Motosiklette Redpill ve Pua Sohbetleri Başladı!

Merhaba Arkadaşlar,
Yeni bir konsepte geçerek, motosikletimle gezerken Redpill ve Pua sohbetleri yapıyorum, kadınlarla ilişkiler üzerine konuşuyorum.

Motosiklette Redpill ve Pua Sohbetleri Vloglarının Oynatma Listesi Burada:

https://youtube.com/playlist?list=PLuSthEOYhtd6eufocHctZDEkmkBCgAEgk&si=pFgmc-nVNvODfDeu

Motosiklet vloglarında sizlerden gelen sorulara da yanıt vereceğim. Vlogda ele almam için bana sorularınızı bu başlık altından yazabilirsiniz. Teker teker yanıtlamaya çalışacağım.

Secret

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

8
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Mahmut abi fanboyMahmut abi fanboyNailO_oMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sir Johnson
Guest
Sir Johnson

İstanbul’da KYK yurdunda yaşıyorum. Eve sahip olan hiçbir arkadaşım yok( çevremde çok aramadım ama evi olan arkadaş çıkmadı). Ne yapacağım bilmiyorum. Ne kadar bir kızla ilerletsem ileteyim birlikte olabileceğimiz bir yer yok. Apart otel tutsam kız ben hafifmeşrep miyim diyor.Ne yapmalıyım?

Mahmut Abi
Admin

Pek bir şey yapamazsın. Büyümeyi bekleyeceksin.

Mahmut abi fanboy
Guest
Mahmut abi fanboy

Sana ben hafif meşrep miyim diyen hatun sana arzu duymayan hatundur ve emin ol sana arzu duyan hatun senle apartman boşluğunda bile yapar bu yüzden kafaya takman gereken konu bu değil sana arzu duyan bi hatun bulmak

Mahmut Abi
Admin

Miami’liler gelmiş yine. Sen Mahmut Abi fanboyu görünümlü Rollo fanboyunu dinleme, sana arzu duyan ama bu konuda dikkatli bir kadın apartman boşluğunda yapmaz, dışarda seni öpmez bile.

Ama 1-2 aydır çıktığın kız genelde seninle buralara gelir. Bir hafta çıkıyorsan belki gelmez. Sizin yaşınızdakilerin genelde sevgili yapması lazım ya da çok rahat kızlar bulacaksın.

Mahmut abi fanboy
Guest
Mahmut abi fanboy

Abi neden böyle bir şey dedigini anlamadım çünkü apartman boşluğu bir metafor 2. Olarak da sen de söylemişsin ki bi süredir beraber olduğun seni çekici bulan hatun buralara gelir hiç yok meşrep miyim değil miyim olayına girmez 3. Olarak da sen sanırım artık böyle düşünmesen de women break rules for alphas olayına hala katılıyorum ve bu civardan değerlendirdim olayı rollo dayıyla alakalı aynı düşünüyoruz hala senin fanboyunum sorun yok

O_o
Guest
O_o

Mahmut Abi, Eternal sunshine of the spotless mind’da başroldaki kız, sorunlu bir kız mı? Bana biraz dengesiz geldi de.

Mahmut Abi
Admin

filmi pek hatırlamıyorum, çok oldu.

Nail
Guest
Nail

bir kıza göre maskülen sayılabilecek ve özgürlüğüne düşkün bir yapısı vardı. güzel vakit geçirilir ama ilişki için çok testten geçmesi gereken bir hatun.