İlk buluşmada sorun yok ama sonra ikinci buluşma olmuyor (Vaka Çalışması)

Abi bir kızla çıkmaza girdim, umarım bana yardımcı olabilirsin. Önce hikayeyi anlatayım. Bu kızla Tinder‘da tanıştık ve bir süre orada mesajlaştıktan sonra telefonunu aldım. Telefonda da bir süre mesajlaştıktan sonra ilk buluşma teklifimi kabul etti. İşlerimiz çok uzak değildi, öğle yemeğinde buluştuk.

Şimdi bu ciddi bir hata. Beraber olmak istediğin bir kadını öğle yemeğine götürme. Bu fazla arkadaşça bir yaklaşım. Beraber olmak istediğin kızla akşam buluşmak istersin. Eğer kız akşam çok erken eve dönmesi gereken biriyse belki ama bu durum haricinde senin hedefin akşam buluşmak ve bir şeyler içmek olmalı. İçki içmiyorsanız limonata için, çay için ama akşam için.

Bunun birkaç sebebi var. Birincisi dediğim gibi gündüz buluşmak daha arkadaşça, akşam buluşmak daha fazla gece sporu çağrıştıran, romantik havası olan bir buluşma. İkincisi tabii ki öğle buluştunuz mu işinize dönmek zorundasınız ama akşam buluştunuz mu, sonra çok iyi vakit geçirirseniz hızlıca başbaşa kalabileceğiniz bir yere geçebilirsiniz.  Üçüncüsü, birçok erkeğin gündüz buluşma sebebi, kızı önce arkadaşça bir şekilde çağırmak ve böylece “korkutmamak”, daha sonra da “kraliçenin” gönlü olursa akşama çağırmak.  Bu bir miktar karşındakini memnun etmeye odaklanma ile alakalı ve iyi bir zihin yapısı değil.

Buluşma fena geçmedi. Hatta buluşmada bir sonraki buluşmada bir şeyler yapmayı kararlaştırdık ve kendisine haber vermemi ve ugun olursa katılacağını söyledi.

Burada da iki hata var. Birincisi, bir buluşmada, bir sonraki buluşmanın planını yapmayın. Birçok erkek bunu, kıza telefonda bir daha ulaşamazsan korkusu ile yapıyor ama yanlışlıkla fazla muhtaç sinyali veriyor. Ayrıca kızın buluşma sonrası acaba bir daha davet edecek mi düşüncesine girerek kendisine duygusal yatırım yapmasını engelliyor.

Ertesi gün ben kıza ulaşmadan o bana ulaştı ve bir önceki gün buluşmadan çok keyif aldığını yazdı.

Buluşmadan sonra buluşma gününde kıza ulaşmayarak doğru yapmışsın, kızın sana bu şekilde ulaşması da iyiye işaret. Ama bakalım ne oldu da bu ilgi azaldı. Bir kadının ilgisi artar ve azalır, ilk başta çok istekli diye sonrasında çok istekli olacak diye bir kural yok. Tabii tam tersi de geçerli. Bu değişim de genellikle ya erkeğin davranışlarına bağlıdır ya da üçüncü şahıslara.

Bu mesajlaşmada akşam yemeği ayarladık.

İşi hala hafif tutup içmeye gitmeniz daha doğru olurdu.

Fakat daha sonra hasta olduğu için bu planı iptal ettik. Sanırım buradan itibaren hata yapmaya başladım.

Buraya kadar üç önemli ve gereksiz hata yaptın zaten.

Hasta olduğu için sabit bir buluşma ayarlamak istemedim ve sanırım bu süreçte çok fazla mesajlaştım.

Evet kızla sadece bir kere buluştun ve şimdi hasta. Nezaketen biraz mesajlaşabilirsin ama kız sevgilin değil. Sürekli mesajlaşmana gerek yok ve aslında böyle yapman sana da olabileceklere de zararlı. Özellikle de hergün mesajlaşma başlatmana gerek yok.

Burada muhtemelen başka kızlarla konuşmadığın ve bu kızla da buluşamadığın için kaygıya kapıldın ve kızı mesajla sıcak tutman gerektiğini düşündün. Kadınlar bu tür kaygı ve korku sinyallerini kapabilirler ve bilinçaltında senin kadınlarla başarısız olduğunu, kendisinden başka kimseyle görüşmediğini sezebilierler. Şimdi bilinç üstünde kadın bunu çok tatlı bulabilir ama bunun bilinçaltı mesajı, senin başka kadınlar tarafından tercih edilmediğindir ki bunun sonucunda da bilinçaltında bir “başkasının tercih etmediğini ben neden tercih edeyim” sorusu oluşur.

Bundan sonrasında genelde erkek kadına sürekli mesajla ulaşmaya başlar. Birçok durumda kadın bu mesajlara sıcak olabilir ama mesajlaşmayı kendisi başlatmaz ya da buluşmak için bir türlü vakit bulamaz.

Kız benden çok daha genç. Ben 32 yaşındayım, kız 24 yaşında ve o yaşta birçok kız gibi mesajlaşmayı seviyor. Sanırım kızı oneitis yaptım. Önceki ilişkim, ben ayrılmış olsam da, sancılı bitti ve bu kızla konuşmaya başlar başlamaz online uygulamadaki diğer kızları tamamen ihmal ettim. Daha da kötüsü, uygulama profilimi kapattım ve böylece başka eşleşmeler de olmadı.

Oysa bu kızla konuşmadığın zamanlarda, başkaları ile konuşabilirdin. Bu da seni oyun konusunda geliştirirdi. Birçoğunuzun hemen yakalayacağı gibi ilk büyük hatası bu. Başka kızlarla konuşup pratik yapmayı bırakmak ve pek de ilgili görünmeyen ama yine de biraz ilgili bir kıza odaklanmak. Bu arkadaş sadece bu kıza odaklanmış ve bu kız o kız diyerek onun peşinde koşmaya başlamış. Çoğu erkeğin kadın erkek ilişkilerinde daha en başta rastladığı bu tuzağa düşmüş : Bu biricik kızın peşinde , sonunda pes edip bana evet diyene kadar zombi gibi koşmalıyım. Haftalarını bazen de aylarını çöpe atmak ve sonunda mavi toplarla başbaşa kalıp hüsrana uğramak için iyi bir formül.

Sen kendini cinsel pazardan çekerek, sadece bir kere buluştuğun bir kız için diğer tüm alternatiflerini çöpe attın. Sadece bu kızla görüştüğün için bu kıza fazla duygusal yatırım yaptın.  Aslında tek bir kızla görüşüyor olsan bile fazla duygusal yatırım yapmaktan uzak durabilirdin ama senin tek kıza odaklanmana neden olan zihin yapının bunu başarması çok zor.

Sanırım hala geçmişten gelen kendine güven problemlerim var. İşin kötüsü güzel kadınlarla tanışma ve ilk buluşma konusunda hiçbir problemim yok ama buluşmadan sonra işleri ilerletmede büyük sorun yaşıyorum. 

Evet muhtemelen ikinci buluşma olmuyor zira ilk buluşmada ve/veya sonrasında muhtaç ya da arkadaşça davranıyorsun.

İkinci buluşmayı iptal ettikten bir  süre sonra bir daha buluşma teklif ettim ama hala hasta olduğunu söyledi. Ben de “daha iyi hissettiğinde görüşmek isterim, kendine iyi bak” dedim.

Dikkat edersen sonra buluşuruz gibi bir şey söylememiş. Bu aşamada hastalığı bahane ediyor diye düşünebilirsin. Burada “tamam daha iyi hissettiğinde bana haber ver” deyip mesaj atmayı kesmen çok daha iyi olurdu. Bunu yaptıktan sonra da sana ulaşana kadar ona ulaşmamalısın. Zira bahanesi de olsa iki teklifin reddedildi. 2 teklifin reddedildiğinde görüşmek istediğinde beni ara anlamına gelen bir şey yazarak topu onun sahasına atar gidersin. Kendi hayatına dönersin ve kızı unutursun.

Burada birçok erkek, kız kendisini bir daha aramaz korkusu ile bunu yapamaz ve kıza ne kadar iyi bir çocuk olduğunu göstermek için kızın sağlığını yoklar durur. Burada motivasyonlarının bir daha aramaz korkusu değil de kızın sağlığına duyulan endişe olduğunu göstermeye çalışır ama bunu kendisi hariç kimse yemez.

“Teşekkür ederim, seninle yeniden görüşmeyi çok isterim” dedi. Ben de “önce iyileşmene bak, seni hasta hasta dışarı çıkarıp daha da hasta etmek istemem ama istersen sana nane limon yapabilirim :)”

Bu oldukça kibar ve tek başına problemi olmayan bir mesaj ama kız eğer hastalığı bahane ediyorsa seni komik duruma düşüreceğinden iyi bir mesaj değil.  Bu bağlamda buram buram kıza yaltaklanma, “ben piç değilim iyi bir çocuğum” derdi kokuyor maalesef.

“Ben de görüşmek ve seni daha yakından tanımak istiyorum.” Biliyorum, çok fazla ve aptalca.

Yani ağzının suyu akıyor gibi yazmışsın aptalca olduğu doğru.  Sadece bir kere buluştunuz, yavaş. Kız senin bu seviyede ilgini kazanacak bir şey yapmadı daha.

İki gün sonra bir daha mesaj atıp sağlığını kontrol ettim.

Evet peşinden koşuyorsun. Aslında kızın sağlığından çok seni unutacağından korkuyorsun. Dediğim gibi “bana haber ver” deyip nextlemen lazımdı. Kız seninle görüşmemek için bahane uyduruyorsa komik duruma düşüyorsun. Uydurmuyor gerçekten hastaysa da peşinden koşuyorsun. Kız yetişkin bir birey, kendi kendini idare edebilir.

Sen bunun yerine kızı bırakıp kendi hayatına dalsan, kızın sonra seni arayıp bir şeyler yapmak isteme ihtimali çok daha fazla. Trajikomik olan da bu zaten. Sen kız seni unutmasın, sen aramazsan aramaz ve buluşamazsınız korkusu ile kıza ulaşarak, kızın seni unutma ve aramama ihtimalini arttırıyorsun.

Sen kızı orada bıraksan, başka kızlara yönelsen, seni birkaç gün ya da hafta sonra ararsa çok daha iyi bir pozisyonda olacaksın. Kız senin yapışkan bir iyi çocuk olmadığını görecek, sen daha antrenmanlı olacaksın, oturduğun yerde duygusal yatırım yapmayı bıraktığın için daha güçlü olacaksın, vs.

Peki ya aramazsa? Aramayabilir ama muhtemelen sen ona ulaşıp dursan da aramazdı.

O gün işe gitmiş ama beni arayıp rahatsız etmek istememiş.

Seni aramaya gönlü yokmuş.

Tabii önce tam olarak iyileş dedim ve biraz hastalığından konuştuk. Ona birkaç ev yapımı ilaç tavsiye ettim. Sonraki birkaç gün ona ara ara ulaşıp sağlığını kontrol ettim. Biliyorum aptalca bir şey yaptım.

Aşırı anlayışlı davranıyorsun ve kızın doktoru rolüne girdin. Ona çok iyi davranırsam, ne kadar cici olduğumu gösterirsem beni sever modu.  Bu maalesef zayıf ve muhtaç bir şey.

Geçen Cuma attığım mesaja dönmedi.

Baktı yapıştın, nezaketen ima edilen “hayır istemiyorum” umrunda değil, sonunda seni görmezden gelmeye başladı. Bu aşamada mesaj atmayı tamamen kesmelisin. Hiçbir şey yapmamalısın. Bu kıza yeterince ulaştın. Aslında çok fazla ulaştın ve sırf bu bile kızı soğutmuş olabilir.

Tinder profilini aç ve başka kızlarla görüş.

Bu kızdan çok hoşlanmıştım …

Yavaş, sadece bir kez buluştun.

ama bu aşamadan sonra ona ulaşıp muhtaç görünmek istemiyorum.

Muhtaç göründün zaten. Ama ona ulaşman sadece muhtaç görünmene neden olsa iyi, aynı zamanda muhtaç olmana da neden oluyor. İçinde bir başlangıç muhtaçlığı olabilir ama muhtaç davranarak muhtaçlığı körüklüyorsun.

Kızı nextledim ve kendi hayatıma bakacağım.

Evet yapman gereken bu. Sana ulaşana kadar kızı unut. Kız sana ulaştığında da hemen buluşma teklif etme. Bunun sebebi, senin 2 buluşma teklifin zaten reddedildi. Buluşma konusunu o açacak ya da sana arka arkaya 2-3 kere ulaşacak. Bu olmadığı sürece buluşma teklif etme.

Erkekler için İlişkiler Setimize de bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

110
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
79 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
OnurJacksonLazarusAnonimWilli Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zzzx
Guest
Zzzx

Abi,mentalite oturturken takıldığım bir konu var.Bir kızla görüşürken illa tabak mı çevirmem gerekiyor,yani tercih edilme meselesi kız açısından önemli anladığım kadarıyla ama kızın,opsiyonum olmasa bile opsiyonlu olabileceğimi düşünmesi için illa başka biri mi olması gerek.

tor
Guest
tor

bilgilendirici bir case study olmuş, teşekkürler

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba bende son 1 senedir birçok kızla buluştum fakat güzel olanlarla ilk buluşmadan sonrası bir türlü gelmedi bunun sebebi bu kızlarla buluştuğumda beden dili, ses tonu,göz teması gibi unsurlara önem versemde hepsinden duyduğum ortak bir şey vardı oda çok olgun bir insansın demeleriydi ve birkaç tanesi maalesef heyecan ve çekim oluşmadı üzgünüm dedi bana genelde ilk buluşmalarda kızları konuşturup dinlerim arada ben konusurum küçük espriler yaparım ama genel olarak heyecan ve çekim nasıl yaratılır kızlara karşı bunu açıklar mısın mahmut abi

halit
Guest
halit

abi benim bir önemli bir sorunum var. gay falan degilim hatta tam bir amsalagim ama şöyle bir durum var normal hayatta kadinlarin gozlerine bakamiyorum, konusamiyorum, beden dilim çok gergin bu durumdan nasil kurtulunur 22 yasindayim

Namesiz
Guest
Namesiz

İlk buluşmada el falından öteye gidemediğim kıza ikinci buluşma teklifi için bir sonraki gün yazdım. Sohbet muhabbetten sonra konu yemeklere ve sushiye geldi. Hayatında hiç yememiş. B: recep ivedigin wasabi sahnesi gibi bir olay yasamazsak beraber yiyelim cumartesi günü:Dd K: Kendime hiç güvenmiyorum o yüzden ilk deneyimimi seninle yapamam 😂😂 B:Hahaha o zaman cumartesi için başka bir şey düşünüyorum K:Ya bu arada anneme de sormam gerekiyor aslında. Mahafazakar bir aile içerisinde olduğumdan dolayı yaş 24 te olsa soruyorsun 😂😂 B:He 🤣 izin vermezse carsaflari bağla gece 3 de oradayım K:Ahahahs kaçırmaya teşebbüs ediyorsun demek cesaretine hayran kaldım 😂😂 B:Daha yeni… Read more »

mügen
Guest
mügen

abi bende belli bir seviyede hoşlanmadığım kadınlara yürümeme eğilimi var. aylar önce bir kız çok hoşuma gitmişti bir haftada yürümüştüm. ondan sonra neredeyse hiçbir kız hoşuma gitmedi, geçen aylarda bir kız bir tık hoşuma gitti ama o seviyeyi geçmediği için aylardır yürümüyorum. bende bir tık sosyal fobi var eğer sosyal fobi, o seviyeyi geçmemiş hoşlantıyı gösterme niyetimi baskıladığı için bu durum ortaya çıkmıyorsa yüksek ihtimalle mavi hap özelliği taşımamdan kaynaklı. o özellikte şu ki kendimi bildim bileli sevgiye çok önem veririm. günlük ilişkere nefretle bakardım. bu kafa yapısından nasıl kurtulacağım?

bilmiş
Guest
bilmiş

mahmut abi bence bu noktada yanılıyorsun. Biz erkekler herkese yürürüz. Yani benim için öyle. (her yürüdüğümle sevgili olacağım diye bir şey yok) Arkadaş kızların %90ında cesaretini toplayamamış. Kalanlarında toplamış. Kendini kandırıyor güzel bulmadım diye. Olm bi kere sende testosteron var bu testosteronu bi şekilde çıkartman gerek. 3 ay sevgilin olmasa 90 kilo kıza bile lan aslında fena değil he felan dersin.

KırmızıHaplıKullanıcı
Guest
KırmızıHaplıKullanıcı

Bilmiş nickli arkadaş biraz boş yapmışsın. Çoğu erkek herkese yürümez ve herkesi beğenmez. Ben de şahsen herkese yürümem güzel bulmadığım ya da en azından fena değil gideri var demediğim çirkin bulduğum kızların yüzüne bakmam. Örneğin 5-6 sene önce benden hoşlandığını bildiğim bir kız vardı ama çok çirkindi. Kızı gram umursamıyordum istesem kızla rahat öpüşebilirdim takılabilirdim ele ele gezebilirdim ama kız çok çirkindi o aralar kırmızı hapı bilmiyordum hayatımda herhangi bir kız da yoktu sevgili veya flört anlamında ama çirkin bir kızla olacağına hiç olmasın amk mentalitesindeydim yine aynı düşünüyorum. Ben o zaman o çirkin kızla takılsam öpüşsem zevk almayacaktım ki… Read more »

Yorgos
Guest
Yorgos

Mahmut abi, kızla her buluşmada sevişmek istiyorum. Ancak nadiren arzu duyuyor ve oluyor. Genelde ise yeme, içme, gezme ama kapanışı olmayan buluşmalar oluyor. Kızın ilgisi mi yok, sevili değiliz mesajı sadece buluşacağımız zaman randevu günü saati için kullanıyoruz, telefon konuşması da yok. Fuckbuddy gibi ama fuck’ı az olan buddy.

bravoconi
Guest
bravoconi

İlk buluşmada cafede samimi bir sohbetin ardından yürüyüş yapıp elini tutma hamlesinde bulunmak ya da sakin bir ortama geçip dudaktan öpmeye çalışıp karşılık bulamamak kızın bizden soğumasına sebep olur mu? İlk buluşmada temasta bulunmayın ya da tam aksine bu tarz girişimlerde bulunun diyen pua’lar var. Tam olarak bu konuda ne yapmak gerek?

asd
Guest
asd

mahmut abi benim bir problemim var nereye yazayım bilemedim. Abi akpliyim. çevrem aşırı solcu. Bunu söylesem değil sevgili arkadaş bile bulamam. bunu gizliyorum ancak aile içerisinde başka okulda başkayım. hal böyle olunca aşırı bir betalık katıyor bana. Bunu açıklayıp ne yaparsanız yapın böyleyim mi demeliyim yoksa bunu böyle saklamalı mıyım?

Anonymous
Guest
Anonymous

Selam Mahmut abi. İlk defa başıma gelen bi olaydan bahsetmek ve fikir almak istiyorum. Yaşım 26. Benle aynı ortamdan olan 2 kız 1 erkekle(c olsun adı)ev partisi tarzı bir şey yaptık. Bu kızlardan biri hedeflerim içindeydi(İsimleri a ve b olsun. B ile 2 yıldır arkadaşız ve ara ara hoşuma gitse de herhangi bi ilişki içine pek girmek istediğim biri değildi çünkü onunla aynı ortamdan samimi olmadığı bi kızla ilişkim olmuştu aynı zamanda arkadaşken iyi anlaşıyoruz) a’nın bakire olduğunu o gece öğrenince ondan medet ummadım. Diğeri de 12 gibi erkenden zoom oldu kustu sonra yatağına yatırıp geldiler. Biz kalanlar da 2-3… Read more »

Batiatus
Guest
Batiatus

Mahmut abi bir konuda sana içimi dökmek istiyorum. Benim karakter olarak biraz sakin bir yapım var. Kızlarla telefonda konuştuğumda ya da yüz yüze görüştüğümde sohbet genel olarak akıcı ve verimli geçiyor ama sohbet sırasında genelde sabit belli bir tonda, düzgün bir diksiyonla, aşırı coşkulu tepkiler vermeden konuştuğum için kızlardan “sen biraz sakin biri misin?” tepkisini çoğunlukla alıyorum. Aslında gerçekten de konuşmalarıma, hareketlerime, reaksiyonlarıma bakıldığında kendimi bildim bileli genel olarak böyleyim. Hani nasıl diyeyim böyle espriyi patlatıp anıra anıra gülen, etrafındakileri de güldürebilen, yeri geldiğinde bir anısını başına gelen bir olayı ilgi çekici biçimde hararetli hararetli anlatan, belli olaylar karşısında ani… Read more »

Mac
Guest
Mac

Abi üniversitede sınıfımda bir kız aramızda pek samimiyet olmamasına ragmen bana karşı ilgi gösteriyor, bana karşı sıcak davranıyordu epey. Beni instagramda ekledi ve erkek arkadaşıyla birşeyler paylasiyordu instagramdan sürekli. Bana arkadaşça yaklaştığını düşünüyordum. Bir gün dersten çıktıktan sonra karşılaştık ve bahçede yurudukten sonra ben eve geçiyorum dedim. Kızda tahminimce üniversitede işi olmasına rağmen benimle gelip otobüse bindi . Bir an eve davet etmeyi düşündüm eve giderken lakin nasıl bir reaksiyon vereceğini kestiremediğimden dolayı davet etmedim. Bir sonraki gün bana olan davranışlarında eski samimiyetin olmadığını hissettim. Abi sence yanlış mı yaptım?

namS
Guest
namS

Mahmut abi, İlk yazışmadan 1.5 hafta sonrasına planlaşıp buluşma ayarladım. ( Biliyorum biraz fazla). Bu 1.5 haftalık süreç boyunca ne sıklıkla yazışmak doğru olur? Günde 1 – 1.5 saat fazla mı?

Ronay
Guest
Ronay

Selamlar. Kızla ilk buluşmamız gayet normaldi. Buluşmadan önce yaş farkından dolayı(o 20 ben 29)aramızda çok bi şey olmayacağını ikimiz de bilerek buluştuk. Sonra ikinci buluşma tam olarak gerçekleşmedi tam olarak diyorum çünkü bi akşam anlık olarak yarım saatliğine görüştük. Bu tam bir buluşma değildi ve de bu yarım saatte konuştuğumuz konu da kızın ısrarla açmaya çalıştığı siyaset.. Neyse ben siyaset konuşmanın doğru olmayacağını söyledim o da ısrarla o konuyu açtı ve düşündüğüm gibi oldu zıt fikirleri savunduk. O gün bana “şimdi benden soğudun” dimi dedi. Şakayla karışık hem e nasıl dedim gülerek. Sonra bir sonraki buluşma için de kesin tarih… Read more »

Seize
Guest
Seize

Selamlar mahmut abi, Online dating uygulamasından bi hatunla ilk buluşma gerçekleştirdim ve öpüşme oldu, hatta ilk sefer öptükten sonra bi kaç sefer o öptü. Eşleştikten sonra 3-5 mesaj sonunda kendisi buluşmak istemişti. Öpüşmeye giderken herhangi bir direnç bile yoktu, öpmemi bekliyormuş gibiydi, durmadan konuşuyordu ve tamamen çerçevemdeydi. Buluşmanın iyi geçtiğine eminim anlayacağın. Buluşmanın ertesi gününün akşamında mesaj attım, konuşma şöyle gerçekleşti: Ben: Selam suratı küçük ama yüreği kocaman kız Kız: Selam dün ve bu sabah bana yazmayan adam Kız: Datein korkunç olduğunu düşünmüyordum Kız: Sen düşündün sandım Kız: djjsjsöd Ben: Tolstoya salak dedikten sonra bi uzaklaştık senle Kız: dsjsjs Konuşma… Read more »

Sansar
Guest
Sansar

Benim sahsi fikrim, kizla ilk bulusmada belli bir asamayi gecip de gerisini getirmeyince, bu sefer kiz reddedildim dusuncesine giriyor yada senin yeterince cesur olmadigini dusunuyor. Eger ilk bulusmada opusmeye gittiysen, devamini niye getirmedin?? Ayni malligi zamaninda ben de yaptim ve maalesef kiz hem tam benim tipimdi hem de cok tatli biriydi. Bulusmadan sonra bi daha pas vermedi, yazik oldu. Demem o ki, sen logistigi o gece yatakta bitecek sekilde hazirla ve duruma bak, sartlar uygunsa ikinci bulusmaya birakmaya gerek yok.

1 2 3