Erkek Adam Türkçe Podcast – Soru Cevap İlişkiler

Bu yayında hem erkeklerden, hem de kadınlardan gelen soruları cevapladık.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

 

00:00 Birisine ondan hoşlandığımı söyledim ama cevabı çok kötü oldu. Aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım?

02:00 Bir erkek neden sürekli olarak bakar ama gelip konuşmaz? Benimle konuşması için ne yapmalıyım?

04:48 Eski sevgilimi unutamıyorum. Aşk acısı çekiyorum. Neden?

06:28 Sevgilim sürekli eski sevgilisinden bahsediyor. Ona yaptıklarını unutamıyor. Ne yapmalıyım?

08:34 Evli patronumla yasak aşk yaşıyorum. Sizce başarı mı?

09:30 Eski sevgilim seni seviyorum diyor ama yeni sevgilisini istiyormuş. Ne yapmalıyım?

11:57 Ego tatmini yapan kızı nasıl anlarız? Peşinden mi koşturuyor?

12:48 Okulda bir kızla 5 saniye bakıştık. Sizce beni seviyor mu?

14:25 Benim ona verdiğim sevginin, çeyreğini verseydi, şu an dünyanın en mutlu insanı olurdum. Hep böyle mi oluyor?

15:13 Bir erkek neden daha önce sevgilisi olmadığı halde sevgilim oldu der? 16:05 Terk ettiğim eski sevgilime onu özledim yazdım ama konuşunca soğudum. Şimdi kendimi nasıl geri çekerim?

17:46 Terk eden sevgilim 4 gün sonra özledim yazdı. Ne yapayım?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

59
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
41 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
PaltoEager BeaverGözlemciacbitirsalamUmut Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

Mahmut abi selamlar. 6 ayı geçmemiş bir ilişkim var ve kız arkadaşımın en yakın arkadaşlarının ikisi en basit tabirle ucuz kız sınıfındalar. Bu iki kız barlarda gezerler, grup yapıp videoya çekerler ve aynı anda 4-5 erkeği çevirir aldatırlar ve bununla övünürler; bu saydıklarım en basitleri bu arada. Benim kız arkadaşım iş yoğunluğu gereği ve bahsettiğim kızların bazı hareketlerinden rahatsız olduğundan bunlarla yüz yüze görüşmeyi azaltmıştı fakat kızlarla telefon kontağı aktif olarak devam ediyordu, bu kızlar benim kızı arayıp sürekli erkek olaylarını anlatıyorlardı. Yani arkadaşlıkları sürüyordu. Neyse biz dün kız arkadaşımla saçma bir tartışma yaşadık (kız çıkardı ve sonrasında böyle bir… Read more »

Gözlemci
Guest
Gözlemci

Seni özlüyorum, seni seviyorum… ya sen? Bunu sıkça duymuşsunuzdur. Burada önemli olan aşk sözcükleri fısıldamak DEĞİL. Bunu hissettirmek daha etkileyici. Gözlemlediğim kadarıyla kadınlar içi dışı bir olan erkekleri değil, aksine gizemli, içini dışarıya yansıtmayan, duygularını pek belli etmeyen adamlara tav oluyorlar.

Eager Beaver
Guest
Eager Beaver

Merhabalar, Daha once duzgun iliskisi olmamis 20 li yaslarinin basinda biriyim. Kirmizi hapi tam yutmus falan da hissetmiyorum maalesef, sanirim bunun icin tecrubeye ihtiyacim var. Ergenlik yillarimi mavi hapli ve utangac biri olarak gecirdim. Son birkac yildir utangacligi biraktim ama bol duygusal yatirimli girisimlerim oldu. Suan sosyal hayatimi gelistirmeye ve kendimi gelistirmeye odakli yasiyorum. Gecen gun bir sosyal aktivitede bir kizla tanistim. Grup halinde tabu vs. oynadik ve normal sohbet ettim aralarda. Kendisini onceden tanimiyordum ama benim yakin bir arkadasimin sevgilisinin arkadasi olarak gelmis. Bu yakin arkadadimin sevgilisi 3 aylik ama bu 3 aylik surecte ben de vakit gecirdim baya… Read more »