Kırmızı hapı anlamakla uygulayabilmek arasındaki fark

Kırmızı hapı okuyup anlayan erkeklerin kırmızı hapı kendi hayatlarında uygulayabiliyor olduklarıyla ilgili şüphelerim var. Bence bunu pek azı yapabiliyor. Uygulanmasını zorlaştıran 2 temel sebep olduğunu düşünüyorum.

Sebep 1:

Bu sitede kırmızı hap ile alakalı harika, aydınlatıcı metinlere denk geldiğinde sen de birçok erkek gibi kafanda o konuyla ilgili taşların yerine oturduğunu hissetmişsindir. Hatta o yazının sana kızlarla ilişkilerindeki sorunları çözmen ve güçlü bir erkek olman konusunda kesin bilgiyi vermiş olduğunu bile düşünmüş olabilirsin.

Ancak aradan haftalar-aylar geçer ve geriye dönüp baktığında belki de o günkü edindiğin bilginin davranışlarında hiç de değişiklik yaratmadığını, yine benzer durumlar karşısında yıkıldığını, yenildiğini gözlemlersin. Kırmızı hap metinlerinde yazanlar çok açık ve mantıklı gelmişti halbuki. Peki neden bu kırmızı hap metinlerinin hayatına bir yansımasını sağlayamadın?

Aslında cevap basit. Bu zamana kadar belki iyi çocuk olarak yaşadın, kızlara karşı muhtaç davrandın ve kafanın içinde kıza layık olmadığın düşüncesi sürekli dönüp durdu. Ama şimdi Kırmızı hapa uygun olarak tüm bu alışkanlarının tersi şekilde davranmaya kendini şartlıyorsun.

Bu uygulamanın zor olmasının nedeni, artık gerçeği bilsen de eski kötü alışkanlıkların karakterinin bir parçası gibi sana yapışık hale gelmesi. Evet, bu muhtaç düşünme ve davranış tarzları sende alışkanlık haline geldiler. Bu tıpkı sigarayı neden bırakman gerektiğini çok iyi bildiğin halde ertesi gün sigarayı neden bırakamıyor olduğunla benzer bir durum: Kendini fazlaca zorlaman gerekecek.

Bu yüzden şuana kadar okudukların sırf aklına yattı diye bir daha benzer bir durum gelince başarıyla istendik şekilde davranmaya başlamayacaksın. Çünkü o anda alışkanlıkların, duyguların sana tam tersini yapmanı söylüyor olacak. Bir nehirde tam ters yönde yüzer gibi bu alışkanlıklarına beynini her zamanki eğilimlerine karşı mücadele vermek zorunda kalacaksın. Okuduğun kırmızı hap metnini içselleştirmek için belki 10 kere, belki 40 kere her zaman yaptığın şeyden farklı olan şeyi yapmaya kendini zorlaman gerekecek.

Aslında utangaçlık bile bir alışkanlıktır. Utangaç birine girişken davranmak normal gelmediği için beyin sınır koyar. İyi çocuk tavrını içselleştiren feminenleşmiş ruh hali için de aynısı geçerli.

Sebep 2:

Birçok erkek hayatlarında sürekli pratik yapabilecekleri bir kız akışı yaratamıyorlar. Bu kız akışının olmaması kırmızı hapı uygulamaya karar veren erkek için kötü haberdir. Bir yerden iyi-kötü devam eden yeni kızlarla tanışma akışı yaratamayan adam Kırmızı hapı bildiğini sanıyor olabilir. Ama bu bilgi ancak genel kültür seviyesinde, arkadaş muhabbetlerinde satılacak kıvamdadır. Fazla pratik edilmediği için içselleşmez. Bir hata yapıp batırınca “kırmızı hapta böyle diyordu, göz göre göre aynı şeyi yaptım, bir dahaki sefere o şekilde davranacağım” demekten bahsediyorum.

Mesela kırmızı haptaki “kız sana karşı umursamaz davranırsa aşırı duygusal tepkiler verme” gibi ifadeler bu durumla karşı karşıya kalınca duygusal tepki vermemen için yeterli olmuyor. Çünkü bunu uygulayabilecek kadar duygusal güce sahip değilsin. Duygusal güç de eğrisiyle doğrusuyla tecrübe ettiğinde artıyor. İlk başta yüzmeyi teorik olarak bildiğin ve kulaç atman gerektiğinin farkında olduğun halde suya atıldığında paniğe kapılıp çırpınan adam gibi davranacaksın. Bu pratik eksikliği yüzünden en azından ilişkiler boyutunda kırmızı hap uygulanacaksa, iyi-kötü bir kız akışı yaratamayan erkekler kırmızı hapı içselleştiremez ve kırmızı hap o erkek için arkadaş ortamında satabileceği bir genel kültür malzemesi gibi olur.

Bu kız akışı artık onlinedan mı, sosyal den mi, gündüz oyunu (bununla alakalı detaylı bir kaynak yazmıştım) ndan mı gelir senin seçimin.

Çünkü olayın içinde kişisel sentez yoktur. Kişinin yaşadıklarıyla okudukları birleşmez. Zaman zaman şöyle laflar duyuyorum: “Adam doğal, kırmızı hapın ‘k’ sını bilmiyor ama kızlarla başarılı”. Doğal dediğimiz bu adamlar kırmızı hap gibi şeyleri bilmese de davranışsal seviyede o bilgiyi sentez etmiş adamlardır. Sokaktan geçen birçok adamın kırmızı hapı, kırmızı hapı çok iyi bilen adamların birçoğundan çok daha iyi uygulayabildiğini düşünüyorum. Bu erkekler kırmızı hapın ‘k’ sından haberdar olmadıkları halde hayatlarında belki şans eseri doğru kişileri modellemişlerdir ya da kendi tecrübeleriyle işe yarayan örüntüler bulabildikleri için başarılılar. Sen de bu adamlar gibi okuduğunu fazlaca pratiğe dökmelisin ki okuyup öğrendiklerinle uyguladıkların arasında büyük bir fark olmasın.

Secret

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

48
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
15 Comment threads
33 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
Sen böyle değildin AhmetGeraltEmrfuelforlifeNamoproblema Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba bazen gördüğüm bir kız veya bir kız grubu bana baksalar bile gidip tanışamıyorum sanki birşey beni durduruyo Yanına gitmeye çekiniyorum kendime sürekli hadi bir dahaki sefere tanışıcaksın desemde olmuyo bu çekingenliği utangaçlığı nasıl aşabilirim acaba? önümden geçen bir kız bana bakıyo fakat tam merhaba diyicem diyemiyorum bunun sebebi nedir ? Birde şunu sormak istiyorum bir kızla tanışmak için kızın bize bakması gerekiyormu?yoksa bakmıyosada gidip tanışmak mantıklımı?

Toni
Guest
Toni

Göz göze gelmeden bi sinyal almadan harekete geçme. Harekete geçerken 3 saniye kuralını uygula ve git merhaba de, düşünme, ondan sonrasını beynin ayarlayacaktır. Taktik düşündükçe beynin neden olmamalı şeklinde sana geri bildirim yapar. 3 saniye hiç bişey düşünme sadece merhaba 🙂

Daves
Guest
Daves

Bir sürü gündüz oyunu saha raporu var, hayat oyunu raporu var. O anda insanların ne hissettiğine ne düşündüğün dair yazıyor çok bilgi. Hiç yapmamış bir adam ilk yaparken ne hisseder ne deneyimler merak ediyorsan yine bunları saha raporlarından oyunla ilgili kısımlardan okuyabilirsin. 3lü kıza yürüyemiyorsan arasından birisini seç ayağa kalkarsa git yürü. Ya da yapabiliyorsan aralarında gir havadan sudan bir şey sorar gibi muhabbet aç çek otur. Hiç yürümediysen kimseye önce tek kızlara yürü. Ben de çok korkuyordum en başta ama adam yemiyorlar, küfür etmiyorlar, sapık diye, tacizci tecavüzcü diye bağırmıyorlar. Sen yeterki hanzoluk yapma sıkıntı olmuyor. O ilkini yaptıktan… Read more »

Dribblingmaster
Guest
Dribblingmaster

Tinder ban yedikten sonra ilk day game denemesini bisiklet üstünde yokuş çıkarken yaptım sıfır heyecan, yd çoksa sırf korkuyu yenmek ve reddi takmamak için deneyin git
sin..

Zaza
Guest
Zaza

Gerçekten bu kadar güzel anlatılabilirdi. Mahmut abi keşke beynini kopyala yapıştır yapabilsek.

tblion
Guest
tblion

Yazı Mahmut abiye ait değil. Secret’ın yazısı.

BetaAday
Guest
BetaAday

3-4 ay önce erkek adam sitesiyle tanistim burdaki yazilari okuduktan sonra diyet- spor yaptim agirlik kaldirdim masturbasyonu duzenli hale getirdim (haftada 1) kizlara yurume disinda pekcok sey yaptim (sagliksal sebeplerden ötürü yapamiyorum) herseyden önemlisi kendimi rahatliga taviz vermeyen disiplinli bir hayat yoluna soktum bu site olmasaydi kendimdeki eksiklerin farkina varmayacak hala 20 yasindaki o obez velet olacaktim (şuanda biraz kiloluyum ama ilerleme kaydediyorum) normal erkeklerin 40-50 yaslarinda farkina vardigi hipergami vs. olaylarini 20 yasinda ögrenip buyuk sancilar cektim ama daha 20 yasinin basinda yaşitlarimin %90’in önüne gecmemi saglayacak gercekleri ögrendim kirmizi hapli oldugumu idda edemem ama şuan hapi sindirmekteyim hapi… Read more »

Patrick Bateman
Guest
Patrick Bateman

Kız akışı yaratamıyorsanız annenize kh lı davranın çok ciddiyim. Ya da kadın bir misfir geldiğinde kh lı davranın. Ben bir süre böyle yapmıştım çok faydasını gördüm.

xanaxcf
Guest
xanaxcf

O nasil oluyor?

Patrick Bateman
Guest
Patrick Bateman

Ben annemle geziyorum bazen buluşmayı yönlendiriyorum. Eglenen ustalık yapıyorum. Biraz absürt ama ben öyle pratik yapmıştım. 😁

Teoman
Guest
Teoman

Bu ne tuhaf bi yorum olum. Kendine gel.

BSS
Guest
BSS

18 kişi okuduğunu anlayamamış demek.

SomebodySomeone
Guest
SomebodySomeone

Arkadasin demek istedigi flort edin degil. Ama bazi temel prensipleri hayatinizda olan anne, kiz kardes gibi kadinlarla da deneyebilirsiniz.

Mesela cerceve kontrolu, eglenen ustalik gibi konularda pratik iyi oluyor. Ayrica ozellikle bekar anne ve kiz kardesler hayatlarinda ki bir erkek oldugunuz icin arada sirada sizi shit teste tabi tutabiliyorlar.

Bekar annelerin oglunun hem bir kiz arkadasi olmasini istemesi, hem de kizi kiskanmasi iyi bir ornek. tam olarak kadinlarda ki,erkegim herKes tarafindan istensin, ama benin hayatimda olsun icgudusunun bir karsiligi

Sen böyle değildin Ahmet
Guest
Sen böyle değildin Ahmet

Olum konuya annenize diye girersen milleti zortlatırsın tabi bi tık güldüm .d

Noname
Guest
Noname

Bir durumu rasyonel olarak ozumseme ile duygusal olarak ozumseme farkli seylerdir. Uc bir ornek olacak ama rahat anlasilmasi icin soyluyorum, bir yakininizin vefati safi mantik perspektifinden bakildigi zaman cok normaldir. Hergun binlerce insan ölür ve bunu bilirsiniz ancak durumun duygusal olarak ozumsenmesi cok uzun surer, belki de hic ozumsenmez. Dolayisiyla, KH bir kilavuzdan ziyade bir mindstate oldugu icin duygusal olarak ozumsenmesi gerekir. Bir kisi tamamen rasyonal akliyla bu sitedeki tum yazilari emse bile gerekli duygusal asamalardan gecmek zorundadir. Bu yazi bence bu noktada onemli bir yazi. Insanlar belli oranda sicip batiracagini, uzulecegini, kotu hissedecegini bilmeli. Kimi dogustan yeteneklidir, becerebilir ama… Read more »

Teğmen
Guest
Teğmen

İnsanlarla konuşmada zorlanan adam pat diye hoşuna giden kıza yürüyemez önce metrobüs park AVM gibi yerlerde tanımadığı insanlar ile yaş ve cinsiyet fark etmeksizin sohbet etmeli daha sonra bunu aşama aşama ilerletmeli kimse bir anda yürüyen alfa olamaz zamana yayın bunu

John
Guest
John

bir öpücük kokusu alıyorum ama yanılıyor da olabilirim

HaIKillMe
Guest
HaIKillMe

Çok güzel bir yazı olmuş Mahmut Abi ellerine sağlık. Fişten çekilmek tek başına hiçbir zaman yeterli olmuyor. Ya da benim hapı sindirirken (kabullenmenin ilk aşamalarında) yaptığım gibi bu literatürü yalayıp yutmakta. Oyununuzu yatma niyetiniz olmayan / size çekici gelmeyen kadınlarla kısa muhabbetler yaparak ve tepkilerini analiz ederek geliştirebilirsiniz, sadece kadınlarla sınırlı kalmayıp en başta çeşitli yerlerde tanımadığınız insanlarla rastgele muhabbetlere girmeniz bile sosyal zekanızın / sözel kabiliyetinizin gelişimine katkı sağlar. Bunları Mahmut Abi bu sitede defalarca yazıyor zaten benim anlatmama gerek yok, ama pes etmeyin arkadaşlar benim fişten çekileli 2.5 yıl oluyor neredeyse fakat hala daha etkileşimlerimde zaman zaman istemediğim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Çok güzel bir yazı olmuş Mahmut Abi ellerine sağlık.

Yazı benim değil.

Uçanadam
Guest
Uçanadam

Yazı gerçekten bazı eksik parçaları yerine oturttu. Geçmişten gelen iyi çocuk alışkanlıkları halen gitmiş değil , bazen kontrol edemediğim halde adrenalin artması vs. Sebeplerle saçma şekilde mavi haplı hareketler yapıyorum ve bunu fark ediyorum. Temelde sorunum uygulama eksikliği , ancak bunu dini inancıma göre günaha girmemek için yapıyorum. Yani yıllardır siteyi okurum ama kızlarla arkadaş olmak için dahi bir çaba göstermedim. Tek saha oyunum ailemin zorla tatile götürmesi sonucu dayanamayıp denizde duba üstünde tanıştığım kızlarlaydı , ilk saha oyunuma göre sağlam giriş yapmıştım ama onda da cebimde telefonla yüzemeyince doğal olarak telefon numarası alamadım. Bu olay tek başına tabiki özgüven… Read more »

tblion
Guest
tblion

“Bu erkekler kırmızı hapın ‘k’ sından haberdar olmadıkları halde hayatlarında belki şans eseri doğru kişileri modellemişlerdir ya da kendi tecrübeleriyle işe yarayan örüntüler bulabildikleri için başarılılar.” Genetik faktörü de etkin rol oynamaz mı hocam? Bir de okuduğu bir şey insanın hayatını cidden zor değiştirir. Çünkü teorik bilgi ile pratik bilgi çok uyumsuz olabiliyor zaman zaman. Yani senin okuduğun genel bilgi senin özel hayatın için geçersiz ya da en azından o sıralar geçersiz olabiliyor. Sonuçta red pill i öğrendin, duygusal tepki vermedin falan tamam bunlar güzel de, en başta seni çekici bulup gelen kızlar yoksa gerisi çok da önemli değil. Çünkü… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Genetik faktörü de etkin rol oynamaz mı hocam? Var ama genetik tipten çok insanın kişilik özelliklerine (girişkenliği, cesareti, vs.) yansıması alanında etkili. Sonuçta red pill i öğrendin, duygusal tepki vermedin falan tamam bunlar güzel de, en başta seni çekici bulup gelen kızlar yoksa gerisi çok da önemli değil. Kadınlarla yeterince tecrübesi olmayan, kadın – erkek farkından anlamayan ve daha da kötüsü kadınlaşmış erkeklerden çok duyulan bir laf bu. Kadınlar zaten erkeklere pek gelmezler, erkekler kadınlara yürür. Tip, en azından 20 – 22 yaşından sonra, erkek çekiciliğinde aşağılardadır. Çünkü duygusal tepki meselesine kalmayacak bu iş, en başından diskalifiye okuyorsan eğer. En… Read more »

L1n
Guest
L1n

Bence okumanın önemi çok büyük.Ben eğer bu siteyi okumasaydım,çok şey kaybederdim.İnsanoğlu nankördür.Bu sitedeki bilgilere sahip olup denemesine rağmen başarısız olan adam,bu tür bilgilere sahip olmayıp başarılı olan adamdan daha iyi hayat sürme ihtimali yüksek. Günümüz dünyasında alfa kafa yapısına sahip kaç tane adam var? Bu site yeni bir zihinsel şema sağlıyor ve bu inanılmaz bir fayda sağlıyor. Kırmızı hapı kadınlara indirgemek kadar saçma bir olay görmedim. Kırmızı hap,hiyerarşide yükselmen için gereken haritayı sana verir.O yolu yürümek taşşak ister.Kırmızı hapı klasik, 30 adımda mutluluk gibi kişisel gelişim zırva kitaplarına benzetmenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Buradaki bilgileri sadece “teorik bilgi” diye açıklamak… Read more »

tblion
Guest
tblion

Abi kadınların sana gelmesinden kastım senin ‘yürüme sonucu elde etmek’ ti. Yani biz arkadaşlar arasında bana şu geldi falan gibi konuşuyoruz ağız alışkanlığı olmuş yürümek gerektiğini biliyorum. (Ama yine de kızların direk kafaladığı yakışıklı arkadaşlarım da mevcut. Ama tabi burda yakışıklılık kilit rolde neyse). Yani yürümek gerektiğini biliyorum. Bu zihin yapısıyla 1000 kere yürü 1000 inde de reddedilirsin demişsin abi şu zihin yapısı olayını bir anlayamadım. Doğru zihin yapısında olmak için kadın elde edebilen biri olmak gerekmiyor mu, ki o özgüven olsun. E ben zaten kadın elde edemeyen biriyim, yani otomatik olarak o zihin yapısında değilim (sen bolluk diyorsun) e… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu zihin yapısıyla 1000 kere yürü 1000 inde de reddedilirsin demişsin abi şu zihin yapısı olayını bir anlayamadım. Doğru zihin yapısında olmak için kadın elde edebilen biri olmak gerekmiyor mu, ki o özgüven olsun. E ben zaten kadın elde edemeyen biriyim, yani otomatik olarak o zihin yapısında değilim (sen bolluk diyorsun) e o zihin yapısında olsam zaten burada işim ne karı kızlarla takılabilen biri olduğumdan zaten bu siteye yolum düşmezdi. 100 kere yürüdün 100 reddedildin mi sorusunun cevabı ne? Doğru zihin yapısında olmak için kadın elde edebilen biri olmak gerekmiyor mu, ki o özgüven olsun. Kadınlar beni siklemiyor dediğin andan… Read more »

tblion
Guest
tblion

100 kere yürümedim sanırım Mahmut abi. Bu ortamı pek oluşturamadım çünkü. Girdiğim bütün ortamlardaki kızları toplasam 50 bile etmez. Üstelik aynı ortamdaki kızlardan kaçına yürüyebilirsin en fazla? Yani ortam başına iki kız desen çarp 5 le 6 ile etti mi sana 12. Artır ortamları, zorlayınca 20-30 kız. (Baya baya zorlayınca.) Cold approach olayına gelince bir kaç kez denedim ağzım yandı. Genelde seri bir hayır tepkisi ile karşılaştım. Bir iki Instagram vs aldımsa da, kızların o an uğraşmamak için verdikleri hissine kapıldım, çünkü muhabbet bile dönmedi doğru dürüst. Eğer sosyal medyadan yürü diyorsan (ki bunu çok isterdim, güçlü bir profil ile… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Tahmin ettiğim gibi biz eşeğiz ya çalışıp kendi yeteneklerimizi geliştiriyoruz, siz kartanelerine okuyarak vahiy inecek! Harekete geçmemişsin bari burada yazanlar çalışmıyor deme. Para konusunda da kadınlar konusunda olduğu gibi harekete geçip çalışsan bile olmama riskini göze almak yerine harekete geçmeyip en azından çalışmadım olmadı diyecek bir ödleksin. Itiraz etme 7 8 sene bekle 23 yaşındaki kafanı devam ettir 30 yaşında cinsel pazar değeri yolunda tırmanmaya başlayabilecekken finansal olabileceğinin çok altında acı içinde kıvranan sen kendi kendine gör. 30 yıl bitti iş bitti mi yoksa sen harekete geçip kaybetme riskinden korkan ve bunun için bahane üstüne bahane üreten bir ödlek misin… Read more »

tblion
Guest
tblion

Abi bir kaç gündür kızlara yürümeyi deniyorum. İcinde kız olan bir ortamım yok, oluşturamıyorum da. Zaten hiç bir zaman da olmadı bu ortam. Cold approach da yapamıyorum. Ne bok yemeliyim. Canım çok sıkkın. Uzun zaman sonra gözlerim doldu, şu siktiğimin hayatında hiç bir hayalim gerçek olmuyor ve diğer insanları izlediğimde farklı türden problemlerim olabileceğini hissetmeye başladım. Arkadaş yok, ortam yok. Para yok. Kafa desen bir milyon. Sanırım ülkenin dolgu malzemesi loser kitlesinden birisi olma yolunda hızla ilerliyorum. Evet öyle, öfkeden ve üzüntüden gözlerim doldu. Yıllardır bireysel, son bir iki yıl kadardır da RedPill çerçevesinde kızlara yönelik bir şeyler yapmaya çalışıyorum.… Read more »

tblion
Guest
tblion

Yoruma bak ***. Kendimden utandım.

L1n
Guest
L1n

Kız konusunda kesinlikle pratik daha önemli.Ama bak sana ben söyleyim,kırmızı hapı ben öğrendiğimden beri daha fazla reddediliyorum hatta siktir bile yiyorum sosyal medyada.Özellikle bu aralar.Kırmızı hap,kadınlar konusunda çok riskli bir olay.Her zihinsel yapılanma içselleştiremez.Üstelik CPD çok önemli.Sen kırmızı hapı alacaksın,hiyerarşide yükselmeye bakacaksın.Lider olacaksın.Dominant olacaksın.Ben bu özelliklere odaklıyım şuan ve iyi gidiyorum.En azından kendim böyle düşünüyorum.(Senin ne düşündüğün önemli) Sen bu özelliklere bak,kızları siktir et valla.Çok gereksiz.Bu iş momentum işi,bazen 10 kızı birden sikersin,bazen sikemezsin.Kırmızı hap sana bu hayatın gerçeğini öğretiyor.Mantığı anlaman lazım.

SpeedyGonzales
Guest
SpeedyGonzales

Bu tarz düşünce önceden bende de vardı sizi anlayabiliyorum. Ben bu düşünceden şu biçimde kurtuldum: Öncelikle birisiyle çıkıp çıkmamak dünyanın sonu değil. Erkeğin önceliği resmi olmayan ilişki olmamalı bence. 25’inden önce uzun ilişki bana göre zaman kaybı. Asıl önemli olan insanın kendisiyle barışık olup eğlenmesidir. Bu dünya reddedilme dünyasıdır. Çoğu kadın sizi reddedecek. Reddedilmeyi şöyle de değerlendirebilirsiniz hem güçlenmiş olacaksınız hem de zaman kaybetmeyerek sizi arzulamayan kadınları aradan çıkarmış olacaksınız. Kazan-Kazan durumu oluşmuş oluyor hatta bir kızı tek odağınız yapmayıp çevrenizdeki kızlarla iletişim halinde olarak şansınızı arttırmış oluyorsunuz. Bir taşla 3 kuş hesabı. Asıl adama koyan şeyler beta oyunuyla aylarca… Read more »

Namoproblema
Guest
Namoproblema

Yaşım 23 demişsin. Ben 32 yaşındayım. Kadınları son 5 yıldır yeni yeni çözüyorum. Zaman zaman tökezlesem de güzel neticeler elde edebiliyorum.. Şu anda bir dikili ağacım yok denebilir ama yine de, Ben bile şu anda yeni bir hayat kurmanın peşindeyim. 23 yaşındaki bir adamın kayayı ezse posasını çıkaracak potansiyeli vardır. Kendini o kadar güçlü hissetmesen bile o potansiyeli keşfetmen zaman alacak.. İnsan malesef yirmili yaşlarda psikolojik sorunlara daha bir meyilli oluyor. Ters giden her şeyin suçunu kendinde arıyor ama gel gör ki, çözümünü kendisinde aramıyor. “Kızlar neden bana gelmiyor?” “Neden çok para kazanamıyorum?” tarzı soruların cevabını aramakla gençliğini tüketiyor. Mahmut… Read more »

adebisi
Guest
adebisi

2. madde benim işte hayatımda sevgili anlamında kızla birşeyler yaşamadım görünen o ki uzun bır surede yaşayamayacagım. mühendislik okuyorum iş olanağı ve maaşı sıkıntılı bu yuzden 2020 polıslık sınavlarına gireceğim ve TYT puanım yuksek parkurlardada başarılıyım. kazanırsam polıs okulunda 2 yıl geçirecegım.daha sonra goreve başlıyorum kı buyuk ıhtımal ıstanbul olur ,2 .yılımı doldurdugumda şark görevi var 2-3 yılda doğuda geceçek bunları yapıp bıtırdığımde batıya döndüğümde ise yaş 27 araba ve evlilik parası hazır olmuş olacak fakat kız konusunda inanılmaz bir yokluk beklıyor beni. Ayrıca unıversıtede hoşlanıpta red yediğim kızda var benım hala ona karşı hıslerımde mevcut sevgilinden ayrıldı soylentılerı geldı… Read more »

tblion
Guest
tblion

Adebisi sen fitness antrenörü değil miydin yav? Yoksa bu adebisi ismi yaygın bir isim mi?

Kupa Valesi
Guest
Kupa Valesi

Game yapmak, kız tavlamak, s kapanışı vs. bunlar benim problemlerimi çözmüyor. “Mutsuz bir hayatın varsa , o hayata dahil olan kadın da seni mutlu edemez ve düzgün bir ilişkin olamaz”. Bu pook’un kitabında anlatılıyordu ve bana çok mantıklı geldi. Spor yapmak ya da kariyerinde hedefler koyup o hedefler doğrultusunda çalışıp yükselmekte beni yalnızlığımdan kurtarmıyor. Benim asıl istediğim sosyal bir çevre oluşturmak ve bu çevrede sevilen ve aranan bir adam olmak.Game utangaçlığım yok ama istemsiz şekilde yapıyorum. Çünkü o kızla beraber olmak hissi beni mutlu etmiyor.2 yıllık ilişkimi hayatımdan keyif almadığım için bitirdim. Daha kapsamlı bir hayat değişikliği arıyorum. Kendimi diğer… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Benim asıl istediğim sosyal bir çevre oluşturmak ve bu çevrede sevilen ve aranan bir adam olmak. Onay bağımlılığı kokuyor. Bu senin sosyal çevre oluşturmana da engel olabilir. Kendimi diğer erkeklerle kıyaslamaktan yoruldum. Böyle bir şey yapmaman lazımdı zaten. Kendini kendi potansiyelin ile kıyaslaman gerekiyor. Etrafımda çok kadın olursa ya da yeterince tecrübeli bir adam olursam daha çok saygı ve sevgi duyulacakmış gibi geliyor. Onay bağımlılığı. Bu yaşa kadar kısa süreli ilişkilerden istediğimi alamadım. İki sene içerisinde de alacağıma dair ümidim az. Klişe olacak ama duygusal olarak ümidim / beklentim saçmalıklarını bırakıp iki sene içerisinde istediğim gibi bir ilişkiye sahip olmak… Read more »

L1n
Guest
L1n

Mahmut abi çok güzel bir konu ve bir soru sormak istiyorum.Onay bağımlılığı her aşamada çok kötü bir olay ve herkesin aşması gereken bir olay buraya kadar kesinlikle doğru ve tamam. Bundan sonrası ise blurry.Bu onay sebebinin oluşma sebebi bu site olmasa bile bu site onay bağımlılığını arttırıyor.Neden diyeceksin hemen açıklamak isterim,çünkü sende bu konuda yorum yapmak istersin diye düşünüyorum. X bir kişi buraya geliyor ve yorum atıyor.Kızlarla başarısızım,şöyleyim böyleyim.Anında beta etiketi yiyor.Daha sonrasında alfalık konusu geldiğinde alfalığın kadınlarla hiçbir alakası olmadığını görüyor ve haliyle kendisiyle çelişkiye giriyor.(Bu konuyu bromda gözlemlemiştim.) Yapması gereken alfalığı ve kızları siktir edip kendi zevkini yaşamak.… Read more »

Knife
Guest
Knife

Merhaba, geçen yeni tanıştığımız kızlar 3 erkek 2 kız olucak şekilde bir yemeğe davet ettiler içkili oyunlu güzel bir geceydi ama kızların arkadaşlara ilgisi daha fazlaydı böyle kalabalık ortamlarda nasıl davranmalı yardımcı olur musunuz:.

Mahmut Abi
Admin

Eğlenmene ve iyi vakit geçirmene bak. 3 erkek 2 kız gibi bir saçmalıktan ne çıkacak sanıyorsun? Eğer illa kız tavlamak istiyorsan müsade isteyip o yokluk ortamından çıkıp kızlara yürüyebileceğin bir yere geçersin. Orada kalıp 3 erkek 2 kız için rekabet etmek yokluğun dibidir.

tblion
Guest
tblion

Mahmut abi seni seviyorum ama tam olarak anlamadığım önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. Bu ülkede büyük bir yokluk var ve bu sitede çırpınırca yorum atam adamların da çoğu yoklukta zaten. Yani adamın daha kolay kızlara ulaşabileceği bir ortamı olsa orda olurdu muhtemelen diye düşünüyorum.

fuelforlife
Guest
fuelforlife

“Bu ülkede büyük bir yokluk var” Tblion yokluk sizin kafanızın içinde dostum. Sen hiç denizde balık tuttun mu? Belki tuttun, belki de tutmadın ama bu denizde binlerce çeşitten tonlarca balık olduğunu inkar edemezsin. İstersen git kıyılarda oltayla avlan, istersen çık botunla derin sularda ağını at topla. Evet ülkede bir okyanus yok belki ama avlanmaya başladıktan sonra “balığa da doymadım” demezsin.

KendineMaskülen
Guest
KendineMaskülen

iyi-kötü bir kız akışı yaratamayan erkekler kırmızı hapı içselleştiremez ve kırmızı hap o erkek için arkadaş ortamında satabileceği bir genel kültür malzemesi gibi olur.
Bunu okurken kendi kendine dedim ki hass*ktir bu benim bunu düzeltmem lazım.

Emr
Guest
Emr

Mahmut abi kırmızı hapı içselleştirmeye çalışıyorum ancak sorunlarım var. Kendimi kızın yerine koyup, çok düşünüyorum. Mesela motosiklet tutkum var. Cruiser tipi bi motosiklet alıp onunla uzun sürüşler yapmak istiyorum vs. Ama sonra kızla buluştuğumda özellikle yazın kızın etek, elbise vs gibi açık kıyafetlerle buluşmaya istediği gibi gelemeyeceğini düşünüyorum. Elimizde kaskla bi mekana oturmak soru işareti yaşatıyor.

Cevabını tabi ki biliyorum. Nasıl istiyorsam öyle davranmalıyım ancak bu saçmalıkları düşünmeden de duramıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu düşünceden ?

Mahmut Abi
Admin

Motorsikletini al ve bu acayip düşüncelere (mavi haptan çok arıza düşüncelere benziyorlar) rağmen istediğini yapmaya kendini zorla. Bunu yapmazsan bu sebeple 2 – 3 kere terk edildin mi aklın başına gelir ama işi oraya götürmene gerek yok.

Emr
Guest
Emr

Cevabın için teşekkürler abi. Dediğin gibi yapacağım.

Aslında başka bir yazının altına yazacaktım ancak buradan sorayım. Bugün arkadaşlarla otururken evlilikten konuştuk. Çoğunluk evlilik istemiyor (arkadaşlar kh’den habersiz ama mavi haplı değiller). Benim gibi 20’li yaşlarının başında olupta çocuk isteyenler evlenmek durumunda. Ancak ideal evlilik yaşım gelene kadar sene 2035 olacak. Ancak o dönem geldiğinde evlilik materyali olacak kız sayısının aşırı azalacağına dair bir teorimiz var. Senin öngörün nedir ? Düşüncelerini merak ediyorum.

Geralt
Guest
Geralt

Reis saklamaya gerek yok çoğu kişide olduğu gibi ben de betalığım yüzünden terkedilip çuvallayınca senin siteyi fark ettim kendimi geliştiriyorum spor yapıyorum yaşım genç erken ayıktığım için şanslı sayıyorum kendimi ama tam içselleştiremedim bu olayları içimden bazı zamanlar bi mavi haplı çıkıyor gibi tabi bunu kıza yansıtmıyorum ama duygusal olarak hissediyorum nasıl aşarım bu olayı ve malesef biraz duygusal bir yapım var genetik sanırım en hızlı nasıl içselleştiririm saygılar reis

Mahmut Abi
Admin

Bunları içselleştirmeniz 2 – 4 sene alır. Ne kadar gençseniz o kadar uzun sürer. 6 ayda nasıl içselleştiririm diyorsan öyle bir şey yok.