Sosyal medyada ruhsal problemli insanla çok daha sık karşılaşacaksınız

Buluşma uygulamalarının erkeklerin kadın erkek ilişkileri piyasası ile ilgili algılarını çarpıttığından bahsetmiştim. Burada bahsettiğim bir konu sosyal medyada da geçerli ve sanaldan kızlara yürüyorsanız kesinlikle bilmeniz gerekiyor. Çünkü bu konuyu çok soruyorlar.

Örneğin Mercurry sormuş:

Sosyal medya da bazen yürüdüğüm kızlardan çok saygısızca geri dönüşler alıyorum daha bugün biri: boş yapma tarzı birşey yazmıştı , takipten çıkarıp birşey yazmıyorum ama burdan kendimize çıkaracağımız birşey var mı yoksa normal mi , orana vurursak 20 30 kızdan 2 3 tanesi böyle saygısızlıklar hakaretler ediyor.

Nüfusun küçük bir azınlığı ruh hastası. Bu oran %5 civarında sanırım. Kadın nüfusunun %5’i böyle diyelim. Sosyal medyada ya da buluşma uygulamalarında 20 kadınlara yürüdünüz mü bir tanesi bu kadınlardan olacak. Ama daha da kötüsü, 19 normal kıza mesaj attınız mı, bu kızların belki 2-3 tanesi size dönüş yapar. O azınlık ruh hastası, aşağılık kompleksli, sosyopat, narsist, vs. kadınların ise daha fazlası zira bunlar zaten birini bulup “oynamayı” bekliyorlar.

Yani sen normalden de az karşılaşıyorsun yoksa konuşabildiğiniz kadınların %10-%30 kadarı ruh hastası olacak. Bunların önemli bir kısmı da gerçek hayatta karşınızda olsalar yüzünüze tek kelime kötü söz söyleyemeyecekken klavye arkasında olmanın rahatlığıyla size kaba davranacaklar, sizi aşağılamaya çalışacaklar.

Daha geçenlerde bir çocuk aynısını sordu. Adamın Instasına baktım adam normalin üstünde yakışıklı. Kız bir yerde “çok çirkinsin, götüm gibisin” gibi bir şey demiş. Bu arkadaş da fena bozulmuş. Azıcık mantıklı düşün dedim. Normal kadınlar seni beğenmezse bile suratına böyle bir şey söyler mi? Ya da suratına ne diyorlar. “İlgilenmiyorum”, “elektrik alamadım”, “enerjimiz uymadı”, zart zurt. Medeni olan, sağlıklı bir ruha sahip olan biri böyle der.

Siz çok çirkin bir kızın suratına sosyal medyada çok çirkinsin, götüm gibisin diyor musunuz (ruh hastası olanlarınız diyordur)?  Bu kadınlar ruhsal problemli ya da bir şekilde problemli insanlar. Toplumda oranları düşük ama dediğim gibi size dönüş yapan kızlar içinde oranları çok yüksek olacak. Belki de bu yüzden sosyal medya devrinden beridir kızların egoları tavan, egolarından geçilmiyor diye bir izlenim var.

Sosyal medyada ya da buluşma uygulamalarında bu kadınlara daha sık rastlayacağınızı ve normal hayatta karşılaşsanız söyleyemeyecekleri şeyleri, korkak olduklarından sanalın güvenli ortamında yüzünüze söyleyeceklerini bilin, böyle insanlarla daha sık iletişime geçmeyi bekleyin. Bunu üstünüze alınmayın. Moralinizi bozmayın. Anında çıkarın, engelleyin. Ben buna bir laf sokmasam rahat etmem diyorsanız, hak etse de zavallı bir ruh hastasına bir de neden siz vuracaksınız bilmem ama,  laf dalaşına girmeyin. Unutmayın, narsist insanlara koyan bir şey söylediğinizde, bu insanlar dünya yıkılsa zerre etkilenmemiş gibi davranırlar, ama sizin görmeyeceğiniz yerde hırslarından duvarları yumruklarlar. Zira normal insana bir koyan bunlara 10 koyar ama bu insanlar dışarı yansıtmamayı öğrenmişlerdir.

Konuştuğum arkadaş sen karşılaştın mı diye sormuştu. Evet karşılaştım ve herkes karşılaşır, karşılaşabilir. Ama bazı erkekler daha çok “karşılaşırlar”. Neden? Bu insanlar sinek gibidir, çorbada gördün mü miden bulanır, 5-10 saniye kötü hissedebilirsin ama çorbayı döktükten sonra unutursun. Birçoğunuzun az çok özgüveni ve özdeğeri olduğundan bu konuşmanıza da yansır ve bu tür saldırgan arızalar size saldırırlarsa ağızlarının payını alacaklar korkusu ile size saldırmamayı tercih edebilirler (yine de saldıran çoktur). Bu durumda bu insanlar genelde birden, sebepsiz yere kaybolurlar. Ama konuşmanızdan özdeğer veya özgüven eksikliği sezerlerse (sizi ufak ufak deneyerek bunu anlamaya çalışırlar), iyi bir av buldum diye saldırırlar.

Bakın gerçekten çirkin de olabilirsiniz, başka eksikleriniz de olabilir. Ama bunu direkt duyduğunuzda, karşınızdaki kadın medeniyet yoksunu bir mahalle karısı ağzına büründüğünde, bunun sizin eksiğinizle direkt bir alakası yok. Onun ruh hastalığı ile alakası var. Üstünüze alınmayın.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da kaynak kitaplarımıza ve kitap setlerimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

17
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ValientBoş Gezenin Dolu KalfasıLykuMahmut AbiRobertson Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Elleşme şerif,belli ki meczup 😂

Misafir
Guest
Misafir

Twitter’da yaklaşık 3 yıldır, aktif olarak kullanmadığım, aralarında ünlü takipçilerin de olduğu bir hesabım var. Bi aralar ayda 3 milyon civarında etkileşim aldığım bir hesaptı. Bazı flood ve tweetlerim gazetelerde falan yayınlandı. O dönemde Twitter üzerinden kadın erkek bir çok kişiyle tanıştım. Hatta bu siteyi bulmama vesile olan, uzun süre ilişki yaşadığım kadınla da Twitter üzerinden tanışmıştım. Şunu çok rahat söyleyebilirim ki özellikle Twitter toksik ve patolojik olarak çok yüksek seviyelerde insanların çok yoğun olarak toplandıkları bir mecra. Bir çoğu gerçek hayatta çok fazla tutunamayan ve sosyal çevrelerden itilen insanların kendisini klavye arkasına gizleyerek, kendilerini çok normalmiş gibi gösterdikleri bir… Read more »

Yavuz
Guest
Yavuz

Hocam urun siparis ettim sijital ortamda teslim edildi yaziyor fakat elime hicbir sey ulasmadi

Criterion
Guest
Criterion

Sosyal medyada ruh hastası oranı çok daha fazla. Özellikle çok takipçili kişilerde. Sağlıklı bir insan (mesleki sebepler haricinde) vaktinin önemli bir kısmını pc ve telefon başında geçirmez. Dolayısıyla sosyal medyada çok görünür insanlarda psikolojik sorun oranı daha yüksek.

playboikaan
Guest
playboikaan

güzel bir kızsa, hesabı herkeze açıksa belli bir takipci sayısının üzerindeyse (takipcisi 500 üzeri diyebiliriz) genelde yollu oluyorlar. zaten paylaştığı şeylerden de nasıl bir kız olduğu anlaşılır. o kızlara yazmayın eğer mükemmel bir instagram hesabınız yoksa.

Robertson
Guest
Robertson

Mahmut abi gizli numaradan arayan kızlarla nasıl konuşalım? Nefret ediyorum şu beğenip gizli numaradan arayanlardan. tanımadığım birisiyle nasıl flörtleşeyim

Lyku
Guest
Lyku

Arkadaşlar bir de şu sosyal medya olayını çok abartan, hesabında yüzlerce tek başına resim paylaşan kadınlara da çok takılmayın yav. Gerçekten kendinizi üzmeye değmez.

Valient
Guest
Valient

Mahmut Abi reelde görüşmeyi kabul edip ayarladıktan sonra ghostlayarak kaybolan, merak edip ulaşınca da yazma demedim mi diyen kızlar da ruhsal problemli sayılır mı?