Vaka çalışması – ilişki için acele eden erkek

Bir kızla ilgili yardıma ihtiyacım var.

Abi bir kız var.

Bir arkadaşımın doğumgünü partisinde bir kızla tanıştım. Muhabbet çok iyiydi ve biraz da içince kıza bir yerde “biz sadece arkadaş olabiliriz ve iyi vakit geçirebiliriz çünkü şu an ilişki için hayatım çok yoğun” dedim.

Gereksiz ve hatta absürt olmuş. Fakat asıl önemlisi bu bana senin bir kızla görüşmek hatta birlikte olmak = ilişki zihin yapısında olduğunu söylüyor. Zaten çoğu kadın ilk buluşmalarda işin nereye gideceğini görmek ister. Sizin filmlerden öğrendiğiniz gibi evinde nakış işleyip beyaz atlı prensim gelse de evlensek modunda masum kızlar gerçek hayatta pek yoklar. Senin bu lafın sadece kızla görüşmeye başladıktan sonra biz neyiz dediğinde uygun. Sen ise kız ilgili diye hemen ilişki geliyor kafasındasın.

Şu aralar işimden çok mutsuzum ve kendime sevebileceğim bir iş arıyorum.

Bir erkek olarak işin yolunda değilse, işlerini yoluna koyana kadar biriyle ilişkiye girmek de istemeyeceksindir. Bu normal. Hatta birçok erkek işleri kötüye gittiğinde, halihazırdaki ilişkilerini bile yürütmek istemeyebilir. Bu da normal aslında. Bir erkeğin ilk amacı ve odağı hayattaki amacı ve işidir.

İkinci buluşmada birlikte olduk.

Güzel. Kıza öyle demeyecektin ama şu an odağında onun olmaması, seni onun için daha çekici yapacaktır.

Sabah kalktığımızda oldukça iyiydik ama ayrılırken onunla bir sonraki buluşmayı ayarlamadım. Sonra da sanki ayarlamam gerekiyordu gibi bir rahatsızlık hissettim.

Neden? Tamam buluşuyorsunuz ama hala ilişkide değilsiniz. Senin ilişkiyi masaya koymana gerek yok, bu ondan gelecek. Kaldı ki, sen ona ilişki istemiyorum dedin ve hala seni görüyor yani kızın pek umrunda değil şu an. Bu, kız ilişkilik değil anlamına gelmiyor. Sana olan çekimi yeterince yüksek anlamına geliyor. Aslında doğru olanı yapmışsın. Buluşmayı sonra arayıp ayarlasan daha iyi. Böylece hala o gece güzel vakit geçirmenize rağmen aranızdaki şeye ilişki gibi bakmadığını gösteriyorsun. Cinsel ve duygusal çekim var ve şu an önemli olan da bu.

Fakat sen hala “onunla resmi ilişkiye girmeliyim, yoksa onu kullanıyor olurum, kaka çocuk olurum” modundasın. Bunları filmlerden öğreniyorsunuz. Dizilerde ve filmlerde hemen hemen hiçbir zaman sadece buluşup iyi vakit geçirmek yok. Ama hemen her zaman “o biricik ve özel kadın” var. Hemen hemen her zaman, ilişki hakkındaki o derin konuşma var. Filmlerde iyi vakit geçirip buluşmalar olabilir ama bunlar ya ahlaken düşük insanların yaptığı ya da esas oğlanın esas kız tarafından dizginlenmeden önce kaka çocuk iken yaptığı şeyler. Bu nedenle çoğu erkek sadece kadın gibi düşündüğünden değil, yapması gereken şeyin o özel kadınla tek eşli ve uzun süreli ilişki olduğunu düşündüğünden ilişki peşinde.

Aslına bakarsan bu kıza karşı çok yoğun duygular besliyordum ama zamanlama kötüydü.

Fazla erken kapılıyorsun.

Kızı 3 gün aramadım ve aradığımda da bana gelmesini teklif ettim. Neyse ki kabul etti.

Sen bu kızı kafanda göklere çıkarmaya başladın bile. Ne kadar şanslısın, premses kabul etmiş. “Aman Allah’ım, benimle vakit geçirmeyi kabul etti, ne kadar şanslıyım!” der gibi. Hocam kız senden hoşlanıyor zaten. Seninle yatmış ve yine sana geliyor. Aslına bakarsan senin ilişkiye atlamayan tavrının da bu çekiciliğinde etkisi var ama bana bunları anlattığına göre içinde kabaran “onun erkek arkadaşı olmalıyım, ulvi olan budur, görevim budur” aşkı işin içine sıçacak gibi. Maalesef bu kafa aslında erkek değil kadın zihin yapısıdır. Kadınlara yakışır ama kadın gibi davranmak erkeklere yakışmaz.

Ona bu haftasonu buluşmamızın özel olacağını söyledim. Zira o noktada artık onu özel biri olarak görüyordum.

Bunun nereye gideceği belli 🙁 Kız senin ilişki öncelikli olmayan halinden hoşlandı ve bıraksan muhtemelen kız işi oraya götürecek. Tabii bıraksan.

Haftasonu iyi başladık ama abi bana ona iltifat ettiğim gibi iltifat etmiyor, …

Başladık. Sen niye ediyon? Dur bir yahu. Kendini, olacak işi oldurmamaya adadın.

iyi geceler bile demedi. Öylece yattı. Bana seni özledim demedi ya da sabah ayrılırken pek de üzgün görünmüyordu.

Seni anima ele geçirdi bile. Kendi kendini, düşünce gücüyle ilişkinin kadınına çevirdin. Şu laflar, umursamaz bir piç erkek için kadınların söylediği laflar 🙁 Kızın davranışları, henüz ilişki moduna girmediğine işaret ve bu anormal bir şey değil. Daha önce kız sizinle yatıyor ama ilişki istemiyorsa başkasıyla da yatıyor olma ihtimali yüksek demiştim ama şunu söylemeyi unuttum. Henüz ilk 3-5 haftada ilişkiyi söylemediyse bu geçerli değil zira kız ilişkiye yavaş yavaş giriyor. Yani yatar yatmaz biz neyiz demediyse de hemen “Aman Allah’ım” demeyin.

Kız sana çok aşık olsa, seni sürekli arar, sana seni özledim der, vs. Tamam. Ama ilişkiler daha doğrusu iyi ilişkiler böyle başlamak zorunda değil. 3-5 haftada gelişebilir. Kaldı ki sen başında kıza ben ilişki istemiyorum dedin. Kendini geri çekiyor ve hemen ilişki istersem kaçar diyor olabilir. Gerçi sen kaçamayacak kadar düştün ama henüz kızın bundan haberi yok.

Birçok kız akıllıdır ve yüksek değerli bir erkeğe öyle ilk buluşmada ilişki de ilişki baskısı yapmaması gerektiğini bilir. Şimdi peki bunu nereden bileceğiz diye sorarsan sopalarım seni. Senin bunu bilmene gerek yok! Sen buluş, eğlen ve fiziksele git. Keyfine bak. Neyin ne olduğu 3-5 haftada ortaya çıkar zaten. Bu soruyu soruyorsan, “abi bu kızla ilişki istiyorum lütfen çok düştüm” diyorsun.

Sırf entelektüel meraktan soruyorsan (hadi öyle olsun), ilk 3-5 bilemedin 6 haftada bu konuyu açmıyorsa, henüz erken olduğunu varsay. 7 haftadan sonra ise ilişki istemediğini ama takıldığını varsay. Gerçek bir erkek için spesifik bir kızla hangisinin olduğu önemli değildir. En fazla “tüh aslında ilişki isterdim ama demek bununla olmayacak o zaman biz de takılırız” der.

El ele tutuşuyoruz, yatakta sarılıyoruz ve öpüşüp duruyoruz.

Ay kıyamam. Merak etme, senin genç kız hayallerinle oynamıyor tamam mı! Seni sadece şeyetmiyor, duygu da var.

Birlikte eğleniyoruz, seks de çok iyi ve gerçekten zevk alıyoruz. Hani bilirsin, ayak parmakları kıvrılıp duruyor 😉

Ben bilirim de, okurların kaçı biliyor acaba 😀

Yahu tamam birader daha ne istiyorsun? “Bu işin adını koymalıyım, erkek arkadaşı olmalıyım, artık kız arkadaşım gibi davranmalı” sarmalına girdin. Eninde sonunda bir saçmalık yapıp işi bok edeceksin.

Ama bana kendini tutuyor gibi geliyor. Belki de kendini korumaya çalışıyor.

Ee? Çalışmasın mı? Tabii ki kendini hemen kaptırmamaya çalışacak. Tabii ki kendini korumaya çalışacak. Bu kadar doğal şeyler senin bu “kız arkadaşım gibi davranmazsa kaçtı bu kız kaçtı” paniğin yüzünden sana garip geliyor.

Sonunda ona ilişkimiz pek umrunda değilmiş gibi dedim.

Mahmut Abi temsili

Çok çok kötü patlattın.

Bu onu sinirlendirdi. Ne demek istediğimi anlamadığını, çok garip davrandığımı söyledi.

Haklı.

Sanki suçlu benmişim gibi davrandı.

Evet sensin. Sana kızgın zira hayal kırıklığına uğradı. Erkek diye aldığı adam zayıf birine dönüştü. Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum. İlişki isteyebilirsiniz sorun değil. Ama bir kızla oraya gitmiyorsanız ya da burada olduğu gibi hızlıca oraya gitmiyorsanız, ilişkinin kadını olarak istediğinizi elde edemezsiniz.

Sen kadın gibi davranmaya ya da en azından muhtaç bir küçük oğlan çocuğu gibi davranmaya başladın.

Ondan hoşlandığımı ama onun da benden hoşlandığına emin olamadığımı söyledim.

Allah’ım sana geliyorum.

Seninle yatıyor, sarılıyor, el ele?

Bu popüler propagandanın hayaleti seni tamamen ele geçirdi. Başından birden bir ilişki başlayacak, ilişki yoksa bir şey yok, özel bir kadın ve onun erkek arkadaşı olarak ben moduna girdin.

Bir kadınla ilişkiniz yavaş yavaş da başlayabilir. Başından seni seviyorumlar, sürekli aramalar, vs. olmak zorunda değil. Siz, propaganda tarafından ele geçirildiğiniz için böyle sanıyorsunuz.

Burada hatam ne?

Sen kızdan önce ilişki moduna girdin ve kız da ilişki moduna girmedi diye çözümün, ilişkinin kadını olmak. Muhtaç davranıyorsun ve sabırsızsın.

Bu kızın derdi ne?

Ben kızda bir dert göremedim. Yavaş yavaş ilişkiye gidiyor işte. Belki gitmeyecek ama kızda bir problem yok. Erkek adamın tam isteyeceği hızda gidiyor aslında. Ama sen erkek adam başlayıp abla adama döndüğün için tabii bundan sonra arıza çıkarmaya başlarsa şaşma.

Şu an çok kırılgan hissediyorum. İkimiz hakkında daha az kaygı duymak istiyorum.

Kız arkadaş – erkek arkadaş olunca daha rahat olacaksın yani? Ben de buna hayranım. Çoğu erkek kızı ilişkiye kafeslemezse kız kaçacak korkusuna kapılıyor ama kafes dediğin nikah değil ilişki. De ki adını koydunuz, kızın seni itici bulup gitmesine engel olan ne? Çocuklar mı, altınlar mı, evin ipoteği mi?

Hayali bir kafes ve üstünde “bu ikisi sevgilidir” yazan levhası olmazsa kaygılanıyorum diyorsun ama kaygının sebebi bu kafesin kafes olmadığını anlayamaman.

Bu kafesi eskiden kadınlar isterlerdi. Erkekleri kafeslemek için. Şimdi erkekler istiyorlar.

Sence bu kızla ne olur?

Sen böyle kadınlaşırsan kısa süre içerisinde, “şu an ilişkiye hazır değilim, sorun sende değil bende” olur.

Bu kız ilişki materyali değil mi?

Onu şu an bilemezsin ama daha 2-3 görüşmeden pıtırcık kız arkadaşın gibi davranmıyor olması, ilişki materyali olmadığını göstermez.

İşin kötüsü, bir kadın bir kez erkeğin daha fazla duygusal yatırım yaptığını gördü mü, erkekten soğumaya başlar. Zira ilişkilerde kadın daha hızlı ve fazla duygusal yatırım yapar ve senin “kız arkadaşım olsun istiyorum, bunun neresi kötü” dediğin şey, senin kadınlaşman. Bir kadın için erkeğin davranışsal olarak kadınlaşması, bir erkek için kadının fiziksel olarak erkekleşmesi kadar itici ve aşırıya kaçtığında mide bulandırıcıdır. Yani kızı aldın böyle cam gibi sonra 3 haftada her tarafı kıllandı, kızlarla halısaha maça gitmeye başladı, vs. Erkeklerin cinsel çekimi daha çok fizikseldir, kadınlarınki ise daha çok davranışsal. Sizin davranışsal kadınlaşmanızın ne kadar itici olduğunu fark edemiyorsunuz ama dediğim şeyi bir düşünün, kılla kaplanan kadın kadar itici.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

59
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
41 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
KAANAnonimyılmazEmir1980 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
1980
Guest
1980

Bu tip kadınlar yeni modeller mi merak ediyorum yoksa ben mi değiştim.. 1-2 defa başıma geldi resmen tabiri caizse “ takılmalık olarak kullanıldım “ :))
Hatta ilk başlarda ne oluyor lan oldum ama sonra ne güzel işte sorumluluk yok o yok bu yok alan memnun veren memnun dedim 🙂

KAAN
Guest
KAAN

Abi merhaba aynı okulda olduğum insanlara takip isteği atmak tuhaf bir davranış mı?Bir ara hukuktaki bir erkek dm atıp sen kimsin amk herkes bana seni soruyor bölümümdekilere istek atmışsın demişti.Ama kendisine bakınca kendisi de diğer bölümlerden yığınla insan takip ediyordu.Takip isteği atmanın üstelik aynı okul ve yaklaşık 20 ortak takipçi varken bu kadar yadırganması saçma değil mi?

KAAN
Guest
KAAN

Abi merhaba üniversite şehrimde kızlarla tanışmak istiyorum ama bizim şehirde herkes üniversiteli ve paso sosyal medyadan yazarak adımı çıkarmak istemiyorum.Bar ve club ortamları sarmıyor beni çünkü alkol kullanmıyorum ve içeri girmek de problem dam sorunu vs.Bölümdeki kızlar da daha muhafazakar ve bu işlere çok isteği yok gibi görünen kızlar ki bölümden de yürümek istemiyorum 4 sene yüz yüze bakacağız küçük ortam duyulur diye.Başka nasıl tanışabiirim kızlarla sürekli evde oturmaktan gına geldi istiyorum ki dışarı çıkayım kızlarla date çıkayım ama nerden tanışacağım