Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır?

Bir okur mesaj oyunu nasıl olmalı diye sormuş:

Bir erkeğin mesaj oyununda dikkat etmesi gereken genel detaylar neler abi, bir mesaj oyunu nasıl olmalı? İlk mesajdan buluşmaya giden süreçte mesajlaşma nasıl kullanılmalı? Mesajlaşmada ne tarz konular konuşulmalı?

Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır, sevgiliyle nasıl mesajlaşılır, mesajdan buluşmaya nasıl geçilir konusunu bu sitede birçok yerde ve en son Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında uzun uzun ve ayrıntılı anlattım. Burada genel hatları ile toparlayayım:

Öncelikle mesajlaştığınız her kızla hatta çoğu kızla buluşmayacaksınız. Sayıları bilin ve kendinize işkence etmeyin. Sosyal medya ya da Tinder gibi uygulamalarda olsun, sokak oyununda olsun, aldığınız telefon numaralarının çoğundan iş çıkmayacak. Hayatın gerçeği bu. Kabul edin. Bir kıza çok takılmayın.

Mesajlaşma uzatılmamalı. Uzatılırsa kızın mektup arkadaşına dönersiniz. Uzun süre buluşmadan mesajlaşmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan ve çok sık yapılan bir hatadır. Ama abi kızla aynı şehirde değiliz gibi bahaneler bahane değildir. O zaman kendine aynı şehirde olduğun bir kız bulacaksın.

Mesajlaşma aşamasında mutlaka tabak çevirin. Kızlar çeviriyorlar, sizin de çevirmeniz sizin için önemli. Tüm dikkatinizi muhtemelen sizden başka birkaç erkekle daha yazışan tek kız odaklamanız, yazma sıklığı ve umursama konularında paniğe kapılıp muhtaç duruma düşme şansınızı arttırır.

Mesajlaşma kadın oyunudur. Ne kadar kısa tutarsanız o kadar iyi. Günde toplam 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın.

Mesajlaşmaları ilk bir iki kere erkek başlatır ama sonra kızın erkekten 2 kat fazla mesaj başlatması beklenir. Mesela 2 kere sen başlattıysan ondan sonra 2 kere o 1 kere sen başlatacaksın. Kızdan daha sık veya onunla eşit miktarda mesaj başlatmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan bir hatadır.

Burada geldik bir erkeğin kadın – erkek etkileşiminde elindeki en önemli silahına. Gerektiğinde çekip gidebilme gücü. Bakın kız hapşırdınız mı çok yaşa demedi diye çekip gitmekten bahsetmiyorum, gerektiğinde diyorum! Kız size mesaj atmıyor mu? Atana kadar kızı unutun. Siz en son mesajı attınız, o bir daha mesaj atmadı ve bitti. Biterse bitsin. Paniğe kapılıp kızın peşine düşmeyin.

Fazla umursamayı bırakın. Umursamayı bıraktığınızda sonuç almaya başlayacaksınız.

Mesajlaşmada kızla aynı hız taktiği izleyeceksin. Ondan uzun ve ondan kısa yazmayacaksın. Ondan daha sık veya daha az sıklıkta yazmayacaksın. Böylece ilgisi olmayan kıza zaman harcamaz, ilgisi olan kızı ilgisizlikten kaçırmazsın.

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın. Konuşmayı yürütmeye ve buluşmaya odaklanın.

Günde toplam 20 dkdan fazla mesajlaşılmamalı.

Sitedeki mesaj oyunu yazılarını okuyun. En çok yapılan hataları görebilirsiniz.

İrrasyonel bir kendine güven ile yaklaşıp “hayal kırıklığına” uğramak taktik açıdan rasyonel bir temkin ile yaklaşıp hayal kırıklığının etkisini azaltmaktan daha başarılı bir stratejidir. Bir kız size telefonunu verdi ise sizinle mesajlaşmak istiyor varsayımı ile hareket edin. Örneğin 1 gün mesaj atmazsa bile mesaj atacak zira benimle buluşmak istiyor diye düşünün. Evet çoğunlukla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama “ya zaten bu da istemiyor” temkinliliği genellikle bayık bir mesajlaşmaya, her yerinizden saçılan kendine güvensizliğe, kızın mesajlaşma sıklığına ters tepki göstermenize veya spesifik bir kızın peşine düşmenize neden olur.

Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.

Günümüzde erkekler daha bir kez buluşmadan 2 – 3 mesajlaşma ve konuşma ile 8 saati sanalda harcayıp bitiriyorlar. Siktir lan oradan sen ne biliyon sanki demeyin, bunu çok gördüm 🙂 Telefon aldıktan sonra sabah 2lere kadar mesaj / konuşma (ekstra olarak hatuna hayatınızda bir baltaya ya da güzele sap olmak açısından bir halt olmadığını da kanıtlıyorsunuz) ve sonra da kız neden soğudu neden arkadaş kalalım dedi, neden ortadan kayboldu!

Bu kadar şey yazdık ama erkeklerin mesajlaşmada yaşadıkları tüm sorunların ana kaynağı kadınlaşmış olmaları maalesef. İki mesaj arasında kız kendisini hatırlatana kadar kızı doğal olarak unutuyor olmanız lazım. 13 yaşında boyband hayranı kız çocuğu gibi sürekli onu düşünmek gerçekten yetişkin bir erkeğin yapabileceği bir lüks değil. Sizin bir sürü şeyle meşgul olmanız lazım (bir sürü kızla olmasa bile).  İlk mesajlaşmaları ve yürümeyi yapmanız ne kadar doğalsa, kadının aranızdaki “ilişkiyi” inşaa etmek için sizi bir iki tık daha fazla dürtüyor olması da o kadar doğaldır. Çoğu kadın için bu, eğer içinde arzu yüksekse dert değildir. Eğer bu olmuyorsa bunun iki nedeni vardır:

1) Kadının size olan arzusu yeterli değildir. Bu kızı çok fazla aramak, arzusunu arttırmaz. Tam tersine azaltır. Bu kızı bırakmakla çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

2) Günümüz feminen öncelikli propagandasından erkekler kadar kızlar da etkileniyorlar. Kız, erkek arayacak, sürekli arayacak propagandası ile kendi ilişkilerini sabote eden bir kız olabilir. Erkeğin fazla arayıp muhtaç duruma düşerek ilişkisini sabote etmesi gibi. Bu kızı bırakmakla da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

362
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
91 Comment threads
271 Thread replies
22 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
AcemiMustiMrATAIlomejPart time Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Harold
Guest
Harold

Numarayı aldıktan sonra ilk mesajı atmak için ne kadar beklemeliyiz abi?

Froyd
Guest
Froyd

Abi merhaba, kıza dmden yürüdüm cevap da verdi muhabbet gayet güzel fakat ben yazmazsam yazmıyor yazdığımda da hemen cevaplıyor. Aynı memleketliyiz fakat ben okul gereği başka şehirdeyim ne yapmam lazım? Saygılar.

Kaka böcüsü
Guest
Kaka böcüsü

Selamlar . Mahmut abi Benden etkilendiğini düşündüğüm ve yürümemi bekleyen(yani ilgili olfuğu belli ) bir kız var fakat brn gerekli işaretleri almama rağmen . İlk “naber” mesajını atma fikri bile kalbimi güm güm attırıyor. Yani sen biyerde yazmıştın “ kızın yüzde yüz ilgili olduğunu mu anlamaya çalılıyorsun 😡” Tarzı… yani kesinlik olmadan mesaj yazamama varya .. heh işte .. bi kaç işaret almama rağmen ilk mesaj atma fikri aşırı heyecanlandırıyor… Tıpkı kız ben mişimde yüreyemiyor gibiyim … kızın ilgili davranışlarını görmeme rağmen … İlk mesaj nasıl atılmalı ? Konunun içeriğinden çok nasıl bi kafa yapısı ile yazılmalı .. yardımcı olursan… Read more »

BB
Guest
BB

Sabah bizden 1-2 saat erken kalkan ama gunaydin mesaji atmayan kiza gunaydin yazilir mi? (2 haftalik flort mesela) o konsma baslatana kadar durulur mu yoksa

GAME
Guest
GAME

1)Mahmut abi geçenlerde bi kızla sosyal medyada tanışıp yazıştık. Ben konuşmayı çok uzun tutmadım, arkadaş olmayalım diye. Sonra buluşma teklif ettim. 2 haftalığına şehir dışındayım gelince olur dedi. Ben de gelince haber ver görüşelim dedim. Aradan 1 ay geçti, sosyal medyada takipleşmemize rağmen geldiğini ve buluşmak istediğini söylemedi. Sence onu yoklayayım mı buluşma için? Sonuçta NeXT için 2 kez sor diyorsun. Yoksa kız buluşmak istemiyor mu, sonuçta isteseydi bir şekilde bana ulaşırdı? 2) Abi başka bir kız var. Zamanında okul mezuniyetine sevgilisiyle gelmişti. Sevgilisi benim sınıf arkadaşımdı ama samimi değildik çocukla. Çocukla 2 hafta tek çıkmışlar zaten. Geçenlerde hikayeme yanıt… Read more »

GAMEover
Guest
GAMEover

Abi kız bize “olum” derse bu ne anlama gelir?

Neil
Guest
Neil

Ben: B
Kız: K

B:Yarın boş musun
K:Randevularıma bakmam lazım, Neden?
B: Buluşalım, donuz kuyruğumu yok etmen gerekiyor ahahahahah.

Abi konuşma sorasında böyle buluşma teklif ettim. Kız da şakama gülüp konuyu değiştirdi.
Sence buluşma teklifim mi kötü yoksa kız konuyu değiştirdiği için bana ilgisiz mi?

Necmettin
Guest
Necmettin

Dostum, birşey danışmak istiyorum. Bir şekilde çalıştığım yerde yanıma benimle birlikte çalışması için bir kızı yanıma gönderdiler. Benden 3 yaş büyük (30 lu yaşlarında) tanıştık isim ne falan filan biraz sohbet ettik dışarı çıkıp birer sigara içtik orda da sohbet etmeler falan sonra durduk yere bana yakınlarda düğün var mi? Hayatında biri var mi? Gibi sorular sordu. Net cevaplar vererek geçtim. İş çıkışı da dolmuş durağına kadar beraber gittik ve bana ben genç gösteriyorum değil mi diye söyleyip onu onaylamami bekledi. Bende benim yanımda gençsin dedim ve güldüm. Bugün de direk yanıma geldi ve sigara içelim mi dedi. Ve sonrasında… Read more »

Vito
Guest
Vito

Selam Mahmut abi benim bir kızın yanına gidip merhaba diyecek cesaretim var ama o merhabadan sonrasını kurgulyacak hayal gücüm yok mesela kızdan sinyali aldim diyelim
+Merhaba ben Gökalp oturabilirmiyim
-tabi oturabilirsin
Ondan sonrası yok bende

Fahrenayt
Guest
Fahrenayt

Neredeyse hergün 1 saate yakın yüz yüze konuştuğumuz kızla(daha buluşamadık fırsat olmadı) 4-5 gün uzak kaldığımızda mesaj atmamıza gerek var mı?

Hacibey
Guest
Hacibey

Numarasını aldıktan sonra corey wayne’e göre 5-6 gün bekle diyor. İlk olarak aramak mı daha iyi olur mesaj atmak mı ? Aradığımızda bir şekilde ulaşamazsak ( telefon kapalı, meşgul vs.) devamı sıkıntıya girebilir diye sormak istedim. İkinci defa arasak veya ulaşamadığımızda mesaj atsak elimiz zayıflar gibi geliyor. Ya da ne olursa olsun ilk etkileşimde direkt aramak daha mı güçlü olur ve ulaşamazsak ne yapmalıyız mahmut abi ?

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Mahmut Abi öncelikle merhaba, sana bir sorum olacak. Cuma günü ortak bir arkadaşın doğumgünü partisinde bir kızla tanıştım. Kutlama yaptığımız barda langırt, dart, bilardo gibi oyun imkanları vardı, ben de bunları kullanarak çeşitli bahanelerle veya bahane olmadan kino yapmaya başladım. Kızdan da karşılık aldığımı fark edince ciddi bir karşılıklı kino döndü aramızda. Sonra oyun faslını bırakıp masaya geçtim tek başıma, kız da hemen arkamdan geldi. Konuşma tanışma faslı derken numarasını aldım. İlk etkileşime rahat 7.5-8/10 verebilirim ancak durum şu ki, pazar günü az biraz mesajlaştık, kız whatsapptan çok kısa mesajlar yazıyor. İlgisi konusunda bazı şüphelerim var. Sorum şu; yarın birgün… Read more »

Learner
Guest
Learner

Abi ilk buluşma teklifi reddelince, ikinci buluşma teklifi minimum kaç gün sonra yapmamız gerekir? Bir de 10-11 kız oldu, dediyin gibi 2-3 gün 15-20 dak mesajlaşıyorum, mesajlaşmaya dair sitede denilen herşeye dikkat ediyorum. Fakat buluşma yapamıyorum kızlarla. Abi acaba 15-20 dakika kızın buluşmaya gelmesi için bağ yaranması açısından yetersiz süre olabilir mi?Eski sevgilimle 2-3 hafta mesajlaşarak buluşa bilmiştim:) Ben Azerbeycandanım. Bizde kızlar az konuştuklarl erkeklerle buluşmaya pek sıcak bakmıyorlar gibi. Birkaç alfa arkadaşım var. Onlar bile kızlarla az konuşarak buluşamadıklarını söylüyorlar. Kızlarla mesajlaşırken benle baya ilgili konuşuyorlar. 1-2 kızla buluşamasam oran olarak düşünürüm de. Bu kadar kızda olmaması bu soruyu… Read more »

Rayban
Guest
Rayban

Abi merhaba Şimdi sınıftan bi arkadaşım var bir gün kafeye gittik arkadaşlarını da getirmişti Sonra arkadaşından hoşlandım ben ve bunu arkadaşıma söyledim arkadaşım da biraz zaman vermemi gerektiğini söyledi çünkü kız yeni ilişkiden çıkmış ve yıpranmış dedi Yani benim hislerimi kıza uyandırmış Kız da net bir cevap vermemiş sonra 1 ay kadar zaman geçti arkadaşım kıza yazmamı söyledi yazdım Kız hemen arkadaşıyla konuşmuş benim mesaj attığımı falan sonra konuşmaya karar verdi 1 haftadır konuşuyoruz (konuşmalar gün içine yayılıyor yani ortalama günde 8 saat konuşuyoruzdur ) flört gibi lakin ilk mesajı hep ben atıyorum ama konu bitse de o da konu… Read more »

Jack
Guest
Jack

Mahmut Abi Selam,
Aşağıdaki gibi kız konuşmayı başlattı. Yüz yüze görüşmede hiçbir özgüven sıkıntım yok fakat mesajlaşma esnasında kendimden emin olamıyorum. Ağadaki diyoloğu yorumlayıp diyaloğa nasıl bir yön vermem gerekir.
Saygılar

Kız :Selaammm

Ben: Selam (:
Akşam 8 gibi arayacağım seni, dersin vs yok değil mi😄

KIZ: Uygun değilim şu an, yarın araşsak olur mu
😬

Ben: Sorun olmaz ama bedelini ödersin o zaman XD
Kahveyi sana ısmarlatırımm
Benim yarın sunumum var, bu aralıkta müsaittim, sonrasında sunum hazırlaycağım
Yarın yine bu saatlerde uygunum 😉 Ama by sefer de ekersen kahveyle kurtaramazsın hahahahx