Yeni başlayanlar için kızlara yürüme ve flört – Sıkça sorulan sorular

Yorumlarda çoğu kişinin ilk adımı attıktan veya sonrasında gelen buluşmalarda kızla ilişkiyi nasıl ileriye taşıyacağı konusunda hala tereddütler yaşadığını görüyorum. Aslında bu konuda sitede parça parça yazılmış birçok yazı var ama aşağıdaki 20 soru ve cevap bu konuya yeni girenler için tek seferde anlayabilecekleri bir rehber sunuyor. Yazı meşhur PUA forumu Sosuave’de 15 sene önce yayınlanmış. Ancak tavsiyeleri bence hala geçerli ve kızlarla özellikle ilk tanışma ve ilişkiyi ilerletme safhasında işinize yarayacak bilgiler mevcut. Tek seferde yutmalık kırmızı hap. 

Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi  hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim?  Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde aradığınızdan daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım?  Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.

 

Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım?  Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin.  Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Çeviri: Most commonly asked newbie questions

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

555
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
161 Comment threads
394 Thread replies
16 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
173 Comment authors
NovanordaFurkanMamiAnonimMemo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ertunç
Guest
Ertunç

Öncelikle bu başyapıtın alnı olsaydı da öpseydim. Herkesin (özellikle ergen tayfa) bu yazıyı kendine ilke olarak kabul etmesi lazım. “Friendzone’dan nasıl çıkılır?” kısmına ekleme yapmak isterim. Bence kızla bir şey olmamış gibi konuşmaya devam edersek süreci uzatmış olmaz mıyız? Bence iletişimi tamamen kesip onun size gelmesini beklemeliyiz. Dönerse işte o zaman hamleleri yapsak sizce daha doğru olmaz mı? Ayrıca dokunma konusunda kafama takılan bir şey var. Ben konuşurken kızın omzuna, koluna dokunuyorum. Geçen saçıyla oynadım. Ekşide bunların ayıp olduğunu ve bunun taciz olduğunu belirten yazılar gördüm. Durduk yerde kampüs cadıları denen feminist grubu başımıza sardırıp iş almayalım şimdi 😀 Kız… Read more »

karanlikruya
Guest

Kızların ne dediği değil, nasıl davrandığı önemlidir. Bir kere bu iş kampüste olmaz. Kampüsten çıkartıp mümkünse pub gibi alkol alınan, yarı karanlık, modu uygun bir yere götürmen gerekiyor. Öyle mi yaptı, böyle mi düşündü gibi durumlara kendini sokman hata. Kız moduna göre o an öyle davranmış olabilir. Kadının ne düşündüğünü anlamaya çalışma. Kampüs dışı bir yeri teklif ettiğinde kız kabul ederse zaten senden hoşlanıyordur, yoksa bir kadın durduk yere götünü kaldırıp da gitmez. Belki önce pizza vs. bir şey yedir, sonra puba götür. Duyduklarını unut, ilk aşama elini tutmaya çalışmak 2. aşama bir bahane ile yanağından yumuşakça öpmeye çalışmak olmalı.… Read more »

Ertunç
Guest
Ertunç

Ekşideki ilişkiler kanalındaki 18 sayfa entrynizin büyük kısmını teker teker okudum. Tavsiye için çok teşekkürler. Bunu da not aldım bir kenara. Galiba olayı artık anladım. Benim özellikle kafamı karıştıran, söz konusu başlıklardaki “kızla iki muhabbet et yakınlaş zaten kız kendinden hoşlanıldığını anlar gönlü varsa yürür gider bir yere davet olayları falan kalktı” tarzı diğer görüşlerdi. Biraz reddedilme korkum olduğundan “madem öyle, ben de hareketlerimle ima edeyim (not: erkek gibi, meriçlik yapmadan!) bakalım gönlü varsa gelir yanıma oturur muhabbet ederse o zaman davet ederim” Diye düşünmüştüm ki yanlış düşünmüşüm.. O halde “acaba hoşlanıyor mu, öyle mi, böyle mi?” diye düşünmeden davet… Read more »

Gökdeniz
Guest
Gökdeniz

Taciz kavramı kadınlarda çirkin buldukları erkeklerde oluyor, giderin varsa ve aynı şekilde kız bundan rahatsız olmuyorsa bir şey olmaz rahat ol.

augustus iv
Guest
augustus iv

Ben buna inanmıyorum. Yakışıklı ve zengin erkekler her kadın tarafından arzulanacak diye bir şey yok. Bu bakış açısı pek çok zengin ve varlıklı erkeğin yüz bulmasına sebep oluyor. En yakın tarihte Cristiano Ronaldo’nun bir kadına tecavüz ettiği medyaya yansıdı. Bu gün yüzüne çıkan. Kim bilir daha bunun gibi kaç tane tecavüz vakası hasır altı edildi.
Anti-feminist olacağım derken haddini aşan laflar etmemeye dikkat edin. hepinizin hayatında illaki değer verdiği bir kadın vardır. Bir gün o kadın zengin ve yakışıklı bir adamın tecavüzüne uğrarsa bu söylediklerinizi hatırlarsınız.

omega incel
Guest
omega incel

Benim bunları uygulayabilmem için önce friendzone’a girip biraz uyduluk yapmam lazım galiba, yoksa işim zor.

Yıllardır kızlarla çok az iletişim kurabildim o yüzden de şimdi konuşmaya çalıştığımda anormal görünüyorum.

Murtaza
Guest
Murtaza

Niyet ettim mavi hap için friendzone olmaya…

Hayde breh pehlivan ! Beta görsün yiğitler.

Şevket Rıfkı
Guest

Konuşunca sana uçar tekme mi atıyorlar, tedirgin olduğun mevzu nedir? Alt tarafı 45-50 kiloluk bür canlı var karşında.

insan
Guest
insan

Bence fzone’dan nasıl çıkılırdan ziyade oraya nasıl girilmezi konuşmak daha doğru olur. Yürürsün, baktın ki seni o bölgeye almaya çalışıyor sende girmezsin. Sana “hayırdır soğuk gibisin, hiç bu aralar gözükmüyorsun, vb.” cümlelerle yörüngeye çekmeye çalışırlar, gitmeyeceksin. Başka hatunlara yürüyeceksin. Gerçekten çok iyi beceriyorlar bu işi sen biraz daha yaklaşmaya çalışınca da uzaklaştırırlar seni. Hiç mi çıkış yolu yok peki? Evet var ben çıkmıştım 1-2 kere. Fakat hard NEXT yapmıştım. Nasıl çıkarım diye düşüneceğimize başka hatunLARa yazmak, enerji ve zamanı diğerlerine harcamak çook daha mantıklı. Kırmızı hapın öğretileri çok değerli, bi içselleştirebilsek …

Orhan
Guest
Orhan

karşıdan yeterli ilgi gelmediğinde “hamle yapmak” hususunu biraz daha açabilir misiniz? ısrardan tam olarak farkını anlayamadım.

Babatulli
Guest
Babatulli

Zinaya tövbe ettim artık kesinlikle yapmıcam diyen kız shittest mi atıyordur? Onla yapılan sekse ihtiyacımız yokmuş gibi davranıp,çerçeveyi mi koruyalım yoksa NEXT mi? 6-7 aylık bir ilişkiden bahsediyorum.

Kote
Guest
Kote

hatun başkalarıyla yatmış sana gelince tövbe etmiş daha next mi diye soruyorsun reis çerçeve mi kalmış kaç tane yazı var arzunun pazarlığı olmaz diye doğru zaman doğru alfa ile saatler içinde yatar.Ayrıca kız bakire bile değilmiş ki kocama saklamak istiyorum olayına girsin bu gidişle kıza değil sana bir şeyler girer.

augustus iv
Guest
augustus iv

Kardeşim alışmış kudurmuştan beterdir. O kız yapmayacağım dedikçe beyni ona yapmayı ne kadar istediğini hatırlatacak. Eğer biraz sabredersen ve yalnız kalma şansı yakalarsan senin anal kraliçen bile olabilir. Ama yalnız da kalmak istemiyorsa 4 duvar arasında NeXT’le. Hiç kafanı yorduğunu değmez.

Shelby'
Guest
Shelby'

Selam,öncelikle bu rehber çevirisi için çok teşekkür ederim.
Bir soru sormak istiyorum.
Buluşmak istediğim kız buralarda olmayacağını söyledi. Ben de gelirsen haber ver dedim tamam deyip geçiştirdi. Geldiğin gün ise eve dönerken evimin önünde bekliyordu ve uzaktan bakıp gitti. Sonrasında ben hiçbir şey yazamadım, o da yazmadı.
Bu dediğim iki hafta önce oldu,zamanım yoktu ikinci defa buluşma ayarlamak için geç mi yoksa iyi bir vakit mi?

İkinci sorum, daha önceden tanışıp muhabbetim olan kızlara bir iki mesaj atıyorum,konuşuyoruz ama sadece 5 dk. Sonrasında hemen “Cuma günü vaktim var takılalım” diyorum. Çok mu erken davranıyorum,bunu umursamalı mıyım?

augustus iv
Guest
augustus iv

Davet et. Gelmezse NeXT’le.

Çarkçıbaşı
Guest
Çarkçıbaşı

Mahmut abi selam . Zamanında friendzone’a atıldığımdan dolayı moralim bayağı bozulmuştu ve burayı buldum da gerçekleri öğrendiğim çok iyi oldu . Ama şöyle bir sorun var ki kadınlarla zorunda olduğum zamanlarda konuşuyorum ve etrafımdaki arkadaşlarım askeri alay gibi oldu . Sorum şu : kadınlardan arkadaş olur mu ?

Murtaza
Guest
Murtaza

Olmaz. Sitenin her yerinde neon yazılarla yazıyor.

augustus iv
Guest
augustus iv

Kadınların kız arkadaşları olur.

Storm
Guest
Storm

Çooooook başarılı yazı, elinize sağlık hocam. Ne yapıp ettiğimi bende ifade edemem ama ben hiç Friendzone’a düşmedim. Belki de sebebi işlerin çok hızlı ilerliyor olması. Kısa bir sohbet, numara ya da Instagram ve buluşma esnasında dokunma ya da öpme. Böyle bir döngü içerisinde arkadaş olmak asıl zor olan sanırım.

Storm
Guest
Storm

Soruyu yanlış okumuşum, ama burada belirtildiği gibi bir erkek zaten bir kızın arkadaşıysa orada Kırmızı Hap’dan söz etmek mümkün olmaz zaten, Kırmızı Hapı kullanarak kız düşürmeye çalışan Mor Haplı çocuğun oyunu söz konusu olur. Çünkü Kırmızı Haplı çocuk kızların arkadaşı olmaz ve sosyal ortamdan kızlara da yürümez. Tabi 15 senelik yazıdan Kırmızı Hap kafası beklemekte çok doğru olmaz ama yine de görüşümü belirtmek istedim.

Metsds
Guest
Metsds

Ve ben MAHMUT Abiye bişey danışmak istiyorum…

Kızın arkadaş çevresi çok önemli gerçekten beyler. Mesela o kız ortamında çocuk övülürse kızın resmen beyninde o çocuk tanrıymış gibi gözüküyor. Başında hoşlanmış olsa bile arkadaşları ıy bu ne vs felan dediğinde kız direk soğuyor bu bir gerçek yaşadım.

karanlikruya
Guest

Genel olarak güzel öneriler, tabii geçmiş pua taktikleri olduğu için hepsine çok takılmamak lazım ama kararlılık kısmında gizli yapışkanlık ve gereksiz bir umursamazlık önerilmiş. Örnek: “KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır.” Bu madde kırmızı hap alıp mavi hap hayatını yaşamaya benziyor. Bence yanlış bir tavır. Size arzu duyan kadın zaten size davetkar yaklaşır. 1-2 defa dürtersiniz, o kendiliğinden devam ettirir. Hatta ilerleyen süreçte o sizi taciz der. Metinde şey denilmiş: “Size aksini bildirmedikçe” kararlı olun. Oysaki kaçamak ve kararsız yaklaşan bir kadına “kararlı” yaklaşmak sadece size minnet duymasına sebep… Read more »

Ertunç
Guest
Ertunç

@karanlikruya hocam yazdıklarınıza çok benzer minvalde şeyler yazdım(özellikle son 2 kısımda). Yorumlarda yukarıda görünüyordur, nickim kendi adım. Sizle düşüncelerimiz çok paralel ama ben kendi durumumu bir türlü okuyamadım, yardım ederseniz sevinirim.

poliser
Guest
poliser

Her ama her kız verirmi? her kız?

Murtaza
Guest
Murtaza

Hayır tabi ki..

Tau
Guest
Tau

Hocam telefon almadan nasıl yapıyorsun acaba? Güvercinle mı habelersecegiz. Yeni tanıştığımız bir kızın numarasını cat diye bize vermesini yada onun numaramizi istemesini mı bekleyelim. 50 de 1 belki böyle bir şey yaşayabiliriz. Flört halinde olunan bir kızın başka erkeklerle ne yaptığı henüz bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. Biz kızın bizimle ne yaptığına ve bize karşı olan tavrına odaklanmalıyız. Kız sevgilimiz, kız arkadaşımız falan olur orası doğru sadakat sunması ön şart tabii ki. Ben de kırmızı haptan sonra bir çok kız ile tanistim, bazıları ile isleri ilerlettim, bazılarında sıçtım batırdım. Bazilari ben hiçbir şey yapmadan da benimle olmak istedi. 1 senede şunu… Read more »

Murtaza
Guest
Murtaza

Seninle birşeyler yaşamak isteyen kız kız çat diye numarasını verir. 50 de 1 şansın bile olsa, o numarasını vermeyen 49 kız aslında vaktini harcamadan otomatik olarak eleniyor. Bu iyi bişey. Kötü olansa neden 50/1 . Bunu daha aşağılara çekmeye çalışman lazım. Önce 40/1 sonra 25/1 gibi gibi.

Kızlar ilişkinin başlarında ilk adımları erkekten bekler. Bunu kızdan ummak hata.

Arkantos
Guest
Arkantos

Bir hatundan hoşlanmak, diğer kızlara nazaran onunla daha fazla vakit geçirmek istemek ile ONEitis arasındaki fark nedir?

Murtaza
Guest
Murtaza

0 kız da en az senin kadar birlikte vakit geçirmek istiyor mu ve daha önemlisi bunu yapıyor mu?
bu kız diğer kızlar arasından sıyrılıp nasıl öne çıktı ? Senin için ekstra birşeyler yaparak mı yoksa yan gelip yatarak mı ?

Farkı anladığını sanıyorum.

Jonales
Guest
Jonales

Mahmut abi bir durumla karşı karşıyayım. Genelde konuştuğum kızlar flört vs. konusunda tecrübelilerdi. Yani izlemem gereken yol ve strateji açısından rahattım. İlk defa sadece 1 sevgilisi olmuş ve bu konularda tam ne yapacağını bilemeyen bir kız var ve kız seçici davranıyor. Bu kıza karşı yaklaşımımız nasıl olmalı. Her zaman olduğu gibi mi yaklaşmalıyız yoksa ekleyip söylemek istediğin bir şey var mı ?

Murtaza
Guest
Murtaza

Kızın yerine düşünmeyi bırak. İçinde ki erkeksi duyguların nasıl emrediyorsa öyle yap. Saldıray olmadan yaklaş.

Civil28
Guest
Civil28

Mahmut kral, 5 gun önce kampüste tanışıp numarasını aldıgım kıza akşamına mesaj attım.Aşırı Saldıray davrandım sanırım 2.3. Mesajdan sonra buluşalım alt mesajı verdim.Kiz peki dedi, sonra 7.mesajda “ders çalışıcam gormeyebilirim sende çalış bencee” yazdı bende “illaki gorucen acelesi yok” yazdım.Mavi tik yapıp bıraktı 🙂 ben de bir şey yazmadım, yazmayı düşünmüyorum tabii ama napmaliyim sence ? Hatam nedir ? Saygılar

Murtaza
Guest
Murtaza

içinde ki yokluk halini yansıtma kıza. Vay gördü vay mesaj atmadı diye düşünmeyi bırak. Yazmadı diye küstün mü ? Bişey yazmazsa bir iki gün sonra bişey olmamış gibi muahbbete gir bi yerlere çağır.