Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır?

Bir okur mesaj oyunu nasıl olmalı diye sormuş:

Bir erkeğin mesaj oyununda dikkat etmesi gereken genel detaylar neler abi, bir mesaj oyunu nasıl olmalı? İlk mesajdan buluşmaya giden süreçte mesajlaşma nasıl kullanılmalı? Mesajlaşmada ne tarz konular konuşulmalı?

Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır, sevgiliyle nasıl mesajlaşılır, mesajdan buluşmaya nasıl geçilir konusunu bu sitede birçok yerde ve en son Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında uzun uzun ve ayrıntılı anlattım. Burada genel hatları ile toparlayayım:

Öncelikle mesajlaştığınız her kızla hatta çoğu kızla buluşmayacaksınız. Sayıları bilin ve kendinize işkence etmeyin. Sosyal medya ya da Tinder gibi uygulamalarda olsun, sokak oyununda olsun, aldığınız telefon numaralarının çoğundan iş çıkmayacak. Hayatın gerçeği bu. Kabul edin. Bir kıza çok takılmayın.

Mesajlaşma uzatılmamalı. Uzatılırsa kızın mektup arkadaşına dönersiniz. Uzun süre buluşmadan mesajlaşmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan ve çok sık yapılan bir hatadır. Ama abi kızla aynı şehirde değiliz gibi bahaneler bahane değildir. O zaman kendine aynı şehirde olduğun bir kız bulacaksın.

Mesajlaşma aşamasında mutlaka tabak çevirin. Kızlar çeviriyorlar, sizin de çevirmeniz sizin için önemli. Tüm dikkatinizi muhtemelen sizden başka birkaç erkekle daha yazışan tek kız odaklamanız, yazma sıklığı ve umursama konularında paniğe kapılıp muhtaç duruma düşme şansınızı arttırır.

Mesajlaşma kadın oyunudur. Ne kadar kısa tutarsanız o kadar iyi. Günde toplam 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın.

Mesajlaşmaları ilk bir iki kere erkek başlatır ama sonra kızın erkekten 2 kat fazla mesaj başlatması beklenir. Mesela 2 kere sen başlattıysan ondan sonra 2 kere o 1 kere sen başlatacaksın. Kızdan daha sık veya onunla eşit miktarda mesaj başlatmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan bir hatadır.

Burada geldik bir erkeğin kadın – erkek etkileşiminde elindeki en önemli silahına. Gerektiğinde çekip gidebilme gücü. Bakın kız hapşırdınız mı çok yaşa demedi diye çekip gitmekten bahsetmiyorum, gerektiğinde diyorum! Kız size mesaj atmıyor mu? Atana kadar kızı unutun. Siz en son mesajı attınız, o bir daha mesaj atmadı ve bitti. Biterse bitsin. Paniğe kapılıp kızın peşine düşmeyin.

Fazla umursamayı bırakın. Umursamayı bıraktığınızda sonuç almaya başlayacaksınız.

Mesajlaşmada kızla aynı hız taktiği izleyeceksin. Ondan uzun ve ondan kısa yazmayacaksın. Ondan daha sık veya daha az sıklıkta yazmayacaksın. Böylece ilgisi olmayan kıza zaman harcamaz, ilgisi olan kızı ilgisizlikten kaçırmazsın.

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın. Konuşmayı yürütmeye ve buluşmaya odaklanın.

Günde toplam 20 dkdan fazla mesajlaşılmamalı.

Sitedeki mesaj oyunu yazılarını okuyun. En çok yapılan hataları görebilirsiniz.

İrrasyonel bir kendine güven ile yaklaşıp “hayal kırıklığına” uğramak taktik açıdan rasyonel bir temkin ile yaklaşıp hayal kırıklığının etkisini azaltmaktan daha başarılı bir stratejidir. Bir kız size telefonunu verdi ise sizinle mesajlaşmak istiyor varsayımı ile hareket edin. Örneğin 1 gün mesaj atmazsa bile mesaj atacak zira benimle buluşmak istiyor diye düşünün. Evet çoğunlukla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama “ya zaten bu da istemiyor” temkinliliği genellikle bayık bir mesajlaşmaya, her yerinizden saçılan kendine güvensizliğe, kızın mesajlaşma sıklığına ters tepki göstermenize veya spesifik bir kızın peşine düşmenize neden olur.

Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.

Günümüzde erkekler daha bir kez buluşmadan 2 – 3 mesajlaşma ve konuşma ile 8 saati sanalda harcayıp bitiriyorlar. Siktir lan oradan sen ne biliyon sanki demeyin, bunu çok gördüm 🙂 Telefon aldıktan sonra sabah 2lere kadar mesaj / konuşma (ekstra olarak hatuna hayatınızda bir baltaya ya da güzele sap olmak açısından bir halt olmadığını da kanıtlıyorsunuz) ve sonra da kız neden soğudu neden arkadaş kalalım dedi, neden ortadan kayboldu!

Bu kadar şey yazdık ama erkeklerin mesajlaşmada yaşadıkları tüm sorunların ana kaynağı kadınlaşmış olmaları maalesef. İki mesaj arasında kız kendisini hatırlatana kadar kızı doğal olarak unutuyor olmanız lazım. 13 yaşında boyband hayranı kız çocuğu gibi sürekli onu düşünmek gerçekten yetişkin bir erkeğin yapabileceği bir lüks değil. Sizin bir sürü şeyle meşgul olmanız lazım (bir sürü kızla olmasa bile).  İlk mesajlaşmaları ve yürümeyi yapmanız ne kadar doğalsa, kadının aranızdaki “ilişkiyi” inşaa etmek için sizi bir iki tık daha fazla dürtüyor olması da o kadar doğaldır. Çoğu kadın için bu, eğer içinde arzu yüksekse dert değildir. Eğer bu olmuyorsa bunun iki nedeni vardır:

1) Kadının size olan arzusu yeterli değildir. Bu kızı çok fazla aramak, arzusunu arttırmaz. Tam tersine azaltır. Bu kızı bırakmakla çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

2) Günümüz feminen öncelikli propagandasından erkekler kadar kızlar da etkileniyorlar. Kız, erkek arayacak, sürekli arayacak propagandası ile kendi ilişkilerini sabote eden bir kız olabilir. Erkeğin fazla arayıp muhtaç duruma düşerek ilişkisini sabote etmesi gibi. Bu kızı bırakmakla da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

360
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
90 Comment threads
270 Thread replies
22 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
MustiMrATAIlomejPart timeMeanMachine Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kapsız
Guest
Kapsız

Mahmut abi bu sene sınav senem olduğu için ara ara hikayelerine yanıt veriyorum.Sence ara ara böyle hikayelerine yanıt vermek mi daha mantıklı yoksa sınav süreci bitinceye kadar hiç konuşmamak mı?

Mrte
Guest
Mrte

abi şu aralar müsait değilim sence ara ara hikayelerine yanıt verip kısa sohbetler etmek soğutur mu

Namesiz
Guest
Namesiz

Selam abi, liseden olan (yaşlar 24) kıza takip attıktan 2 hafta sonra mesaj attım ve 2 gün ara ara sıcak sohbetten sonra 5 gün sonrasına buluşma ayarladık. Bir gün öncesinde yoklasam yeterli midir sence?

Muradow
Guest
Muradow

Mahmut Abi merhaba, sıkı okuyucularındanım, hayatımı değiştiren birisin sen. Abi ben sosyal medyadaki bir İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenci grubunun kurucusu olan kıza mesaj yoluyla yürüdüm. İngilizce mesajlaştık ve ben İngilizce sesli mesaj yolladım. Sorun şu ki benim İngilizcem sadece okuma, yazma ve telaffuzda iyidir. Fakat spontane konuşmada sıfırım, üç kelimeyi bir araya getiremiyorum. Kıza attığım sesli mesajları da önceden düşünüp, not alıp öyle yolladım. Aksanım bir Amerikandan farksız olduğu için çok profesyonel bir iş çıktı ortaya. Kızın da hoşuna gitti ama telefonda konuşmak istediğini yazmış şimdi. Kesin İngilizce konuşmayı telefonda da sürdürmek isteyecek, ben o zaman patlarım işte 😂.… Read more »

Nihat
Guest
Nihat

Buluşup bir şey içme teklifime “gerek yok teşekkür ederim” diye cevap verdi. Next mi yoksa ikinci bir şans mı?

Berk
Guest
Berk

Mahmut abi selamlar,yeni tanistigim bir kizla 2-3 gun konustuk son mesajima 2 gun sonra ,kusura bakma internet sorunum vardı, yüzyüze daha rahat iletişim kurabiliriz ,haftaya şehir dışına çıkıp geri geldigimde istersen ayarlayalım diye mesaj attı.ben de tamam o zaman daha iyi olur dedim ve konusma bitti. Şimdi konuşmayi tekrar baslatip devam edeyim mi yoksa o geri gelip teklifinı hatirlayana kadar beklemeli miyim .

nashi
Guest
nashi

biz onun stsini beğeniysek o bizimkisini beğenmediyse ilgisi yok diyebilir miyiz

Nashi
Guest
Nashi

Küçüklük fotoğrafına yorum yaptim:
Gizlice çikolata yerken yakalanmissin gibi🙃
Onun cevabı:
Ahahahahaha
😬Bu emoji gibi
Bundan sonra sohbeti ilerletemedim sohbeti ilerletmek için attığı yemi görememiş olabilir miyim?

Akson
Guest
Akson

8 yıl önce aynı okulda olup hiç tanışmadığımız kızı instagramdan görüp ekledim. Geri takip etmedi ve bende ertesi gün şu mesajı attım “Yüzün tanıdık geliyor. Yoksa xdeyken(x okul ismi) bana kartopu atıp kaçan kız sen miydin? 😂” bu mesaja 1 gün geçti ve geri dönüş yapmadı. Kızı ekleyen çok kişi oluyor. Mesaj istekleri arasında fark etmedi mi yoksa görüp de mi yazmadı bilmiyorum. Bu durumda ne yapılır ne yapılmaz? Ve bu durumda takipten çıkmalı mı bir süre beklemeli mi?

Mert
Guest
Mert

Abi kızla aramızda 30 km var ama ortaokul arkadaşımdı 6 .sınıftan beri hoşlanıyorum tam 7 sene oldu ama hiç çıkma teklifi atamıyorum şimdi insta hesabını buldum sadece arkadaş gibi yazışıyoruz ben çıkma teklifi edicem ama çok tereddüt mü desem heyecanmı desem bilemiyorum abi ben napiyim kafayı yicem açılsam red yermiyim bilmiyorum lütfen yardımcı ol sana bir şey söyliycem dedim oda söyle dedi 5 saat oldu yazamıyorum ne yapım abi lütfen söyle

MeanMachine
Guest
MeanMachine

Selam Mahmut Abi
Bir kızla sosyal medyada konuşmaya başladık. 2 kere konuşmayı ben başlattım 15-20 tane karşılıklı mesajlaşma oldu, ama daha buluşma teklif etmedim. Kız sıcak konuşuyor baya. Son konuşmamız 20 saat falan önce oluyor.
Bir dahaki konuşmamızda buluşma teklifi etmeyi düşünüyorum.
Şimdi konuşmayı o başlatana kadar kızı unutayım mı (çünkü ben başlattım hep), yoksa bir iki gün yazmayıp yoklayayım mı? Yoksa direk bugün yine ben başlatayım mı?

Esenlikler dilerim

Part time
Guest
Part time

Abi selamlar,
Kızla ilk buluşma gerçekleşti, kızın ilgisi yüksek kız tarafında olması gerektiği düzeyde her şey
Lakin 2.buluşmayı dün akşam yapacakken buluşmadan birkaç saat önce acil bi işi çıktığından (bahane doğruysa iptal için uygun bir sebep) buluşma iptal oldu. Bir sonraki buluşmayı yine ben mi ayarlıyayım yoksa yaptığını telafi etmesi için ondan mı beklemeliyim? İptalden sonra teklifin benim tarafımdan yapılması muhtaç gözükecekmiş gibi geliyor

Namesiz
Guest
Namesiz

Abi selam, aynı şirket bünyesinde fakat farklı bir şubede (1.5 saatlik mesafede) yeni bir kız başladı. Tecrübesi olmadığı için bana yönlendirdiler ve uzaktan yardımcı oldum fakat bugün şubeye gittik ilk defa yüz yüze görüştük. Biraz sohbet muhabbet kurdum ve kıza o günün akşamı instagramdan istek attım takiplesiyoruz. Ayni yerde calismasak da ayni sirket bünyesindeyiz o yüzden Bundan sonra nasıl devam etmeliyim? Storylere cevap vererek mi yoksa normal mesaj atarak mı?

Ilomej
Guest
Ilomej

Kızın başına denk gelen belaya bak durduk yere sırf işe başladı hemen bi yapışın aq

MrATA
Guest
MrATA

Mahmut Abi selam. Sitedeki çoğu şeyi okudum. Ve hala yapana kadar yapıyormuş gibi yapıyorum. Sadece kızlar hakkında değil, kendi potansiyelimin farkına vardım bu site sayesinde. Bunu söylemek istedim sadece. Şimdi soruma geleyim. Mahmut Abi day game ile ilgili yazılarını okudum ve bunu pratiğe dökeceğim fakat instagramdan da hoş bulduğum kızlar var. Bunlara nasıl yaklaşmalıyım? Hikayelerine veya öne çıkarılanlarına yanıt mı? Ya da day game daki açılış konuşması gibi mi mesaj atmak gerek? (Selam senin tatlı olduğunu düşündüm ve bi selam vereyim gibi?) Ne önerirsin Mahmut Abi?

Musti
Guest
Musti

Selam mahmut abi yaşım 18. Mesajlasma oyununda süre ile ilgili sıkıntım var. Sen 20 dk maks diyosun ama ben hem kendimde hemde çevremde gordugum yaşıtlarım arasında bu kadar az bi süre yok. Birde örneğin 1 saat sonra cevap verdiğin bi kız 1 dk da cevap verdi doğal olarak sohbet başladı ve ilerliyor. İsim var diyip gitsen sohbeti sen bitirdiğin için doğal olarak sen başlatmalısın bu durumda da sen daha çok başlatan taraf oluyosun, başka bi kuralı çiğniyorsun. Ne yapmalı?

1 4 5 6