Bill Burr – Annelik dünyanın en zor mesleği (!)

Kadınların birbirlerine sürekli söyledikleri ve kimsenin de düzeltmediği bir yalandır anneliğin dünyanın en zor mesleği olması. Üstad Bill Burr üzerinden pijamalarını çıkarmadan yapılabilecek bu işin neden dünyanın en zor mesleği olmadığını kendi üslubu ile çok güzel anlatıyor.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
21 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
ryuYarmagünMetin beyHerkırmızıhapöğretisidoğruolamazRecoba Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
SelanikErkeği
Guest
SelanikErkeği

Arkadaşlar, Bazı durumlarda kızlarla ilgili bir sorun yaşıyoruz ve bize hızlı bir şekilde cevap gerekli oluyor veya sorularımızı direk sorup öğrenme gereği duyuyoruz.. Bunun için bir whatsapp grubu kurmam aklıma geldi. Burada birbirimize her türlü desteği anında verebiliriz. Mahmut abi’de onaylarsa kurmamız çok mantıklı olur.. Destekleyin 😀

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut kardeşim, bunu yuukarıdaki cevabına itafen yazıyorum.

Aslına bbakarsan uğraşacak pek çok şeyim var, mesela okumaktan-araştırmaktan keyif alan bir adamım, alaylı yazılımcılıksa seninle ortak yönümüz, ama öyle saçma bir düşünce yapısı var ki aklımda, sanki kafamdan atarsam, karşımdaki kızın da ilgisi, alakaası azalacakmış gibbi geliyor, belki aptalca olmakla beraber böyle bir batıl inancım var, yoksa dediğin gibi kafamdan atıp keyif aldığım şeyleri yappmak beni de daha mutlu eder, sen ne düşünüyorsun bu konuda? sence insanların karşılıklı paylaştığı böyle bir radyosal frekans varmıdır?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Sağolasın ya, terapi gibi geliyor söylediklerin, bir erkekadam reel buluşması mı yapsak ne yapsak erkek kardeşler olarak 🙂

Bu arada son birşey, dünkü “işçıkışı aramadın” kavgasının üzerine bugün iş çıkışı hiçbir şey yokmuş gibi aramak mı daha mantıklı, yoksa biraz beklemek mi? biliyorum bu soru halâ mavi hap esintileri taşıyor, fakat; bana bu konuda iyi bir perspektif kazandıracağına inanıyorum.

Üniversiteli erkek
Guest
Üniversiteli erkek

berkaysargin Instagram

Herkırmızıhapöğretisidoğruolamaz
Guest
Herkırmızıhapöğretisidoğruolamaz

Bakın bir kadın 30 dan sonra güzelliği neden gider çünkü gençliği gider peki gençlik nedir gençlik yüzde yüz enerji güç ve sağlıktır . Yaşlılık kelimenin tam anlamı ile zayıflıktır . Kadın erken yaşlanmaya doğru gidiyorsa ki gidiyor kadınlar kesin bir şekilde zayıftır da ondan böyle erken yaşlanırlar . Annelik bedeninden vermektir hamilelik dönemi ve sonra geceleri uykusuz kalmaktır . Ve bir çok şey . Bu kadar zayıf bedenli bir varlık için kolay olmadığından artık insanlar bir iki en fazla üç çocuk yapıyorlar . Eğer kolay olsa kesinlikle on tane yine isterdi her kadın . Daha çabuk yaşlanmalarına kendilerinden feda etmelerine… Read more »

ryu
Guest
ryu

ahahah hayatında hiç doğuya geldinmi sen, 26 tane çocuk doğuran kadın tanıyorum. Burda her ailenin en az 9 çocuğu var anneler turp gibi benden senden daha enerjik ve çalışkan

Herkırmızıhapöğretisidoğruolamaz
Guest
Herkırmızıhapöğretisidoğruolamaz

Ek olarak Kadın hamile iken olabilecek en büyük kalsiyum ve Demir kaybını yaşar . Hamileliğin daha bir çok eksisi vardır Bebek kalsiyum deposundan beslenir ve anne bir veya bir kaç dişini kaybedebilir kemikleri zayıflayabilir. Demir (kan) ve kalsiyum(kemik) insanın zaten temel yapısıdır. Doğum ise kadının yaşadığı en büyük acı olabilir öyle ki mesela doğum yapan bir kadın acı eşliği yükseldiği için diş ağrısına eskisine nazaran daha kolay dayanır . Emİrme dönemi aynı şekilde kalsiyum kaybı ve gece uykusuzluğu . Yani böylesine güçsüz birden bire daha 30 larında hatta 25 ten sonra yaşlanma eğrisine giren bir varlık nasıl güçlü olabilir ve… Read more »

tarı KAKAN
Guest
tarı KAKAN

Dostum burada annelik demişler sen hamilelikten yani daha anne olmadan önceki durumdan bahsetmişsin. Biz de onu diyoruz zaten, güçlü falan değil? Zaten bunu biliyorlar e ellerinde yüceltebilecekleri ne varsa işte hamilelik annelik gibi onu yüceltiyorlar. Ben hiç erkeklerin böyle siktiriboktan güzellemeler yaptığına şahit olmadım. Dünyanın en pis en zor işini yapan her gün lağım temizleyen adama bile maaşını hakkıyla ve düzenli verirsen sesini çıkarmaz. “Adamlık” güzellemesini bile kadınlar yapıyor sadece.

Metin bey
Guest
Metin bey

Annelik zordur ama en zor değildir. Tarih boyu erkekler genelde 20’li yaşlarda ölmüşlerdir. Savaşlar, istilalar, askerlik ve esaret hep erkekleri bulmuştur. Özellikle ilk be orta çağda istilacı bir kavim bir yeri ele geçirdiğinde nefes alan bir erkek bırakılmazdı. Türkiye kadar bir coğrafya düşünün. Yaşayan bir erkek kalmamış. Kalan erkek varsa da kürek mahkumu olup kırbaç altında ya da kolezyumlarda aslanlara atılıp parçalanarak can vermişlerdir. Roma’da böyle ölen köle sayısının milyonlar olduğunu okumuştum. O günkü dünya nüfusu 100 milyon falansa siz anlayın vehameti. Galip ordudaki askerler bile zannetmeyin ki yaşlanıyorlar. Büyük İskenderin orduları Hindistan dönüşünde birkaç bin kişi kalmışlardı. Kadınlarsa, çocuk… Read more »

Yarmagün
Guest
Yarmagün

Annelik meslek değildir kimse kimseye zorla çocuk yapmıyor, kadın biyolojik yaşı geldiğinde bir şekilde koca bulup çocuğu yapıyor, bu meslek değildir, ciddi bir hobidir.

Adamları da ikinci plana atıyorlar zaten kadınlara gıcık oluyorum bu konuda.