Podcast – Borderline (sınırda kişilik) bozukluğu olan kadınla evlilik

Bir süredir yapmaya başladığımız takipçi söyleşilerinde bu sefer borderline (sınırda kişilik) bozukluğu olan bir kadınla evlilik yaşamış bir takipçimiz ile görüştük.

Daha önceki narsist veya sınırda kişilik bozukluğu gibi sorunları olan kadınlar podcastımızı da tavsiye ederim.

Zehirli ilişkiler konusunda daha fazla ayrıntı için Bu yazı, Toksik İlişkiler – Narsist / Borderline Partner Rehberi kitabımıza bakabilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenirseniz, beğenmeyi unutmayın. Yayını spotify kanalımızdan da dinleyebilirsiniz.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

7
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CrixusMahmut AbiKirmizihapligencAlperKoche Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Koche
Guest
Koche

Evlenmeden önce kadınları ekspertize sokmak lazım aslında.

Alper
Guest
Alper

Mahmut abi merhaba,
bazı durumlarda erkeklerin yanlış davranmalarının da kadınları bu şekilde davranmaya itebileceğini söylemiştiniz sanki. Yani aynı kadının farklı erkeklere farklı davranacağını biliyoruz, ben arkadaşı dinledim, ilk başkasıyla yapmıştı bu röportajı, ikinciye dinleyince sınırlarını düzgün çizememiş bir erkek dinlemiş gibi oldum. Ayrılalım diyen kadın var mesela, orda ayrılmayalım diye ikna ediyor buna gerek yok bence. Kadının yaptıklarını değil dediğini çok önemsiyor mesela, yani arkasından konuştuğu kişiyle sarmaş dolan olan ilk kadın değil bu arkadaşımız diye düşünüyorum. Senin bu açıdan yorumun nedir mahmut abi?

Kirmizihapligenc
Guest
Kirmizihapligenc

Mahmut abi içerik güzel ve yararlı devam eder umarım. Arkadaşa üzüldüm umarım en kısa sürede kurtulur. Deli kadınlardan korunmak için kitap yazacağını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. İptal mi oldu?

Crixus
Guest
Crixus

Merhabalar Mahmut abi, 22 yaşındayım ve yaklaşık 2 ay önce ”Borderline” kişilik bozukluğu olan bir kızdan ayrıldım ama başım belada. — Burada karşındakinin kimliğini açığa çıkaracak ve başını ekstra belaya sokacak bir sürü ayrıntı vermişsin. Yayınlamıyorum. — Yakın zamanda beni polis merkezinden aradılar hakkımda şikayetçi olmuş ve onun özel görüntüleri ile onu tehdit ettiğimi belirtmiş. Şikayetinde ”Benim kızla grup seks yapmak istediğimi. yapmaz isem bu videoları Sosyal medya üzerinden yayınlayacağımı” Belirtmiş. Ben de gidip ifade verdim durumu anlattım. Benim şantaj değil, peşimi bırakması için ultimatom verdiğimi kanıtlayacak ekran görüntülerini dosyama ekledım. Sonucu ne olacak bilmiyorum. Dava hala işleyiş sürecinde. Bu… Read more »