Vaka Çalışması – Ben sana futbolcu olamazsın demedim, betalıktan kurtulamazsın dedim

Futbolu biraz takip eden arkadaşlar Cesc Fabregas ismini mutlaka bilir. Barcelona ve Arsenal gibi dünyaca ünlü takımlarda oynamış dünyaca ünlü bir futbolcu. Yıllık geliri, takımından aldığı maaş ve sponsporluk ücretleri vs. ile birlikte en az 10 milyon euro vardır, belki de daha fazla bilmiyorum. Tip olarak da yakışıklı diyebileceğimiz bir adam, futbolcu olduğu için vücut kaslı ve fit.

Yani bir erkeği am mıknatısı yapacak her özellik Fabregas kardeşimizde fazlasıyla mevcut. Herhangi bir ortama girip daha kaşını kaldırarak baksa 4-5 tane hb8-9 hatunu aynı anda düşürecek potansiyele sahip gibi görünüyor değil mi?

Ama oyun ve kırmızı hap bilgisi olmazsa bunların hiçbirinin işe yaramadığının canlı kanıtı olan bir adam Cesc Fabregas. Gitmiş kendinden tam 12 yaş (yazıyla oniki) büyük ve çocuklu bir kadınla evlenmiş. Bu birinci kusurlu hareket.

Düğün fotoğrafları ise adamın mavi haplılığının ve kadının beta öder aşamasına geçtiğinin sözsüz kanıtı gibi.

Kadın sanki ağzını nezaketen uzatmış ve fotoğraf çekimi bitene kadar zorla bekler gibi. Yüzünde tiksintisini zorla gizliyor gibi bir ifade var.

Bu da bir diğer düğün pozu. Kadının sol eli Fabregas’a engel olmak ister gibi engelleme isteği içinde. Vücudunu geriye çekmiş, erkeğin öpücüğünden her an kaçacakmış, sanki zorla öptürülüyormuş gibi bir duruşu var.

Yine sol el adamı durdurmak ister gibi engelleme pozisyonunda. Kafa ve vücut geriye doğru kaçmış, öpülüyor ama yüzünde donuk bir ifade var.

Ne demişti Rollo Tomassi: “Para, tip, oyun. Kadın konusunda başarılı olmak için bu üçünden en az ikisine sahip olun. Eğer birine sahip olacaksanız bu oyun olsun.”

Oyun ve kırmızı hap bilgisi olmazsa dünyaca ünlü yakışıklı ve zengin bir futbolcu da olsanız beta öder durumuna düşmekten kurtulamıyorsunuz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
15 Comment threads
20 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
ErtanBeta bile olamayan adamFyalykuGlorious Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Böyle tepe seviye bir atletin beta olması zor. Muhtemelen saf mavi haplılık bu.

aabbccddeeffgg
Guest
aabbccddeeffgg

Bence mavi haplılık ile betalık iç içe kavramlar. Mavi hap betalığın sebeplerinden biri. Kırmızı hap olmadığı sürece alfalığın pek bir önemi yok. (Kadınlarla ilişkiler konusunda) Çünkü her iki durumda da şekil A’da ki durum ortaya çıkıyor. Farkındalık genetik özelliklerden ve statüden çok daha önemli.

MysteryTR
Guest
MysteryTR

Anlamıyorum, bizde bi arda turan var karıların alayına yürüyor, dünyanın tanıdığı fabregas çocuklu ve yaşlı kadınla evleniyor hem de kendisini zorla sevdiren bir kadınla. Vat dı fak amınuyim!! Fabregas bu kadından çok daha güzel yüzlerce kadınla birlikte olmuştur. Evlenecek kız arıyorum dese dünyanın sayılı güzelleri üstüne atlar. Şu hale bak, çok yazık be

Şevket Rıfkı
Guest

“Anneciğim seni çok seviyorum” vaka çalışması tam da buna uyar aslında. Herifte “oedipus kompleksi” var sanırım. Başka türlü bu budalalığa anlam vermek zor.

YORGUN
Guest
YORGUN

Ben de instagrmada messiyi vs takip ederken her postun altında bu kadının yorumu vardı. Bakayım bu kim dedim…

Bi baktım fabregasın eşi :)) sonra fotolardan benzer yorumlar yapmıştım kendi kendime 🙂

Vallahi kız tavlamaya öğrenemedim ama artık iyi gözlem yapabiliyorum:))

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Dogmus cocuk da bir ucube, karinin genleri de kötü demek

BenLark
Guest
BenLark

Fabregas gibi topçuların serveti muhtemelen 100 milyon € yakın hatta daha fazlası

Hem kariyer hem Özel hayattaki imajıyla Alfa oldğunu düşündüğüm tek kişi C.Ronaldo kesinlikle

Aşırı fazla kazanıyorlar gerçi bir yıllık sözleşme ile hiyerarşinin %1 nie çıkıyorlar amklarım

Murtaza
Guest
Murtaza

kadının yüz ifadesi ne kadar itici yahu. eleman ortamın gazına gelmiş herhalde. bu nasıl göz boyamadır.

Okd. Ktplr. Paylaşın
Guest
Okd. Ktplr. Paylaşın

Dayı, ben seni takip ediyorum. Çok güzel yazıların var. Kafamdaki soru işaretleri de kalktı çoğunlukla. Ama ben bütün kızların çocuk doğurmaktan başka bir işe yaramadıklarını düşünmüyorum.

Yanlış anlama sakın, önemli sayıdalar, kabul. O tiplere yüz verenin de amına koyayım. Ama bir yerlerde, Türkiye’de değilse bile müreffeh yetişmiş(bir gün sefalete düşse bile ondan kurtulmaya çalışacak, kafasına takmayacak, gereksiz acı çekmeyecek, kendisine selam verene hayatı zindan etmeyecek, sevgiyle her şeyi çözecek, çözemese de ölecek), donanımlı, bilinçli, gül verene gülbahçe olan kızlar var diyorum ben.

Emir
Guest
Emir

Conor Mcgregor alfalığın kitabını yazmış bir adam bence

Juggernaut
Guest
Juggernaut

Dünyayı alfa-beta diye görmemek lazım. Hayatta vazgeçilmez ölçek dengedir. McGregor, sert bir imaj sahibi ve bu konuda kendine has adamlardan biri ama dengesiz, ukala değil, saygısız ve densiz. Khabib hayranı bir fanatik olarak konuşmuyorum, herif karşısındakinin hayati değer yargılarına alenen hakaret edecek kadar cüretkâr(!)

Glorious
Guest
Glorious

Merhaba, buna yakın bir konuyla ilgili bir sorun paylaşmak istiyorum. Kız arkadaşımla yanlış anlaşılmalardan dolayı bazı sorunlar vardı hallettik. Sorunum benden 3 yaş büyük. Fakat elinden geldiğince hayatını bana uyduruyor. Mutfakta iyi, cinsel hayatımızda sorun yok, benim yaptığım hobileri öğrenmeye çalışıyor. Kendini geliştirmeye çalışıyor, para kazanmanın zor olduğunu biliyor ve parayı harcamayı biliyor. Bazen ufak korku oyunları sebebiyle aşırı kıskançlık yapıyor. Sizce genel olarak durum iyiyken yaş sorun edilmeli mi? Ben 29, o 32.

Mahmut Abi
Admin

Onunla planın ne? Kaç zamandır berabersiniz?

Glorious
Guest
Glorious

7 ay oldu. Ciddi düşünüyorum ama bazen de bu yaş konusu kafamı kurcalıyor(açıkçası yaşı itibariyle o da evlilik konusunu direkt açmıyor ama mesajı veriyor) . Cpd ve ideal evlilik yaş konularınızı da okudum. İşle ilgili kendimi geliştirmem konusunda bana engel olmuyor. çalışmam, kursa gitmem gerek dediğim zaman sorun yaşamıyorum. Kendisi de zaten mesleki ve yabancı dil kurslarına gidiyor.

lyku
Guest
lyku

Belki art niyetliyim, belki bu konuda fazla katıyım ama çocuğunun babasına hayrı dokunmamış kadından sana hayır mı gelir miş?

Bu konuda mike tyson resisi örnek gösteririm hep. mike abi bir konuşmasında evlilikle ilgili bir şeyler diyordu. benim üçüncü evliliğim onun ilk evliliğiydi vs. şeklinde. mike tyson gibi bir adam bile bu şekilde davranırken bu elemanın yaptığı ne bileyim tuhaf.

Ki tyson bile aldatıldığını söylerken bu adamın başına neler gelir kim bilir.

Fya
Guest
Fya

Telefonuna baktırmak betalık mı? Telefonumu eline aldığında elinden geri alıyorum. Bir şey saklıyormuşum gibi hissediyormuş 😀 ama her seferinde geri alıyorum tabi ki. Devam edeyim mi böyle? Bir kere kurcalamış eski tabak mesajlarımı gördü (Aylar önce). Biraz dırdırdan sonra düzeldik.

Mahmut Abi
Admin

Telefonunda şifre olsa alıp kurcalayamazdı. Telefonunu kurcalamaya kimsenin hakkı yok ama bu olay karşılıklıdır genelde.

Beta bile olamayan adam
Guest
Beta bile olamayan adam

Bende fit ve kasli bir vücuda sahip olunca ,adalelerden dolayi testosteron artisi da oldugundan alfalik kacinilmaz zannediyordum😂 Aslinda istedigim sey guclu erkek zihin yapisina sahip olmak kadinlar konusunda veya baska herhangi bir konuda,bu adamin kurtulusu yok gibi mesela red pill gibi seylerden de habersizse…

Mahmut Abi
Admin

Bende fit ve kasli bir vücuda sahip olunca ,adalelerden dolayi testosteron artisi da oldugundan alfalik kacinilmaz zannediyordum Cesaret, özdeğer ve özsaygı kaslardan gelmiyor. Kaslar ve testosteron bunlara yardımcı olur.

mesela red pill gibi seylerden de habersizse… Bir erkeğin maskülen erkek olması gerektiğini anlaması için kırmızı hapa ihtiyacı yok. Dışarda bunları bilmeden kendi kendine uyanan ya da hiç uyumamış adamlar var. Azınlıklar ama az değiller.

Ertan
Guest
Ertan

Siteyi tekrar tekrar her fırsatta okuyorum ama bir kızla buluşunca sanki hiçbir şey okumamışım gibi aynı betalıkları yapıyorum. Bundan nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Pes etmek de istemiyorum.

Mahmut Abi
Admin

Daha az okuyup daha çok buluşmadığın sürece oku oku bir işine yaramaz. Tekrar tekrar okuyarak hata yapıyorsun.