Erkek Adam Türkçe Podcast – Freddie & Mahmut Abi ile cevaplanmayan sorular

Discord adminimiz ve yazarımız Freddie’nin Youtube kanalı var. Burada Mahmut Abi ile cevaplanamayan soruları konuşuyor. Şimdiye kadar yapılmış olan videoları buraya koyuyoruz. Videoların devamı gelecek, Freddie’nin Youtube kanalına abone olarak oradan takip edebilirsiniz.

Freddie bunları kendi spotifyına koyacak ama henüz bu kanalı açmadı.

Cevaplanmayanlar 1 – Nasıl çevre yaparım?

Cevaplanmayanlar 2 – Okumak, Okumak ama Yapamamak!

Cevaplanmayanlar 3 – Neden Evlenmelisin ve Neden Boşanmalısın?

Cevaplanmayanlar 4 – Her Şey “250 Gram” İçin Mi? Bu Ne Saçma Düşünce!

Cevaplanmayanlar 5 – İnancın Karşı Cinsle İlişkini Gerçekten Engelliyor Mu?

Cevaplanmayanlar 6 – Bir Zaman Gelip Her Şeyin Yoluna Gireceğini Mi Düşünüyorsun?

Cevaplanmayanlar 7 – Tanışmak İstediğin Kadın Çığlık Atar Mı ve Tesbih Testi

Cevaplanmayanlar 8 – İlk Buluşmada Neden Donup Kalıyorsun ve Eğlenen Ustalık

Cevaplanmayanlar 9 – İlk Buluşmalardaki 3 Aşama ve Kino Nedir?

Cevaplanmayanlar 10 – Uzak Mesafe İlişkileri Nedir, Neden Yapılır, Nasıl Sorunlarla Karşılaşılır?

Cevaplanmayanlar 11 – Aldatma Üzerine

Cevaplanmayanlar 12 – Var Olmayan İlişki Türü: Sanal İlişkiler

Cevaplanmayanlar 13 – Kadınlarla İlişkilerinde 20’lerindeki Erkekler

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

24
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
16 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Mahmut AbiKaplumbagakardeşYunusDeus Benedicat Spirituum LiberorumI,m Sarp Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hapli beta
Guest
Hapli beta

Mahmut abi selamlar benim bir ilişkim var ilk bulumada öpüştük vs öğrendigim bir bilgi kız arkadaşım daha önce sex yapmış bu durum beni biraz üzdü nasıl davranmalıyım yeni bir ilişkimiz var.

Merto
Guest
Merto

Başıma ilginç bir durum geldi, kızla text game’de tanıştım Instagramda ve kız ilgili üzerime bilgi tohumlarını bombardıman yapıyor herşey güzel, bende kıza takılıyorum yok işte fenasınn falan ve eğlenen ustalık felsefesi devam, konuşma başlayalı 4 gün içinde gün saat mekan net şekilde verip(hatta 2 farklı mekan 2 farklı gün önerisi şeklinde yaparım opsiyonlu) şehir dışından dostu gelecek bahanesi ile başka zaman desek nasıl olur cevabı ve uzun bir dostum gelecek açıklaması ve teklife teşekkür aldım a ki dostuda ciddi ciddi geldi takıldılar herşey yine güzel kızın buluşmaya niyeti var yani belli ama en son geçtiğimiz günlerde hikayesine eğlenen ustalık ile… Read more »

BlackLack
Guest
BlackLack

Selam Erkek adam sitesi, Aklıma takılan bir şey var . Belirli bir süre önce Yurt Dışına Çalışmaya gittim ve Bazı zorluklar ile karşı karşıya kaldım Hem maddi Hem manevi. Konuya gelcek olursak Hayatımda ilk defa çalışıp ev geçindirme şu bu olaylarını yaşamış oldum Tuhaf bir şekilde bu Hem beni maddi açıdan zenginleştirip Hem manevi açıdan güçlendirdi diye düşünüyorum, Daha erkeksi hissediyordum ve Ne tuhaftır ki Yüzümdeki sivilceler bile kaybolmaya başlamıştı , özgüvenim yüksekti ama bunun sebebi de aslında sürekli devam etme zorunluluğuydu artık bir şeyleri yapmak zorundaydım , Yapacağım işin utanç kısmını düşüncek zaman yoktu, Velhasıl şimdi memlekete döndüm ve… Read more »

Yilan Himmet
Guest
Yilan Himmet

tekrar yurt disina git bro.

AliK
Guest
AliK

Mahmut Abi selam, geçen akşam bir partide bizim fakülteden ilk defa tanıştığım bir kızla yakınlaştık.Sonra ben başka kızlarla da konuşmak istediğim için yanından ayrıldım.Bir kaç kızla konuşup yine bu kızın yanına uğradığımda bana soğuk yaptığını farkettim ve bir şey demeyip başka insanlarla eğlendim.Kızı gördüğümde tavrım nasıl olmalı?

Doğa
Guest
Doğa

Hocam merhabalar. 1.5 yıldır ilişkim var. Ben Kocaeli’de okuyorum sevgilim İstanbul’da. Normalde bende İstanbul’da yaşıyorum. Üniversite son sınıfım. Kırmızı hapla 2 yıl önce tanıştım. 23 yaşındayım kız arkadaşım 21. İlişkim yokken 4-5 kızla takılıp görüşebiliyordum. Önceliğim her zaman hedeflerimdi halen öyle. Şimdiki kız arkadaşım bana isminin yazılı olduğu bileklik yaptırmış sürekli onu takmamı söylüyor. Benden fotoğraf istiyor böyle saçma şeylerle uğraşamam diyip kestirip atıyorum trip atıyor. Çok sık trip atarak beni manipüle edeceğini düşünüyor. Yolda yürürken o kızın götüne baktın diyip gözün dışarda diyor. Halbuki bakmadığım halde bu şekilde suçluyor. Ortak bir işimiz var ama ben 1000 yaptıysam o 10… Read more »

I,m Sarp
Guest
I,m Sarp

Mahmut abi selamlar 2 gün önce bankamatik te bir kıza yardımcı oldum ve sonra kahve içmeyi teklif ettim kabul etti sohbet muhabbet çok iyi geçti yarım saat oturup gitmem lazım akşam yemeği için evde olmalıyım deyip vedalaştık ve bu akşam tekrardan buluştuk kız o kadar ilgi işareti veriyor ki telenunda fotoğraf gösterirken saçlarını burnuma kadar dayadı bir an gözlerime kendini bırakmış bir şekilde kilitlenip kaldı 3/4 saniye sanki beni öp der gibiydi bende kısa bir şekilde hafif öptüm aradan 5 dakika sonra falan sertçe 5/6 saniye öpüştük Sana sormak istediğim bu kadar kısa bir sürede yani 2 /3 gün önce… Read more »

Deus Benedicat Spirituum Liberorum
Guest

Dün bi kıza öylesine “Sence erkeklerin yüzde kaçı kadın öldürmeye meyilldir?” diye ciddi ciddi sordum. %30 dedi hocam! Emin misin dedim, evet dedi, %30! Kız muhafazakar kapalı bi kız bir de, çok da fazla instagram da kullanmaz ama durum bu. Bu kızın bile gözünde erkeklerin 3’te 1’ini potansiyel kadın katili ilan etmeyi başarmışlar. Ona bu oranın %1’in altında olduğunu söyleyince bi süre aval aval baktı ve bişeyler sayıkladı, ardından ilkokul laf dalaşına döneceğini anlayınca konuyu değiştirdim. Ah be Mahmut abi, kızların kaçı tanışırken çığlık atar bilmem ama benim avazım çıktığı kadar çığlık atasım geliyor bazen bunları gördükçe.

Yunus
Guest
Yunus

Mahmut abi selamlar. Dershaneden bir kız var,ben bu kız ile yaklaşık 3 4 aydır aynı sınıftayım ve son 1 2 aydır samimiyiz. Kendisini ilk başlarda sadece arkadaş olarak görüyordum ve bundan ötesi olmaz diye düşünüyordum fakat son zamanlarda ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım. Ona hislerimi söyleyemeden çok yakın zamanda sevgili yaptığını öğrendim. İster istemez biraz hüsrana uğradım.Şimdi sana sorum şu:onunla birlikte olmak için ne yapmalıyım? (erkek arkadaşından ayrılmasını bekleyip etrafında uydu olmayacağım tabii ki.) Erkek arkadaşı varken ona yürümem pek etik olmaz diye düşünüyorum,peki ayrıldıkları zaman nasıl bir yaklaşım göstermeliyim? Yanıt verirsen çok sevinirim 🙂