İlk buluşmada sorun yok ama sonra ikinci buluşma olmuyor (Vaka Çalışması)

Abi bir kızla çıkmaza girdim, umarım bana yardımcı olabilirsin. Önce hikayeyi anlatayım. Bu kızla Tinder‘da tanıştık ve bir süre orada mesajlaştıktan sonra telefonunu aldım. Telefonda da bir süre mesajlaştıktan sonra ilk buluşma teklifimi kabul etti. İşlerimiz çok uzak değildi, öğle yemeğinde buluştuk.

Şimdi bu ciddi bir hata. Beraber olmak istediğin bir kadını öğle yemeğine götürme. Bu fazla arkadaşça bir yaklaşım. Beraber olmak istediğin kızla akşam buluşmak istersin. Eğer kız akşam çok erken eve dönmesi gereken biriyse belki ama bu durum haricinde senin hedefin akşam buluşmak ve bir şeyler içmek olmalı. İçki içmiyorsanız limonata için, çay için ama akşam için.

Bunun birkaç sebebi var. Birincisi dediğim gibi gündüz buluşmak daha arkadaşça, akşam buluşmak daha fazla gece sporu çağrıştıran, romantik havası olan bir buluşma. İkincisi tabii ki öğle buluştunuz mu işinize dönmek zorundasınız ama akşam buluştunuz mu, sonra çok iyi vakit geçirirseniz hızlıca başbaşa kalabileceğiniz bir yere geçebilirsiniz.  Üçüncüsü, birçok erkeğin gündüz buluşma sebebi, kızı önce arkadaşça bir şekilde çağırmak ve böylece “korkutmamak”, daha sonra da “kraliçenin” gönlü olursa akşama çağırmak.  Bu bir miktar karşındakini memnun etmeye odaklanma ile alakalı ve iyi bir zihin yapısı değil.

Buluşma fena geçmedi. Hatta buluşmada bir sonraki buluşmada bir şeyler yapmayı kararlaştırdık ve kendisine haber vermemi ve ugun olursa katılacağını söyledi.

Burada da iki hata var. Birincisi, bir buluşmada, bir sonraki buluşmanın planını yapmayın. Birçok erkek bunu, kıza telefonda bir daha ulaşamazsan korkusu ile yapıyor ama yanlışlıkla fazla muhtaç sinyali veriyor. Ayrıca kızın buluşma sonrası acaba bir daha davet edecek mi düşüncesine girerek kendisine duygusal yatırım yapmasını engelliyor.

Ertesi gün ben kıza ulaşmadan o bana ulaştı ve bir önceki gün buluşmadan çok keyif aldığını yazdı.

Buluşmadan sonra buluşma gününde kıza ulaşmayarak doğru yapmışsın, kızın sana bu şekilde ulaşması da iyiye işaret. Ama bakalım ne oldu da bu ilgi azaldı. Bir kadının ilgisi artar ve azalır, ilk başta çok istekli diye sonrasında çok istekli olacak diye bir kural yok. Tabii tam tersi de geçerli. Bu değişim de genellikle ya erkeğin davranışlarına bağlıdır ya da üçüncü şahıslara.

Bu mesajlaşmada akşam yemeği ayarladık.

İşi hala hafif tutup içmeye gitmeniz daha doğru olurdu.

Fakat daha sonra hasta olduğu için bu planı iptal ettik. Sanırım buradan itibaren hata yapmaya başladım.

Buraya kadar üç önemli ve gereksiz hata yaptın zaten.

Hasta olduğu için sabit bir buluşma ayarlamak istemedim ve sanırım bu süreçte çok fazla mesajlaştım.

Evet kızla sadece bir kere buluştun ve şimdi hasta. Nezaketen biraz mesajlaşabilirsin ama kız sevgilin değil. Sürekli mesajlaşmana gerek yok ve aslında böyle yapman sana da olabileceklere de zararlı. Özellikle de hergün mesajlaşma başlatmana gerek yok.

Burada muhtemelen başka kızlarla konuşmadığın ve bu kızla da buluşamadığın için kaygıya kapıldın ve kızı mesajla sıcak tutman gerektiğini düşündün. Kadınlar bu tür kaygı ve korku sinyallerini kapabilirler ve bilinçaltında senin kadınlarla başarısız olduğunu, kendisinden başka kimseyle görüşmediğini sezebilierler. Şimdi bilinç üstünde kadın bunu çok tatlı bulabilir ama bunun bilinçaltı mesajı, senin başka kadınlar tarafından tercih edilmediğindir ki bunun sonucunda da bilinçaltında bir “başkasının tercih etmediğini ben neden tercih edeyim” sorusu oluşur.

Bundan sonrasında genelde erkek kadına sürekli mesajla ulaşmaya başlar. Birçok durumda kadın bu mesajlara sıcak olabilir ama mesajlaşmayı kendisi başlatmaz ya da buluşmak için bir türlü vakit bulamaz.

Kız benden çok daha genç. Ben 32 yaşındayım, kız 24 yaşında ve o yaşta birçok kız gibi mesajlaşmayı seviyor. Sanırım kızı oneitis yaptım. Önceki ilişkim, ben ayrılmış olsam da, sancılı bitti ve bu kızla konuşmaya başlar başlamaz online uygulamadaki diğer kızları tamamen ihmal ettim. Daha da kötüsü, uygulama profilimi kapattım ve böylece başka eşleşmeler de olmadı.

Oysa bu kızla konuşmadığın zamanlarda, başkaları ile konuşabilirdin. Bu da seni oyun konusunda geliştirirdi. Birçoğunuzun hemen yakalayacağı gibi ilk büyük hatası bu. Başka kızlarla konuşup pratik yapmayı bırakmak ve pek de ilgili görünmeyen ama yine de biraz ilgili bir kıza odaklanmak. Bu arkadaş sadece bu kıza odaklanmış ve bu kız o kız diyerek onun peşinde koşmaya başlamış. Çoğu erkeğin kadın erkek ilişkilerinde daha en başta rastladığı bu tuzağa düşmüş : Bu biricik kızın peşinde , sonunda pes edip bana evet diyene kadar zombi gibi koşmalıyım. Haftalarını bazen de aylarını çöpe atmak ve sonunda mavi toplarla başbaşa kalıp hüsrana uğramak için iyi bir formül.

Sen kendini cinsel pazardan çekerek, sadece bir kere buluştuğun bir kız için diğer tüm alternatiflerini çöpe attın. Sadece bu kızla görüştüğün için bu kıza fazla duygusal yatırım yaptın.  Aslında tek bir kızla görüşüyor olsan bile fazla duygusal yatırım yapmaktan uzak durabilirdin ama senin tek kıza odaklanmana neden olan zihin yapının bunu başarması çok zor.

Sanırım hala geçmişten gelen kendine güven problemlerim var. İşin kötüsü güzel kadınlarla tanışma ve ilk buluşma konusunda hiçbir problemim yok ama buluşmadan sonra işleri ilerletmede büyük sorun yaşıyorum. 

Evet muhtemelen ikinci buluşma olmuyor zira ilk buluşmada ve/veya sonrasında muhtaç ya da arkadaşça davranıyorsun.

İkinci buluşmayı iptal ettikten bir  süre sonra bir daha buluşma teklif ettim ama hala hasta olduğunu söyledi. Ben de “daha iyi hissettiğinde görüşmek isterim, kendine iyi bak” dedim.

Dikkat edersen sonra buluşuruz gibi bir şey söylememiş. Bu aşamada hastalığı bahane ediyor diye düşünebilirsin. Burada “tamam daha iyi hissettiğinde bana haber ver” deyip mesaj atmayı kesmen çok daha iyi olurdu. Bunu yaptıktan sonra da sana ulaşana kadar ona ulaşmamalısın. Zira bahanesi de olsa iki teklifin reddedildi. 2 teklifin reddedildiğinde görüşmek istediğinde beni ara anlamına gelen bir şey yazarak topu onun sahasına atar gidersin. Kendi hayatına dönersin ve kızı unutursun.

Burada birçok erkek, kız kendisini bir daha aramaz korkusu ile bunu yapamaz ve kıza ne kadar iyi bir çocuk olduğunu göstermek için kızın sağlığını yoklar durur. Burada motivasyonlarının bir daha aramaz korkusu değil de kızın sağlığına duyulan endişe olduğunu göstermeye çalışır ama bunu kendisi hariç kimse yemez.

“Teşekkür ederim, seninle yeniden görüşmeyi çok isterim” dedi. Ben de “önce iyileşmene bak, seni hasta hasta dışarı çıkarıp daha da hasta etmek istemem ama istersen sana nane limon yapabilirim :)”

Bu oldukça kibar ve tek başına problemi olmayan bir mesaj ama kız eğer hastalığı bahane ediyorsa seni komik duruma düşüreceğinden iyi bir mesaj değil.  Bu bağlamda buram buram kıza yaltaklanma, “ben piç değilim iyi bir çocuğum” derdi kokuyor maalesef.

“Ben de görüşmek ve seni daha yakından tanımak istiyorum.” Biliyorum, çok fazla ve aptalca.

Yani ağzının suyu akıyor gibi yazmışsın aptalca olduğu doğru.  Sadece bir kere buluştunuz, yavaş. Kız senin bu seviyede ilgini kazanacak bir şey yapmadı daha.

İki gün sonra bir daha mesaj atıp sağlığını kontrol ettim.

Evet peşinden koşuyorsun. Aslında kızın sağlığından çok seni unutacağından korkuyorsun. Dediğim gibi “bana haber ver” deyip nextlemen lazımdı. Kız seninle görüşmemek için bahane uyduruyorsa komik duruma düşüyorsun. Uydurmuyor gerçekten hastaysa da peşinden koşuyorsun. Kız yetişkin bir birey, kendi kendini idare edebilir.

Sen bunun yerine kızı bırakıp kendi hayatına dalsan, kızın sonra seni arayıp bir şeyler yapmak isteme ihtimali çok daha fazla. Trajikomik olan da bu zaten. Sen kız seni unutmasın, sen aramazsan aramaz ve buluşamazsınız korkusu ile kıza ulaşarak, kızın seni unutma ve aramama ihtimalini arttırıyorsun.

Sen kızı orada bıraksan, başka kızlara yönelsen, seni birkaç gün ya da hafta sonra ararsa çok daha iyi bir pozisyonda olacaksın. Kız senin yapışkan bir iyi çocuk olmadığını görecek, sen daha antrenmanlı olacaksın, oturduğun yerde duygusal yatırım yapmayı bıraktığın için daha güçlü olacaksın, vs.

Peki ya aramazsa? Aramayabilir ama muhtemelen sen ona ulaşıp dursan da aramazdı.

O gün işe gitmiş ama beni arayıp rahatsız etmek istememiş.

Seni aramaya gönlü yokmuş.

Tabii önce tam olarak iyileş dedim ve biraz hastalığından konuştuk. Ona birkaç ev yapımı ilaç tavsiye ettim. Sonraki birkaç gün ona ara ara ulaşıp sağlığını kontrol ettim. Biliyorum aptalca bir şey yaptım.

Aşırı anlayışlı davranıyorsun ve kızın doktoru rolüne girdin. Ona çok iyi davranırsam, ne kadar cici olduğumu gösterirsem beni sever modu.  Bu maalesef zayıf ve muhtaç bir şey.

Geçen Cuma attığım mesaja dönmedi.

Baktı yapıştın, nezaketen ima edilen “hayır istemiyorum” umrunda değil, sonunda seni görmezden gelmeye başladı. Bu aşamada mesaj atmayı tamamen kesmelisin. Hiçbir şey yapmamalısın. Bu kıza yeterince ulaştın. Aslında çok fazla ulaştın ve sırf bu bile kızı soğutmuş olabilir.

Tinder profilini aç ve başka kızlarla görüş.

Bu kızdan çok hoşlanmıştım …

Yavaş, sadece bir kez buluştun.

ama bu aşamadan sonra ona ulaşıp muhtaç görünmek istemiyorum.

Muhtaç göründün zaten. Ama ona ulaşman sadece muhtaç görünmene neden olsa iyi, aynı zamanda muhtaç olmana da neden oluyor. İçinde bir başlangıç muhtaçlığı olabilir ama muhtaç davranarak muhtaçlığı körüklüyorsun.

Kızı nextledim ve kendi hayatıma bakacağım.

Evet yapman gereken bu. Sana ulaşana kadar kızı unut. Kız sana ulaştığında da hemen buluşma teklif etme. Bunun sebebi, senin 2 buluşma teklifin zaten reddedildi. Buluşma konusunu o açacak ya da sana arka arkaya 2-3 kere ulaşacak. Bu olmadığı sürece buluşma teklif etme.

Erkekler için İlişkiler Setimize de bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

108
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
30 Comment threads
78 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
JacksonLazarusAnonimWilliAhmet Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Emr
Guest
Emr

Mahmut abi merhaba, geçen alakasız bir videonun altında sana bir şey sormuştum aklıma bir şey takıldı. Uygulamadan tanıştığım kızla 4-5 gün içerisinde buluştuk, direkt evime geldi. Bu süreçte çok kısa mesajlaşmalar oldu kız sexting’e falan yönlendirmeye çalıştı fakat ben buluşma odaklı gittiğimden izin vermedim. Buluşma günü de gayet güzel geçti biraz muhabbet sohbet edip film bahnesiyle yatağa geçtik ve olabilecek her şey oldu. Ondan sonrası da öpüşme koklaşma biraz muhabbet ettik ve otobüse bindirip evine gönderdim. Sonrasında kendisi yazdı “evdeyimm” diye. Biraz konuştuk falan kız yaşadığımız şeylerden bahsetti ve gayet hoşuna gittiğini söyledi. Ben de aynı şekilde gayet güzel olduğunu… Read more »

Sert
Guest
Sert

Selamlar abi, dün bir kızla buluştum el ele tutuşma öpme oldu bir kez, sonra eve gitti.. İlk buluşmayı tabi ben ayarladım. Şimdi akşam ve gün boyu yazmadım henüz genelde kadınlar ertesi gün bana yazardı . Açıkçası ondan bekledim ama o da şu saate kadar yazmadı. Burada ne yapmam gerekir. Ne oyunun bokunu çıkararak ne de mesaj yağmuruna tutarak soğutmak istemiyorum. Buluşmadan sonraki gündeyim o ulaşmazsa akşam ben yazayım ya da arayayım mı?

Cengiz
Guest
Cengiz

Mahmut Abi merhaba, İlk bulusmadan önce, mesajlasırken,kız çok ilgiliydi.Bulusma günüde benim açımdan iyi geçti. Sonraki gün mesaj attım,biraz konuştu ve görüldü de bıraktı. Burdan,bulusmanın kadın için iyi gecmediğini anlamış oldum.(aslında burdan sonra yazmanın bir anlamı yoktu ama) Yine de, 3-4 gün sonra son bir yoklama için,önceden üzerinde konuştuğumuz bir konu hakkında karkatür gönderdim, gülücük attı. Nehaber dedim,direk bana; klasik kadın bahanesini yazdı 🙂 çok zeki bir insansın,bana çok iyi davrandın ama ben bir çekim hissetmedim dedi.(bana iyi davrandın kelimesinden, centilmen olmak isterken muhtaç davranmıs olabilirim sonucunu çıkardım) Bende şöyle yazdım,Bende henüz bir çekim hissedememistim, yarım saatlik kahve bulusması çok kısa… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Merhaba Mahmut Abi, instagram üzerinden bir kizla tanışıp buluştum. Ilk buluşmamız olmasına rağmen kızın benden hoşlandığını hissettiğim icin özgüvenli davrandim. Gün içerisinde birbirimize sevgili gibi davranmaya başladık. Sarıldık el ele tutustuk öpüştük vs. Günün sonunda eve vardığımda ilk mesaji o atmıştı. Ancak sonrasında benim mesajlarıma 5-6 saat hatta 1 gün sonra dönmeye başladı. Bulusmadan önce max yarim saat içerisinde dönüş yapıyordu. Geç yazdığını farkedince 2-3 gün ara verip yoklama mesajlari atmaya basladim. Konuşmayı asla kiz baslatmiyor. Hep ben baslattim ama 3-4 cümle sonra konusma bitiyor çünkü 3-4 saat sonra cevap verince yazmaya isteğim kalmiyor. Ilk yoklama mesajimin en sonunda tekrar… Read more »

Mamadestroyer
Guest
Mamadestroyer

Abi merhabalar. 32 yaşındayım eli yüzü düzgün sayılan, sıcak kanlı eğlenceli biriyim. tanıştığım kadınlarla genelde ilk geceden yatıyoruz. daha sonrasında kadınlar bana fuckbody muamelesi yapıyor ve birtürlü ilişki yaşayamıyorum. çoğu benimle geçirdikleri gecelerden sonra bir çocuktan hoşlandıklarını ve bir ilişkiye başlayacaklarını söylüyorlar ve bu gerçekte böyle oluyor. sevgili olmak mutlu olmak istiyorum fakat bir yerde bir yanlış var. fuckbody rütbesinden öte geçemiyorum. belki çoğu erkeğin hayalidir bu ama ben çok mutsuzum.

Hikmet
Guest
Hikmet

Abi kolay gelsin, güzel geçen bir tanışma ve mesajlaşma sürecinden sonra ilk buluşmayı yaptık. Buralara kadar sizin dediğiniz gibi gittim. Kız mesajlara da düzensiz aralıklarla cevap veriyordu bazen 9 saati buluyordu. Buluştuk , buluşma biraz arkadaşça geçti. Ertesi gün, dün hoş vakit geçirdim gibi bir mesaj attım, 1 gün oldu hala cevap vermedi. O yazana kadar kendi hayatıma devam edeyim bu kız kendi bilir artık diye düşünüyorum. Aslında güzel ve iyi de bir kızdı ama yazmazsa da yapacak bir şey yok. Ne dersiniz?

Sert
Guest
Sert

Selamlar abi, ilk iki buluşmada işleri fiziksel olarak çok ilerletemediysek ne önerirsin? Kızla biraz el ele tutuştuk elini çekti sonra. Sohpet iyi ama somut bir yakınlaşma yaşayamadık.Açıkçası biraz fiziksele odaklı olduğum için muhtaç görünmüş olabilirim.Bu tarz durumlarda ne yapmak lazım? Fiziksel olarak bir aşamaya gelmeden eve davet etmeyi mantıklı bulmuyorum ama ice age muhabbeti yaptık onu izlemeye davet etsem mi diye de geçiriyorum.3.buluşmayı da ben mi ayarlayım biraz karşı tarafa alan bırakıp beklesem mi? Bugün 2.buluşmanın ertesi

Emre
Guest
Emre

Öncelikle hayırlı günler Mahmut abi. Ben bundan Bir ay evvel muhabbet açmak için instadan bir postu hedefimdeki kıza attım, attığım gönderi üzerine birkaç mesaj atıldıktan sonra bana erkeklerle çok fazla konuşmadığını ima eden bir mesaj attı , pek umursamadım öyle böyle mesajlaşma dengesini de gözeterek konuşmayı sürdürdüm, ardından süreyi çok da uzatmadan o günlük konuşmayı bitirdim. Sonrasında kısa gün aralıklarıyla önce o beni yokladı sonra ben onu yokladım vs. derken şu an da kızla konuşuyoruz haftaya pazartesi için buluşma da ayarladım. Ama bu kızın ilgisi hakkında kafamda bi soru işareti var : Mesaja dönme aralığı bazen çok uzun oluyor. Böyle… Read more »

Emrecomment
Guest
Emrecomment

Son durum , 2 kere buluşmamıza rağmen aramızda bir çekim olmadı. 2 kere de başka bir buluşma için davet ettim (adabına göre) kabul etmedi , alternatif de sunmadı. son durum olarak ilişiği kestik , NEXT

Emrecomment
Guest
Emrecomment

Mahmut abi selam hayırlı günler. İlk buluşmadan kaç gün sonra buluşmalıyız? Pazartesi günü buluşmuştuk. (Dün)

Pisces
Guest
Pisces

Mahmut abi ikinci buluşmada ne yapilir nereye götürebilirim? Taniştiğimiz gün aramizda güzel çekim oluşturdum ve beni kendisi bara çağirdi o gün öpuşme falan oldu. Bu defa da kendisi buluşma teklif etti. Ama napsam nereye götursem bilemiyorum

Benim aklimda bowlinge gidip sonra bar veya cluba geçmek var

namS
Guest
namS

Bowling olur, kısa ama öz bir İstanbul turu olur. Herhangi bir gösteri/şov olur. Istanbulda yapılacak türlü türlü şey var.

Annonnim
Guest
Annonnim

Merhaba Mahmut abi. Doğa gezisinde bir kızla tanıştım, gezi akşamı mesaj atarak konuşma başlattım.2-3 gün mesajlaşıp buluşmaya çağırdım. Çağırdığım plan yaptığım gün işleri vardı,başka güne sözleştik. Şansımıza o günde yağmurluydu kafede oturup 2 saat muhabbet ettik. Daha çok onu konuşturdum. 1-2 kere kinoda yaptım. Gayet güzel geçti. Ertesi gün ulaşıp güzel ve keyifli bir akşam olduğunu haftaya tekrar buluşmak istediğimi ( en erken haftaya buluşabilirdim, ikimizinde işleri vardı.) söyledim. O da keyif aldığını haftaya gün belirleyenileceğimizi söyledi. Devamında biraz mesajlaştık. 4-5 gün sonra buluşma ayarlamak için ulaştım. Diş hekimi kendisi ve kongrelerinin olduğunu 5 gün şehir dışında olacağını söyleyince biraz… Read more »

Ahmet
Guest
Ahmet

Abi ilk buluşmadan sonra ertesi gün atılan mesajı görmeyen, dönüş yapmayan kızı hayır diyor olarak mı algılamalıyız? Yani istese zaten yazardı diyorum ama ara ara karşılaşma ihtimalimiz de var selam verip biraz konuşulmalı mı yoksa ghosting yapan kızı görürsek hiç yüzüne bile bakmamalı mıyız? Bir de birkaç gün sonra 2.mesaj atsak o da cevapsız kalırsa nasıl bir tutum sergilemeliyiz? Şimdiden eyvallah.

Willi
Guest
Willi

Mahmut Abi kolay gelsin, Son yaşadığım tecrübeyle ilgili senden ufak bir değerlendirme rica edeceğim. İngiltere’de yaşayan, hali vakti hayatı işi gücü yerinde, vücudu tipi düzgün bir kardeşinizim. Kadınlarla tecrübemde yaşıma (26) oranla normal diye düşünüyorum. Birkaç gün önce dating app üzerinden burada yaşıyan Alman bir kızla tanıştım (20 yaşında). İlgi alanlarımız, üslubumuz çok iyi denk geldi ve hızlıca kaynaşıp buluşma ayarladım. O zamana kadarki süreçte ilişkinin dinamiklerini iyi koruduğumu, çerçevemi iyi kurduğumu, pozitif cinsel gerilimi (sexting yapmadan) hissettirdiğimi düşünüyorum. Hatta kıza buluşma öncesinde nasıl giyinmesi gerektiğini felan bile söyledim öncesinde de yeşil elbise mi kırmızı mı diye bana sormuştu mesaj… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Abi esenlikler bir kızla daygame‘de tanışıp instant date ayarladım. İyi geçti öpüştük, kız buluşmanın sonunda “bana ne yaptın böyle” diyordu ve bakışlarındaki hayranlığı görebiliyordum. İkinci buluşmayı evde ayarladım, “gelirim ama aramızda bir şey olmayacak” dedi. Ben de senden çaldığım “kendine bu işkenceyi vereceksin demek” cümleyi yazdım. Sonra “sen gel sonrasına bakarız, anlaşmayla olmaz bu işler” dedim. Sonra kız “ben önceden söyleyeyim de” dedi, ben de “sen gel bakarız” dedim tekrar. Kabul etti. Şimdi burada verdiğim cevaplar doğru mu ? Buluşmada neler yapmalıyım? Veya ne yapmamalıyım? Tecrübeli biri sayılırım ama bu “aramızda bir şey olmayacak” olayı ilk kez başıma geliyor diye… Read more »

Jackson
Guest
Jackson

Mahmut abi merhabalar, online olarak güzel bir kızla tanıştım. Kadın-erkek tecrübem fena değil. Gayet çerçevemin olduğu birbirimizle iyi anlaştığımız bir mesajlaşma sürecinden sonra buluştuk. Buluşma güzel geçti, 2 kez öpüştük. Kahkamız, dokunmalarımız, iletişimimiz düzgündü. Sorum şu, kızla tanıştığımızdan beri mesajlara 6 saatten aşağı cevap vermiyor. Ben de hayat içinde zaten yoğunum, ilk başta iyi uğraşmıyoruz diye düşünüyordum ama artık 1 günü geçmeye başladı mesaj süresi. Şimdi de ailesi ile 2 haftalığına tatile gidiyor. Kız buluşmadayken dönünce muhakkak görüşürüz felan dedi birkaç kere, ilgisi de vardı ama acaba bu geç cevap verme olayı kadın taktiği mi anlayamadım? Son dönemde görüştüğüm kadınların… Read more »