Erkek Adam Türkçe Podcast: Mutsuz, pırlanta gibi erkekler, piç gibi it gibi mutlu herifler

Bu hafta sitede yayınlanmış olan 3 yazı üzerinden, ortak temalı bir podcast yaptım:

  1. Duygusal anlamda birşey hissetmemiş olması dış görünüşle mi alakalı?
  2. Anneciğim gibi olmazsa olmasın (a.k.a Dar Paçalı Go Cadde!)
  3. Mutsuz, pırlanta gibi erkekler, piç gibi it gibi mutlu herifler

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

11
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
LeventLykuEmrMahmut AbiMerto Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Merto
Guest
Merto

hocam sizin formül incelediğim kadarıyla aslında kızla bir iki kere yazış ve hemen buluşmaya davet et kız zaten yürüdüğünü anlar , peki ilk konuşmada dolaylı iltifat örneğin imajına diyelim ufak bir eleştiri neg yaptık sonra misal kızda yorum kattım dedi bizde dedik yorumun tutmuş yada misal ilk kez yazıştık, kız bilgi tohumlarını serpti iyi konuşma oldu en son muhabbeti biz kapattık ve kaçarken bu arada hoş bir sohbetin var dedik yada hoş bir sohbetti dedik yada misal ara ara kıza teasing yaptık vay sen çok fenasınnn gibi dokundurmalar yada bunun zaten daha üstü misal bir mevzu üstüne senle sanki fena… Read more »

Emr
Guest
Emr

Selamun aleyküm abi benim kız arkadaşım devamlı trip atıyor sen beni düşünmüyosun cevap vermeye bile tenezzül etmiyosun vay efendim değersiz hissettiriyorsun vs. Bazı isteklerini dozunu kaçırmadan espiriye vurup sanki ben kendim istediğim için yapıyormuşum gibi günler geçtikçe yapıyorum ama kız biryerden birşey buluyor kavga çıkarıyor trip atıyor ters cevaplar veriyor bende üstüne gitmedim hatta ilk sallamadım sonra espirili şekilde yerim senin tribini vs dedim kız 180 derece döndü seni özledim ondan böyle yapıyorum falan tam tatlıya bağlıyoz 2 gün önceki meselenin tribini atıyor gene ters cevap dediği şu şuan yoğunum cevap veremiyorum akşam detaylıca konuşuruz bende akşam detaylıca konuşmayalım ben… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

Ulan şu bmw düşmanlığı yüzünden arabayı sattım jeep aldım, bu sefer de vay pipin mi küçük espirisi yapıyorlar. Arkadaş bir aracı sırf tipini sevdiğimizden alamayacak mıyız nasıl bir yorumdur o? Valla bmw’nin avukatlarından olsam şu yorumlarla Bmw kullanan şöyledir böyledir diyenlere dava açardım marka değerini düşürüyorlar diye.

Levent
Guest
Levent

Duygusal olarak güçlü, DOMİNANT, makülen olma yolunda yürüyen, kendini geliştirmeye çalışan (kitap, spor, faaliyet vb), ÇENESİ kapalı… yani sitede yazılanları yapmaya gayret eden biri… Bütün bunlar kadını “adam” etmeye yeter mi? Böyle davransam agresif, inatçı, huysuz, saygısız bir kadını ‘dönüştürmek’ için işe yarar mı? Çünkü sitede birçok yazıda erkek, gerçek bir erkek olmadığı için kadınlar yoldan çıkıyor ve, agresif, inatçı, saygısız vb. olabiliyor. Yani erkekte de birçok hata oluyor. Eee bu şimdiye kadar mavi haplı isem çabucak olacak bir şey değil. Evliliğe çocuklar için katlandığımı da düşünürsek, böyle davransam nasıl olur? İşe yarar mı? Yani ondan ayrılmadan evli iken kendime… Read more »