Sevgili varken tabak çevirmeye kalkmak

Kyder rumuzlu okuyucu şunu göndermiş :

Mamut abi başıma çok trajikomik bir olay geldi anlatayım da herkez önlemini alsın.

Benim normalde bir kız arkadaşım vardı fakat tabak tabaktır diyerek konserde gördüğüm güzel bir kıza set açtım. Başarılı da oldum. Numara aldım, kızı omuzuma bindirdim. Her şey efsane gidiyordu. 2 gün sonra öğlen kızı aradım kız açmadı. Akşam kız whatsapdan yazdı ki ben açamadım dersteydim falan dedi. Meşguliyetten 2-3saat sonra kıza cevap verdim her şey güzel konuştuk güldük eğlendik. Hatta date bile ayarladık.

Bu olaylardan 45dk sonra sevgilimden mesaj geldi. Bana anlatmak istediğin bir şey var mı diye?Ben ne olduğunu anlayamadım ama kız bir şekilde öğrenmişti. Bana whatsaptan konserdeki kızla olan fotoğrafı(çekildiğinden haberim bile yok) ve kızla olan konuşmalarımın ekran görüntülerini attı.Sonra bir arkadaş vasıtasıyla öğrendik ki konserdeki kız benle olan konuşmalarını ve fotoğrafı bir wp gurubuna atmış “Ben bu çocukla konuşuyorum nasıl çocuk kızlar?” babında ordan da benim manitanın(artık eski manitanın) arkadaşın arkadaşı mı ne görmüş. O da beni biliyormuş.Vesselam bu bizim kıza ulaşmış.Konserdeki kız da gitti eldeki manita da.Bir topla iki gol yedik…

Anladım ki eğer sıçtıysak durumu kurtaymaya çalışmak yerine evet böyle oldu diyerek en azından konserdeki kızı kurtarabiliriz.

Bazı tedirginliklerim var mahmut abi şimdi hangi kıza yürüsem bir şekilde bu olayı öğrenecekmiş gibi geliyor.Kız whatsap gurupları gözümü korkutuyor.

Bu yazının başlığı, arkadaşın bana attığı e-postanın başlığı değil. Arkadaş tabakların çatışması demiş ama o yanlış bir başlık. Burada tabaklar yok, kız arkadaş ve tabak var. Arkadaş bizim Tabak çevirme ile ilgili yanlış anlamalar okumamış anlaşılan ki soruyor :

Tabak çevirmek ve aldatmak

“Abi tabak çevirme yazılarını okudum ve tavsiyene uyacağım. Kız arkadaşıma yakalanmadan nasıl tabak çeviririm biraz tüyo versene …” Ya da “abi tavsiyen güzel de şimdi kız arkadaşım var vicdanen ona bunu yapamıyorum. Bana bir yol göster”.

Ben bütün o yazıları çevirdiğim için her kelimesini okudum. Rollo Tomassi ve bu sitede biz tabak çevirin derken kız arkadaşınızı ya da karınızı aldatın tavsiyesi vermiyoruz. Tabak çevirmek, uzun süreli ilişkiye alternatiftir, paralelinde yapılacak bir şey değildir. Ha hiç mi şeytana uymadık. Uyduk bazen ama bu aktif arayarak yaptığımız ya da övündüğümüz hele hele tavsiye edeceğimiz bir şey değil.

Eğer ilişkiden memnun değilseniz, ilişkiyi bitirin ve tabak çevirin. Paralelinde çevirmeyin. Bunun tek istisnası, karısı kendisi ile seks yapmayan amcalardır. Onlar çevirmeyip ne yapsın?

Bazı tedirginliklerim var mahmut abi şimdi hangi kıza yürüsem bir şekilde bu olayı öğrenecekmiş gibi geliyor. Kız whatsap gurupları gözümü korkutuyor.

Olur tabii kız arkadaşım dediğin kızı aldatıyorsun. Eğer sadece tabak çevirsen tedirgin olmazdın zira kimseye bir bağ sözün yok. Bu arada tabak çevirmeyi kız arkadaşına / karısına korku oyunu olarak kullanmaya kalkacak arkadaşlar, çoğunlukla burada olduğu gibi terk edilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

193
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
44 Comment threads
149 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
Yanlış anlamışsınAnlıyorumYardım ÇığlığıAnonimErc Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Her seferinde kastımızın bu olmadığını belirtmemize gerek olmasa gerek.

Önden vermeyinin zıttı illa arkadan veren, ağzına alan değil.

Senin bahsettiklerin yok demiyoruz tabiki, oldukça fazla hem de ama bu aksinin olmadığını göstermez.

Ertuğrul Demir
Guest
Ertuğrul Demir

Merhaba hocam. Tabak çevirmeyi sadece tanıştığım kızlarla mesajlarla yapıyorum. Geçen eski sevgilim mesaj attı “nasılsın, mutlu musun” diye. daha sonra cevap vermedi. eski sevgililerin uzun aralardan sonra böyle mesaj atmasının sarf amacı nedir? Eski sevgili tabağa alınmalı mıdır?

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

‘Tomassi’nin 7 Numaralı Demirden Kanunu
Yeni bir ilişki kurmak için zaman harcamak, eski ve bitmiş bir ilişkiyi yeniden canlandırmak için çaba harcamaktan her zaman çok daha iyidir. Çöp, çöp kutusuna atıldıktan sonra ASLA çöp kutusunu karıştırıp onu ordan çıkarmaya uğraşma’

Eski sevgili ile alakalı Tomassinin demir kanunları açık, bırak mesaj atsın sen çerçeveni bozup onun çerçevesine girme. Gerekirse engelle.

herotic
Guest
herotic

Kırmızı hap ve mahmut abi: kızları hayat amacınız haline getirmeyin, spor yapın, özgüvenli olun, kendi yolunuzu çizin, sözün eri olun, adam gibi adam olun erkek adam olun.

erkek adam okuyucuları: şu kıza da yürüyem bu kıza da yürüyem, nsevgilimi aldatam, tek amacım kızlar olsun, am peşinde perişan olam, herkesden siktir yiyem.

Scipio
Guest
Scipio

Bekaret ve şampanya patlatma savaşları çıkmış. Arka kapıdan kastım anal bir ilişki değildi , hatunun arka kapısı değil ilişkinin arka kapısından bahsediyorum. Başka hatunlarla gideriyorum seks eksikliğini yani. Sehven anlatım bozukluğu olmuş.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Scipio

Ben bu yaklaşımının kanımca yanlış olmadığını söyledim zaten.

içinde yaşadığımız şartlar belli, bu şarrtları dikkate almak lazım. Burada ve çeşitli platformlarda Batı manospher’indeki külliyatı olduğu gibi yaşadığımız ülkenin şartlarını dikkate almadan tek doğru kabul edip, alıyoruz sıkıntı orada.

özelliklle de benim gibi aile kurmanın önemine inanan bir kh’Lı iseniz, bizim toplumda lehimize kullanabileceğimiz malzeme fazlasıyla mevcut.

Ferhat
Guest
Ferhat

Mahmut hocam selamlar
Sanırım bir keresinde yorumlarda , Robert GREENE ‘nin ” baştan çıkarma sanatı ” kitabını okumak için önermiştiniz ( başka bir sürü platformda da gördüm bu kitabı ,rooshvforum gibi). Kitabı satın aldım hatta şu an tam solumda duruyor ama bu kitap uygulanmaya geçirile bilinir mi?

Eğer ki olabiliyorsa bir örnek verir misiniz? Ya da siz nasıl uyguladınız ?

Ayrıca kitabın amacı bir kadınla seks yaptıktan sonra ki zamanlarda ,onu DUYGUSAL MANİPÜLASYON ‘a sokup size bağımlı kılmak mıdır?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Baştan çıkarma sanatı kitabındaki bazı yerler bana Mavi hap gibi geldi. benzer bir soru başka arkadaşlar tarafından da soruldu diye hatırlıyorum, tabii benim ki biraz bitirmediğim bir kitaba yazılmış önyargılı yorum olabilir.

Kevin Harper
Guest
Kevin Harper

Başlık bana özel açılmış sandım bu konuda tecrübeli biri olarak söylüyorum sevgiliniz varken KESİNLİKLE tabak çevirmeyin aylar önce Mahmut Abi uyardı dinlemedik. Sakin kalmasam ortalık karışıyodu. Bu olayı düşğnen erkekleri uyarıyorum: eğer tabak çeviriyosanız SEVGİLİM dediğiniz kadını bağlı bir ilişkide olacak kadar sevmiyosunuzdur. Kızı terkedin ve hayatınızı yaşayın kendinize eziyet etmeyin. sevgilim dediğiniz insan ayrılıp geriye baktığınızda ULAN BU KADAR SÜRE İLİŞKİYE GEREK VAR MIYMIŞ diyeceğiniz birisi olacak. İsterse sabaha kadar astrofizikten ve Jungian felsefeden bahseden, 8/10 boobie model olsun: 1 sene 10 kadınla eğlenmek -vakit geçirmek >> 1 sene sevgiliyle vakit geçirmek.(en azından gençken) . Ne kadar insan tanırsan… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Güzel demişsin 😂😂😂

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ben aslında arkadaşın söylemeye çalıştığını anlıyorum. Motivasyonu para olmasa bayağı haklı tarafları da var hatta.

YORGUN
Guest
YORGUN

Selam bir soru sormak istiyorum yine…

Başıma gelen bir olay.. kız başta reddetti sonra istedi… (arada ismini koymadan takıldığım bir kızdı.. ilk buluşmada seviştik sonra bi daha vermedi!! ) sürekli reddetti ve sonra kendisi istedi

Kısacası:

Sevişme teklifini 1-2 kere reddeden ve bir süre sonra pişman olan kızı reddetmek…

1.kızı önemsemek/kafaya takmak mıdır? Yani yanlış mıdır?

2.Tüm saflığımla sorayım kerizlik midir 🙂

3.Mavi haplılık mıdır?

4.Doğru bir hareket midir?

Cevabın gerekçesini de yazarsanız çok sevinirim…
zira böyle durumlarda itiraf edeyim : “bedava seks” fırsatını tepmiş bir saf gibi hissediyorum kendimi. (paranın dışında emeksiz olması manasında bedava) ama teklifi kabul etsem de yanlış yapıyorum sanki… ????

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kısaca cevaplamak gerekirse; 1. kendini önemsemen gerek.

2.Sen çağırınca gelmeyen ama, geh kuçu kuçu diye seni çağırıp işini gören bi kızla ne kadar sağlıklı iletişimin olabilir?

Bunu sana hakaret etmek için değil, durumun vehametini anlaman için söylüyorum.

Bazı durumlarda gerekirse elini sikmek daha onurludur.

Bu arada sözlerinden yokluk zihniyeti algılıyorum, bolluk zihniyetine çevirecek adımları atarsan tüm sorunların çözülür.

YORGUN
Guest
YORGUN

Teşekkür ederim teşhis doğru bolluk yok… ama bolluğa da ulaşmak kısa vadede zor…

İşte ben de kısmen senim gibi düşünmekle beraber iş mgtow a gidecek diye korkuyorum:)

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mgtow bir çeşit duygusal bağsızlık hali, ya biri ya diğeri olacaksın diye birşey yok, çık sokaklara gez-dolaş, tinder falan kovala, seçenek varsa kozlarını daha ahat oynarsın.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Rahat olacaktı bi yazamadım amk :d

OguzAmaHanlı
Guest
OguzAmaHanlı

Yorumumda bir sıkıntı mı var? Onaylanmadıda 2 kez. İsterseniz e posta yoluyla iletirim, gerçekten fikirlerinizi merak ediyorum.

Ertunç
Guest
Ertunç

Mahmut Abi henüz sevgili değilken tabak çevirsek sevgili adayına itici görünür müyüz? Yani “abaza bu” diyip soğurlar mı bizden veya “bu keko herkese iş atıyor ben niye bununla sevgili olayım” mı derler? Nasıl düşünürler? Veya bize artı mı yazar? Çünkü kendini öne çıkaran bir adayın benden soğuduğunu hissediyorum.
Not: Aslında ben de onu öne çıkarmıştım ama reddedilme korkum olduğu için bir yere davet etmedim.(Biraz yakınlaştım dokunarak vs. sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim tabak çevirmeye. Eğer gönlü varsa sonra zaten kendi de yakınlaşır davete gerek yok diye düşündüm.)

MG
Guest
MG

Merhabalar beyler, uzun yıllar önce muhabbetimiz olan (8-9 yıl gibi) bir kıza kurulan ilk temas anında mı yürümeliyiz ? 2-3 karşılaşma olduğu halde yürümeyip tekrar karşılaşılan bir anda yürümek doğru mudur ?

Hamstr
Guest
Hamstr

Mahmut abi cafede oturuyorum bir kız geldi baktım oda baktı… Bakışmaya başladık sonra bi baktım check in yaptı neyse ordan gördüm istek attım kabul etti ve döndü… Sonra konuşmaya başladık bilmem ne acayip iyi neyse şuan öğrendim ki kafede çalışan bir çocuk sevgilisiymiş… Kıza ciddi gözüyle bakmıyorum çakıp geçecektim ki kız bana sevgilisi olduğunu söylemedi hala da söylemiyor… Kıza çakayım mı yoksa bırakıyım mı? Şimdi diyeceksin yakışmaz boşver ama kız yolluysa zaten o cocugu hakketmemiştir.

Şevket Rıfkı
Guest

Mahmut abi’den buna gelişine vurmasını beklerdim.

Ozzysm
Guest
Ozzysm

Peki Mahmut Abi, azıcık yakınlaştıktan sonra bile (sürtünme vb var öpüşme yok…) sonrasında çok pişman olan ve birkaç gün bunu lafını yapan (işte pişmanım, kendimi kötü hissediyorum, bir daha yapmayacağım, benim sınırım bu) bir kadın için ne düşünüyorsun? Bu davranışlarını bilinçsiz attığı shit test olarak algılıyorum takmıyorum, gülüyorum, arada bunun devamı olur gayet minvalinde umursamaz bir tavırla ve piç sırıtışla cevap veriyorum. Ama içten içe tabak çevirtirecekler adama. Ortada bir şey yok ama sonrasındaki tepkinin biri bin para. Pek ayrılmak istemiyorum çünkü gayet evlilik materyali özellikleri taşıyan bir insan.