Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır?

Bir okur mesaj oyunu nasıl olmalı diye sormuş:

Bir erkeğin mesaj oyununda dikkat etmesi gereken genel detaylar neler abi, bir mesaj oyunu nasıl olmalı? İlk mesajdan buluşmaya giden süreçte mesajlaşma nasıl kullanılmalı? Mesajlaşmada ne tarz konular konuşulmalı?

Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır, sevgiliyle nasıl mesajlaşılır, mesajdan buluşmaya nasıl geçilir konusunu bu sitede birçok yerde ve en son Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında uzun uzun ve ayrıntılı anlattım. Burada genel hatları ile toparlayayım:

Öncelikle mesajlaştığınız her kızla hatta çoğu kızla buluşmayacaksınız. Sayıları bilin ve kendinize işkence etmeyin. Sosyal medya ya da Tinder gibi uygulamalarda olsun, sokak oyununda olsun, aldığınız telefon numaralarının çoğundan iş çıkmayacak. Hayatın gerçeği bu. Kabul edin. Bir kıza çok takılmayın.

Mesajlaşma uzatılmamalı. Uzatılırsa kızın mektup arkadaşına dönersiniz. Uzun süre buluşmadan mesajlaşmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan ve çok sık yapılan bir hatadır. Ama abi kızla aynı şehirde değiliz gibi bahaneler bahane değildir. O zaman kendine aynı şehirde olduğun bir kız bulacaksın.

Mesajlaşma aşamasında mutlaka tabak çevirin. Kızlar çeviriyorlar, sizin de çevirmeniz sizin için önemli. Tüm dikkatinizi muhtemelen sizden başka birkaç erkekle daha yazışan tek kız odaklamanız, yazma sıklığı ve umursama konularında paniğe kapılıp muhtaç duruma düşme şansınızı arttırır.

Mesajlaşma kadın oyunudur. Ne kadar kısa tutarsanız o kadar iyi. Günde toplam 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın.

Mesajlaşmaları ilk bir iki kere erkek başlatır ama sonra kızın erkekten 2 kat fazla mesaj başlatması beklenir. Mesela 2 kere sen başlattıysan ondan sonra 2 kere o 1 kere sen başlatacaksın. Kızdan daha sık veya onunla eşit miktarda mesaj başlatmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan bir hatadır.

Burada geldik bir erkeğin kadın – erkek etkileşiminde elindeki en önemli silahına. Gerektiğinde çekip gidebilme gücü. Bakın kız hapşırdınız mı çok yaşa demedi diye çekip gitmekten bahsetmiyorum, gerektiğinde diyorum! Kız size mesaj atmıyor mu? Atana kadar kızı unutun. Siz en son mesajı attınız, o bir daha mesaj atmadı ve bitti. Biterse bitsin. Paniğe kapılıp kızın peşine düşmeyin.

Fazla umursamayı bırakın. Umursamayı bıraktığınızda sonuç almaya başlayacaksınız.

Mesajlaşmada kızla aynı hız taktiği izleyeceksin. Ondan uzun ve ondan kısa yazmayacaksın. Ondan daha sık veya daha az sıklıkta yazmayacaksın. Böylece ilgisi olmayan kıza zaman harcamaz, ilgisi olan kızı ilgisizlikten kaçırmazsın.

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın. Konuşmayı yürütmeye ve buluşmaya odaklanın.

Günde toplam 20 dkdan fazla mesajlaşılmamalı.

Sitedeki mesaj oyunu yazılarını okuyun. En çok yapılan hataları görebilirsiniz.

İrrasyonel bir kendine güven ile yaklaşıp “hayal kırıklığına” uğramak taktik açıdan rasyonel bir temkin ile yaklaşıp hayal kırıklığının etkisini azaltmaktan daha başarılı bir stratejidir. Bir kız size telefonunu verdi ise sizinle mesajlaşmak istiyor varsayımı ile hareket edin. Örneğin 1 gün mesaj atmazsa bile mesaj atacak zira benimle buluşmak istiyor diye düşünün. Evet çoğunlukla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama “ya zaten bu da istemiyor” temkinliliği genellikle bayık bir mesajlaşmaya, her yerinizden saçılan kendine güvensizliğe, kızın mesajlaşma sıklığına ters tepki göstermenize veya spesifik bir kızın peşine düşmenize neden olur.

Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.

Günümüzde erkekler daha bir kez buluşmadan 2 – 3 mesajlaşma ve konuşma ile 8 saati sanalda harcayıp bitiriyorlar. Siktir lan oradan sen ne biliyon sanki demeyin, bunu çok gördüm 🙂 Telefon aldıktan sonra sabah 2lere kadar mesaj / konuşma (ekstra olarak hatuna hayatınızda bir baltaya ya da güzele sap olmak açısından bir halt olmadığını da kanıtlıyorsunuz) ve sonra da kız neden soğudu neden arkadaş kalalım dedi, neden ortadan kayboldu!

Bu kadar şey yazdık ama erkeklerin mesajlaşmada yaşadıkları tüm sorunların ana kaynağı kadınlaşmış olmaları maalesef. İki mesaj arasında kız kendisini hatırlatana kadar kızı doğal olarak unutuyor olmanız lazım. 13 yaşında boyband hayranı kız çocuğu gibi sürekli onu düşünmek gerçekten yetişkin bir erkeğin yapabileceği bir lüks değil. Sizin bir sürü şeyle meşgul olmanız lazım (bir sürü kızla olmasa bile).  İlk mesajlaşmaları ve yürümeyi yapmanız ne kadar doğalsa, kadının aranızdaki “ilişkiyi” inşaa etmek için sizi bir iki tık daha fazla dürtüyor olması da o kadar doğaldır. Çoğu kadın için bu, eğer içinde arzu yüksekse dert değildir. Eğer bu olmuyorsa bunun iki nedeni vardır:

1) Kadının size olan arzusu yeterli değildir. Bu kızı çok fazla aramak, arzusunu arttırmaz. Tam tersine azaltır. Bu kızı bırakmakla çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

2) Günümüz feminen öncelikli propagandasından erkekler kadar kızlar da etkileniyorlar. Kız, erkek arayacak, sürekli arayacak propagandası ile kendi ilişkilerini sabote eden bir kız olabilir. Erkeğin fazla arayıp muhtaç duruma düşerek ilişkisini sabote etmesi gibi. Bu kızı bırakmakla da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

362
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
91 Comment threads
271 Thread replies
22 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
AcemiMustiMrATAIlomejPart time Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yngwie Malmsteen
Guest
Yngwie Malmsteen

Sorum üzerine çok aydınlatıcı bir yazı olmuş abi, teşekkürler.

Okunmuş Su
Guest
Okunmuş Su

“Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.”
Mahmut abi günde 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın diyorsunuz.Anlamadığım nokta 3 saat mesajlaşma 9 güne tekabül etmez mi?

Yabgu
Guest
Yabgu

Kızla tanıştıktan sonra başlayan bir 8 saatten bahsetmiyor, kızla iletişim içinde olduğun sürenin toplamından bahsediyor. Siteye iq testi ile adam almak lazım.

Okunmuş Su
Guest
Okunmuş Su

Çok zeki olduğumu iddaa etmedim zaten ama anlam karmaşası var gibi duruyor en azından benim için.

Yngwie Malmsteen
Guest
Yngwie Malmsteen

Sesli güldüm Allah razı olsun iyi geldi 😀

Thesurgeonx
Guest
Thesurgeonx

Ahh ah erkekadam.org sen bu hallere düşecek site miydin…

doktor
Guest
doktor

Hoşlanılan kıza da mesaj atılır ama aslında mevzu ‘kıza mesaj atmaktır’. Öncelikle potansiyellerinizi ve kinetiklerinizi belirleyin. Yani şöyle: Mesela yüksek bir maaş almak kinetiktir, iyi bir ev alabilecek olmak potansiyeldir. Zeki olmak kinetiktir. İyi bir gelecek sahibi olmanız potansiyeldir. Yakışıklı olmak kinetiktir, yakışıklı kalmak potansiyeldir. Şimdi gelelim önemine…Kızlar ilk bakışta kinetiklerden etkilenirken, alttan altta hep potansiyelleri düşünürler. Bunun sebebi de evrimseldir. Kız ayda 1 tane yumurta yumurtlarken, erkek bir boşalmada milyonlarca sperm çıkartır. Bu biyolojik durum bir kadının seçici, erkeğin ise çabacı olmasına sebep olur. Kadın taliplerini çokluktan seçerken, erkek sadece spermini boşaltacak dişileri arar. Yani arkadaşlar, bir mavi haplı… Read more »

Deadshoot
Guest
Deadshoot

Bu olay 2 aylık ilişkidede 2 yıllık ilişkidede geçerlimidir?

Dr.Walter
Guest
Dr.Walter

Mahmut abi bu güne kadar ki mesaj oyunlarında genelde hep ben mesaj atan taraf oldum yani sohbeti başlatan bu durum sevgili olana kadar da devam ederdi ama buluşma numara alma vs. de oldu yani sohbeti karşı tarafın başlatmamasi bu durumda düşük ilgi seviyesi mi oluyor eğer öyleyse de devamı gelen ilişkiler de açık bir sorun mu var?

Tatlı Kancı
Guest
Tatlı Kancı

Bir sürü tabak değil de bir sürü şeyle meşgul olmaya çalışıyorum gideyim de spor yapayım sonra derse oturayım

Misafir35
Guest
Misafir35

Merhabalar,
Mesajlaşmayı hep ben başlatıyorum, güzel geçiyor. Çok uzatmadan dışarı davet ediyorum, çok önemli bir bahane yoksa kız kabul ediyor. Buluşma da eğlenceli geçiyor. Fakat ben arayıp sormazsam, o arayıp sormuyor. Bu durumda ne yapmalı?

doktor
Guest
doktor

Belki de çok çabuk friendzone ‘a atılıyorsundur dostum. Dikkat et, daha maskulen davran. Kızı eğlendirmeye çalışma. Bazıları kızı güldürmek için şaklabanlığa başlıyor çünkü.

BSS
Guest
BSS

“Buluşma da eğlenceli geçiyor.” Eğlenceli derken fiziksel yakınlaşma & cinsel gerilim var mı?

Kurt adam
Guest
Kurt adam

Çok güzel ve yerinde bir yazı.Bende ınstegram da yürüdüğüm iki kızın durumunu örnek vereyim:1.Kız beni kendisi ekledi.Aradan bir hafta geçti kıza ben birşey yazmadım.Sonra attığı bir hikaye ile konuşmayı başlattım.(Kız kendisi eklediği için Zaten durum Leh’imeydi) Sonra sitede okuduğum bir makale aklıma geldi.(İlk buluşma kuralı) kızı biryer de yer,zaman Ve saat belirterek buluşmaya davet ettim.Olabilir cevabını verdi.Neyse Aradan birkaç saat geçtikten Sonra kıza tekrar mesaj çektim.Daha sonra tekrar..Kız da bana “sanırım senin başka bir işin yok ” mesajı attıktan Sonra yanlış yaptığımı düşündüm Ve onayla abart yaparak o günü atlattım(sanki kraliçe aq kaybetsen ne olacak).Aradan iki gün geçtikten sona pat… Read more »

Salçalı makarna
Guest
Salçalı makarna

Dershaneden bir kıza ınstagramdan yürüdüm.(dershanede ilgisi vardı gülüp geçiyorduk tanışalı 3 hafta oldu kanka mevzusu değil yani)Instagramda takip isteğini o attı.Akşamında bi tane Instagram tatlı postu attım(dershanede muhabbeti dönmüştü) dedim asıl tatlı böyle olur falan filan kız biraz isteksiz konuşuyordu sonra şey dedi canım çekti ben de direkt yapıştırdım bi ara gidelim diye gideriz dedi iyi geceler diyip konuşmayı sonlandırdım 3-4 gündür ses soluk yok devamında ne yapmalıyım mahmut abi

Steaftee
Guest

Aynı sınıftaki kisiyemi yazdın?merak ettim

El nino
Guest
El nino

Hocam muhabbeti düzgün başlatamıyorum, beğendiğim bi kıza yazarken yazsam mı yazmasam mı diye uzunca düşünüyorum, yazdıktan sonra kız ss alır oraya buraya atar diye tedirgin oluyorum aq. Bu heyecandan dolayıda düzgün açılış yapamıyorum. Ne yapmam, nasıl konuşmam lazım?? Daha doğrusu nasıl bir açılış yaparsam kızın gözünde hem abazan gibi görünmem hem de samimi bi sohbet devam ettirebilirim?

gghhk
Guest
gghhk

Kızla mesaj oyunu başlatıp işi buluşmaya getirdikten sonra takılalım diyince kızın bir düşünmeliyim bunu demesi shit test midir? Nasıl cevap verilebilir?

Mr Thoth
Guest
Mr Thoth

Tam sosyal medyadan bir kiza yururken bayram arasi girdi, mesajlasma arkadasina donmemek icin ayni aksam gorusme teklif ettim. Kiz harika olurdu ama memlekete gidiyorum dedi. Simdi bayram boyunca kisik ateste tutmayi planliyorum, kizin ilgisi oldugunu goruyorum ancak mesaj baslatma gibi bir huyu yok. Muhtemelen kendi degerinddn yukarda goruyor kendini, boyle kizlarla ugrasmaya gerek yok demissin ama 1 kere bang icin dahi ugrasilmaz mi sence? Gunde birkac mesaj atip isiyi sogutmadan bayram bitene kadar aktif tutup sonrasinda da ilk bulusmada eve cagirmayi planliyorum. Olmazsa bir bulusma daha. 2.bulusmada da eve gelmeyen kiza 3.sans vermedim vermem zaten.

KH237
Guest
KH237

“Olmazsa bir bulusma daha. 2.bulusmada da eve gelmeyen kiza 3.sans vermedim vermem zaten.”

Tanrı affetsin bunu okurken Necmettin Batırel’in dolarla ilgili söylemi geldi aklıma :d.

Olmazsa bir buluşma daha! Şaşırır kız? Niye yapıyo, neden yapıyo? Ben ona mesaj atmıyodum o bana atıyo sürekli, muhtaç mı acaba?

filth
Guest
filth

Bu tarz kaygılara kızlar kapılır, yorumun sanki hoşlandığı çocuktan bahseden bir kız yazmış gibi. Acaba şöyle mi düşünüyo, böyle mi yapsam. 1 kere bang maskesi de iyi güldürdü ayrıca.

Yakisiklim
Guest
Yakisiklim

Mahmut abi olaylar aynı şu şekilde gerçekleşiyor.
1-hikayesine komik eğlenceli bir mesaj
2-ilgiyi artırıp numarayı almak
3- date çağırmak için mesaj atmak
4-kız ile buluşma ayarlama.
Ama sıkıntı çıkıyor. Ya ilgiyi artırmak için konuşurken garip bir şekilde mesaja bakmama veya cevaplamama yada buluşmaya çağıracağım zaman.
Konuşurken çerçeveyi bozmuyorum. Eğleniyorum. Arkadaşça konuşmuyorum. Ama bu sorun sürekli beni buluyor. Artık dedim ki doğa üstü bir güç beni engelliyor. Çünkü dışarıdan bakıldığı zaman her şey doğru ilerliyor. Bunun sorunu ne olabilir?

1 2 3 7