Yeni başlayanlar için kızlara yürüme ve flört – Sıkça sorulan sorular

Yorumlarda çoğu kişinin ilk adımı attıktan veya sonrasında gelen buluşmalarda kızla ilişkiyi nasıl ileriye taşıyacağı konusunda hala tereddütler yaşadığını görüyorum. Aslında bu konuda sitede parça parça yazılmış birçok yazı var ama aşağıdaki 20 soru ve cevap bu konuya yeni girenler için tek seferde anlayabilecekleri bir rehber sunuyor. Yazı meşhur PUA forumu Sosuave’de 15 sene önce yayınlanmış. Ancak tavsiyeleri bence hala geçerli ve kızlarla özellikle ilk tanışma ve ilişkiyi ilerletme safhasında işinize yarayacak bilgiler mevcut. Tek seferde yutmalık kırmızı hap. 

Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? Bir kızın sizden ne kadar hoşlandığını anlayabilmenin tek yolu numara almak, bir yere davet etmek veya kızı öpmek gibi bir hamle yapmaktır. Bunları yaptıktan sonra kızın tepkisini izleyin. İlk seferinde hamleniz başarısız olursa sonradan bir kez daha deneyin. İkinci sefer de başarısız olursanız kızı unutun ve hayatınıza devam edin. Yani NEXT deyin.

Kıza hislerimi nasıl belli ederim? Bir kıza karşı neler hissettiğinizi kelimelere DÖKMEYİN ya da yalaka gibi hediye alıp ilk buluşmada pahalı yemeklere çıkarmayın. Çünkü kıza aşırı istekli ve ezik görünürsünüz. Aksine uğraşmaya değer bir erkek olduğunuzu kıza göstermeniz lazım. Bir kıza yürüdüğünüz ve birkaç dakika konuştuğunuz zaman telefonunu alın, böylelikle onu tekrar görüşmek isteyecek kadar beğendiğinizi gösterirsiniz. Buluşmaya geldiğinde kızı öpmek ve elini tutmak da onu beğendiğinizi gösterir; çünkü kızlar beğenmediği bir kişinin bunları yapmasına genellikle izin vermez.

Friendzone’dan nasıl kurtulurum? Bu taktik her zaman işinize yaramaz ama kurtulmak için yapabileceğiniz tek şey de bu. Ona arkadaşınız gibi davranmayı BIRAKIN, ama onunla arkadaşınızmış gibi konuşmaya DEVAM EDİN. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Numarasını almadıysanız hemen alın. Buluşma sırasında elini tutun, öpün, yeni tanıştığınız ve arkadaş olarak GÖRMEDİĞİNİZ kızlarla yaptığınız şeyleri yapmaya başlayın.

Kızlara nasıl yürürüm? Çoğu erkek kadına yürüme işini kendisi zorlaştırır. Aslında bu işi zorlaştıran şey sizin korkularınız. Bir kıza yürümenin en iyi yolu bu işe ciddi olarak hazırlanmaktır. Bir gün oturun ve kadınlarla tanışabileceğiniz muhtemel ortamları yazarak güzel bir (ya da birden fazla) açılış cümlesi  hazırlayın. Bu cümleyi defalarca tekrar edin. Ama sadece söylediğinizi değil NASIL söylediğinizi de tekrar edin; çünkü bu son derece önemli. Tanışma ortamına girdiğinizde ve yürümek istediğiniz güzel bir kız gördüğünüzde açılış cümlenize güvenmeniz kıza yürürken de daha rahat ve özgüvenli olmanızı sağlayacaktır. Kızla doğrudan göz teması kurun ve açılış cümlenizi ses tonu, beden dili gibi unsurlara dikkat ederek çalıştığınız şekilde söyleyin. Unutmayın, pratik yapmak mükemmelleştirir.

Grup halindeki kızlara nasıl yürürüm? Güzel kızların grup halinde gezmesi sık rastlanan bir durum. Grup halindeki kızlara yürürken esas yürümek istediğiniz kıza odaklanmadan öncelikle gruba odaklanarak yürüyün, daha sonra beğendiğiniz kızla birebir konuşun. Bütün gruba sanki tek bir kız varmış gibi yürüyün. Mesela tek kıza yapılabilecek “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim, naber?” açılışını gruba uyarlarsak “Merhaba, yeni birileriyle tanışmak istedim. Naber nasılsınız?” şeklinde bir giriş yapabilirsiniz.

Kızlar neden buluşma davetimi kabul etmiyor? Sebebin bir önemi yok. Öğrenseniz de kafanızı daha fazla karıştırır. Bildiğiniz bir şey var, o da kızın gelmek istemediği. O yüzden NEXT!

Kızlara nasıl çıkma teklif ederim? Asla bir kıza ilgisi veya zamanıyla ilgili HERHANGİ BİR ŞEYE ihtiyaç duyduğunuzu belli edecek sorular sormayın. Bunun yerine kıza gidip doğrudan herhangi bir yerde herhangi bir zamanda birlikte vakit geçirmek istediğinizi söyleyin ve gelmesini isteyin. Aranızdaki ilişkiyi bir günde değiştirmeye çalışmayın. Zaten kızla yeteri kadar baş başa zaman geçirirseniz işlerin zaman içinde kendiliğinden rayına girdiğini göreceksiniz.

Fiziksel yakınlaşmayı nasıl ilerletirim? Ufak dokunuşlarla işinizi ilerletmeye çalışın. Birden büyük işlere girişirseniz başarısız olursunuz. Mesela kızla ilk buluştuğunuzda ona sarılın. Biraz zaman geçirdikten sonra elini tutun. Bundan rahatsızlık duymadığını görürseniz öpme faslına geçebilirsiniz. Ancak bir aşamada kızın rahat davrandığını görmeden diğer aşamaya geçmeyin. Mesela kız rahatça elinizi tutmaya başlamadan öpmeye kalkmayın.

Kızları nasıl etkilerim?  Amacınız bir kızı etkilemek ya da onun onayını almaksa asla etkileyemezsiniz. Kulağa garip geliyor, farkındayım. Ancak bir kızı etkilemenin en iyi yolu, ona etkilenmesi gereken tarafın SİZ olduğunuzu göstermektir. Kızın onayını almaya çalışmak yerine o SİZİN onayınızı almaya çalışıyor gibi davranmaktır. Bunun size aileniz veya toplum tarafından öğretilen şeylerin tam tersi olduğunun farkındayım; ama bir kızı illa ki etkilemek istiyorsanız onu etkilemeye çalışmayı bırakın ve o SİZİ etkilemeye çalışıyormuş gibi davranmaya başlayın.

Kızlarla nerede tanışabilirim? Kızlarla tanışacak yer bulmak için endişe etmeyin, çünkü muhtemelen bu tarz yerleri biliyorsunuz. Sadece biraz kafanızı kullanmanız lazım. Bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bu tarz onlarca yer olduğunu bilin yeterli. Aslında her an her yerde hazır olmanız lazım; çünkü herhangi bir yer de bir kızla tanışmak için güzel bir yer olabilir.

Zor kızı oynarsa ne yapmam gerekiyor? Bir kız elde edilmesi zor kızı oynuyorsa bu genellik bir shit testtir. Hatta bu tarz testlerin en bilinenidir. Sizin etkilenip etkilenmediğinizi görmek için test ediyor. Zor kızı oynamasının sizin üstünüzde bir etkisi olduğunu belli ederseniz bu testten kalırsınız. Ama hiçbir şey olmamış gibi hareket eder ve ona her zaman davrandığınız gibi davranmaya devam ederek TESTİ YAPACAĞINIZ BİR HAMLE İLE BİTİRİRSENİZ testi geçmiş olursunuz.

Kızlar sizin kararlılığınızı test etmek için zor kızı oynar. Kararlı olmazsanız testten kalırsınız. Ama çok yapışkan olursanız da başarısız olursunuz. Testin sizde hayal kırıklığı yarattığını belli ederseniz başarısız olursunuz; çünkü testin sizi ETKİLEMESİNE izin veriyorsunuz. Bu yüzden zor kızı oynamaya başladığı zaman ona normalde nasıl davranıyorsanız öyle davranın ve bir hamle yaparak testi bitirin. Kızı haftada bir arıyorsanız ve aramalarınıza dönmüyorsa BU DURUMU DİLE GETİRMEYİN VE HAMLENİZİ YAPIN. Muhtemelen kız sizin kolayca vazgeçip vazgeçmeyeceğinizi görmek istiyor. Sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışmaktan muhtemelen yoruldu ve artık bir hamle yapmanızı bekliyor. Ama aramalarınıza dönmüyor diye de normalde aradığınızdan daha fazla aramayın. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve HAMLE YAPIN. Zor kızı oynamaya başladığında kız muhtemelen ilişkinin o anki halinden bıkmış demektir. O yüzden HAMLE YAPIN.

Kararlılık ve yapışkanlık arasındaki fark nedir? Kararlılık iyi bir şeydir, yapışkanlık değildir. Kararlı erkekler HAMLE YAPAR. Yapışkanlar YAPMAZ.

YAPIŞKANLIK/MUHTAÇLIK, asla bir araya gelme ihtimaliniz olmayan bir kızı kovalamaktır. Kızın sevgilisi olabilir veya onu daha fazla kovalamamanızı istemiş olabilir. Yapışkanlık/muhtaçlık, özgüvensizlikten kaynaklanır. Yapışkan bir adam, kız aramalarına dönmedi diye kıskançlık eder veya üzülür. Kız o sırada kendinden başka bir erkeğe ilgi gösterdi diye kıskançlık eder veya üzülür. Bu tarz yapışkan erkekler, kızlar tarafından genellikle arkadaş olarak görülür. Yapıştığı kız da erkek tarafından gereğinden fazla kovalandığını BİLİR.

KARARLILIK ise bir araya gelme ihtimaliniz OLAN ve ağzından aksi yönde bir laf çıkmayan bir kızı kovalamaktır. Kararlılığın kaynağı özgüvensizlik değildir. Kararlılık kızla zaman geçirme arzusundan kaynaklanır. Kararlı bir erkek, kız aramalarına dönmediği zaman kıskançlık etmez veya üzülmez. Kararlı bir erkek başarısızlıklara odaklanmak yerine denemeye devam eder. Kız kendisiyle zaman geçirmek istiyorsa zaman geçirir. KIZ KENDİSİYLE OLMAK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTTİĞİ ANDA KIZI BIRAKIR. Kararlı bir erkek, kız başka erkeklere ilgi gösterdiği zaman üzülmez; çünkü böyle bir erkek kızın diğer erkeklerle ne yaptığıyla ilgilenmez. Kızla birlikte olup zaman geçirmekten memnundur, dolayısıyla başka erkeklerle ne yaptığı KIZI ilgilendirir.

Bir kızla tanıştıktan sonra ne zaman aramalıyım?  Numara aldıktan sonra 2-4 gün bekleyin. Mesaj atacaksanız ertesi gün de yazabilirsiniz. Ama bir kızı numarasını aldığınız gün aramayın veya mesaj atmayın.

Buluşmada kız için kapı açmalı mıyım veya oturması için sandalyesini çekmeli miyim? Evet.

Kıza iltifat etmeli miyim? İltifatlar her seferinde gücünü giderek kaybeder. Bu yüzden çok idareli kullanmanız gerekir (3 buluşmada bir gibi). İltifatı dış güzellik gibi çok bariz olan ve kızın iltifat duymaya alışık olduğu şeyler üzerinden etmeyin.

Kızla nasıl flört ederim? Çoğu erkek, buluşmaya gelirken sahip oldukları kafa yapısı yüzünden flört işini olduğundan daha zor hale getirir. Bunun sebebi kızla eğlenmeyi unutup onu küstürmemeye veya üzmemeye çalışmaktır. Erkekler genellikle kızla eğlenmek yerine ona kendini sevdirmeye odaklanır. Efendi ve içten davranmanın kızı âşık edeceğini düşünseniz de bu gerçek değil. Bir buluşmada eğlenmeye odaklanmanın iyi yollarından birisi de kızı konuşturmak ve söylediği şeylerden eğlenceli diyaloglar çıkaracak fırsatları kaçırmamaktır. Örneğin:

Ben: Ne iş yapıyorsun?

Kız: Kafede garson olarak çalışıyorum.

Ben: Hadi ya öyle mi? Şurada bana bir kahve kapıp gel bakalım.

 

Başka bir örnek:

Ben: Nerede yaşıyorsun?

Kız: Los Angeles.

Ben: Ünlülerle tanışmak için mi taşındın oraya?

Bunlar kulağa aptalca gibi gelebilir ama emin olun HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEKTEN DAHA İYİDİR.”Hımm güzelmiş” deyip geçmekten daha iyidir en azından.
(Çevirenin notu: Verilen örnekler alelacele verilmiş, özellikle ilki hakaret gibi. Ama demek istediği kıza takılmaktan korkmayın. Güzel örnekler için eğlenen ustalık ve spontane neg örnekleri yazılarına bakabilirsiniz.)

Kızın numarasını nasıl alırım?  Kızın yanından ayrılırken “Seninle tekrar görüşmek istiyorum. Sende hoşuma giden bir şeyler var.” deyip telefonunuzu kıza uzatın ve numarasını yazdırın.

Kız fiziksel yakınlaşma çabalarıma (sarılma, öpme, elini tutma vs.) direnç gösterirse ne yapmam gerekir? Kız fiziksel yakınlaşma çabanıza karşı koyuyorsa bu hiç gerçekleşmemiş gibi hareket edin ve farklı bir konuya geçin. Kız geri çekildikten sonra yaptığınızla ilgili herhangi bir şey söylerse “endişelenme, gayet iyiydin” deyip başka bir konu açın. Daha sonra aynı şeyi tekrar deneyin. Yine karşı koyarsa, NEXT.

Fiziksel yakınlaşmayı ne zaman başlatmam gerekir? Kızın gerçekten neşeli olduğu bir anda, yani sizin varlığınızdan en çok zevk aldığı anda harekete geçin.  Hatta bütün hamlelerinizi kızın neşeli olduğu anlarda yapmanız daha iyi olur.

Bir kızın beni istemesini nasıl sağlarım? Yukarıda bahsedilenleri yaparak.

Çeviri: Most commonly asked newbie questions

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

555
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
161 Comment threads
394 Thread replies
16 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
173 Comment authors
NovanordaFurkanMamiAnonimMemo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Maninclass
Guest
Maninclass

Mahmut abi selamlar , benim sorum şu kıza sürekli temasta bulunmak sürekli sarılmak veya sürekli dokunmaya çalışmak sence mantıklı Mıdır yoksa bir yerden sonra alışkanlık yaratacağı için olumsuz sonuçlar doğurabilir mi ?

Murtaza
Guest
Murtaza

Fiziksel temas iyidir fakat sürekli olması yeni tanıştığın kızda muhtaç olduğun hissi uyandırabilir. Neden sürekli dokunmaya çalışıyorsun ?
Vicik vicik olma. Denge iyidir.

cyprusmustfa
Guest
cyprusmustfa

buna benzer bir durumu görmüştüm bir arkadaşımda kıza sürekli temas halinde olma ihtiyacı gibiydi sürekli sarılmalar falan ayrılırken mutlaka öpüşerek (yanaktan) ayrılıyordu kıza öpmese bile illa söylüyordu hani öpücük diye bence mainclass çok muhtaçlık hissiyatı gibi duruyor ama bilmiyorum belki düşme ihtimali var kzıın belki de bundan hoşlanıyordur mahmut abi sen ne dersin ???

Chevaleux
Guest
Chevaleux

Uzun zamandır bir kızla konuşmuyordum, ehliyet kursunda bir kızla tanıştık yüzyüze pek bi iletişimimiz olmadı. Sosyal medya üzerinden takipleştikten sonra hikayeme mesaj attı o zamandan beri konuşuyoruz 1,5 hafta falan oldu. En son arkadaşlarımla fifa oynarken yazdı, sonra ben seni fifada yenerim cinsinden konuşunca birlikte fifa oynamaya karar verdik.

Bir yandan arkadaşı gibi gördüğünden şüpheleniyorum, bir yandan acaba iyi mi oldu diyorum. Üzerimden atamadığım ciddi bir mavi hap etkisi var. Çeviri işleriyle uğraştığım ve yaz sezonu olduğu için eski iş yerime çağrıldığım bir dönemde kız kafamı çok buladı.

F.D.
Guest
F.D.

Abi bugün bir kızı kafeye götürdüm(dün akşam davet ettim ve bilardo oynayacaktık(kino falan olsun diye)), iyiydi sohbet-muhabbet.. Eğlenceli geçiyordu ve eğlenen usta modu takıldım, sonra onun elini tutup biraz okşadım ama az sonra eve gitmeliyim dedi. Ben de (Next düşünüyordum, çünkü bu dördüncü çağırışım ve gelmedi diğerlerine) “ne güzel eğleniyoruz işte, bilardoya gidecegiz zaten” dedim ama dinlemedi. Ben de sakin ama sert bir şekilde “seni çok defa çağırdım ama gelmiyorsun, bugün geldin ve nedensizce gidiyorsun(vücudu iyice masaya döndü, tekrar oturmasını bekledim, oturmadı). Gitmek istiyorsan git ama bir daha çağırır mıyım bilemem.” dedim(aptallık aq.!!) Sonra da “tehdit mi?” dedi. Ben de… Read more »

Mahmut Abi
Admin

O aptalca ezikliği yapan adamı elemeyecek kız da ne bileyim iyi alternatifsizdir. Yine de kıza acı ve nextle. Her kadın daha iyisini hakeder.

F.D.
Guest
F.D.

Abi daha açık desene şunu… Bir yazı öner bir şey de ama şu an aşağılanmış hissediyorum.
Bundan çıkaracağım ders ne? Belki de en büyük sorunum budur ve bundan kurtulmalıyım…
Kast ettiğin 4. Buluşmaya kadar Nextlemeyişim mi yoksa kıza “bir daha çağırmam deyişim mi(bunu şaka şeklinde demiştim ama)?”

Mahmut Abi
Admin

Daha açık nasıl söyleyebilirim 😀

Ultimatom.

Hatun sulanmış muhabbeti nedir?

F.D.
Guest
F.D.

Islanmış yani..

Mahmut Abi
Admin

Acemi oğlanın gündüz düşleri yani 😀 Emin ol ıslanmıştır. Ayakta orgazm bile olmuştur.

F.D.
Guest
F.D.

Niye oracıkta yapışmıyor. Çünkü Yaşı küçük (18), ben de 19 ama 20-21 görünüyorum.

F.D.
Guest
F.D.

Aslında haklısınız hatalar yapıyorum ama şimdi zaten kızlarla uğraşacak vaktim yok, buradaki soru hatamı anlamamak sorunuydu… Belki çok aptalca bir kafa yapım vardır. Bunu geliştirme çabasındayım ve amacım her fırsatta her bakış açısını yakalayıp her çerçeveyi anlamak ve bu hatalar olmasa olmaz… Buna değer çünkü sosyal psikoloji için uğraşıyorum… Ve gerçekten yaptığınız çok büyük iş, birçok psikolog ya da bilimci vs. sadece bilinçaltındaki Müslüm Gürses’i etrafa yayıyor. Sizden öğrendiğimi hiçbir yerde öğrenmedim ve iyi ki diğerleri bana aptalca gelmiş…

Mahmut Abi
Admin

Senin yaşın böyle hatalar yapma yaşı. Dersini alıp ileri bakman yeterli. Umarım bu olayla 2 kere teklif ettin gelmiyorsa NEXTle kuralının önemini öğrendin.

Mahmut Abi
Admin

en fazla 10 dk. Şu çok duyulan bir söz : abi çok iyi gidiyordu .. nasıl iyi gidiyordu? … saatlerce / sabahlara kadar konuşuyorduk sonra kız soğudu.

Uzun uzun telefonda konuşuyorsanız kendi ayağınıza sıkıyorsunuz. Hele sabahlara ya da geç saatlere kadar konuşmalar nedir? Tamam boş adamsın ve uykunla hedefleini kızla konuşmak için çöpe atan birisin de bunu bu kadar reklam etmene ne gerek var?

Mahmut Abi
Admin

Bir kızla buluştuktan sonra mutlu sona 7 saatiniz var. Bilemedin 10. Bu sınırı mutlu son olmadan geçersen her dakikada olayın olma ihtimali cıddı düşer.

Burada 7 saat kızla etkileşimin toplamı.Bunu bir haftada mı yaparsın 3 haftada mı sana kalmış. Ama uzun uzun konuşup bir halt yapmayarak harcıyorsan başarılar.

insan
Guest
insan

Ülkemizde mutlu sonlar sizce ne kadar oluyordur? Bence azdır ve kendini yeni gelistirmekte olan birinden mutlu son beklemek – en azından ilişkinin başlarında – ne kadar doğru olur?

Mahmut Abi
Admin

Mutlu son seks, öpüşme veya en azından bir sarılma olsun. Kızın sanal ayıcığı olmaya evrilmektense.

Mahmut Abi
Admin

Yeni tanıştığın kız sana böyle hesap sorabiliyorsa beta davranıyorsun demektir. Iyiye işaret değil. Gerçi beta olmayan adam kızla 20 dk konuşmaz.

Arkantos
Guest
Arkantos

Abi 7 saat sonunda mutlu sondan kasıt nedir? Sex mi?.. Öpücük almak, sarılmak gibi şeyler de mutlu son sayılır mı çünkü henüz senin gibi ilk geceden sex yapamıyoruz. Ayrıca bu soyledigin kuralı bilmeden uyguluyormusum. Henüz aranda bir şey olmayan kızla uzun uzun neden konuşur ki bir insan. Hatta aranda bir şey olmuş kız ile neden konuşur uzun uzun telefonda çok garip geldi bana.

Mahmut Abi
Admin

Mutlu sonun ne olduğu senin ne istediğine ve becerine bağlı. Mininum sarılıp koklaşmak.Fiziksel olmak.

Oktsy
Guest
Oktsy

Abi daygame ile insanın aktif cinsel hayatı olabilir mi ? Yoksa sadece arada kaçamak mı olur ? Tabi ki kişiden kişiye değişir ama sadece daygame ile ne bileyim binde bir olur o da doğru mekanlarda avm falan filan onun dışında yolda yürürken veya toplu ulaşımda karşılaşıp mutlu sonla biten çok olay var mı ?

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Var. Bende 2 kere oldu. 1. sinde bir pastanenin bahçesinde fotomu çekiyordu arkadaş. Arkamda sırtı bana dönük bir kız da çıktı. Ben de spontane bir espri yaptım. Tam hatırlamıyorum ama “AA şapkası da güzelmiş, fotoya renk kattı” gibisinden. Kız da yarım dönüp muhabbetime karşılık verdi. Ordan sohbet ettik numarasını aldım. Sonra bir gün kızı evime çağırdım iş var diye (yeni taşınmıştım). O da geldi sağolsun buzdolabını temizledi, ben de başında durup nasıl yapması gerektiğini yönlendirdim. Sonrası malum. 2. sinde otobüs bozulmuştu. Sıcağın alnında herkes indi. Ben de yine yolcuların duyacağı biçimde spontan espriler yapıyordum arkadaşımla beraber. Baktım bir kız karşılık… Read more »

One of these days
Guest
One of these days

Kıza 2 ayda bir gibi uzun aralıklarda hamle yapıyorsak (yürüyorsak) ve olmadan 1 yıl geçtiyse.. yine devam etmeli miyiz

*** Çünkü yukarda yazdığı gibi olmayacağına dair bir şey söylememiş. Tamamen zo kızı oynadığına eminim.

Not: tabiki de 1 yıldır sadece bu kıza yürümüyorum.

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Kardeşim böyle yürüme olmaz. Kendini kandırıyorsun, farkında değilsin. Yürüme, olumlu-olumsuz sonucunu oldukça kısa zamanda gösterir.

Ayrıca zor kız diye bir şey yok. O sana zor. Kilitsiz kapı olmaz, önemli olan doğru anahtarı bulabilmektir.

Mahmut Abi
Admin

Zor kızı oynayan kadın yoktur, hayırdan ve/veya yetersiz ilgiden anlamayan erkek vardır.

Başka kızlara yürümen bu kızla muhtaç davranmana bahane değil, (gördüğün gibi) engel de değil.

ÇikoOsman
Guest
ÇikoOsman

Hocam merhaba. İş yerindeki kıza yürüme konusundaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Bu yazıda paylaştıklarınız iş yerinde beğendiğim bir kız için geçerli olabilir mi? Gerçi bu sitede aynı ortamdaki herhangi bir kıza yürünmemesi üzerine bir cümle okumuştum ama sizin bu konu hakkındaki görüşlerinizi gerçekten öğrenmek isterim.

Player
Guest
Player

Beyler 2 haftadan beri hemem hemen hergün set açıyorum.50 açılıştan fazla olmuştur.2 nb close  1 instand close(1 hafta sonra f close oldu) Açıkçası tahminimden çok daha zor oldu başlangıcı .Çok detaya girmek istemiyorum açılış korkusuyla alakalı sizi korkutmak istemem ama hakkatten öyle göründüğü gibi kolay olmuyo başlangıcı .Bu mesajı istanbulda benimle wing olmak isteyen biri varsa sete beraber çıkabiliriz diye atmak istedim. Kesinlikle 2 veya 3 kişi yapıldığında hem daha eylenceli hem de verimli geçiyor.benim yaş 37  25-  yaş ve üstü arkadaşlarla (aktif set açan ve ya set açmak isteyen fark etmez) beraber oyun oynamaktan keyif duyarım.

BenLark
Guest
BenLark

Başarı oranın çok düşük

Kendi gelişimine dikkat etmeden direkt sahaya atlamış gibi olduğunu düşünüyorum

Player
Guest
Player

Kardeşim ilk 2 gün kızlar durmadan yanımdan geçiyodu  sonraki  4 . 5. Günlerde  çoğunluğu durup ya tiksint bakış yapıyolardı ya da sadece yüzüme bakıp gidiyolardı hele ki beta utandırma denilen bi kaç anım oldu (tamamen haklılar) 1 hafta geçtikten sonra artık  durdurma kısmı ilgi belli etme açılış cümlemi söyleme kısmı çok rahatladı,kızlar  teşekkür edip tebessüm etmeye başladılar. Sonraki hafta sonuna doğru, geçiş kısmını yapmaya başlayınca durup dinlemeye başladılar,sonrası telefon no gelmeye başladı  instand ve  f close oldu. Yani benin ilerleme süreci böyle oldu. Zaten ilk 20 30 kız ilk günlerde telef oldu dinlemediler durmadılar tiksinç bakış yaptılar sonraları toparlandı.Açıkçası kaynak… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Hocam kusura bakmayın sizin durum farklıymış biraz

Kolay gelsin

Pumorpheus
Guest
Pumorpheus

18 yaşındayım istanbulda oturuyorum bana çok şey katacağından eminim. Eğer istersen beraber sahaya çıkabiliriz. İletişim için 884.meap@gmail. com

Salça
Guest
Salça

Mahmut abi bir kızla sabahlara kadar konuşuyorum beraber çalışma hayatıyla ilgili işler de paslaşıyoruz yaşamıyla alakalı her türlü sıkıntımızı dertleşip konuşuyoruz kızla çok samimiyiz teyzesi geldiğini bile söyleyebiliyor çekinmeden ama ben aramız bozulmasın diye açılmıyorum açılır gibi yapıp meraklandırıp konuyu kapatıyorum nabız ölçüyorum yani. ama kız arada sırada durduk yere hiç alakası yokken kanki lafını yapıştırıveriyor bazen bunu başka erkekler (arkasından kötü konuştuğu, evli erkekler bunlar genelde) varsa etrafta o zaman da yapıveriyor. ne yapmak lazım gelir? neden kanki kelimesini durduk yere kullanarak kafa karıştırıyor? neden ilgisi olmayan erkekler etraftayken beni kanki diyerek düşürüyor? çözemedim.

Mahmut Abi
Admin

Öncelikle hepinizi friendzone diyarına uğurladığımız salçasat kardeşimiz için 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.

Salçasat birader sen uydu erkeksin ve uydu erkek olduğun için de ya yörüngeden çıkman lazım ya da atmosfere girmen ama bir kızla sabahlara kadar konuşmak demek zorla friendzone’a girmek demektir.

arkasından kötü konuştuğu, evli erkekler bunlar genelde … neden ilgisi olmayan erkekler etraftayken beni kanki diyerek düşürüyor? çözemedim.

Muhtemelen çevresindeki erkek sürüsüne “bakın salçasat ile beraber görünüyoruz ama yanlış anlamayın aramızda bir şey yok ve ben hala müsaitim” demek zorunda hissediyor.

Arkantos
Guest
Arkantos

Selam abi sana sormak istediğim bir kaç şey var;

Kiz arkadaşınla ne sıklıkta buluşursun?
Gece içkili bir mekandan ayrıldığın zaman kız arkadaşını evine bırakır mısın araban olmasa bile?

Mahmut Abi
Admin

Haftada 2 bazen 3 kere. Ama bazen işten güçten iki üç hafta buluşmuyorum. En önemlisi de sıklıkla 1 – 2 gün mesajlaşmadığımız olur.

Kızı her zaman evine bırakmam. Ama durağa bırakırım.

Arkantos
Guest
Arkantos

Abi bir de bir şeyi daha merak ediyorum, etrafimda kız arkadaşı olan arkadaşlarım var ve bazılarını kız arkadaşları cidden darliyor. Dir dır yapıyor yani. Bir yere gideceği zaman kıskançlık yapmalar, ottan boktan sebeplerle arıza çıkarmalar falan. Ben KH dan sonra bunların hiçbirisini yaşamıyorum. Kızlar yanımdayken gayet güzel eğleniyorlar, kararları bana bırakıyorlar yani beni gerçekten isteyerek takip ediyorlar (arzuluyorlar) bunu fark edebiliyorum. Yanımda olmadıkları zaman da ariza çıkarma, darlama oranları cidden düşük. Bazen diyorum bunların kız arkadaşları bunları çok sevip kaybetmek istemedikleri için mı bu kadar darliyor? Yoksa beta hareketler sergiledikleri icin mi ? Benimkiler hiç darlamiyor. Birde çoğu erkek tanıştıkları… Read more »

Metele
Guest
Metele

Mahmut abi kendimizden büyük kızlara yürümek hakkında ne düşünüyorsun?

Örn: 19 Yaşındayım kız 22 23