Erkek Adam Türkçe Podcast – Soru Cevap İlişkiler

Bu yayında hem erkeklerden, hem de kadınlardan gelen soruları cevapladık.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

 

00:00 Birisine ondan hoşlandığımı söyledim ama cevabı çok kötü oldu. Aklımdan çıkmıyor. Ne yapmalıyım?

02:00 Bir erkek neden sürekli olarak bakar ama gelip konuşmaz? Benimle konuşması için ne yapmalıyım?

04:48 Eski sevgilimi unutamıyorum. Aşk acısı çekiyorum. Neden?

06:28 Sevgilim sürekli eski sevgilisinden bahsediyor. Ona yaptıklarını unutamıyor. Ne yapmalıyım?

08:34 Evli patronumla yasak aşk yaşıyorum. Sizce başarı mı?

09:30 Eski sevgilim seni seviyorum diyor ama yeni sevgilisini istiyormuş. Ne yapmalıyım?

11:57 Ego tatmini yapan kızı nasıl anlarız? Peşinden mi koşturuyor?

12:48 Okulda bir kızla 5 saniye bakıştık. Sizce beni seviyor mu?

14:25 Benim ona verdiğim sevginin, çeyreğini verseydi, şu an dünyanın en mutlu insanı olurdum. Hep böyle mi oluyor?

15:13 Bir erkek neden daha önce sevgilisi olmadığı halde sevgilim oldu der? 16:05 Terk ettiğim eski sevgilime onu özledim yazdım ama konuşunca soğudum. Şimdi kendimi nasıl geri çekerim?

17:46 Terk eden sevgilim 4 gün sonra özledim yazdı. Ne yapayım?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

59
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
41 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
PaltoEager BeaverGözlemciacbitirsalamUmut Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Merto
Guest
Merto

Abi selam, paralel tabak çevirmede nasıl şarj oluyorsunuz yani benim çok fazla hobim var ve ben genelde bir liste halinde sıra ile tabak çeviriyorum ve merak ediyorum aynı anda 3 kızı tabak olarak çeviren bir erkek dolu dolu bir hayat yaşarken nasıl şarj olabiliyor bu kadar ve kızların üçü ile de işler iyi gidiyorsa usulüne uygun tüymeyi nasıl beceriyor ?

Örümcek
Guest
Örümcek

Selam, Mahmut abi. Sınıfta benden 2 yaş büyük bir kız ile 2 aydan fazladır tanışıyoruz. O en başından beri “kardeş/arkadaş” ifadesi ile bana yaklaştı. Bende aynı sınıfta olduğumuzdan ve en azından kız çevremin de olmasını istediğimden (kızın da güzel olması bir etken) arkadaş olarak takıldım. (Bir diğer etken de, bu konuda yeni oldugum için bir alıştırma gibi gördüm) İlişkide çoğunlukla “iyi çocuk” olmamaya çalıştım. (Ama burada sanırım biraz hata yaptım ileride açıklayacağım.*) En başlarda biraz buna alışamasa da genel olarak benim çerçevem baskın oldu ve gittikçe alıştı. (Veya ben öyle sandım, o, benim anlamsız davranışlarımi normal karşılamaya başladı. Tam emin… Read more »

Celtic
Guest
Celtic

Abi selam, yazdıklarını içselleştirmeye çalışan genç bi kardeşin olarak bi sorum olacak sana. Yazılarınızı okuduğumda aslında birçok anlattığınız şeyi farkında olmadan daha önceki ilişkilerimde yaptığımı belirtmek isterim. Gelelim soruma, öğrenciyim ve öğrenci evinde kalıyorum, haliyle evimiz pek güzel sayılmaz. Dışarıda milyoner edasıyla yürüyüp biriyle tanıştıktan sonra özellikle belli skalanın üstündeki kızlarda ev konusunun beni gerdiğini hissettim. Yalancı konumuna düşmekten mi hayal kırıklığı yaratma ihtimali mi evi kendime yakıştıramadığımdan mı başka bi sebepten mi bilmiyorum ama bu durum beni rahatsız ediyor. Bu durumu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

mehmet
Guest
mehmet

abi selam, sevgilimle 6.ayımızdayız, ılk 3 ay cok ıyıydı ancak sonra bulusma sıklıgımız arttıkca ( ayrı ıllerdeyız her hafta bulusuyoruz ) kavgalarımız arttı, ben ona 1 2 kez argo kullandım ve ayrılma noktasına geldik, en son 6.ayımızdayız yanıma gel gezelım dedim, ödevim var diyip gecistirdi, nasıl bir yol izlemeliyim? tesekkur ederım

mehmet
Guest
mehmet

az oncekı yorumuma ek olarak, ılk zamanlarımızda aramızda cok ıyı bır cekım vardı 1 hafta konusup bulusmustuk aramızda 500km olmasına ragmen ama artık bana asik olmadıgını bana alıstıgı icin sevgi hissettiğini dusunuyorum, yenıden nasıl asik edebilirim bu kızı

Aqo
Guest
Aqo

Abi yürümelerde başarı oranı 1/10-3/10 arası bir oran söylüyorsun. Peki date’e çıkılan kızla (2. Date, yatak, yiyişme, uzun ilişki, takılma… Vb) oranı nedir? Tahmini olarak yani…

mehmet
Guest
mehmet

abi merhaba, bugun itibarıyla sevgılım benden ayrıldı, zaten son 1 2 aydır sureklı kavga edıyorduk, onu sıktıgımı ve artık asık olmadıgını söyleyip benden ayrıldı.Ben de tamam kendine iyi bak diyip uzatmadim, kızı sevıyorum ancak nolur benden ayrılma dıcek de degilim, bundan sonra nasıl davranmalıyım geri dönmesi için

Titan 16
Guest
Titan 16

Mahmut abi 1 ay önce bir kızla tanıştım ve Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz sex konusunda gayet sehvetliyiz fakat bana dün biz neyiz biz ne oluyoruz şimdi böyle falan diye sordu ben o an konuyu saptirdim ama ilerleyen zamanlarda bu soru tekrar gelirse en yararlı şekilde ne cevap vermeliyiz hocam kız bana karşı gayet saygılı ve sevgilim olabilecek potansiyelde bu sizce bu soruya en yararlı şekilde ne cevap vermeliyim..?

Lustonde
Guest
Lustonde

Abi merhabalar, eskiden tanışıklığımın olduğu ama uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla yeni yeni görüşmeye başlamıştık. Kız sevgilisinden yeni ayrılmıştı ve ilişki istemediğini söylüyordu, benim de amacım ilişki değildi zaten. İlişkisi yeni bitmiş birisinden faydalanmış gibi olmak istemiyordum. Birkaç buluşmadan sonra daveti üzerine evine gittim ve anlık bir cinsel gerilimden sonra beraber olduk. Benim içimde herhangi bir duygu ya da çekim olmadığı için ulaşmadım -zaten o da ben sana mesaj atarım eve vardın mı tarzından konuşmuştu- yazmadım. Bundan 2-3 hafta önce bana ulaşıp resmen çemkirdi. Bana niye ulaşmıyorsun, yazma dedik diye yazmayacak mısın, kadınlardan hiç anlamıyorsun tarzından şeyler söyledi. Ben de… Read more »

rayto
Guest
rayto

abi selamlar bi kızla intagramdan tanıştım 3 kez bulustuk (haftada 1) bunun harici mesaj oyununda 3/2 i kuralı işliyor. ilk bulusmada kız hiç dokundurmuyordu fakat 2. ve 3. bulusmamız farklı geçti. kız benden etkılendıgını devamlı mesajlarda belirtmeye basladı. 3 bulusmada sex yoksa kızın bırakın diyorsun ya, pekı bunun harici sarılma, el tutma (kızdan gelen), yanaga, boyna öpücük ve abartı olmasada benden gelen dudaga öpücükler var. birde kadının bacak arasına elleyerek abaza görüntü vermek istemıyorum. ayrıca diger bölgelere hafif okşuyorum oda duruma göre. kızın yaşı 20 benımde 25 kız çok hızlı gidiyoruz benı sevıyor musun gibi sözler sarf etmeye basladı son… Read more »

blabla
Guest
blabla

6 28 deki soruyu soran arkadaş benzer sorunu zamanında yaşadığım için söyleyelim sana neler olduğunu. O kişiden ilişki materyali olmaz ve anlattığı kadar karşıdaki kişi de suçlu değildir yüksek ihtimalle olayı bilmiyorum tabi ama. Bir an önce terk et o kızı başına ileride eski sevgilisi ile iletişim falan kurması ile bela acar, sorun çıkartır. Kadının ne söylediğine değil ne yaptığına bak.

aaa
Guest
aaa

abi kızlar konusunda tecrübesiz olmama rağmen hep yüksek 8 9 luk kızlara yuruyup başarısız oluyordum sonra senin “tecrubesizseniz oyununuz yoksa düşük cpdli kızlara yürümelisiniz yoksa yalnız kalırsınız” tarzı cümleni okudum ve ampul kafamda belirdi.oysaki ben şimdiye kadar ” düşük cdp li kızlar onlara yürüdüğümü anlarsa bunun özgüveni yok der ve yine olumsuz olur” şeklinde düşünüyordum, bu kadın merkezli kafa yapısının sebebi ne olabilir sence

Huseyin
Guest
Huseyin

Abi selamlar. Kız arkadaşım bana “ya tyler geçen yanında bir çocuk gördüm onu bana ayarla çok hoşuma gitti, dedi. Ben de OK size mutluluklar dedim ve orada ilişkiyi kendi kafamda bitirdim. Ardından işime odaklandım, telefonu elime aldığımda bir saat içinde yirmi tane mesaj yazdigini gördüm. Canım sıkılıyor keyfim yok keşke yanımda olsan felan… Benimle alay mı ediyorsun? Diye sordum, o da “hayır niye ki?” dedi. Ben de “yanımda gördüğün kaşarla uğraş, benim böyle şeylere ayıracak vaktim yok” dedim kız ise ısrarla şaka yaptığını söyledi. Ben de “kararına saygı duyuyorum bundan sonra kimle takıldığının benim için önemi yok” dedim ve bitirdim.… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

Okulda bir kızı gözüme kestirdim lakin kendisini tanımıyorum ayak üstü 3-4 dakikalık muhabbet dışında hiç bir muhabbetimiz yok önce bir yerde otururken yakalayayım diye düşündüm denkleyemedim. İsmini adını sanını bilmem. Nasıl davranmalıyım?

Umut
Guest
Umut

Mahmut abi sleam. bir sorum olacaktı. bazı tabaklarım ilişki olmadan seks istemiyorlar. İlgi seviyeleri, ilişki materyaliği konusunda hiçbir sıkıntıları olmuyor genelde. ama onun dışında seks için “ya erken biraz zamana bırakalım” ya da “ilişki olmadan olmaz” tavrına geçiyorlar. Beni öncelik yaptıklarını hissedebiliyorum ki sonradan sırf seks alamadım diye bıraktığım kız alkollü şekilde beni 2-3 kere arayıp onu bıraktığım için üzgün olduğunu söyledi, ağladı vs.. Seks için ilişki istiyen kadınlar hakkında görüşlerin nelerdir abi? yani her seks için ilaihki kadınla baya zaman geçiri 2-3 ay bekleyecek miyiz bazı zamanlar böyle?