Kırmızı Hap Sohbetleri – Buluşmada ekilmek

Öğrenen Adam : bi kizla bulustuk. kahve ictik. sonra spora gidecekim. kiz gel benle konferans dinle dedi. sporum var ama sen benim kisa film gosterimime gel dedim. tamam dedi. gecen cuma davet etmistim. ne geldi ne de gelemedigi icin ozur diledi. ben de direkt nextledim. ona niye gelmedin demek bile bir ilgidir diye dusundum.

Mahmut Hoca : Kızlar çok ekiyor artık. Oyunun gerçeği bu.

Öğrenen Adam : yani nezaket kurallarını aşan bir şey. tamam bana yalvar, af dile demiyorum ama ben gelemiyorum bugun kusura bakma der insan.

Mahmut Hoca : Neden nezaketsiz? Gelmediği için neden özür dilesin? Dilememesi sana ilgisiz demek, kaba değil. 2ncisi senin oyunun kötü. Bir kızla buluştuğun gece yatağa gidecek yolun boş olacak. Sen kendin spor günü buluşup bu iş olmaz demişsin ve kötü oyun kurmuşsun. Zaten beklentin yok gibi. Oysa hatunu o gece sikebilirdin.

Öğrenen Adam : İlk gece işi sekse dökmek bana hard mode geliyor biliyor musun? (*) Ama gitsem çerçevesine girecektim hatunun?

Mahmut Hoca : En azından olacakmış gibi davran. Ya tabii spor varken gitmezsin ama senin hatan spor gününe ayarlaman. Sanki ilk gece sikeceksin gibi. Kızı kahveden biraya oradan yatağa. Oyun böyle kurulur. Olur olmaz o ayrı.

Öğrenen Adam : en fazla 1 saat kalabilirim dedi hatun. ben de zaten spora kaccam, dedim. bir tanisma olur diye dusundum ama hatun cagirdi iste.

Mahmut Hoca : sen orda vermişsin çerçeveyi zaten. şu hayatımda hatunun çağırdığına gittiğim hiç olmadı.

Öğrenen Adam : su da var, bu hatunlari ilk geceden yataga atmak isteyen bir suru kotu ornek var.

Mahmut Hoca : Hayır tam tersi çoğu senin gibi iyi çocuk emin ol.

Öğrenen Adam : hatun çagirmadi abi. ben onu mekana cagirdim. ben 1 saat kalabilirim dedi. saati, yeri ben belirledim.

Mahmut Hoca : Günü?

Öğrenen Adam : hatun, 1 saat kalabilirim deyip sonrasında beni konferansa çağırdi ama gitmedim. gunu de ben belirledim.

Mahmut Hoca : “zaten 1 saat kalırım” diyen hatuna gidilmez.

Öğrenen Adam : Pazarlık gibi değil mi?

Mahmut Hoca : evet beni öpemezsin bile diyor. sen de kabul etmeyeceksin.

Öğrenen Adam : benim bir de taciz mevzusu canımı sıkıyor. o kadar kotu lanse edilmiş ki kizi opmek falan, sanki tacizci gibi hissediyorum kendimi.

Mahmut Hoca : işte feminen buyruğun son darbesini de yemişsin. ey değerli görmediğimiz erkekler, kendi kendinizi oyundan çekin.

Öğrenen Adam : peki, kizla samimi oldun. o hvayi yakaladin. kizin elini bir bahaneyle tuttun ama kiz cekti elini? bu bana oldu mesela.

Mahmut Hoca : sonra biraz ara verip başka bir kino yaparsın. olmazsa bir dahaki buluşma. ama kino olarak el tutmasan daha iyi. ha pardon sen fal bakma gibi el tutma diyorsun.

Öğrenen Adam : yoo fal gibi degil. yavastan eline bakarken tutma vs …baska bir kinodan kasit mesela saciyla oynama ya da sarilma mi?

Mahmut Hoca : o şekilde elini tutmaya çalışman tamamen gereksiz ve aşırı. sevgili misin ki 1 saat gördüğün kızın elini tutuyorsun? sende hala “ben ilişki materyali iyi çocuğum diye göstermezsem olmaz” kalıtısı var. kino dokunmaktır tutmak değil. sarılmada da her zaman kız sarılmalı senin telkinknle.

Öğrenen Adam : aha işte bir şey daha öğrendim. ben yuzugun guzelmis, bakiyim diyerek elini tutmustum kizin. demek aşırıymış.

Mahmut Hoca : evet oradan kalıcı olarak el tutmaya geçmen aşırı ve gereksiz.

Öğrenen Adam : peki işi sekse goturme evresinde nasil ve ne kadar dokucam?

Mahmut Hoca : onun bilimsel bir ölçüsü yok maalesef. ama kendimi iyi ve ilişki materyali olarak pazarlamazsam kaybederim korkusu olmazsa erkek içgüdüsel yapar bunu. belli bir aşamadan sonra azdırıcı ama ilk başta zor. genel kural şu : bir kadınla yatağa gitmek için 7 ya da 10 saatin var. bunu iyi kullan. senin gibi 5 saatchat yapan mesela kötü kullanır.

Öğrenen Adam : yav ama kiz bunu gormezse seks istemez gibime geliyor. sacma ama oyle. kiz sevgili olma materyali olmayan bir adama niye versin?

Mahmut Hoca : mavi hap işte. kızıyorsun deyince ama sen mavi haplısın. entellektüel olarak kırmızı hapa bulaştın ama davranışlarını yöneten kod mavi.

sana şimdi başka bir KH bilgisi : kız seni ilişki materyali görürse yatağı geciktirir. tam tersi yatmaz. kırmızı hapla fişten çekildin mi doğal devrelerin neyi ne zaman yapacağını biliyor zaten. mavi haplı bunları yaparsan kızlar sana gelmez diye beyni yıkanmış ve korkmuş olduğundan doğal devreleri bastırır.

Öğrenen Adam : oha cok ilginc. iliski materyali gorurse utanacagi icin mi yatmaz? yani ilerde ben sana ilk geceden verdim dememek icin.

Mahmut Hoca :sana yollu görünmemek için. zira sözde iyi çocuk çok yargılayıcıdır.

Öğrenen Adam : e ama ben kirmizi hapliysam benle sevistikten sonra gidecek mi?

Mahmut Hoca : belki belki de değil. ama kırmızı haplı adam kıza eğlenceli ve yargısız bir gece sunduğundan orospu kalkanı kalkmaz. kızın seni ilişki materyali görmesi yanlış tanım aslında.

Öğrenen Adam : sağlayıcı gormesi. aslinda biz kadinin arzusuna hitap etmeye calisiyoruz.

Mahmut Hoca :Hayır tam tersi hoşlanmaya oynuyorsunuz. arzuya değil. bak saf vur kaç alfaya da her kadın vermez. dengeyi kuracaksın. erkek olmaktan korkmayacaksın.

Öğrenen Adam : tarz meselesi sanirim. bazi kadinlar o arzuyu bastirirlar. geleneksel tiptekiler ornegin.

Mahmut Hoca : bazı kadınlarla da olmasın ne olacak? kırmızı hapta her kadına hitap etmek diye bir şey yok.

Öğrenen Adam : abi ama şu var, bulusuyosun, 100 tl’ye yakin para gidiyor ama aksam seks olmuyor. bu can sıkıcı degil mi?

Mahmut Hoca : 100 lira harcıyorsan en azından iyi vakit geçirirsin. seks 100 tlden pahalı bir şey.

Öğrenen Adam : pek hic bulusmanin ortasinda hareketlerine irite olup gittigin oldu mu? olmustur.

Mahmut Hoca :oldu sitede bir saha raporu olması lazım. ama genelde kahve esnasında beğenmediğim halde bile 1 saat otururum en azından.

Öğrenen Adam : süreç şoyle mi? kahve- yemek- icki- seks?

Mahmut Hoca : genelde ama yemek ayaküstü. restoran değil.

Öğrenen Adam : peki ilk gecede isi bitirmek ciddi ustalik ve tecrube isteyen bir sey mi?

Mahmut Hoca : kafaya da bağlı.

Öğrenen Adam : o kafa yapisi bizim hatunlarin %10’unda vardir?

Mahmut Hoca : kadının değil senin kafa yapına. ortalama erkek kadını yönlendiremez ama bir yandan da kafası yargıcıdır. sen kadını yargılayan bir adamsın kız seninle seks yapmayacaktır. kızla bir akış tutturuyorsun ve içindeki 5 yaşındaki haşarı oğlan ortaya çıkıyor ve kızı eğlenceli ve hafif bir geceye çekiyor. temel bir eşik aşırtma ile kız orda. zaten böyle erkek sayılı. çoğu erkek aşırı alıngan ve katı. aklından senin daha önce yazıya dökülen kafa yapında sürekli bir beğenilir miyim tedirginliği. o kadar negatif ile nasıl pozitif maskülenite ve cinsel gerilim yaratacaksın? gerçi aynı gerginlik bizim kızlarda da var. açması daha zor.

Öğrenen Adam : bizimkilerde direkt.tecavuze ugrar miyim, bu da yoksa abaza mi kafasi var.

Mahmut Hoca : valla işte onu pek görmedim ben. tam tersi kızların rahatlığına şaşıyorum. ilk gecede bana gelen ya da beni evine alan hep aşırı cesaret.

Öğrenen Adam : bir de 20 lerin baslarindakiler daha kucuk olduklarindan ilk gecede zor. ama mesela 23- 30 arasi kolay.

Mahmut Hoca : asıl 20 – 25 yaşın çivisi çıkık.

(*) Bunu diyen adam inanmasa da gecenin sonunu hazırlayarak bir ay geçmeden başka bir kızla buluşup ilk gecede işi bitirdi 😀 Bu da bir sonraki yazının konusu olsun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

77
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
56 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
WillerBSSabcdefhabcdefhCem Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Lovelirrns
Guest
Lovelirrns

“Sana şimdi başka bir KH bilgisi : kız seni ilişki materyali görürse yatağı geciktirir. tam tersi yatmaz.” Güvenmediğinde de bunu yapmaz mı Mahmut abicim? Onu da eklemeniz gerekmez miydi? Örneğin öpüşüyorsunuz ama kız seninle bir türlü yatmıyor çünkü amacının onu yatağa atmak ve diğer kızlara geçmek olduğunu düşünüyor belki de? Bu ayrımı yapmak lazım.

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi, İlk buluşmaya 40 dakika kala çok acil işim çıktı diyen kız ile buluşamadık.Aradan 2 gün geçtikten sonra bir yoklama daha çektim..bir buluşma ayarladım.(kızı gerçek hayattan 1 aydır tanıyorum) Kız buluşmaya 20 dk geç geldi..her 10 dakika gecikme için yanağa bir öpücük istiyorum dedim.. Kız gülümsedi,kesinlikle olmaz,seni pek tanımıyorum dedi..tamam 1 öpücük olsun dedim..hayır dedi ilk günden öpücük mü olur dedi.. Allah Allah ,alt tarafı yanağa bir buse ,çok abarttın dedim.. Sonra oturduk konuşuyoruz,notebook um bozuldu iyi bir tamirci bildiğin var mı? Daha sonra ,yurtdışına nasıl en uygun para gönderirim..1 saatlik bir mesafeye gitmem lazım,beni arabayla bırakacak biri… Read more »

Doc*
Guest
Doc*

Abi selamlar. Kiz numarayi verdi, gunu saati lokasyonu soyleyerek bulusmayi ayarladim. Normalde “1 gun onceden unutmadin degil mi?” Diye mesaj atardim, yuzyuze 2 gun konusma firsatim oldu bulusmazdan once, orada soyledim. Spordan tanistim. Yine de cok fazla cercevesine girmedim. Bulusma saatine 20 dk kala: -2. Katta surada olucam, sonra kahve alip yururuz sahilde(ben bulusma yerine varmistim) Cevap vermedi ama 5dk sonra aradi: -Ya pardon ben son dk cok kotu bisey yasadim, ne oldugunu su an anlatamam (agliyordu soylediginde, tabi bilemem ciddi bir sey de olabilir ama sahte geldi) Cok sorgulamadim, dedim tamam sikinti yok gorusmek uzere ve kapattim. Simdi yapmam… Read more »

abcdefh
Guest
abcdefh

Merhaba, bir kızla buluştum. Kötü bir buluşma değildi. Ayrılırken ne zaman buluşuruz gibisinden sormuştu bende konuşuruz demiştim sonra. Bir gün sonra kendisinin mesaj atması ile başladık konuşmaya. Yürüyüşe falan ne zaman çıkıyoruz demişti, bende gün saat ve yer vererek cevap yazmıştım. Başka şeylerde yazmıştım boş muhabbet işte. Benim teklifime olumlu/olumsuz cevap verip alıntılamadı. Bende buluşulur diye düşündüm. Buluşma günü geldiğinde kendisi yoktu, aradım dedim buluşacaktık. Aaa öylemiydi ya falan dedi. Bende tamam şimdi işim var sıkıntı yok dedim. Sonra engelledim çıkardım heryerden. Olur buluşalım demedi ama herşey açık. Yorumun nedir? 😀

BSS
Guest
BSS

Buluşmaya gelmeyen fakat yarım saat sonra mesaj atıp buluşuyor muyuz diyen, geç geleceğini neden söylemedin birşey mi oldu dediğimde neden sen aramadın sormadın beni diyen bir insanın derdi nedir? Nextledim orası ayrı ama neden böyle?

Willer
Guest
Willer

abi kız çalışan biri , buluşma günü 5 6 saat öncesinden akşam görüşürüz gibisinden ufak mesajlaşmıştık buluşma saati mekana gittim , 1 kere aradım açmadı , 15 dk sonra yazdım. cevap gelmedi . ben de çektim gittim , 3 saat sonra yazdı uyuyakaldığını çok özür dilediğini söyledi . Buna kendisi buluşmaya çağırırsa 1 şans daha verilir mi yoksa direk next mi