Saha Raporu – Işıkları Kapatın !!!

Merhaba Mahmut Abi ve Değerli Blog sakinleri, Ben Mr.Deer. Önceki yazılarımda yaklaşma korkumu yenmemi ve  sonrasında olanlardan bahsetmiştim. Yaklaşma korkumu yendim ve sınır tanımıyorum artık. Şunu da not düşmeliyim oyun ne Eskişehir de kolay, ne Adana da zor önemli olan mentalite ve teknik. Elimden geldiğince açık ve detaylı yazmaya çalışacağım ama hatırlamadığım kısımlar için üzgünüm. İki rapor birden yer alacağı için yazının biraz uzun olacağını şimdiden söylemeliyim. Önceki yazılarımda kullandığım teknik yüzünden insanlar beni Dark Triad bozuntusu birisi zannetmişti. Ben Robert Baker ’ın Sperm Wars kitabındaki gibi olayları betimleyerek ve yapabildiğim kadarıyla psikolojik çözümlemeler yapmaya çalışıyorum. Bu pek alışa gelmiş bir teknik değil sanırım ya da ben bu tekniği henüz sağlıklı kullanamıyorum. Yazardan farkım o olayları kurguluyor ben ise yaşıyorum.  Dip not saha raporunda ki tüm sözler Arsız-Komik tavırlarla söylenmiştir. Sağlık bakanlığına sesleniyorum ışıkları kapatın aq 😎 .

‘’Ciddiyet sığ insanların biricik sığınağıdır.’’

                                                                                                                  ~ Oscar Wilde ~

Saha Raporu; Migros Yürümesi ve Fclose

Günlerden 16 Nisan Pazartesi benim İf (intermittent fasting)’de Dört saatlik açlık günüm, ekibimle Rock Fest öncesi toplantı yapmak için telefonlaştım. Normalde o gün evden çıkmak istemiyordum çünkü açlık günlerinde benim enerjim olmuyor. Sabah günlük antrenmanımı yapmış ve birkaç saat de ders çalışmıştım. Açlık yüzünden huzursuz hissediyorum kalbim arada çarpıntı yapıyor ve arada hafif sarsılmalar hissediyorum.  Öğrenci Kanadım ile Adana ‘nın en işlek semtlerinden biri olan Baraj yolunda buluştum ve Ghost ‘ın spordan çıkıp gelmesini beklerken biraz gezinelim ve benden iş çıkmaz düşündüm bari Öğrenci Kanadım set açsın bende izlerim hatalarını falan düzeltirim diye düşündüm. Biraz yürüdükten sonra Migros‘a bir şeyler almak için girdik. Reyonların arasın da gezinirken kızın biri dikkatimi çekti göz göze geldik gülümsedim, kızda gülümsedi. Kız 1,70 boylarında sarışın, kıvırcık saçlı balık etli Hb5 ama tatlı suratı, konuşması ve dar alanda ki göstermiş olduğu performans için +0,5 daha Hb 5,5 diyelim. Neyse bakışı aldım ve ‘’Kanat vur ben buna gitmezsem olmaz, kalp krizi geçirirsem suni teneffüs sende hehehe’’ dedim. O vur kelimesi aramızda bir tür motivasyon ve destek mesajı, evrimsel psikolojik olarak maymun atalarımızda da görüldüğü gibi dokunmanın (kino) verdiği rahatlık birbirimizin omzuna hafifçe vurunca uçuşa geçiyoruz. Neyse fazla uzatmadan ben kızın arkasından çikolatalı atıştırmalıkların olduğu reyona gittim yanında yürürken yarım metre önünde kafamı çevirip seti açtım.

H: Hedef            D: Ben

D: Merhaba (sakin ve yumuşak bir sesle)

H: Merhaba (heyecanlı ve samimi bir sesle, vücut dili beni beklediğini anlatıyor.)

D: Az önce seni gördüm, tanımaya değer biri olduğunu düşündüm ve işte buradayım. Tarzından çıkardığım kadarıyla öğrencisin edebiyat falan mı.

H: Hayır anestezi bölümünde okuyorum sen ?

D: Bilmem tahmin et.

H: Konservatuar veya güzel sanatlar olabilir. (Tavus kuşu tarzıma ithafen)

D: Hayır bilemedin, Hogwarts ta Harry ‘nin sınıf arkadaşıyım ehehehe.

H: Nasıl yani büyücü falanmısın.

B: Büyüde yapabiliyorum ama hayır sokak sihirbazıyım. Söylesene anestezist olmak nasıl bir duygu insanları bayıltmak falan biraz da Nuri amca geldi aklıma ama. (gülüşmeler)

Ondan sonra kız başladı bölümünü anlatmaya, hastanede çalışıyormuş. Bir kız arkadaşı oradaymış (iş arkadaşı) onunla tanıştırdı sonra bende Öğrenci Kanadımı çağırdım kızlarla tanıştırdım. Hedefim bir şey almıyormuş onunla önden çıktık, bir iki sihir numarası yaptım ve neşeli bir sohbet ediyoruz. Öğrenci Kanadım ve hedefimin arkadaşı ortalıkta yok, kanadım içeride işimi kolaylaştırmak için diğer kızı lafa tutmuş. Sohbet arasında kız fazla soğuk kanlı olduğumu söyledi, bende bugün açlık günüm ve şuan modumun düşük olduğunu normal de eğlenceli bir insan olduğumu söyledim. (HATAAA) Orada biraz sıçtım tabi kafa yerinde değil ki ama kız da çok umursamadı. Normalde eğlenceli bir insanım ne aq. Neyse diğerleri geldi. Hedefim arkadaşına benim sihirbaz olduğumu falan söyledi. Tabi arkadaşı da numaralarımı görmek istedi, iskambilleri Öğrenci Kanadıma verdim gösterdi bir iki numara. Sonra hedefimden numarasını alıp yarın kendime gelince eğer müsait olursam onu arayacağımı ve bir şeyler içmek için buluşabileceğimizi söyleyip yanlarından ayrıldık. Ghost ile buluştuk bir mekana oturup hem olanları anlattım hem de Fest için planlama yaptık. Biraz zaman geçti saat 7.30 PM kızı numaramı alması için aradım.

D: Merhaba ***** ‘mı görüşüyorum.

H: Evet benim buyurun.

D: Ben yakışıklı sokak sihirbazı Deer

H: Eheheh senin olduğunu tahmin etmiştim. Ne yapıyorsun neredesin.

D: Arkadaşlarımla oturuyorum. Sen?

H: Alışverişi bitirdik, arkadaşımla geziyoruz. Hala yakınlardaysan bugün de bir şeyler içebiliriz.

D: Olabilir ama biliyorsun enerjim düşük sohbeti fazladan neşelendirmen gerekecek. (kafami s*kem boş ver yarın buluş sana aq o nasıl bir cümle.)

H: Hmm neşelendirmek diyorsun tamam o iş bende senin için elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Bla bla bla bla

Ekibimle biraz yürüdük ve ATM den para  çekip geri dönüyorduk kızlar gelmiş, bana doğru yürümesini söyledim yolda karşılaştık direk sağ elimi beline koyarak yanaklarından öptüm (bu vazgeçilmez hareketim sayesinde, setten sonra ister günler ister saatler geçsin şaşmaz yakınlık kurarım) . Ghost ve Öğrenci Kanadım gitti ben kızları alıp yakınlardaki bir kafeye oturduk samimi söylüyorum ben gece boyu sıçtım kız topladı. Mekâna girince yüzümde kocaman bir gülümseme ve tanımadığım garsonlarla el sıkışma, ayak üstü hâl hatır sorma (full charge) falan, güzel bir yer seçtim ve oturduk vücut dilim iyiydi yalnız bazen teknikten uzaklaştım, çok sorun yaratmayacak shitleri umursamadan battım. Bu mekana çok sık gelir misin, garsonlarla samimi gibisin (bunlar dan biri İngilizce gecesinden tanıdığım çüksüz garson) falan basit shitler. Çeşitli sihirbazlık ve zihin oyunları yapıp geceyi bir şekilde atlattım. KissClose yapma fikrim vardı ama yarın sakin kafa ile daha iyisini yaparım diyerek vazgeçtim. Birkaç saat sonra kalktık kızlarla durağa yürüyüp yanaklarından öptüm, oradan da kanatlarımı arayıp yanlarına geçtim olanları anlattım.

“Başarıya ulaşamayanların yüzde doksanı yenilgiye uğramamış, sadece pes etmiştir.”

                                                                                                                     ~ P.MEYER ~

Evvelsi gün akşam üstü 5.00 PM gibi hedefimi aradım. Naber, nasılsın falan biraz lafladık sonra kız‘’ kapamam lazım yemek sipariş etmeliyim’’ dedi. Dedim ‘’dur akşam 8 gibi hazır ol alırım seni’’. ‘’Nereye gideceğiz’’ dedi. Dedim ‘’sürpriz’’ ve kapattım. Bu ‘’sürpriz’’ kelimesi çok kral bir şey kızları ikileme sokuyor kız diyor acaba eve mi çağıracak veya hangi mekan güzel mi vs. Yanında arkadaşının da gelme ihtimaline karşı Öğrenci Kanadımı da aldım yanıma aksi bir durumda bir bahane bulup geri yakınlarda bir yerlere bırakırım diye düşündüm. Saat 8:30 falan aradım meşgule attı ve mesaj attı;

H: Hastanedeyim istersen buraya gel. Çikamiyrum jsghhsjfsd.

D: Bende uyuşturulması gereken biri olarak yoldayım.

H:  İyi bakalım. 😀

Vardıktan sonra aradım açmadı. (biraz shit birazda mesaiye kalmış ameliyattaymış)

D: Lokasyon ver kurtarmaya geliyorum seni.

H: Amaliyathane 2.kat.

Kapıya gittim güvenlik var bırakmıyor.

D: Son bölüm canavarını geçemedim, Gel yanıma.

Mesajı attım ama yarım saat falan cevap yok, o sırada Öğrenci Kanadım acıktı, açık bir büfe bulmaya gittik. İçimden diyorum ‘’şuna bak benimle oyun oynuyor şapşal şey pıttığını yerim senin eheheheh’’. Sonra aradı ameliyatta olduğunu o yüzden arayamadığını söyledi. Yanına gittik ve ilk çalımı attım ‘’beni beklettiğin her 5 dk için bir öpücük borcun var’’ dedim. Kız güldü hoşuna gitti aşüftenin gülerek ‘’hastanede olmaz ama’’ dedi.  Dedim ‘’bakacağız artık’’ 😎 . Sonra beni ameliyathane kısmına götürdü sette tanıştığım arkadaşı ile saçma sapan bir sterilize ameliyat önlüyü giydirdiler yetmiyormuş gibi bone ve terlikte giydirmeye kalktılar kabul etmedim galoş getirttim. İçeride hemşire odasına aldı. Burası beni dardı dışarı çıkalım asistanım tek başına dedim. Aşağıdaki kafeterya ’ya giderken hastanenin altındaki karanlık bir alandan geçiyoruz sağa sola baktım yandaki sütunun altı tenha çektim kızı dudağından öptüm ‘’mal’’ oldu. Sonra Öğrenci Kanadımın yanına geçtik biraz sohbet ettik, kız arkadaşına arayıp aşağı kafeterya ya çağırdı. Kıza ‘’arkadaşın gelir asistanımla otururlar sen beni gezdir’’ dedim. Hastanenin içerisinde gezinirken kızı sohbete tutuyorum otoparka giden koridoru arıyorum bulamadım ve kızda bilmiyormuş. Binanın dış kısmın dan dolaşırken neden oraya gittiğimizi sorduğunda bende yavru ceylanımı orada bıraktığımı ve yanlış park ettiğim için kimse çarpmasın diye düzeltmem gerektiğini söyleyerek oyaladım. Sonra arabanın yanında kızı öpmeğe niyetlendim ama yok neymiş millet görürmüş işyerinin otoparkında elit değilmiş bende arabanın koltuklarını öne çektim, oturdum içeri ve kızı da yanıma çağırdım. Sonra öpüştük falan gitmek istediğini söylüyor ama öpüşmeye devam ediyor (SDD), sevişmeye giden planlı yoluma girdim artık. Konuşarak rahatlatıp kucağıma oturttum sonra vajinasına elimi attım, ne itirazlar (tamamen naz) ne shitler atıyor aşüfte ama ben yermiyim daha rahat olması için arabayı yakınlardaki bir ağaçlık alana çektim. Son sürat devam ettik memeleri ile oynuyorum, sütyenini çıkarmaya yeltendim naz yapıyor çok hızlı gidiyoruz diyor. Durdum ve ‘’ben hızlı değilim dünya yavaş’’ deyip öpüşmeye devam ettim. Bir iki dakika sonra sütyenini önlüğün altından çektim çıkardım. Sonra önlüğünü çıkarırken yok falan diyor, bende bir dakika rahatla çıkarmayacağım dedim ama tabi ki çıkardım her şeyini, üzerimdeki ameliyat önlüyünü kıza giydirdim rahat olsun millet görür derdi olmasın diye sonra blowjop yapmak istemedi eliyle kaldırdı, taktım kondomu aldım kucağıma işlem tamam. Sonra arabayı otoparka park ettim ve gençlerin yanına geri dönüyorduk çizmelerimin büyük gözüktüğünü ve kaç numara olduğunu sordu. 47 numara olduğunu söyledim, aşüfte ‘’ayağı büyük olanların şeyide büyük olurmuş lafının gerçekliği yok mu acaba eheheh’’ (shit) dedi. ‘’Bilmem ağızına alınca ölçersin‘’ dedim. Gençlerin yanına gittik. Hedef kahve ısmarlamak istedi oturduk kafeteryada sohbet ediyoruz iki kız iki erkek, biz yokken Öğrenci Kanadım doktorun birine sihirbaz seti açmış kendine abur-çubur aldırmış orasından burasından bisküvi, kek falan çıkarıyor gülmekten yarıldık. Kahveler bitti falan kalktık ayrıldık hastaneden.

‘’İnsanın yaptığı yanlışlardan en büyüğü başkaları karşısında gülünç olmaktan korkmasıdır.’’

                                                                                            ~ Fyodor Dostoyevski ~

Pazar gününe kadar kızı ne aradım ne sordum. Pazar öğlen arayıp akşam onu almak istediğimi evde takılacağımızı söyledim ‘’tamam’’ dedi. (HATAAAA). Saat yaklaştı aradım arkadaşının bir sorunu olduğunu ve başka zaman buluşmak istediğini söyledi. Telefonu kapattıktan birkaç dakika sonra Chianski‘nin yıllar önceki benzeri bir olayla alakalı söylediği laflar kulağımda çınladı ‘’Kıza orospu gibi davranma ilgi ver’’. Kızı dışarıya çağırıp bir şeyler içip öyle eve getirmeliydim. Sonra telefon konuşmasında yanımda olan Ghost ile bu konuyu konuşup next kararı aldım. 9 gün sonra bir sonraki saha raporu ile alakalı olan kızla buluşmaya Öğrenci Kanadım ile giderken aradı telefonu açmadım, birkaç dakika sonra yürürken şansıma edim o sırada oturduğu mekânın yanından geçerken görmezden geldim ama o beni fark etmiş ki aradı beni gördüğünü söyledi bende onu fark etmediğimi söyledim sadece on metre ileride olduğumdan yanına biraz ilgi vermek için döndüm o sıra buluşacağım kızı arayıp bir işim çıktı 10 dk gecikeceğimi belirttim. Yanına vardığımda kalkıyordu yanında gene aynı arkadaşı vardı. Biraz yürüdük Öğrenci Kanadım hemen diğer kızı önden götürüyor sohbet ediyor. Birkaç gündür şehir dışında seyahat ediyormuş bunu anlattı, yolda  yürürken durup dudağına öpücük falan kondurdum. Ona ayırmış olduğum 10 dk ’nın sonuna gelince sarılıp boynundan öptüm ve seni bir iki güne arayacağım değip yanından ayrıldım. Bu arada bu kız manyak bir şey bir ara gel seni ameliyata ziyaretçi olarak aldırayım diyor fuck yeahh. İşte bu böyle tabağa can kurban ilimle bilimle besliyor beni 😀

‘’Kadınlarla başarılı olmak istiyorsan Kedi gibi ol, ancak sen istediğin zaman yaklaşabilsinler.’’ (çerçeve)

                                                                                                                              ~ Mr.Deer ~

Tinder ‘dan Hastane bahçesine BClose;   

              

Öncelikle Tinder ve Whatsapp konuşmalarını ss olarak koyacağım, yazı fazla uzamasın. Ss ‘lerde sağ taraftakiler benim, soldakiler kızın mesajlarıdır. Özellikle dikkat edilmesi gereken kısımlar zaman dilimleri, bir kızla günlük mesajlaşma sayısı 2-3 hadi en fazla 6 mesaj olmalı kız kankalarından farklı olunmak isteniyorsa ve telefonun başında bekleyip hemen ardına cevap atmak aşırı duygusal yatırımdır zaten erkek adamın her dakika telefonun başında olacak boş vakti de yoktur. Bu arada kızın sesi ilk karşılaştığımızda biraz toktu olay sonrası daha kadınsı oldu, herhalde tıkanıklığını açtık. İlk defa resimlerde Hb 4,5 olup ta reel de Hb 6 olanı gördüm genelde ters olurdu. Sağlam vücut varmış kız da, bu arada 19 yaşındaymış hanım kızımız 😀

   

Önce 6.30 PM civarı kızı aradım.                                                                                            H: Hedef            D: Ben

H: Alo efendim.

D: Merhaba, ne yapıyorsun.

H: x kafede oturuyorum arkadaşımla sen ?

D: Evdeyim ufak tefek ev işleri falan. Saat 8 de Barajyolun ‘da buluşuruz eve git de hazırlanmaya başla anca biter ehehehehehe.

H: Geç kalmam merak etme hazırım zaten.

D: okey görüşmek üzere by by.

H: By by.

****10 dk sonra geri aradı açmadım işim vardı. 7 PM gibi geri aradım.

D: Efendim beni aramışsın.

H: Evet bir şey soracağım, bir arkadaşım da benimle gelebilir mi senin için sorun olur mu.

D: Niye babası dışarımı atmışta yanından ayrılamıyor mu. 😀

H: hayırr gelsin işte. (bebeksi konuşma ile)

D: Seni bıraksın beni görsün geri gitsin  Ehehehe.

H: Bebeğimi çalmandan korkmuyor öyle bir şey değil eheheheh.

D: Nerden bilim böbreğimi çalmayacağınızı ikinizle baş edemem.

H: Yok yok bir şey olmaz hehheheh.

D: Umarım arkadaşın eğlenceli biridir akşamım mahvolmaz eheheheh.

H: Allah Allah özgüvene bak yaaa.

Bla bla bla bla

Öğrenci Kanadım ile önceden buluşup bir iki set açıp öyle gidelim dedik. 15 dakika önceden buluştuk yürüyoruz kızların yanına doğru yukarıda anlattığım olay yaşandı tabağıma rastladım falan geçiyorum oraları 8.20 PM civarı oldu kızlarla buluştuk. Elimi uzattım kız ‘’böyle samimiyetsiz selamlaşmaları sevmiyorum’’ dedi. Elimi beline koydum çektim yanaklarından öptüm. Geç kalmam ile alakalı bir iki shit attı savurdum. Yolda aklımda ki mekana yürüyoruz nereye gittiğimizi sordu ‘’sürpriz’’ dedim. Neyse mekana geçtik. Hareketli bir sohbet başladı bir iki ilizyon ve sihirbazlık yaptım. Kızlar yalvarıyor bunların sırrını anlat falan yemezler. Arada göğüs kaslarımı oynatıyorum dikkat dağıtmak için kızların bayağı hoşlarına gitti. İki tane Numarayı öğrettim  hedefe, dedim ‘’her numara için bana bir öpücük borcun var’’. İkinciyi öğrenemedi çok uğraştırdı dedim üç oldu. Kız da öpücük borçlarına ‘’tamam’’ diyor, o anda zaten fark ettim bu kız da iş var. Sonra biraz vakit geçti dedim kalkıp biraz yürüyelim.

Çıktık yürüyoruz ilerde kavşaktan ‘’L’’ yapıp diğer taraftaki sessiz yoldan yürüyecektik Öğrenci Kanadım diğer kız ile önden karşıya geçti hedef ve ben yakınlardaki büfeye gittik. Sonra bizde karşıya geçtik diğerlerine bakınıyoruz. Dedim ‘’arkadaşın asistanımı kaçırdı gitti gül gibi çocuk eheheh’’. ‘’Asıl benim arkadaşıma bir şey yapmasında ‘’ dedi. ‘’ Arkadaşının gözü göz değil’’ dedim. Aradık telefonla bunlar kavşaktan ‘’U’’ çekmişler geri dönmelerini söyledik. Arabanın birine yaslandım hedefte yanıma yaslanmıştı, ‘’şu borcun birini alim ama sadece şu anlık yanağımdan öpebilirsin’’ dedim sırıttım. He aq bırakırım ya bende yaklaşırken yapıştım dudişlere kız mal gibi kaldı. ‘’Çok hızlısın ’’ (shit) dedi. ‘’Ben hızlı değilim dünya yavaş’’ dedim ardına piç gülümsemesi ve shit geçildi. Bizimkiler geldi devam ediyoruz arada onlara laf atıyorum falan hoş bir sohbet var. Apartman aralarından giderken diğeri önden gidiyor tuttum çevirdim yapıştım hedefin dudağına bir daha. Diğerleri neler olduğundan habersiz önden gidiyorlar az daha ilerledik hedefe ‘’gel benimle onlara yetişiriz’’ dedim. Önce bir duraksadı ‘’sakin ol bir şey olmaz gel iki dakika rahat ol’’ dedim, ‘’Bende public ’ciyim ama ne bilim daha yeni tanıştık’’ falan dedi ben tabi public ne bilmiyorum ama umursamadımda.  Çektim karanlık sokakta ağacın altına sarılıp öpüştük ve sağ el götte 😎 . Sonra gittik bizimkilerin yanına, meraklı gözlerle bakıyorlar dedim ‘’kedi seviyorduk’’, ha yediler mi bilemem ama hedefin dudağındaki ruj yok olmuş. O sırada dağılırız diye düşündüğümden ortaya ‘’bi ara beraber göl kenarında bisiklet sürmeye gidelim’’ dedim.  Sonra diğer kıza ‘’asistanımla ile birbirinizin numarasını alın, asistanım planlar haber verir’’ dedim. Gencimiz numarayı aldı. Sonra dağılmıyormuşuz kızların vakti varmış devam ettik. Yolda tuttum hedefi park halinde ki otobüsün arkasına çektim yapıştım dudağına, diğerleri önde devam ediyorlar. Birkaç dk sonra yetiştik bizimkilere, kıza sordum ‘’public’’ neydi diye başladı anlatmaya.

‘’Mümkün olduğu kadar çok düşün düşündüğünü de hep yap.’’

                                                   ~ Napoléon Bonaparte ~

Sonra bir hastanenin yanından geçiyoruz ‘’hadi içeriyi gezelim’’ dedim. Girdik içeri Öğrenci Kanadım ile diğer kız kafeterya ya giderken ben hedefi çektim hastanenin karanlık köşesine ayakta öpüştük falan, cinsel sohbetler sonra hastanenin kapalı kafeteryasına gittik. Duvar dibindeki banka oturduk kucağıma alacağım, hadi gidelim arkadaşımın eve gitmesi lazım, hızlı gidiyoruz falan diyor. ‘’Rahat ol gel bakim Noel babanın kucağına’’ dedim. Aldım kucağıma öpüşürken bir iki dakika sonra attım elimi pantolonun üzerinden vajinaya önce izin vermedi elimi çekti (SDD). Biraz sonra bir eli sırtımda diğerini de tuttum tekrar elimi attım bu sefer tepki vermedi. Elimi  donuna soktum ovaladım biraz, memelerini falan öptüm neyse, dedim ‘’beni rahatlat yoksa sonra taşaklarım ağrıyacak’’, dedi ‘’ya biri gelirse’’, ‘’gel buraya korurum seni’’. Karanlığın içindeki kamelyaya geçtik bastırdım kafasına aşağı aldım. Çözdü kemeri çıkardı çükü ben oturdum o dizlerinin üzerinde yaklaşık 20 dakika blowjop yaptı. Arada kafasına bastırıyorum ‘’yapma canım açıyor falan diyor’’. Hiç sikimde olmaz kapıdaki ite vuru gibi sikeceksin. En son ‘’geliyorum’’ dedim, ‘’nereye boşalacaksın’’ dedi. ‘’Bir damla nimet damlamayacak yere ’’ dedim. Diyor ‘’bu kadar rahatsak içime de girebilirsin’’,  ‘’ o sonra pantolonunla olmaz’’ dedim. Sonra kalktık toplandık gittik. Öğrenci Kanadımı aradım kızı evine bırakmış KissClose yaptım diyor, bende dedim ben bir üst leveldeyim. Kızla ana yola doru yürüyorduk telefonuna mesaj geldi kızın kuzeni gelip alacakmış. Yolda bana shitler savuruyor. Aklı sıra benden iltifat koparmaya çalışıyor.  Bana ‘’insanların beynini okumak nasıl bir his ’’ dedi. Dedim ‘fena değil’’. ‘’Bence güzel değil herkesi basit ve değersiz görüyorsundur’’ dedi. Tuttum kolundan çevirdim ve gözlerinin içine baktım ‘’ben sana değersizsin demedim’’ dudağına buse kondurdum ‘’değerlisinde demedim’’ dedim, sonra yürümeye devam ettik. Burnu estetikli gibi gözüküyordu sordum doğalmış. ‘’Hadi biraz burnumu öv ’’ dedi bana, bana la bana vay aq. Dedim ‘’övmek!! yermediğime dua et sen’’. Durakta bıraktım, biraz ilerledim aradım telefonda ‘’bu açıdan popon hoş gözüküyor’’ dedim. ‘’Sapıksın eheheheheh’’ dedi, ‘’evet eheheheh’’ dedim. (Alfie fliminden)

THE END

 

Tinder Rehberi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

107
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
74 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
44 Comment authors
tecrübeli adamTecrübeli AdamTuncayRoderoSheikh Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
HiperGami
Guest
HiperGami

Mahmut abi, Çevirmen Hoca, Mr Deer ve diğer tecrübeli kişiler yardım edin acil durum. Bolca fikre ihtiyacım var. Çalıştığım yerde farklı bolmelerde farklı proje grupları var birbirinden tamamen bağımsız. Bir bölüme koreliye benzeyen 2 tane stajyer geldi bikac hafta önce. Bi tanesi dikattimi çekti bikac gün bakış attım, bu gün geri dönüş oldu ve bakistik, yani en az 1 saniye bakiyo ve gözünü sonra kaçırıyor ben bakmaya devam ediyorum, ama yanımdan geçerken bakıp gülmüyor, yani o seviyenin bi altı, benden bikac metre uzakken bakıyor sıklıkla. Kız hb6, diğer arkadaşı hb4, bi de bunların şefi olan bir kız var hb4 ve… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Yani konuşma 1-2 cümle sonra tikanacak. Kızın ing çok iyi bu arada. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum …

Senin iş olmaz, konuşamadan tarzanca zor. Üstüne de bir kız için bu kadar bu fırsatı kaçırmamalıyım kafasındaysan Korece bilsen yine zor 😀 Sen kızın koordinatlarını at bunu ben alayım. Severim Korelileri. Korelim olsun.

HiperGami
Guest
HiperGami

Özgüven lazım Mahmut abi, yd aldım ve diyalog kurup en azından bi kahve içmek bikaç daygame reddinden sonra başarı sayılacak. hb6 ama buradaki 10 kızdan 2. güzellikte, mühendis piyasası kötü biliyorsun. Spor salonunda hb7 bir asyalı vardı, 2 ay önce bakış atmıştım sonra çok net bikaç uzun bakış almıştım, hatta kız yanımdan yavaşça geçti, sonra da yakınımda bir yerde durdu biraz etrafa bakındı, sonra yerine geri döndü, cesaret edememiştim konuşmaya. Sonra kız biraz daha kilo vermiş yürürken tüm salonun arkasından baktığı hb8.5e dönüşmüş beni de unutmuş zaten ayda bir karşılaşıyorum, güzel kızların ydsi ile ilgili bir yazı vardı sitede, harbiden… Read more »

HiperGami
Guest
HiperGami

Bu arada ing sorun olacak diye vazgeçtim geçici süre, umarım yd kesilmez, ing konuşma pratiği iş hayatımda da lazım olacak yakında, bu nedenle bunla pratik de yaparım diye avantajlı gelmişti, ing pratik yapma ücretleri malum:). Bu konuda ne tavsiye edersin, gidip turistlik yerde garsonluk yapma imkanım yok malum, işimi gücümü aksatmadan çok da masraflı olmayan konuşma pratiği yapabileceğim neresi var? Ben başta konuşma kursuna gideyim sonra bi yabancıyla arkadaş olayım diyorum erkek veya kız ama kim benle düzenli konuşacak ki, gel kahve ısmarliyim mi diyeceğim her gün.

Çevirmen Hoca
Member

Şef falan duyar sıkıntı olur diyorsan o işi unut derim. Sosyal baskı ile hata yaparsın. Bu kadar yakın her gün görüştüğün kişiye yürümek eğer işler yolunda gitmezse adının çıkmasına neden olabilir.

HiperGami
Guest
HiperGami

Stajyer olduğu için bikaç aya buradan ayrılır sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, şef de onun şefi ve benimle aynı statüde bana bi zararı olmaz ama o çekinebilir.

Tecrübeli Adam
Guest
Tecrübeli Adam

5 lik kizlara yürüyüp yaptıklarını bașarı sayyorsan hayal dünyasındasın. Oyun 8,9,10 luklar için tasarlandı. Senin 5,6,7 liğe zaten ekstra caba harcamana gerek yok. Sokaktaki erkeklerin yüzde 80 i kendi altindaki ortalama ve altına razı olmuș durumda. Ve mutluymuș rolü yapıyorlar. Ama yüzde 20 lik erkek kesimo kendisi ortalama olduğu halde 8,9,10 larla takiliyorlar. Olay para ve tip diyeceksiniz. Tip ve para yüzde 10 luk olsun. diğer yüzde 10 luk parasiz be cok yakisikli değiller ama güçlü inançlari var ve kadının psikolojisine oyniyorlar zekalarıyla. Sen 5 liklerle maceralarına devam et 🙂 buna gelișim demiyorsundur umarım:)

Mahmut Abi
Admin

Oyun 8 ve üstü için tasarlanmadı hoşuna giden kadınlar için tasarlandı. HB6 ve üstü. Sen alakasız büyüklenmelerine devam et bilmeden etmeden kim kime yürüyor karışma.

Tecrübeli Adam
Guest
Tecrübeli Adam

Bu raporlarda șunu gördüm ve üzüldüm. Sokakta da bazı erkek ünlülerde de gördüğüm Türk Erkeğinin Düșük Standardı. Ve Türk kızının Yüksek Standardı yine devreye girmiș. Türkiyede durumlar yìldan yıla dahada vahim bir hal alıyor. Bu arkadașı kötülemek değil amacım. Ama Türk erkeğinin düșük standardı ve Türk kızlarının yüksek standardını gören bir tek ben değilimdir. Buna.ünlülerde de yaygın șekilde rastlamaktayız. O nedenle kesinlikle ingilizce yetmez arkadașlar, portekizce falan da öğrenin . İșiniz TR ye kalırsa geçmiș olsun.

Mahmut Abi
Admin

Türk kızının standartları çok yüksek diyen adam genelde ortalamanın altındadır. Ona hayat öyledir. Ortalamanın üstünde adama Türk kızı bile burnu havada yaklaşmaz. Türk kızlarının negatif yanları olsa da olay kızların standart yüksekliğinden ziyade memlekette erkeklerin düşük standartta olması.

tecrübeli adam
Guest
tecrübeli adam

Londradan falan mı yazıyorsun hocam. Gel dolaşalım piyasada göstereyim sana vaziyeti

Mahmut Abi
Admin

Avrupada tek geldiğim yer Amsterdam. O da hep iş için.