Bill Burr – Annelik dünyanın en zor mesleği (!)

Kadınların birbirlerine sürekli söyledikleri ve kimsenin de düzeltmediği bir yalandır anneliğin dünyanın en zor mesleği olması. Üstad Bill Burr üzerinden pijamalarını çıkarmadan yapılabilecek bu işin neden dünyanın en zor mesleği olmadığını kendi üslubu ile çok güzel anlatıyor.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
21 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
ryuYarmagünMetin beyHerkırmızıhapöğretisidoğruolamazRecoba Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Maybe one day
Guest
Maybe one day

Eski annelere saygım oldukça fazla ki benim annem de bu kategoride her türlü zorluğa rağmen çocuklarım babasız büyümesin diyen evliliği sürdürmeye çalışan eski anneler. Şimdikilerse komşusuna benim koltuk takımım daha pahalı diyebilmek için adamın anasını ağlatan taksit üstüne taksit ekleten para yiyiciler. Bizim Türk toplumu özellikle ekstra anneci kızlar da erkekler de . Adama söv gık etmez anasına en ufak bir şey de katil olur (anaya sövmek normal demiyorum ) . Eski kadınlar beş altı tane çocuğa tek bakan hem de tarla bağ bahçe de çalışan kadınlar şimdikiler iki çocuk olunca birini anasına bırakıyor hanfendi veya kreş bilmem ne. Kreş… Read more »

SelanikErkeği
Guest
SelanikErkeği

Dediğine kesinlikle katılıyorum. Anneannem tek başına 6 çocuk büyütmüş en büyüğü 12 yaşında en küçüğü daha bebek dedemin emekli maaşıyla kıt kanaat geçinmişler. Anneannemiz annemizinin dönemlerinde daha bi zordu. Şimdi veriyolar çocuğun önüne telefonu tamamdııııır.

Pythagaros
Guest
Pythagaros

Annem çalışır, eve gelir yemek yapar, temizlik yapar, kısacası evi çekip çevirir. Milenyum çağı kadınlarının (birçoğunun) ise Bill Burr’un anlattığı şekilde olduğu doğru. Amerika’da bu apaçık ortada. Ülkemizdeki etkileri önümüzdeki yıllarda daha da etkili hissedilecek.

Albız
Guest
Albız

Bu hangi şovundan abi

Dean winchester
Guest
Dean winchester

Gökdelenlerin camlarını hala erkek işçiler temizliyor… Evet evet çocuk mızmızlanınca iki şaplak atıp odasına göndermek daha zor iş tabii😂

MaleMan
Guest
MaleMan

Daha doğrusu çocuk ağlayınca eline hemen tableti ver geçiştir ne olucak? Sonra instagram facebook devam

Erkek
Guest
Erkek

Şaşırıyorum gerçekten bu adamı çoktan linç etmeleri lazımdı. Kırmızı hapı fitille aldı galiba buda bizim gibi 😂 Dili femistler için myke tyson’ın yumruğu kadar sert 😂

Doğadigbick
Guest
Doğadigbick

Değişime direnen hiçbir kuvvet yoktur.

– Doğa Dig Bick

Abi eskidendi bunlar. Artık tatlı su anneleri var ojesi kırılsa kıyameti koparır, yemek yapmayı bilmez ( yemek yapmak onun görevi demiyorum), temizlik bilmez, çocuk bakmayı bilmez varsa yoksa ınstagram hava ve şov.

Hubelehubele
Guest
Hubelehubele

(Alıntı)
Valla kadın benim sorunlarımın çözümüne katkı sağlamayacak, bir de yetmezmiş gibi kendi de sürekli sorun çıkarıp bana yük bindirecek. Valla güzel sistem en iyi durumda bile söğüşlenen erkek. Cinselliği parayla halleder sonra da işime bakarım. Daha mantıklı. Kadına yapılan yatırım her türlü boş yatırımdır. O parayı bir fakire veririm bari gariban sevinsin. Sorumluluğa girmeyen, solipsist, sıkıntılı bir varlığa ihtiyacım yok. Yaşasın mgtow. Sen kendini o kadar geliştir, kadının biraz bakımlı güzel olması yetsin. Üstüne bir de bütün sorumluluk erkeğe binsin. Oh ne ala memleket. Kazananı kesin belli karşılaşma.

tarı KAKAN
Guest
tarı KAKAN

O dediklerin kendini yeteri kadar geliştiremediğin için oluyor. Senin ömrünün sonuna kadar gelişebilme daha fazla artı puan toplayabilme şansın var kadında bu yok, sahip olduğu en değerli şey gençliği ve güzelliği, bunlar gidince sıçtı. Kadının elinde altı delik bi kova var 20lere kadar doluyor bu kova dışarıdan, sonra kesiliyor ve kova boşalmaya başlıyor. Yani erkek baktığında çok daha iyi bir konumda potansiyeller açısından.

Javert
Guest
Javert

Umarım gerçek hayattada bu tavrını devam ettiriyordur, sadece showla sınırlı değil, sanmıyorum gerçi.

Dreklist
Guest
Dreklist

Bazen küsünce ve ben ona ilk yazinca eski haline dönen ve bana karsi yeniden ilgili olup ard arda halimi hatrimi soran kanka tarzi bi arkadasim var Kız kankamla bu aralar çok kavga ediyoz bana çok trip atıyordu ama ben kanka değilim ya sevgili olcaz ya da hiç kafasındayım o bilmiyo gene bir gün tavır yaptı sonra çok mu abarttım pişmanım diyince kıza dedim ki sen çok triplisin sevgili olsak neyse de yoksa hoşlanıyon mu dedim tepki gösterdi salak mısın ne diyosun yok artık tarzı sonra ben tamamdir sevmiyo galiba diyip yoluma baktım ama bir arkadaşta diyo ki naz yapıyo yürü… Read more »

MYWORLD
Guest
MYWORLD

Kanka, kardeş v.s sıfatlarının takılması bir kenara kızlarla arkadaşlık yapmanın bile belli bir sınırda olması kanaatindeyim. Eğer senden hoşlansaydı kolay kolay naz atamazdı ve ilgisini belli ederdi.
Kanka kardeş yoluna girmeden bu işlere kalkışmanı tavsiye ederim…

Serefless
Guest
Serefless

Bu kadar sert bir şey söylenmez de yav kardeşim sen aptal mısın? Burda bu kadar makale var shit-test olayı var fiziksel temasa erkek önderlik eder diye. Senin yaşın max 16 falan yeni başlamışsın güzel kardeşim sana şöyle bir tavsiye vereyim bu konuda; Eğer kızla fiziksel bir şey yaşamak istiyorsan, yan yanayken hafiften koluna dokunursun baktın ses etmiyor, ellerin ne kadar yumuşak duruyor diyip elini tutarsın avuç içleri ile oynarsın, saçların çok güzelmiş gerçek mi diyip saçıyla oynarsın ( ben genelde bacaklarına yatıp sen oyna yapıyorum -ilgi gösterin bana ihi ihi-) sonra belinde olur elin bacaklarında olur bi bakmışsın öpüşürsün. Salak… Read more »

Şevket Betaoğlu
Guest
Şevket Betaoğlu

Hemem bırak onu.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kardeşler, bugün bir sinir harbiyle karşılaştım, konu neden aramayı, yazmayı hep ondan bekliyor oluşumdu.

Aslında belki de ben böyleyim deyip geçmek lazımdı, önce işi makaraya vurdum, baktım olmuyor, bana ses yükseltilmesinden hoşlanmadığımı, ses tonumu yükselterek belirttim sonra öyle-böyle sendi-bendi muhabbeti dönddükten sonra ortam yavaş yavaş yumuşamaya başladı, daha doğrusu ben bir süre sustum ve konuşturmak için hamle karşı taraftan geldi, bu ilk yumuşama belirtisiydi.

bir süre geçtikten mesele kısmen tatlıya bağlandıktan sonra, dediki kırıcı birşey söylemedin ama, sinirlenince çok kırıcı-yıkıcı olabileceğini hissettim.

Bana bu durumda, eğrisiyle-doğrusuyla tututumumu değerlendirir, fikir verirseniz memnun olurum.

MYWORLD
Guest
MYWORLD

Kardeşim aramayabilirsin yazmayabilirsin ama senin de bir noktadan yatırım yapman, yazman ve araman lazım onun sana 2 kere yazmasına karşılık 1 kere yaz o sana 2 güzel söz söylediyse sen 1 tane söyle. Beynine o ödül sistemi oturana kadar yapmalısın bunu.
Hiç yatırım yapmaman iyi bir şey değil kız bu seferde senden görmediği ilgiyi başkasından görmek ister . Bu arada olayın kızı kaybetme korkusuyla alakası yok; olması gereken bu.

Açıkçası bu tartışma gerçekten test amaçlı, boşa açılan bir tartışma değil her insan ilgi görmek ister. Mesela sana gelip de instagram adresini gizliye al derse farklı tabi o zaman seni deniyordur…

Kenan gomutan
Guest
Kenan gomutan

Cem yılmaz’ın da benzer konu üzerine bir videosu vardı.
https://youtu.be/29uq0o0WxIw

Kenan gomutan
Guest
Kenan gomutan

Cem yılmaz’ın da benzer konu üzerine bir videosu vardı.
https://youtu.be/29uq0o0WxIw

Ayrıca videonun yorumlarında bolca feminizm ve her tenkten hap teması da işlenmiş. 🙂

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Tavsiyeleriniz için teşekkürler beyler

Bgm21
Guest
Bgm21

Mahmut abi. Bu sadakat testi dedikleri şey tam olarak nedir. Ve sadece evli çiftler arasında olan birşeymi .

Üniversiteli erkek
Guest
Üniversiteli erkek

Bir yıldır bu siteyi takip ediyorum gerçekten şahane paylaşımlar var sadece kadın-erkek değil aynı zamanda kişisel gelişim olarak da mükemmel. Lakin şu an yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sınava girdim ve 22 bin geldi eşit ağırlık. İl hakkında bilgilendirme yapabilecek olanların yardımına ihtiyacım var. Sadece hukuk fakültesi yazacağım ve devlet üniversitesi olacak. Abilerimiz tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

MYWORLD
Guest
MYWORLD

Kardeşim düşündüğün şey hakkında bir kaç tavsiyede bulunabilirim insta vb gmail adresin varsa daha rahat konuşabiliriz…

Üniversiteli erkek
Guest
Üniversiteli erkek

berkaysargin Instagram buradan ulaşabiliriz