Vaka çalışması – İlişkinin kadını olan erkekler

Bir erkek aşırı duygusal, kendine güvensiz birine dönüşerek ve daha çok feminen ve giderek daha az maskülen davranışlar göstererek ilişkinin kadını olmaya başladığında; cinsel kutupluluğu ve sonunda da ilişkiyi mahvetmeye başlar.

Bir kadın kendisini bir erkeğe, o erkek liderlik kabiliyetini davranış, düşünce ve sözleri arasındaki uyumluluğu koruyarak gösterebildiği sürece bırakır. Erkek feminenleşerek, duygusallaşarak, kendinden emin olmayarak ve kadının kendisini yönetmesini ve kararları almasını bekleyerek kendi liderlik rolünden vazgeçmeye başladığında,  kadını maskülenleşmeye zorlar. Bu ise kadının asabileşmesine , erkeğe saygısını ve cinsel ilgisini kaybetmesine neden olur.

Erkekler kadınlarını memnun etmek için olmadıkları bir şeye dönüşmeye başlarlarsa, sonunda terk edilirler veya kadın tamamen ortadan kaybolur.

Birbirinizi tanımaya ve ilişkiye başladığınızda maskülen davranırsanız kadın sizi çekici bulacaktır ama daha sonra ilişki içinde feminenleşirseniz kadın sizi itici bulup sonunda sizden kopacaktır. Uzun süreli ilişkisi bitmiş birçok erkekle yaptığım telefon görüşmelerinde bu duruma çok rastlıyorum. Bu değişim aylar ve hatta bazen yıllar içinde oluyor. Erkek yavaş ama emin adımlarla liderlik rolünden vazgeçiyor ve sonunda kadın – erkek rolleri tamamen değişiyor. Başlangıçta oldukça maskülen, lider karakterli ve iyi fiziğie sahip olan erkek, ilişki ya da evlilik içinde ve birçok durumda çocukların da hayatlarına girmesi ile bir süre sonra aman ağzımızın tadı bozulmasın, kız arkadaşımı / karımı sinirlendirmeyeyim, seksten olmayayım, vs. diye kadınını memnun etmeye çalışan bir uşağa dönüşüyor ve sonunda da olmasın diye “uğraştığı”  her şey başına geliyor.

Şimdi, şu arkadaşın yazdıklarına bakalım:

Dün gece, hayatım boyunca başıma gelen en kötü şeyi yaşadım. Ben 31 yaşındayım, o ise 33 yaşında. İlişkimiz 2 yıl önce başladı ve bunun ilk senesi, yaşadığım en iyi ilişkiydi. Her şey o kadar iyiydi ki, ilişkinin 3. ayında onun yanına taşındım ve beraber yaşamaya başladık.

Bu çok çabuk olmuş. 3 ay içinde birlikte yaşamanızı tavsiye etmem.

Ama ilişkinin ikinci senesi ise, bugüne kadar yaşadığım en berbat ilişkiydi. Kız acil servis doktoru ve Mart 2020’de koronavirüs pandemisi başladığında, bana karşı daha mesafeli olmaya başladı. Başlangıçta bunu çok fazla sorgulamadım zira çok yorulduğu için böyle davrandığını düşünüyordum. Ama her şey zamanla daha kötüye gitti ve nadiren cinsel birliktelik yaşamaya başladık zira aramıza daha fazla mesafe koyma ihtiyacı duymaya başladı.

Şunu da belirtmem lazım ki işim çoğu zaman evden çalışabilmemi ve evde olabilmemi sağlıyor. Yemek yapmak, temizlik ve kedilerin bakımı gibi işleri tamamen ben yapmaya başladım.

Hah. Yani sen ev hanımı, ilişkinin pilici oldun! Sen kadına dönüştün, o da erkeğe dönüştü. Bu nedenle de sana karşı kızgınlık duymaya başladı. Ve şimdi göreceğiniz gibi, arkadaş oldukça muhtaç ve kendine güvensiz bir ruh haline bürünmüş.

Eve geldiğinde, onun ilgisine ihtiyaç göstermeye başladım ve o da daha mesafeli ve soğuk olmaya başladı zira bir miktar bunalmış hissetmeye başladı.

İlişkinin tüm cinsel kutupluluğunu 180 derece tersine çevirmişsin. Sen erkek, lider olmaktan kadın olmaya evrilmişsin. Kadınlar bundan hoşlanmazlar. Kadınlar bir amcıkla birlikte olmak istemezler zira zaten halihazırda bir amları var (women don’t want to be with a pussy because they already got one). Sen bu şekilde davranmaya başladığında, “ama benimle yeterince zaman harcamıyorsun” diye ağlayacak kadar aşırı duygusallaştığında, sonun pek de iyi olmayacaktır.

Senin bir erkek olarak kaya gibi, çınar ağacı gibi sağlam olman lazım. Tabii senin normal bir kadınla birlikte olduğunu varsayıyoruz. Ruhsal problemleri olan ya da birkaç tahtası eksik bir piliçle berabersen, ne yaparsan yap fark etmez. Bu nedenle kitaptakileri uygularsan, iyi bir kadının içindeki iyileri, kötü bir kadının içindeki kötüleri en hızlı şekilde açığa çıkarırsın. Bu nedenle de eğer bir çürük elmayla birlikteysen, olay raydan çıkmadan sıvışabilirsin.

Ama bu arkadaşın yazdığı gibi bir şey okuduğunuzda ilişkinin bitmesinin an meselesi olduğunu anlarsınız. Cinsel kutupların darmadağın olması ile kadının zamana ihtiyacım var demesinden sonra terk edilmenin yakın olduğu, güneşin doğudan doğacağı gibi bir beklenti. Böyle davrandığınız zaman kadınlar “çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum” derler. Burada da olan bu. Kadın böyle demiyor ya da erkek mailde belirtmemiş ama kadınlar bunları söylemeye başlarlar. Bu erkek artık kadının aşık olduğu erkek ile aynı kişi değil zira duygusal olarak zayıf bir piliç gibi davranıyor. Aslında küçük bir kız gibi davranıyor ve bu da hiç çekici değil. “Benimle vakit geçirmiyorsun, benimle ilgilenmiyorsun” diye zırlıyor.

Ekim 2020’de, ilişkimize ara vermeye karar verdik.

He ya tabii ki “karar verdiniz”. Yersen. Kadın ilişkinize ara vermeye karar verdi ve sen de uslu uslu bunu kabul ettin.

Bunun ilişkimize yardımcı olacağını düşünerek, birkaç aylığına doğduğum kente döndüm. Ama ne yazık ki Aralık ayında bacağım kırıldı ve ayağım kırık geçirdiğim 6 hafta boyunca beni ziyaret etmek istemedi ya da bana tıbbi tavsiyeler vermedi.

Ayrıldınız ve sen evden ayrıldın. Teknik olarak artık kızın erkek arkadaşı değilsin. Ve sen hala aşırı duygusallaşmaya devam ediyorsun. Zira burada sen gerçekliği olduğu gibi kabul etmek yerine olduğundan daha iyiymiş gibi görüyorsun.  Ama hayattaki her şeyde gerçekliği ne olduğundan iyiymiş ne de kötüymüş gibi görmelisin. Gerçekliği olduğu gibi görmelisin.

Sen kendi kafanda kızı sanki hala kız arkadaşınmış gibi kurguluyorsun. Ama sen koca bir sünepeye dönüştüğün için seni evden attığında ilişkiniz bitti.

Bu tabii ki beni çok kızdırdı.

Şu çok açık ki sen kaya gibi sağlam biri değilsin.

Buna değmeyeceğine ve ikimiz için uzun süredir tek başına mücadele ettiğime karar verdim.

ASLA ve asla, seni elinde tutmak istemeyen birini elinde tutmaya çalışma. Bu çok katı, zor ve acı veren bir şey ama eğer biriyleysen ve o kişi seni o kadar da istemiyorsa, “benimle olmayı isteyen, seven ve benim yanında olmamdan mutlu olan, görüşmek istediğimde ‘tabii ki çok isterim’ diyen birini hak ediyorum” diyecek kadar güçlü olmak zorundasınız.

Ama “ayyy bilmem ki zamana ihtiyacım var” diyen biri? Ona istemediği kadar zamanı verin ve gidin. “Sana mutluluklar, hastala vista baby.”

Bacağım iyileştikten sonra Şubat 2021’de şehre geri döndüm. Kendime bir yer buldum ve onda kalan eşyalarımı almak için onunla iletişime geçtim v ona “bu iş burada bitecek” dedim.

Birader bu iş biteli aylar oldu. Sen bu kızın yaşadığı alemden tamamen farklı bir evrendesin. Sen evden çıktın, o zaman ihtiyacım var dedi. Siz aylar önce ayrıldınız zaten!

“Bu iş burada bitecek” demenin tek nedeni, bunu söylersen seni geri isteyeceğini umman. Ki bu taktik bu sefer çalışmış gibi görünüyor … en azından kızın yeni bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenene kadar çalışmış gibi görünüyor.

Bunu söyleyince beni farkı görmeye başladı. Daha sağlam ve her dediğini yapmayacak biri olarak. “Ayrılalım ama başkasını görmek istemiyorum ve sen erkek olarak daha iyi olduğunda yeniden iletişime geçelim” dedi.

Yani “eğer aşık olduğum adama geri dönüşürsen (aslında bu ikili nişanlılar ama arkadaş mektubun sonlarına kadar bu önemli ayrıntıdan bahsetmiyor) seni yeniden görmek isteyebilirim” diyor. Kız onun dönüştüğü kişiyi sevmemiş belli ki.

O aramamda konuşacak vaktim olmadığından, hastanede olmadığı birgün onun evinde buluşup eşyalarımı almayı ve neyin yanlış gittiğini tartışmayı kararlaştırdık.

Ve o günden sonra bana yakınlaştı ve benimle cinsel ilişkiye girdi. Bundan sonra ise sağlam bir şekilde dile getirdiğim “bu iş bitti” fikrim çatırdamaya başladı.

Punaninin sihirli dokunuşu ile kendinden geçtin yani 🙂 Amrakadabra 🙂

Bundan sonra buluşmaya başladık ve defalarca seks yaptık.

Buluş, iyi vakit geçir ve seks yap.

Sorun şu ki bu benim ümitlenmeme neden oldu. Benden hala zaman istediği için ona zaman vermeye devam ettim.

Bundan anladığım arkadaşın hala kadının peşinde koştuğu ve onun ilgisini ve onayını aradığı. Kadın gibi davranmaya devam ediyor. Bu çekim yaratmayacak zira kadının arkadaşı kaybetme korkusu yok. Hiç yok. Senin zihin yapın, “beni yeniden kazanmaya çalışmalı” şeklinde olmalı. Tam tersi değil.

İlişki durumumuzu konuşmadık ama her buluştuğumuzda çok iyi vakit geçiriyorduk. Taa ki bir buçuk ay sonrasına yani düne kadar.

4 gün önce dün için onun evinde buluşmayı kararlaştırdık ama o daha sonra birkaç ortak arkadaşımızla bir barda buluşmak istedi. İşten çok yorulmuş ve kafasını dağıtmak istiyormuş.

Gerçek şu ki kadın yanınızda birkaç ziksavar (cockblocker) istemiş.

Gecenin sonunda eve dönme zamanı geldiğinde, onu eve götürmek üzere yeni erkek arkadaşı geldi ve ben oracıkta tuzla buz oldum.

Ne kadar da ince biri. “Ah bu arada bu da benim yeni erkek arkadaşım.” Görünen o ki kadın ikisiyle de yatıyor. Bir yanda yeni erkek arkadaş, diğer yanda onunla bir araya gelmeyi uman eski erkek arkadaş ve hatun ikisiyle de yatıyor. Bayanlar ve baylar, bu ne demek?

O kadın sokaklara ait.

Bu, ilişki yaşamak isteyeceğin biri değil. Bu kadının dediği hiçbir şeye inanman mümkün değil. Sözde yeni erkek arkadaşını sözde eski erkek arkadaşı ile aldatıyor. Bunun geri dönüşü yok. Sadakat bu kadın için hiçbir şey ifade etmiyor. İşte bu nedenle gerçeği olduğu gibi görme zorundasın. Sokak kadınını ev kadınına çeviremezsin. Mümkün değil. Bu hatun sokaklara ait. Fuckbuddy olur, friends with benefits olur, seks için görüşülür, ama ötesi olmaz.

Bu aşamada her ne nedenle olursa olsun onu asla arayıp sorma. Eğer sana ulaşırsa seni görmek istediğini varsay ve buluş – eğlen – seks yap. Ama eğer kız arkadaş ya da eş istiyorsan, bu kadın o kadın değil. Bu arkadaşım, gerçekliğin ta kendisi.

Gerçekliği görmezden gelebilirsin ama gerçekliği görmezden gelmenin sonuçlarını görmezden gelemezsin.

Sırt çantam ve ceketim ondaydı zira hava çok sıcaktı. Bunları almak için bile ona gidemedim. Ona bana yaptıklarının kabul edilebilir olmadığını söyledim. Bana umut verip sonra hayallerimi yıkması kabul edilebilir değil dedim.

Bunun kendi suçu olduğunu bildiğini ama eşyalarımı almak için ona gelemeyeceğimi söyledi çünkü yeni erkek arkadaşı onu evine bırakacakmış.

Vay, olay kızın umrumda bile değil. Hiçbir pişmanlık yok. Bu onun gerçek yüzü. Bencil, narsist ve sikinde değil. Seni kırması umrunda bile değil. Tek düşündüğü kendisi.

Bu kadınla birlikteliğe devam etsen olacak şu: Mutluyken sana sadık olacak ama eğer mutlu değilse başkası ile düzüşecek. Eğer bu senin için uygunsa senin bileceğin iş. Böyle biriyle uzun süreli ilişkiye gir. Ama sonra kızın bildiğin adamların yarısıyla düzüştüğünü öğrenirsen ağlayarak beni arama.

Bu çocuktan 3 ay önce bahsetmişti. 24 yaşında olduğundan ve genç olmasına rağmen hastanede çok iyi iş çıkardığından bahsetmişti. Bunu dinlemek bile istemedim zira bir miktar kıskançlık hissettim.

Bu tabii ki “ama onun hakkında endişelenme hayatım, o sadece 24 yaşında” olan çocuk. Eğer piliç “onun hakkında endişelenme” derse …

Kadın bu adamdan bahsediyorken kafasında teknik olarak ondan sana bahsetmiş oluyor. Yani sana bu diğer çocuğu söylemiş oluyor. Sonra bu çocukla yattığını öğrenirsen ve sinirlenirsen “Hey ama ben sana bu adamdan bahsetmiştim” oluyor. Yani sana tüm hikayeyi anlatmadı ama sonuçta bir şeyler anlattı.

Medya da böyle yalan söylüyor. Bazı şeyleri söylemeyerek yalan söylüyorlar. Bu kadın da bu şekilde yalan söylüyor. Tamam tüm ayrıntıları söylemedi ama onun kafasında “ben dürüst davrandım ve sana diğer elemanı söyledim” oluyor. “Kafanı çalıştırsaydın da ne demek istediğimi anlasaydın”.

Yarın onun evine gidip eşyalarımı almayı ve neyin neden yanlış gittiğini konuşmayı kararlaştırdık. Ama ona gidip eşyalarımı almayı fakat hiçbir şey konuşmamayı düşünüyorum zira bu yaptığından sonra konuşmayı hak etmiyor.

Sana katılıyorum. Eşyalarını al ve arkanı dön git. Zira ne söylerse söylesin bir değeri yok ki. Dediklerinin yarısı saçmalık olacak zaten.

Sana mutluluklar deyip gitmeyi planlıyorum.

Evet iyi bir fikir.

Sorun şu ki onu özlüyorum özellikle de cinsel açıdan zira çok sağlam bir cinsel uyumumuz vardı. Bu artık bitti. Ve bir de muhtaç biri gibi davranmak istemiyorum …

Birader sen bütün bu süreç boyunca muhtaç davrandın zaten. Birkaç yıldır muhtaç davranıp duruyorsun. Kendini kandırıyorsun ve gerçekliği tamamen görmezden gelmeye çalışıyorsun. Kendi küçük, sahte dünyanda yaşıyorsun ve bir sokak kadınını ev kadınına çevirmeye çalıştığını inkar etmeye çalışıyorsun. Bunu yapamazsın. Kötü üzümden iyi şarap yapamazsın. Gerçek bu.

Belki de hemen yeni birini bulmaya atlamamalıyım ama bir yandan da bunun ruhumu dinginleştirmenin tek yolu olduğunu düşünüyorum.

Atına atla ve piyasaya açıl. Avrupa’dan yazdığını anlıyorum ve çok uzun süredir eve hapsedilmiş vaziyettesin.

İlişkinin birinci yılında nişanlandığımızı söylemeyi unuttum. Ne yapacağımı, ruhumu nasıl sakinleştireceğimi bilmiyorum zira sanırım artık onunla yeniden olma şansı yok.

Ben olsam bu kadını bir daha ne olursa olsun arayıp sormazdım. Eğer o sana ulaşırsa ve canın la pompa la bamba istiyorsa roketi ver: buluş – eğlen – sikiş. Ama böyle biriyle iyi bir ilişki yaşayabileceğini düşünüp kendini kandırmaya kalkma. Bu kadının yaptığını yapmak için insanın ciddi şekilde sapkın ve aldatıcı olması lazım. Tabii onun kafasında “ama ben diğer çocuktan bahsettim” şeklinde ama “ah tabii onunla da yatıyorum o kısmı atlamışım” olayı var.

Muhtemelen radyoloji asistanlığı işime odaklanmalıyım ve onunla karşılaşmadan önce yaşadığım gibi yaşamalıyım: şarkı söyleyip video oyunları oynamak gibi.

Hobilerine dön, muhtemelen bu kıza odaklandığın için ihmal ettiğin arkadaşlarınla yeniden bağlantıya geç.  Onunla tanışmadan önceki erkeğe geri dön.

Çeviri: Men Who Become The Women In Their Relationships

Ayrıca bkz. Aldatan kadını silmek

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

99
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
72 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
SelimMustafasenuzulme35KartacaCenk Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Biradamvardi
Guest
Biradamvardi

Çok düştük hatalara çok be Mahmut Abi. Keşke ilişkimden önce / ayrılmadan önce denk gelseydim bu siteye. Keşke be. Alfalıkla başlayıp betalıkla biten ilişkiler… ilişkilerim… O kadar salaklıklar yaptım ki utanıyorum aklıma geldikçe kendimden.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Biradamvardi

Neden üzülüp utanasın ki, bak o kadar hataya rağmen ilişkilerin olmuş. Şimdi sahip olduğun yeni bakış açısıyla daha fazla sayıda kadına ulaşabilecek ve daha keyifli zaman geçirebileceksin.

Sword
Guest
Sword

“Senin bir erkek olarak kaya gibi, çınar ağacı gibi sağlam olman lazım.”

Bu benim gibi küçük yaşlarından itibaren sürekli hastalıklarla boğuşan erkekler için nasıl geçerli olabilir?Bu konuda ne yapabiliriz?

Genetik kas rahatsızlığına sahibim.Şuan 23 yaşındayım ve 15 yaşından beri kalp hastalıkları,hormonal problemler,sık enfeksiyon,ameliyatlar ve kas güçsüzlüğü problemleriyle uğraşıyorum ve elimde olmayan bu kader yüzünden hem erkek hiyerarşisi anlamında hem kendi kişisel gelişimimde pek ilerleyemedim.Eminim benim gibi olup da bu forumu takip eden vardır.Bu konuyu cevaplarsanız çok iyi olur.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Sword

Hocam öncelikle sana saygı duyduğumu söylemek isterim. Çünkü “şartlar böyle” dedikten sonra kızıp küsmek yerine “ben bu konuda ne yapmalıyım?” diye sormak duygusal gücünün olduğuna işaret ediyor.

İlk adım olarak, yapman gerekenler arasında mevcut sağlık şartlarının izin verdiklerini, bu koşulların izin verdikleri ölçüde yerine getirmek için bir plan yapmakla başlayabilirsin. Kendini zorlamadan, küçük bebek adımlarıyla bu planı uygulamaya başlarsın, zamanla değişiklikler yaparsın. Ustalık kazandıkça da zaten pek çok şey senin için bugün olduğundan daha kolay hale gelecektir. Yeter ki sen “ne yapmalıyım?” bakış açısını yitirmeden devam et.

Yaşamında başarılar ve mutluluklar dilerim.

Sword
Guest
Sword

Teşekkür ediyorum hocam.Umarım benim gibi başkaları da takip ediyorsa sizin yazdıklarınızı ve benim yazdığımı görüp motive olurlar.

Tek bir hayatımız var elinizden gelenin en iyisini yapıp her an her dakika hayattan bir şekilde zevk almaya çalışın.

lrksttp
Guest
lrksttp

Ne demek hocam, faydam olduysa ne mutlu. Sadece “her dakika zevk almak” konusunda şunu söylemek isterim, bu yanlış değil ama çabucak hedonik bir hale dönüşebilir. Bu yüzden sorumluluk/zevk dengesini kurarak, bu dengede zevk almak (keyif almak) hakkını unutmamak daha uygulanabilir ve daha tatmin edici olabilir. Buna dikkat etmekte fayda var.
Tekrar mutluluklar dilerim.

Joker
Guest
Joker

Sen bunlarla mücadele ederken yavaş yavaş Kaya gibi sağlam birine dönüşeceksin zaten yeter ki pes etme, kendini bırakma

Castiel
Guest

Mahmut abi sanal ortamdan yeni tanıştığım kızlara eğlenen ustalıkla,şaka yoluyla başka kızlarla da takılıyorum veya senle birlikte başka kızlarla konuşuyorum kız düşkünü sinyali veriyorum bir kızla konuşurken böyle davranmak doğru mudur ?

Castiel
Guest

En basitinden; örneğin konuşmanın başlarında kıza, karantina süreci sıkıcı olunca kızlara takılıyorum falan diyorum.

Tiryaki
Guest
Tiryaki

Çok güzel bir laf vardır. kadınlar sizi kükreyen bir aslandan zararsız bir tavşana dönüştürmek isterler eğer o tavşan olursanız sizi terkederler bu kadar tutarsız varlıklar

Acemi Womanizer
Guest
Acemi Womanizer

Mahmut Abi selam. 26 yaşında yurtdışında yaşayan biriyim. Bu sitede yapılanları uygulamaya koyuyorum. Ancak bazen şöyle bir olay oluyor. Yurtdışında öteki ve yabancı olmanın da verdiği dezavantajdan dolayı kadınlarla tanışmak sıkıntılı olabiliyor. Sosyal medyaya yöneliyorum. Tinder, badoo falan. Yeri geliyor dolu kadın oluyor yeri geliyor sıfır. Yalnızlık da işin içine eklenince bir kadınla ilişki kurmaya yelteniyorum böyle zamanlarda. Ama istediğim gibi biri olmayınca da boşveriyorum ve bu bende bir demoralizasyona yol açıyor ve moral olarak çöküyorum. Erkek adam birine ihtiyacı olmayandır bunu bu sitede defalarca okudum. Çok doğru ama yeri geliyor bu yalnızlık insanı çok sıkıyor. Hele doğru düzgün arkadaşın… Read more »

Hapli beta
Guest
Hapli beta

Yok artık bı hikaye beni bu kadar mı anlatir üniversite 1 de bı kızla tanıştım muhabbet ettik falan iyi vakit geçirdik kız ortak arkadaşımıza şöyle dedi “bu ilişkinin erkeği benim” ben böyle bişey istemiyorum. Sonra 2. Sınıfın sonunda kırmızı hapla tanıştım ama tamamen hapi icmemisim kız arkadaşım oldu 1 ay sonra sen çok iyi birisin diye ayrıldi 6 ay sonra başka bir ilişkim oldu deliler gibi seviyodum ilk zamanlar cinsel olarak da işler iyiydi sonra kız benden soğumaya başladı seks yapmak istediğimde geri çevirdi bana ilişkiyi yonetemedgimi söyledi sürekli benden ayrıldı ben deliler gibi ağladım barıştık ayrıldık boktan boka soktu… Read more »

Beyaz Atlı Freud
Guest
Beyaz Atlı Freud

4 buçuk senelik ciddi bir ilişkim var fakat ilişkinin ilk yılları ben üstün konumdayken şimdi rolleri değiştik. Eskiden onun yaptığı kıskançlıkları şimdi ben yapıyorum. O ise daha rahat, hatta dengesiz tavırlar içinde. Yüksek lisans mezunu olmama rağmen hala iş bulamadım ama o çalışıyor, iş yerinde geniş bir arkadaş çevresi var . Büyük ihtimalle bu da etkili oldu. Evde oturup düşünmekten kafayı yiyorum. Açıkçası evin ‘kızı’ gibi bir şey oldum. Kendime böyle sert bir eleştiri yapmaktan bile çekinmiyorum. Bu durumda herhangi bir iş dahi olsa girmemi mi tavsiye edersin? Tabii bulabilirsem! Ve en önemlisi bu durumu ilişki içinde tersine çevirmemin bir… Read more »

Qyoto
Guest
Qyoto

Mahmut Bey ilişkide fazla duygusallaştıysak, fazla kendimize güvensiz, evhamlı, muhtaç, feminen davrandıysak kısaca ilişkide ciddi anlamda feminenleştiysek buradan toparlamak için ne yapacağız? Kapsam olarak aklına her şey gelsin. Yani bir erkeğin ilişkide bir dönem feminenleşmesi gibi. Buradan toparlamanın yolu nedir?

Lexus
Guest
Lexus

Mahmut Abi’ye sormuşsun ama ben de nacizane kendi doğrularımı söylemek istedim. Oyun sıçmamak için vardır temizlemek için değil ama illa ki toplamam lazım diyorsan ilişki için değil kendi kafa yapın için bunu yapmaya çalış. Olur da ilişki değişirse sen yine değişme . Ben kendimde hep şunu uygularım. Ortalama tipe ve toplumdan bi hayli uzun ve iyi fiziğe sahibim ama maddi olarak bazı sorunlarım var. “Eğer ben özgür bir maddiyata, daha alımlı bir yüze sahip olsaydım, ilişki için sayısız kızın teklifine mâruz kalsaydım , şu anki ilişkimde yaptıklarımı hâlâ yapmaya devam eder miydim ? ” Bu , kendimi kandırmak veya dilencinin… Read more »

Adil
Guest
Adil

“Sanırım artık onunla yeniden olma şansım yok” cümlesi adamın nasıl bir hâle geldiğinin resmi. Kadının cüretine bak adamın acziyetine bak. Mahmud abi sana ne kadar teşekkür etsek az. Ben de dahil tüm Erkeklere Erkek Adamın ne olduğunu, eğer erkek adam olmazsak ne hallere düşeceğimizi gözler önüne seriyorsun. 👏🏻👏🏻👏🏻

Cenk
Guest
Cenk

Bu olay amrakadabra büyüsünün erkeğin başına neler açabileceğinin kanıtı. Muhtaç olmamak önemli husus.

senuzulme35
Guest
senuzulme35

ah be abi sal manyak olursun

Mustafa
Guest
Mustafa

Mahmut abi 4 aylık nişanlıyım aileler vasıtası ile tanıştık kız biraz sert, sınırları olan ve kendini seven sevmediği insanlarla direkt mesafe koyan birisi, aramız iyi muhabbetimiz güzel bulusmalar felan okey. Lakin şöyle bir durum var son zamanlarda ben memurum isim gereği başka bir ildeyim o da yan ilimizde aramız 2 saat o ilk başta ben burada yaşamak isterim dedi bende zaten oralara gitmek istiyordum ve bu konuda olumlu cevap verdim lakin şartlar gereği bir zaman sonra kızın evliliğin ilk yılı benim yaşadığım şehire gelmesi evlilik açısından daha iyi olacağına karar verdim bu da 1-2 senelik bir müddet zarfı zaten, güzelce… Read more »