Erkek Adam Türkçe Podcast – Bekir Şükrü Kılınç ve Mahmut Abi ile gündem

Bekir Şükrü Kılınç ile Ocak 2022’de konuşmuştuk. Bu sefer de gündemdeki başıboş köpek problemini ve mülteci sorununu konuştuk.

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda Youtube linki var. Youtube kanalımıza henüz üye değilseniz, kayıt olmayı ve uyarıları (çan işareti) açmayı unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
OfficerMahmut AbiTalhaTakipciBenn Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Öğrenci
Guest
Öğrenci

Mahmut abi cevabı pek çok erkeğin işine yarayabilecek bir sorum var, yakın arkadaşımın kız istemesine gittim, sosyal yeteneklerim sayesinde kız tarafından yaşlı insanlarla dahi kaynaştım güzel güzel takılıyorum, tabi ortamda bizim kendi yaş grubumuz bekar kızlarda var onlarla zaten sosyal bir ortamdayız bir tanesi ile orada tanışıp numarasını da aldım bu muhabbetteyiz tam sosyal ortam alanı ama tam en son kız tarafından fena bir teyze geldi kurdele yutma geyikleri muhabbetleri derken tuttu elimden diğer yaşıtım o bekar kadınların yanında sen evlenmek istiyor musun diye laps soru çatlak bir enerji ile (ulen dedim gene anlamsız samimiyet kurduk her neyse tabiki bu… Read more »

Benn
Guest
Benn

https://onedio.com/haber/ispanya-da-kadinlar-icin-her-ay-3-gun-regl-izni-verilmesi-sosyal-medya-kullanicilarini-ikiye-boldu-1069596
Mahmut Abi yukarıdaki haberler ilgili ne düşünüyorsun ? Buna yayınlamayadabilirsin sadece düşünceni merak ettim instagramdan ya da twitterdan bir paylaşımla cevap versen hem ben hem de başkaları bilgilenir. Teşekkürler.

Takipci
Guest
Takipci

Yanlis anlamayin ama twitterinizin da yarisi basibos kopek videolarindan olusuyor. Bunun disindaki Tum iceriklerinizi begeniyle okuyorum ama devamli kopek videolari, twittleri gormek konu disina cok fazla cikarmis oluyor hesabi. Tabi ki hesabi nasil kullanacaginizi size ogretecek degil kimse, ama nacizane elestirim bu yonde iceriklerinizi azaltmaniz takipcileriniz icin iyi olur. Ben de basibos kopeklere karsiyim ama twitter hesabinizin surekli bunlarla dolu olmasindan takipcilerinizin %90i hosnut degildir bence. Dusunun ki nis bir konuda bir hesap ya da spesifik bi alana yogunlasmis bir hesabi takip ediyorsunuz, hesap X konu basligi altinda paylasimlar yapiyor, ama sonradan surekli alakadiz Y konusu hakkinda da paylasimlar yapiyor.… Read more »

Talha
Guest
Talha

Spotify’a yanlış bölüm yüklenmiş

Officer
Guest
Officer

Abi ülkemizin hali ne olacak böyle? Geçenlerde resmen zenginleri daha zengin etmek için bizleri feda ettiklerini itiraf ettiler. Mesleğim ( gemi kaptanı) sayesinde dolar olarak yüksek bir maaş alsam da bu pahalılıkta ve ülke gündeminde hedeflerimi nasıl gerçekleştireceğim bilmiyorum çünkü ülkenin mülteciler,ekonomi, toplum açısından düzeleceğini düşünmemeye başladım. İktidarın da muhalefetin de bu sorunları çözeceğini düşünmüyorum. Senin bu konuda düşüncen ne abi? Ülkemi şehrimi çok seviyorum en önemlisi ailem burda fakat artık planlarımı yurtdışında yaşamaya göre mi kurmalıyım?
Ümidi kesmeli mi?