Sevgili varken tabak çevirmeye kalkmak

Kyder rumuzlu okuyucu şunu göndermiş :

Mamut abi başıma çok trajikomik bir olay geldi anlatayım da herkez önlemini alsın.

Benim normalde bir kız arkadaşım vardı fakat tabak tabaktır diyerek konserde gördüğüm güzel bir kıza set açtım. Başarılı da oldum. Numara aldım, kızı omuzuma bindirdim. Her şey efsane gidiyordu. 2 gün sonra öğlen kızı aradım kız açmadı. Akşam kız whatsapdan yazdı ki ben açamadım dersteydim falan dedi. Meşguliyetten 2-3saat sonra kıza cevap verdim her şey güzel konuştuk güldük eğlendik. Hatta date bile ayarladık.

Bu olaylardan 45dk sonra sevgilimden mesaj geldi. Bana anlatmak istediğin bir şey var mı diye?Ben ne olduğunu anlayamadım ama kız bir şekilde öğrenmişti. Bana whatsaptan konserdeki kızla olan fotoğrafı(çekildiğinden haberim bile yok) ve kızla olan konuşmalarımın ekran görüntülerini attı.Sonra bir arkadaş vasıtasıyla öğrendik ki konserdeki kız benle olan konuşmalarını ve fotoğrafı bir wp gurubuna atmış “Ben bu çocukla konuşuyorum nasıl çocuk kızlar?” babında ordan da benim manitanın(artık eski manitanın) arkadaşın arkadaşı mı ne görmüş. O da beni biliyormuş.Vesselam bu bizim kıza ulaşmış.Konserdeki kız da gitti eldeki manita da.Bir topla iki gol yedik…

Anladım ki eğer sıçtıysak durumu kurtaymaya çalışmak yerine evet böyle oldu diyerek en azından konserdeki kızı kurtarabiliriz.

Bazı tedirginliklerim var mahmut abi şimdi hangi kıza yürüsem bir şekilde bu olayı öğrenecekmiş gibi geliyor.Kız whatsap gurupları gözümü korkutuyor.

Bu yazının başlığı, arkadaşın bana attığı e-postanın başlığı değil. Arkadaş tabakların çatışması demiş ama o yanlış bir başlık. Burada tabaklar yok, kız arkadaş ve tabak var. Arkadaş bizim Tabak çevirme ile ilgili yanlış anlamalar okumamış anlaşılan ki soruyor :

Tabak çevirmek ve aldatmak

“Abi tabak çevirme yazılarını okudum ve tavsiyene uyacağım. Kız arkadaşıma yakalanmadan nasıl tabak çeviririm biraz tüyo versene …” Ya da “abi tavsiyen güzel de şimdi kız arkadaşım var vicdanen ona bunu yapamıyorum. Bana bir yol göster”.

Ben bütün o yazıları çevirdiğim için her kelimesini okudum. Rollo Tomassi ve bu sitede biz tabak çevirin derken kız arkadaşınızı ya da karınızı aldatın tavsiyesi vermiyoruz. Tabak çevirmek, uzun süreli ilişkiye alternatiftir, paralelinde yapılacak bir şey değildir. Ha hiç mi şeytana uymadık. Uyduk bazen ama bu aktif arayarak yaptığımız ya da övündüğümüz hele hele tavsiye edeceğimiz bir şey değil.

Eğer ilişkiden memnun değilseniz, ilişkiyi bitirin ve tabak çevirin. Paralelinde çevirmeyin. Bunun tek istisnası, karısı kendisi ile seks yapmayan amcalardır. Onlar çevirmeyip ne yapsın?

Bazı tedirginliklerim var mahmut abi şimdi hangi kıza yürüsem bir şekilde bu olayı öğrenecekmiş gibi geliyor. Kız whatsap gurupları gözümü korkutuyor.

Olur tabii kız arkadaşım dediğin kızı aldatıyorsun. Eğer sadece tabak çevirsen tedirgin olmazdın zira kimseye bir bağ sözün yok. Bu arada tabak çevirmeyi kız arkadaşına / karısına korku oyunu olarak kullanmaya kalkacak arkadaşlar, çoğunlukla burada olduğu gibi terk edilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

193
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
44 Comment threads
149 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
Yanlış anlamışsınAnlıyorumYardım ÇığlığıAnonimErc Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Murtaza
Guest
Murtaza

hayatımda ne zaman ”bana anlatmak/ söylemek istediğin bişey var mı ?” gibisinden bir söz duyduysam arkasından kesin bi trajedi geldi.
biz bu kalıbı yabancılar gibi anlat pampa dinliyorum gibisine değilde
yakaladım açığını/yalanını şimdi napcan bakalım yerine kullanıyoruz haha

Çevirmen Hoca
Member

Kadınlar her ne kadar kendi içinde birbirini yese de erkeklere karşı feminist dayanışmasına çok yatkındır. Hele de bu çağda. Bence bu arkadaş biraz da buna kurban gitmiş 😁

Mahmut bence bu olayda erkeğin kıza gitmesi etken diye düşünüyorum. Yani kız kendi erkekle tanışıp sevgilisi olduğunu kendi görseydi belki elinden aldım egosuyla devam edebilirdi. Sonuçta ikinci hatun olduğunu bildiği halde erkekle beraber olmaya devam eden kızlar da var.

Murtaza
Guest
Murtaza

Ortak WhatsApp grubunda ki kızlardan çekinirdi, yanaşmadı bence.

Zzzzz
Guest
Zzzzz

Tespit çok net ve yerinde olmuş “terk edilirsiniz.”:) Siteyi 3 ay civarında takip ediyorum. Öze dönüş, üstümüzdeki manipülasyonun kaldırılması, atalarımızın da dedigi gibi “adam olmak” üzerine gayet yerinde yazılar yayınlanıyor, teşekkürler. Kadına karşı “ben” olabilmek zamanımızda popüler kültür, feminizm etkisi vs. adına ne dersek diyelim, tarafından “biz” olabilmek adına hiçleştiriliyor. Ben olamayan aslında fark etmeden pasifleştiriliyor. Kendi ayakları üzerinde durabilecek bireylerdense anne babaya muhtaç 30 luk çocukların nüfusta yeri de gittikçe çoğalıyor. (el bebek gül bebek) Babalarımızın inisiyatif alma yeteneği yüksekken bizde bu az olunca doğal olarak alfa olan babamızla beta tavırlarımızla tartışmalarımız bile yogunlaşıp anlamsızlaşıyor. Ki alfa olan babayı… Read more »

neverfuckingloses
Guest
neverfuckingloses

Bunun gibi bi’ olay benim de başıma gelmişti.
Ama ben Whatsapp Konuşmalarımı ve Resimlerimi yakalatmadım sadece bi ara gördü hemen aldım telefonu elinden.

Tabak olan kız hakkında “o sadece arkadaşım beni çok darlıyosun haberin olsun, bu şekilde devam edemem” dedim.
Kız ağlamaya başlayıp özür diledi bir daha darlamayacağına dair söz vermişti.

Esra
Guest
Esra

Kız ağır derecede bağımlı biri galiba. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum sjw, troll, duyarcı vs. değilim. Bu olay size vicdani olarak rahatsızlık verdi mi? Eğer mutlu olduğunuz bir ilişki varsa neden tabak adı altında yeni birini başınıza bela etme riskini göze alıyorsunuz? Eğer mutlu değilseniz ya da o kız sizin için ciddi ilişki materyali değilse veya siz ciddi ilişki istemiyorsanız neden onu sevgili mertebesine çıkardınız?

BenLark
Guest
BenLark

Kız whatsapp gurupları bu kadar etkili miydi yahu hiç bu açıdan bakmamıştım ama onun düşünceleri de benim için önemsiz
İstediğini düşünebilir ben oyumu oynarım kendisi ya katılır ya gider

İsterlerse whatsapp guruplarında bütün kızlar beni kötülesin eğer kız etkilenmişse arkadaşlarını asla takmaz hatta üstüne onlar için “mutluluğunu kıskanan sürtükler” olarak bile düşünebilir

Kızlar sevgilisi varken bile B planı için diğer erkeklerle mesajlaşıyor erkek bu durumda neden tabak çevirmesin ?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Sana katılacağımı hiç sanmazdım ama, şu yazdığının altına imzamı atarım.

Javert
Guest
Javert

Katılıyorum bende, ayrıca madem erkek seks, kadında ilgi arıyor.

Ve kadın, ilişkideyken diğer alternatiflerden ilgi alıyorsa, erkeğinde seks almasının bence bir sakıncası yok.

Hatta daha ileri giderek, biyolojik doğaya uygunluk bakımından olması gereken, erkeğin arada bir başka kadınlarla seks yapması ama provider kısmını sadece partnerine vermesi, diğerlerine geçici vize vermesi.

Ama bunun karşılığında kadının, ilgisini sadece kocası ve kız arkadaşlarından karşılaması.

Aslında en sağlıklı ilişki bu şekilde olur bence.

Evet sosyal toplum saçmalığına rağmen, doğaya uygunluk olarak doğrusu bu gibi geliyor bana.

Bu dediklerim, feministleri bırak normal kafada bir erkeğe bile ters gelebilir ama bence bu, aksini düşündürecek bir şey görene kadar.

Skylight
Guest
Skylight

La sen nereye yazsan altında bı karambol oluşuyor adminler bile giriyor araya 😀 Sen zaten redflag veren kızla sevgili olduysan o senin sorunun ve yapmanda hiç bı sakınca yok bana kalırsa,ilişki materyali sana kendini teslim etmiş lafına buyruk ve onca tabak arasından tam kafa yapında bı kız bulmadan uzun ilişki yaşamazsın zaten

karanlikruya
Guest

Bence harika yazı olmuş. Ben böyle adamlara hiç üzülmüyorum. Tabak çevrimek “sevgilim” dediğin kadını bulana kadar yapılmalı. O ana kadar çok eşlisin. İç, sıç, ye, öpüş, istersen aynı anda 3 kadınla yat ama ilişki yatırımına değen bir kadın bulduğunda içinden gelmliyor olmalı. O kadını yine kıskandırabilirsin, ilgi odağı olduğunu gösterebilirsin ama o kadınla konserlere gitmek, yürümek, date filan… Gerçekten aldatmak ve aldatılmak kötü duygular, birine söz verip tutmamış oluyorsun ve bu sana da zarar veriyor. Şunu anlarım: o ilişki bitmiştir artık, o an tesadüf biriyle tanışırsın, öncekinden ayrılırsın. Bu kabul edilebilir bir senaryo. O yüzden belli yaşa kadar sevgili edinmeyin,… Read more »

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Kesinlikle. Bu tip insanlar bana sadece kadın erkek meselelerinde değil, erkekler arası arkadaş / dost ilişkilerindede güvenilmez geliyor, kaale almamı zorlaştırıyor. Doğa mı diyorsun ne diyorsun kendine sahip çıkamıyorsun içinden ne geliyorsa bir hayvan gibi yapmak derdindesin, kaliteli bir insan olmanın getirdiği zihinsel, self-disiplinden uzaksın; en başta bir insan olaraksa, bir erdem gösteremiyorsun, sözünden, ahdinden dönüyorsun. Sonra başına gelen şeyler için kaderi, şansı suçlama. İnsan yapıp ettiklerinden sorumludur ve er ya da geç cezasını çekecektir.

MIT
Guest
MIT

Güzel yazı. Bence böyle davrananlar kendilerini “Apex Alpha” filan sanıyor. Bolluk zihniyeti ile Yokluk zihniyeti arasındaki ölçüyü tutturmak gerekiyor. “Elimi sallasam ellisi” diye diye takılıp kendini avutanların sonu genelde “nasılsa başka yatırım fırsatları gelir illa” diye diye parasını enflasyonla eritenlerle aynı oluyor. Yani kimse size bu kızdan başkasını bulamazsınız, sevgili oldunuz madem yapışın yakasına sülük gibi, gözünüz başkasını görmesin, kizi oneitisiniz haline getirin demedi ama nasılsa başkalarını tavlarım uleynn diye düşünüp de sevgilinizi hiçe sayın da demedi. Kızla ilişkinizin olması onun sizi asla terketmeyeceğinin garantisini vermez. Sizin için bolluk var da kız için yok mu :)) Ayrıca mahmut abi, siz… Read more »

make ur choice.
Guest
make ur choice.

çok fena patlamışsın bro. kurtarılcak bişey de yok. en fazla ikisinden birini tercih edebilirsin şu anda o da tercihine göre söyleyeceğin yalanın alt yapısını oluşturman gerekir ki inandırıcı olabilesin. konserdaki kızla devam edeceksen diğeri için aram bozuktu dersin. eskisiyle devam ediceksen sarhoşken gelip bana yürüdü dersin. R yapmadan üstelersen de sıyrılır kızlardan biriyle ilişkini sürdürürsün. pasif kalırsan adın orospu çocuğuna çıkar tabağın kırıkları götüne saplanır. umarım geç kalmamışsındır bu dediklerimden birini yapmak için. hadi bana eyw.

Arda
Guest
Arda

Yorumunuza ihtiyacım var. Başka bir erkekle samimi bir şekilde konuşurken ve tebessüm ederken gördüm. Flört yapıyorlar gibi algıladım. Evet yanlış olduğunu bile bile kıskançlık krizine girdim, sinirlenip küplere bindim, sorguya çektim. (Birkaç yıldır birlikteyiz bu arada evlilik düşünüyorduk). Üstüne gidip fiziksel şiddet uygulayabilek noktaya geldim, o da sinirlendikten sonra “evet onunla ilişkimiz var” dedi ayrıldık. Beni kızdırmak için mi yoksa gerçekten öyle birşey olduğu için mi söyledi bunu bilmiyorum. Her neyse artık bu saatten sonra yalvarıp yakarsa bile geri dönüşü yok bu ilişkinin, farkındayım. Merak ettiklerim: Uzun süreli ilişki yürüttüğüm birisini böyle bir durumda, başka bir erkekle flört yaparken veya… Read more »

Murtaza
Guest
Murtaza

Seni next paklar. Kızı unut. evlilik felan düşünme hiç.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Kardeşim siktir et iyi ki olmamış amk. Senin onu yücelttiğin noktada (evlilik) baş göstermiş olsaydı bu durum, o zaman napacaktın? Hapsi mi boylayacaktın?

Allah karşına hakikati çıkarmış. Şükret, derslerini çıkar ve bu durumu deneyim olarak görüp geri kalan milyonlarca hatuna yelken aç.

Dark Prince
Guest
Dark Prince

Bak mesela benim de bı one-ities hatun vardı kız ayrilcam diye tehdit ederdi siteyi tanıdıktan sonra kız pesimde koşmaya başladı tek hatası olursa affetmeden rütbe sökerim hipergami affetme ben neden affediyim 👍 uzun ilişki öncesi tabak çevirmek bu yüzden önemli alfa dul veya flörtoz hatunları eleyip kendi kafa denginde bı hatunla devam etmen için önemli

Wickk
Guest
Wickk

Benim iki tabagim var(şu kızlara da tabak demek komik geliyor neyse kız diyeceğim ben) . Ikisiyle de sorunsuz bir iliski yurutuyorum (Sayende abi) . Birisiyle daha ileri bir ilişkim var kız beni telefonuna sevgilim diye kaydetmiş bu konuları bana açtığında şaka yollu savuşturdum hep. Diğer kız ile daha iyi anlaşıyorum, ortak şeylerden keyif alıyoruz ve bu kiz diğerine göre hbsi daha yuksek. Ikisi de uzun iliski materyali gibi simdilik hiçbir alarm görmedim şimdiye kadar. Ikinci kızla uzun süreli ilişkiye geçebilirim cunku resmen işler bu yolda ilerliyor. Abi şimdi beni sevgilim diye kaydeden kızdan nasıl ayrılayım zamanı gelince çünkü o oda… Read more »

karanlikruya
Guest

Bir kadın sana böyle yatırım yapmışsa senin de biraz daha açık olman lazım. Olay tabaktan çıkmış. Ne kadar süredir birliktesin bilmiyorum ama net ifadeyle “ben ilişki istemiyorum, ayrılmamız doğru olur” diyerek biriyle bağlantıyı kesebilirsin.

Ecz
Guest
Ecz

Buna benzer birşeyi bende yaşadım.Kiz arkadaşım konuştuğum diğer kızla buluşup bir olup bana karşı plan yapmışlardı.Tuzaga düşürulmustum.Eger uzun süreli güzel giden bir ilişkiniz varsa tabağa mabaga bulasmamak en iyisi.

dr faustus
Guest
dr faustus

şunu yapabilen erkek çok azdır. kızlar ne güzel el birliği yapıp birlikte intikam alıyorlar. biz olsak birbirimize gireriz. gerçekten erkekler olarak eğitilemeyiz.

Diş Hekimi
Guest
Diş Hekimi

Benim samimi bir arkadaş var. Bu ilk zamanlar doğal tabak çeviriciydi. Kampüsteki bütün kızlara yazıyordu. En sonunda bir tanesiyle sevgili oldu fakat kızlarla konuşmaya devam etti. Kız bir gün geniş bir arkadaş grubuyla bir yerde otururken (hukukçular, işletmeciler, iç mimarlar vs.) buna erkek arkadaşını göstermesini istemişler. Çocuğun fotoğrafını görünce ortamdaki bütün kızlar (10’dan fazla) ”Aa bu bana da yazıyor” deyince 3. dünya savaşı çıkmıştı. O travmadan sonra aylarca kızlarla konuşamadı.

Gerçi burada anlatılan olay baya tesadüfi ama konser dediği bahar şenliği falan mı acaba.

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Sevgilin, eşin artık karşında kim varsa ve ona ne diyorsan ve ilgili kişiyi sevmiyorsan, ayrılacaksın. Aldatmayacaksın. Aldatma, bir karaktersizlik göstergesidir.

Artık kavram karmaşasından mıdır nedir bilmiyorum, insanlar Alfa Erkeği, Piç Erkeği nasıl algılıyorlar, ve nerelere çekiyorlar. Erkek Adam olmak önemli olan.

Scipio
Guest
Scipio

6. Ayına girdiğim bir ilişkim var. Kız her fırsatta beni sevdiğini söylüyor ve gösteriyor. Buraya kadar bir sorun yokta cinsellikte sekse henüz hazır olmadığını söylüyor ve bunun dışında olanlar yaşanıyor. 25 yaşında bir bakire, kültürel sebeplerden ötürü değil sadece hazır değilim diye masal okuyor ancak sonuç yine sekssiz bir ciddi ilişki (onun açısından tabii).Çevirdiğim tabaklarla seks işini hallediyorum ayrıca. Problem, hatunla yapmıyor oluşumuz ama benim arka kapıdan yapıyor oluşum. Böyle bir ilişkiyi devam ettirmenin gerek olumlu gerek olumsuz faktörleri var ele aldığım zaman. Ne düşünüyorsunuz beyler ?

Damn it nigga
Guest
Damn it nigga

Hocam aynı ilişkiyi ben de yaşıyorum. 7. ayına giren bir ilişki içerisindeyim ve kız şu ana kadar gözümdeki evlilik materyali imajını zedeleyecek bir hareket içerisine girmedi. Benim onu sevdiğimin 5 katını bana hissettiriyor. Yemekler, hediyeler vs. Bir dediğimi iki etmiyor. Ama gel gelelim aynı şekilde bizim ilişkimizde de seks yok. Evlenmeden olmayacak gibi de duruyor. Böyle olunca mecburen başka alternatiflere yöneliyorum ben de.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yaşadığınız toplumun gerçekleriyle beraber yorumlayın Kırmızı hap pratiklerini. seksin olmaması bir ilişkide olumsuzluk değildir. aslına bakarsan hatunun evlenmeden önce seks yapmaması evlilik mataryali olduğunun önemli göstergelerinden biridir.

Amerika değil b urası, ben yaptığını yadırgamıyorum, yanlış da bulmuyorum.

Maxilla
Guest
Maxilla

Buna benzer bir durumdayım. Fikir verebilecek olan vardır illa?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

seks sadece vajinal değil lki, ne düşüneceği ayrıca, belki bekarete yüklediği anlam farklı, belki sana yeterince güvenmiyor, belki evlenene kadar vermek istemiyor. müneccim olmak lazım bunu bilmek için.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Son yazdığımı yukarıdaki yukarıdaki götçü arkadaşa yazmıştım 🙂

Scipio
Guest
Scipio

Yanlış anlaşılmışım , arka kapıdan kastım ilişkinin arka kapısı , hatunun değil.
Başka kadınlarla kapatıyorum ilişkideki seks açığını. 🙂

Sekiro
Guest
Sekiro

Diğerleri seni daha mutlu ediyor gibi gözüküyor. Prangalarını çıkartman gerek.

Anonim
Guest
Anonim

Ya beyler, siz ne kadar küçük düşünen, dünyayı ne kadar kendi merkezinde algılayan insanlarsınız ya. Bir de kadınlara solipsist dersiniz. Sizin, evlenmeyi düşünüp ama bir yandan aldattığınız kızlar bunu bir şekilde öğrenmeyecek mi? Dünya küçük. Ya duyarsa, ya öğrenirse? Aldığınız riski düşünsenize. O kız pembe panjurlu hayaller peşinde, saf saf, ilk ilişkisi belki. Siz bir erkeğe güvendiği ilk seferinde onu aldatıyorsunuz. Yahu bu insanda nasıl bir güven travması yaşatır düşünemiyor musunuz? Takılan bir kız ki değil bunlar. Kız bunu öğrenirse bundan sonraki birkaç yılını mahvettiniz. Bir daha erkek arkadaşı olursa da güvenmesi çok zor. Manyak gibi telefon karıştıracak, paranoyak olacak.… Read more »

YORGUN
Guest
YORGUN

Selam…
İlk buluşmadan sonra…
Pek de takmayan
Fakat instagramdan fln silmeyen kızı…
Silmeli miyim
Nextlemeli miyim?

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

İlk buluşma iyi geçtiyse, bir kere daha davet et. Nextin hakkı 2 davettir. Eğer davetine gelirse ve sicak davranırsa en azindan kiss close çıkartmaya çalış, yakınlaşmanın hakkı da 3 buluşmadır. Eğer ki davet ettiğinde gelmezse nextle.

YORGUN
Guest
YORGUN

NeXT’ledim… kendisi aradı ben cvp vermedim ama hiç bişey de demedi gitti 🙂
Acaba cvp versemiydim diye düşündüm ama zaman kaybı olacaktı…

Kolaya mı kaçtım bilmiyorum ama elini tutmaya çalışmıştım bilekliğine bakmak bahanesiyle.. bilekliği çıkarıp verdi zoruma gitti 🙂
Sonra fotolardaki gibi iyi değilsin dedi 🙂 (gerçi ben sordum diye cvp verdi)

2-3 olumsuz işaretten sonra ben de nextledim…

Ha Mahmut Abinin yazdığı yazılarda vardı….

Böyle durumlarda shit test sayın… etkilenmeyin vs…
Ama ben bırak etkilenmeyi hayattan soğuyorum resmen 🙂
Ayrıca… iyi değilsin diyebilme biri bence shit testten ziyade gözden çıkarmıştır yoksa niye risk alsın…

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Bir kere buluşmaya davet edersin kısa bir sohbetin ardından, masal anlatıyosa (sonraki)

1 2 3