Sevgili varken tabak çevirmeye kalkmak

Kyder rumuzlu okuyucu şunu göndermiş :

Mamut abi başıma çok trajikomik bir olay geldi anlatayım da herkez önlemini alsın.

Benim normalde bir kız arkadaşım vardı fakat tabak tabaktır diyerek konserde gördüğüm güzel bir kıza set açtım. Başarılı da oldum. Numara aldım, kızı omuzuma bindirdim. Her şey efsane gidiyordu. 2 gün sonra öğlen kızı aradım kız açmadı. Akşam kız whatsapdan yazdı ki ben açamadım dersteydim falan dedi. Meşguliyetten 2-3saat sonra kıza cevap verdim her şey güzel konuştuk güldük eğlendik. Hatta date bile ayarladık.

Bu olaylardan 45dk sonra sevgilimden mesaj geldi. Bana anlatmak istediğin bir şey var mı diye?Ben ne olduğunu anlayamadım ama kız bir şekilde öğrenmişti. Bana whatsaptan konserdeki kızla olan fotoğrafı(çekildiğinden haberim bile yok) ve kızla olan konuşmalarımın ekran görüntülerini attı.Sonra bir arkadaş vasıtasıyla öğrendik ki konserdeki kız benle olan konuşmalarını ve fotoğrafı bir wp gurubuna atmış “Ben bu çocukla konuşuyorum nasıl çocuk kızlar?” babında ordan da benim manitanın(artık eski manitanın) arkadaşın arkadaşı mı ne görmüş. O da beni biliyormuş.Vesselam bu bizim kıza ulaşmış.Konserdeki kız da gitti eldeki manita da.Bir topla iki gol yedik…

Anladım ki eğer sıçtıysak durumu kurtaymaya çalışmak yerine evet böyle oldu diyerek en azından konserdeki kızı kurtarabiliriz.

Bazı tedirginliklerim var mahmut abi şimdi hangi kıza yürüsem bir şekilde bu olayı öğrenecekmiş gibi geliyor.Kız whatsap gurupları gözümü korkutuyor.

Bu yazının başlığı, arkadaşın bana attığı e-postanın başlığı değil. Arkadaş tabakların çatışması demiş ama o yanlış bir başlık. Burada tabaklar yok, kız arkadaş ve tabak var. Arkadaş bizim Tabak çevirme ile ilgili yanlış anlamalar okumamış anlaşılan ki soruyor :

Tabak çevirmek ve aldatmak

“Abi tabak çevirme yazılarını okudum ve tavsiyene uyacağım. Kız arkadaşıma yakalanmadan nasıl tabak çeviririm biraz tüyo versene …” Ya da “abi tavsiyen güzel de şimdi kız arkadaşım var vicdanen ona bunu yapamıyorum. Bana bir yol göster”.

Ben bütün o yazıları çevirdiğim için her kelimesini okudum. Rollo Tomassi ve bu sitede biz tabak çevirin derken kız arkadaşınızı ya da karınızı aldatın tavsiyesi vermiyoruz. Tabak çevirmek, uzun süreli ilişkiye alternatiftir, paralelinde yapılacak bir şey değildir. Ha hiç mi şeytana uymadık. Uyduk bazen ama bu aktif arayarak yaptığımız ya da övündüğümüz hele hele tavsiye edeceğimiz bir şey değil.

Eğer ilişkiden memnun değilseniz, ilişkiyi bitirin ve tabak çevirin. Paralelinde çevirmeyin. Bunun tek istisnası, karısı kendisi ile seks yapmayan amcalardır. Onlar çevirmeyip ne yapsın?

Bazı tedirginliklerim var mahmut abi şimdi hangi kıza yürüsem bir şekilde bu olayı öğrenecekmiş gibi geliyor. Kız whatsap gurupları gözümü korkutuyor.

Olur tabii kız arkadaşım dediğin kızı aldatıyorsun. Eğer sadece tabak çevirsen tedirgin olmazdın zira kimseye bir bağ sözün yok. Bu arada tabak çevirmeyi kız arkadaşına / karısına korku oyunu olarak kullanmaya kalkacak arkadaşlar, çoğunlukla burada olduğu gibi terk edilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

193
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
44 Comment threads
149 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
Yanlış anlamışsınAnlıyorumYardım ÇığlığıAnonimErc Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
AlphaGun
Guest
AlphaGun

Bu durumu tasvip etmiyorum ama bu hâle düşen arkadaşlar için;

“İlhan Uçkan – Kadınları Kullanma Kılavuzu” kitabının ilgili bölümüne bakabilirler.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Mahmut Bey, yöneticiler ve deneyimli arkadaşlar, sizlere bir sorum var.

Daha önce hiç tabaklardan biri;
“Başka biri var mı?” diye sordu mu?

Sorduysa, yanıtınız neydi ve süreç nasıl işledi?

Çevirmen Hoca
Member

Genelde bana bu “daha önce kaç ilişkin oldu” şeklinde sorulur. Benim de cevabım standart “dur bi dk hesap makinesini alayım”. Sonra da aklımdan sayıyormuş gibi yaparım 😁 biraz gıcık ediyor kızı ama savuşturmak için işe yarar bir yöntem.

Genelde bu tarz sorular “bu herifi beğenen bir ben mi varım?” kaygısıyla sorulur. Evet desen kız kendine dert edip dırdır yapar, hayır desen hipergamisi üzülür. O yüzden en güzeli doğru olup olmadığını asla bilemeyeceği abartılı bir cevap vermek. Benim cevapta mesela kız birileri olduğunu anlar ama esas sayıyı asla bilemediği için yorum yapıp kafasında bir şeyler kuramaz.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Geçmiş deneyimler için sürüncemede ve askıda bırakmak eyvallah ama mevcut ilişki sürecinde içerisindeyken? Genel tutum sadece “O” kızla beraber olduğumuzu yansıtmak mı olmalı? Mahmut Bey’in dediği gibi inkâr mı edilmeli? FB ve FWB için soruyorum. Gerçi ben zamanında sevgilime arada başka kızlarla sırf bedeni tatminim için “duygusuz seks” yaptığımı söylemiştim ve bunun büyütülecek bir durum olmadığına ikna etmiştim. (Böyle bir şey olmamasına rağmen 😄 hep hatunlar mı test edecek amk). O da şok sürecinden sonra “öpüşme ama, öpüşmüyorsun zaten dimi” diye tembihlemişti. 😁 Bu biraz kadın psikolojisinin konusu gibi geliyor. Hem “tek” olmak istemiyor, hem de “özel” olmak istiyor. Ciddi… Read more »

Kulaklıkaşığı
Guest
Kulaklıkaşığı

Abi yaklaşık 1.5 yıllık düzenli bir ilişkim var her şey gayet iyi gidiyor ama cinsellik açısından farklı şeyler arama içgüdüsü peşimi bırakmıyor bana yürüyen başka bir kıza olumlu dönüş yapıyorum kendimi bir yandan suçlu da hissediyorum nasıl bir mentalite izlemem gerekiyor sence?

Kongzi
Guest
Kongzi

Abi yürüdüğüm kız bi hikaye attı sadece kendi var fotoda ama iki kahve var karşı karşıya. Acaba sevgilisiyle mi diye aklıma geldi nasıl öğrenebilirim bunu

stw
Guest
stw

mahmut abi uzun süreli bir ilişkideyken tabak yapmayı tavsiye etmiyorsun peki uzun süreli ilişkiden ayrılınca yara almadan nasıl kurtulacağız? ve ilişki içindeyken muhtaç görünmemek için ne yapmalıyız bunu tam kavrayamadım

Maverick
Guest
Maverick

Selamlar, benim halihazırda bir ilişkim yok fakat 2 flörtüm var. Şuan üniversite son sınıftayım ve okul için bu kızlardan 2 saat uzaklıkta bir mesefedeyim. Kızların ikisi de benden ciddi anlamda hoşlanıyor ve açıkcası ben de onlardan hoşlanıyorum. İkisi de gayet güzel ve kaliteli diyebileceğim kızlar ve şuanlık bir seçim yapmak istemiyorum, biraz daha tanımak istiyorum. Şimdi benim sorunum şu ki bu kızlar ara ara benim yanıma gelip bir kaç gün kalacak ve ben bu kızlarla gün içerisinde iletişim kurduğum için bir tanesi yanımdayken nasıl yakalanmadan bu işi ilerletebilirim? X kız yanımdayken y kız msj atar veya arayabilir ve ben birkaç… Read more »

blaa
Guest
blaa

Kadınlar sevgilisi olan bir erkeğe yaklaşım konusunda daha mi cekimserdir yoksa daha mı ılımlı?

Tanrının Kırbacı
Guest
Tanrının Kırbacı

Mahmut abi 1 senelik bir ilişkideydim kızın ilkiydim bu ilişki içerisinde kadının bana duygusal yatırımı daha fazlaydı ilişki içerisindeyken başka kızlarlada münasebetler yaşıyordum ilk kez yakalandım ilk defa özür diledim barıştık ilişki çok güzel devam etti sonra 2. Yakalanışımda kızın arkadaşının arkadaşına yürürken yakalandım kız mahvoldu 2-3 gün gece alkollü beni arayıp ağladı dinledim 3.gün sarhoş değildi onların gelip geçici olduğunu değer verdiğim gerçek kadınımın o olduğunu söyledim kız aldatmayı normalleştiremezsin dedi kız ağlarken ben senden çocuklarım olsun istiyordum felan dedi bende istiyordum dedim kız bir affaladı çünkü normalde hiç böyle hayallerden hep o bahsederdi .neyse uzun lafın kısası aldatığın… Read more »

Tanrının kırbacı
Guest
Tanrının kırbacı

Dipnot:1 aylık no contact in sonunda aradı buluşma ayarladım buluştuk konuştuk seviştik artık bu kızı üzmemeye tek eşliliği seçmeye karar verdim çünkü ikisi bir arada olmuyor ve kızı gerçekten sevdiğimi farkettim çünkü hem konuşurken eğleniyorum mizah yönümüz benziyor birlikte birşeyler yiyip izlemeyi seviyoruz ve bana cinsel olarak beni sürekli tatmin etmeye çalışmasınada bayılıyorum ben bu kızı seviyorum

Jericho
Guest
Jericho

Selam Mahmut abi 2-3 aydır görüştüğüm kız tinderda bir arkadaşına mesaj attığımı görmüş(arkadaşı olduğunu bilmiyordum).Bana güvenmediğini ve buluşmaya gelmek istemediğini söyledi.Kızın bana ilgisi yüksekti ben ise piçliği biraz fazla abarttığım için kızı ilgisiz bırakmıştım tam telafi edecekken buluşma günü bu olay yaşandı.Aradım eskiden böyle olduğumu artık durulduğumu böyle işlerle uğraşmayacağımı söyledim.Arada kalır gibi oldu ama yinede buluşmak istemedi.Bu kız ne kadar ihmal etsemde benim için değerli ve devam etmek istediğim bir ilişki nasıl toparlayabilirim ne yapmam gerekiyor ?

Johean
Guest
Johean

Mahmut abi selamlar. Samimi olduğum bi arkadasım kız arkadaşını aldatıyor. Bu arada kızla da arkadaşım. Ortak arkadaş buluşması yapardık 4-5 kişi onlara gitmemeye başladım kızın saflığını gördükçe ben rahatsız oluyorum. Çocukla da konuştum kendini zaptedemiyosan ayrıl gibisinden yok kanka ben yakalanmam sen merak etme tarzında konuştu. Şimdi olayın benimle alakası yok daha fazla müdahele edemem ama benim de içimde bi soğukluk oluştu sevgilisini rahat rahat kandıran yarın bize de yamuk yapabilir gibisinden. Sence böyle düşünmekte haklı mıyım yoksa her türlü agaları desteklemek mi lazım ? Üniversite 1. Sınıfız bu arada.

emo52
Guest
emo52

benim sevgilim vardi kizla gayet iyiydik son zamanlar mesajlara gec bakmalar ghostingler artti. en son ayrilik mesaji atti. Sebebini sorduğumda da ben bunun arkadaslarina yazmisim. Ama onla flört ve sevgiliyken boyle bir sey yapmadim onun oncesinde olmus olabilir ama onun arkadasi olduğunu bilmiyordum ve onu zaten o zamanlar tanimiyordum. Acaba bu bir ayrilik bahanesi mi?

Erc
Guest
Erc

Mahmut abi sevgilim varken uzun yıllardır arkadaşım olan kız arkadaşımla buluştum ve vicdan çekiyorum. Bunu ona söylemedim kötü oluruz diye. Yanlış bir şey mi yaptım

Yardım Çığlığı
Guest
Yardım Çığlığı

6 aylık süren ilişkide dün gece ayrılma kararı aldık ikimizde. Bu sabah başka bir kıza yazdım. Akşamında ise sevgilim arayıp buluşmak istediğini söyledi. Sonra bu sabah yazdıgım kız mesaj attı ve o mesajı gördü. Mesajda da kısacası naber nasıl gidiyor aa şu ofiste misin bir gün çayını içmeye gelirim filan diyorum(1 hafta önce de bir tane storysini beğendim) Sevgilim bunu görünce ağlayıp sinir krizi geçirmeye başladı. 1 saat dil döktüm. İlk başta ayrıldık artık bitti filan dedi ama o kadar dil dökünce biraz siniri hafifledi diye düşünüyorum. Olayı anlattığım ortak arkadaşım, aynısını sevgilin yapsa bir erkeğe çayını içmeye gelirim dese… Read more »

Anlıyorum
Guest
Anlıyorum

Mahmut abi merhaba uzun zaman oldu siteye yorum atmıyordum, yaklaşık 2 seneyi geçen süredir bir kızla konuşuyorum. Son 4 aydır ancak birileri sorunca yani evet sevgilim gibi diyorum. İlk bir buçuk sene gayet tabak olarak davranıyordum fakat kızın yoğun ilgisi, bana ve kararlarıma her zaman saygı duyması gibi özellikleri sayesinde geçen süreyi de baz alarak artık bu konuma geldik. Sorun şu, kızla iletişim ve ilişkim gayet iyi fakat ben kendimi sorguluyorum. Henüz 24 yaşındayım ve en az 5-6 sene daha kafamda evlilik de yok. Ben bu yılları bu kızla geçirerek kendimi ve gençliğimi heba mı ediyorum? Dışarda başka kızlar var… Read more »