım umarım, başlamayan arkadaşlar asla kendine bu kötülüğü yapmasın) Sigaraya çıktığımda daha önceden merhaba merhabamızın olduğu HB6’lık kızı gördüm. Arkadaşlarımdan birinin sınıf arkadaşıydı ve arkadaşımın yanına gittiğimde onlarla da merhabalaşıyordum. Yalnız oturuyordu, karşısına oturdum. Göz göze geldiğimizde de merhaba dedi ben de merhaba diyerek göz… Read more »

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Hayda shit test yazmışım oysaki Neg yazıcaktım. Hızlıca yazım hatalarına bakarken gözden kaçırmışım çok özür dilerim.

Mahmut Abi
Admin

Yürümen iyi.

B: Umarım beni şurada bıçaklamazsın ya da tam sırtımı döndüğümde ağzından jilet felan fırlatmazsın. (Shit test olsun diye söyledim, başarılı mı sence Mahmut Abi?) Bu daha çok eğlenen ustalık.

Davet et.

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Sağol abi, terimlerde saçmalamışım farkettim. Bunu da düzeltilecekler listesine ekledim. Neyi yaptığımı doğru bileyim. O halde akşam mesaj atıp haftasonu için bana eşlik edebileceğinden bahsedeyim.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kapı açma, sandalye çekme falan bana göre biraz Kh kavramına ters şeyler.

Hatta Mahmut beyin de dile getirdiği gibi biraz nostaljik olaylar artık.

Mahmut Abi
Admin

Ben hala kapı açıyorum ama kapı mesela tersimde ise hamle yapmam kız arkadaşım açar geçerim. Bunlar kendi başlarına KHya ters değiller, genellikle yapılış motivasyonu ters. Genellikle erkekler kadına özel statü atfettiklerinden, bunu yaparak puan topladıklarını sandıklarından vs … ters algılanıyor.

Mahmut Abi
Admin

Haha Sosuave çevirisi imiş. Hey gidi Sosuave. Kırmızı hapın piştiği yer.

Arada Don Juan Bible’dan da çevirmek lazım.

1 2 3 11