Vaka Çalışması – Tinder buluşması, eski erkek arkadaş ve ortadan kaybolan kız

Merhaba. Tinder’dan bir kızla tanıştım. Telefon numarasını almam ve buluşma ayarlamam hızlı oldu. 2. buluşmamızda evime geçtik ve birlikte olduk.

Hiç fena değil. Türkiye’de bir kız sizinle yatacaksa ortalama 2inci veya 3üncü buluşmada sizinle yatıyor. Dünyada da bu pek farklı değil.

Seksten sonra 1.5 yıllık ilişkisinin 3 hafta kadar önce bittiğini, eski erkek arkadaşının kendisine çok kötü davranması nedeniyle ilişkiyi kendisinin bitirdiğini ama onu hala tam olarak unutamadığını anlattı.

Ups. Orgazm sonrası itirafları. Hatun reboundlarda. Bu aşamada senin bilmen gereken şey, eski erkek arkadaşın sana karşı duygusal bağ avantajı olması. Hatun her ne kadar terk etmiş olsa da, ayrılığın nedeni ve hatunun “hala eski erkek arkadaşına yanık olduğunu” sana söylemekte sakınca görmemesi, senin bu kızla ciddi düşünmemen gerektiğini ve resmi olmayan ilişkiden öteye gitmemen gerektiğini gösteriyor.

Ona “sana kötü davranan ve saygı göstermeyen bir erkek seni haketmiyor. Sen daha iyilerini hak ediyorsun” dedim.

BAM! Beyaz Şövalyem, Kaptan Bir Kevaşe’de Sen Kurtarım. Hollywood ve Türk sinema sektörü tarafından beyni yıkanmışım. Kim tutar seni!

Şu dediğinin “ama ben sana iyi davranacağım ve saygı göstereceğim, o nedenle o piçi değil daha iyi çocukları YANİ BENİ seç!” demek olduğunun farkında mısın? 2 kere buluşup yattın ve kız sana az önce benden ilişki çıkmaz dedi. Sen ne yaptın? Dolaylı olarak ilişki ima ettin. Bak amacın 100% bu olmasa bile dediğin 100% benim anlattığım gibi anlaşılacaktır!

Bu tür şeyler filmlerde çalışır gerçek hayatta ise kendi ayağına sıkmaktır. Kendisine kötü davranan biri ile 1.5 sene çıkmış hala da onu istiyor. Emin ol daha iyilerine layık! Emin ol ??!

Ayrıca seksten sonra bunu duyman seksin kız için o kadar da iyi olmadığına da işaret olabilir. O konuda bir şey yazmamışsın ama bu da olasılık. Yine de bir shit test olarak varsayalım ve bu durumda testi geçememişsin.

Ertesi gün arayıp bir buluşma daha ayarlamak için mesaj attım.

Yapmasan daha iyiydi. Bu kızla resmi olmayan ilişki şeklinde takılabilirdin ama sana söylediği bu şeyden sonra kızın seni aramasını beklesen daha iyi olurdu. Zira kız seninle seks yaptıktan hemen sonra sana ben  aslında başkasını düşünüyorum demiş. Resmi olmayan ilişki ya da FWB bile olacak olsa kızın seni istediğini göstermesini beklemeliydin. Ayrıca kızı aramasan, kızı sana söylediği şey yüzünden saldığını düşünecekti (ki yapman gereken buydu) ve kaybetme korkusu ile seni arayacaktı.

Kız bana biraz düşündüğünü ve şu an bir ilişkiye hazır olmadığını yazdı. Buluşmak istemediğini ve eğer bir iki ay içinde kafasını toparlayabilirse beni arayacağını söyledi.

Hımmm. Filmlerde başarı sağlayan şövalyeliğin gerçek hayatta neye yol açtığını görüyorsun. Ayrıca kızın ilişkiden bahsetmesi bana senin anlatmadığın konuşmalarında fazla ilişki öncelikli olduğunu söylüyor. “Şu an bir ilişkiye hazır değilim” demek, “şu an SENİNLE bir ilişki istemiyorum” demektir. “Bir iki ay içinde kafamı toparlayabilirsem seni arayacağım” demek de “bir daha seni aramayacağım, kendine iyi bak” demektir.

Ben de “seninle görüşmeyi istiyorum ama oturup da seni bekleyeceğimi sanmıyorum. Eğer fikrin değişirse beni ara”.

Mükemmel! En doğru tepkiyi vermişsin. Bu “fikrin değişirse beni ara” kısmına bazıları çok takılıyor ama sen “oturup seni beklemeyeceğim” kısmını söylemesen bile “sen beni ara ben o zamana kadar birini bulmadıysam bakarız” demektir.

Bir hafta sonra, zayıf bir anımda ona mesaj attım 🙁

BAM 2! Ağzından çıkanların davranışlarınla uyuşmaması durumunda ağzından çıkanların zerre değeri yok! Kız seni reddetti, masadan  kalktın ve o seni arayana kadar sen onu bir daha aramayacaktın. Yukarıda “mükemmel” tepki dediğim şeyin anlamı budur. Ama sen ne yaptın? Bir hafta geçmeden kızın peşine düştün.

Siz bu masadan kalkıp no contact / NEXT sürecine girmeyi blöf sanıyorsunuz. Ben blöfümü yaptım, şimdi onu arayabilirim. Yok öyle bir şey. Bir kere erkek olarak sözünüzün arkasında durmanız lazım.

Kıza “ben dediklerimin arkasında duramayacak kadar zayıfım” diyorsun. Neden bu kadar zayıfsın? Zira muhtemelen hayatında başkası yok, olabileceğine inancın yok. Kızı arayarak kıza bunu da söylüyorsun. O da şövalyeliğinden ve ilişkiye dünden hazır halinden tam tahmin ettiği gibi tercih edilmeyen bir erkek olduğunu anlıyor.

Bunu söylediğimde bazen “ben başka kadınlarla da takılıyorum, tercih edilmeyen bir erkek değilim” tepkisi alıyorum. Olabilir ama o kadınlarla bu kadını farklı yere koyuyorsun ve bu kadını koyduğun seviyede kadın bulamıyorum diyorsun. Biraz düşünürseniz bu hiç kadın bulamamaktan çok farklı değil. İstemediğin kadınlarla birlikte olmak o kadar da zor bir şey değil.

Buluşma ayarladım ve buluştuk. Kızla iyi vakit geçirdik ama hala ilişki istemediğini tekrarladı.

Muhtemelen sen hala ilişki öncelikli erkek sinyalleri veriyorsun. Bu kızı ilişki ile kapamak istiyorsun zira bu da kaçacak diye korkuyorsun. Korku temelli davranman yanlış ama varsayımın daha da yanlış. 2020 yılındayız. Bir kızı ilişki ile kapatırsam gitmez diye bir olay da yok.

Ayrıca unutmayalım, resimde eski erkek arkadaş var ve sen muhtemelen ona gitmiş veya gidiyor olmasından korktun ve bir şey yapman gerektiği yanılgısına kapılıp korku ile kızı aradın. Oysa hiçbir şey yapmaman gerekiyordu.

Herşeyden önce eski erkek arkadaşını unutamamış kızla zaten ilişki olmaz. Ve eğer kız kendisine kötü davranan adama geri dönerse bu kızın da pek ilişki materyali olmadığını da gösterir.

Kıza, “eskiden ilişkilerden kolay kopamazdım ama artık daha güçlüyüm …

Birader, 2 kere buluştun ve yattın. Bu üçüncüsü. İlişki falan yok aranızda, sen neyden konuşuyorsun. Kesinlikle ilişkiye dünden razı erkek sinyalleri veriyorsun. Bunlar MUHTAÇ erkek sinyalleridir. İstediğin kadar böbürlen.

ve kendi hayatıma bakıp başka limanlara yürüyebiliyorum” dedim.

Burada okuduğunuz şeyler kızlara söylemek için anlatılmıyor. Uygulamanız için anlatılıyor. Seni reddeden kızı arayıp peşine düşmüşsün, reelde şebek gibi davrandıktan sonra sözel olarak istediğin kadar goril gibi göğsünü şişir ve yumrukla.

Seni reddedeni NEXTleyecektin ve kendi hayatına bakacaktın. Tinder senin için az çok çalışıyormuş, eminim oradan ya da reel hayattan başka kızlar bulabilirsin.  Kız eski erkek arkadaşına gidecekti seni arayacaktı veya başkasını bulacaktı. Seni ararsa duruma göre kıza bir rütbe verip takılacaktın.

Kız bu söylediklerimden çok etkilendiğini söyledi.

Pohpohlamak çok bilinen bir kadın manipülasyonu çeşididir.

O gün el ele tuttuk, bana sarıldı ama öptürmedi.

Ben seninle ilişki istemiyorum diyen kızı öpmeye kalkmadın umarım. Yok muhtemelen kalktın. Hala kızın peşinde koşuyorsun.

Sonraki bir hafta boyunca mesajlaştık ve mesajlaşmalar sıcaktı. Ama hep ben mesaj atıyordum. Mesajlarıma sıcak cevap verse de o hiç mesaj atmadı.

Oh ne güzel. Seni reddedenle gay erkek mesaj arkadaşı da oldun. Aferin. Kızın sana mesaj atmasını bekleyecektin. Mesajlaşmaları da sen başlatmışsın. İlişki ilişki diye peşinde koşarak soğuttuğun hatunun peşinde ilişki ilişki diyerek koşmaya devam ediyorsun.

Fakat bir haftadır mesaj yazmıyorum. O bana hiç mesaj atmadı. Bir yerde kız mesaj atmıyorsa haftada bir mesaj atarak yokla gibi bir şey demiştin.

Tavsiyeleri bağlamını da anlamadan öğrenmeyin. O yeni yürüdüğün ve seni reddetmemiş kız bağlamında yapılabilecek bir şey. Bu kız seni iki kere reddetmiş!

Ne yapmalıyım? Onu arayıp yoklayayım mı? Yoksa tamamen no contact kuralı mı?

HAYIR! Bu kızı bir daha arayıp sormuyorsun. Seni ararsa (muhtemelen aramayacak) buluşma teklif et. Bu hatunu dışarı götürüp tek kuruş para harcama. Direkt evine çağır. Dışarıda buluşalım derse “benim dışarı çıkasım yok ama fikrin değişirse haber ver ben evdeyim” de ve kızı yine unut. Kız seni hiç aramazsa bu kızla sonsuza kadar görüşmüyorsunuz.

Ayrıca fazla iyi çocuk eğilimlerin var ve genel olarak kadınlarla ilişkinde problemler var gibi görünüyor. Siteyi oku. Yorumları ile. İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları kitabına ve Pook’un Kitabına bakmanı tavsiye ederim.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

55
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
31 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
berkcanKocheKirmizihapligencKocheKayserili Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Josef bin Yusuf
Guest
Josef bin Yusuf

Mahmut Abi sitenle 1 hafta önce %3 adlı yazı ile tanıstım. Çoğu kişi gibi benim de sebebim İYİ ÇOCUK OLMAM ama bendeki sıkıntı ilk 1 haftadan sonra basliyor. Beta değilim (Medeni cesaret dedikleri şey sanırım)beğendiğim bir kıza her koşulda yanında bir erkek olsa dahi yürüyebiliyorum hiç korkum olmadan. İçimde bir Alfa kurt var ama ama şu pompalı tüfek yöntemini bazı lanet etik(daha çok dinsel) algilardan dolayı yapamadığımdan(bunda muahafazakar bir kesimde yetişmiş olmam ve her ne kadar benimsemesemde o gorüslerden etkilenmem etkili) kalbe sokamıyorum. Akıl hamur gibi hemen uyum sağlıyor ama kalbim ilk bir haftadan sonra kendini ele verince Betalık yapiyorum… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

“Fakat bir haftadır mesaj yazmıyorum. O bana hiç mesaj atmadı.”

Kızoh be sonunda kurtulduk demiştir büyük ihtimal.

Koche
Guest
Koche

Ayıptır 😁

CxLey
Guest
CxLey

Taktikleri zorla yapıyorsunuz. Burada yazılanlara kız tavlama taktiği ya da erkek adam gibi görünme taktiği olarak bakmamak lazım. Bu sitedeki tüm yazılar içselleştirmemiz için var. Hedef bu olmalı. NEXT yapmakta çok zorlanılıyor nedense. Sorulan soruların çoğunda bu NEXT olayının yanlış anlaşılması var. NEXT yaptıysan bitmiştir, onunla ilgili sorular da sormamak lazım buraya. Kafana takılıyorsa da başka bir meşgale ya da başka bir kız bulmak lazım. Sana ilişki istemiyorum diyen kıza 1 ay dayanamayıp mesaj atmışsın. Bu sırada başka kızları denemen daha iyi olabilirdi. Onlarla başarısız oldun diye seks yapmayı “başardığın” kız aklına geldiyse ve yazdıysan da çaresizlik içindesin demektir. Kız… Read more »

halis
Guest
halis

Instagram’dan rastgele yazdığım ve aynı şehirde bulunduğumuz kızla mesajlaşma bir yere gitmemişti ve bende anladım yazıp başka bir şey yazmamıştım. Benim sadece bir tane yan profilden resmim vardı ve 2. fotoyu attım. Ben fotoyu attıktan sonra kız fotoyu beğendi ve DM’den yazmaya başladı. Mesajlaşma şöyle gelişti; Hatun: Ee daha daha? Ben: ? H: Rahatsız ettiysem kusura bakma. B: rahatsız olmadım anlamadım sadece. H: en son yanlışlıkla görüldü atmıştım fotonu görünce fark ettim bu yüzden yazdım, unutmuşum kusura bakma. B: sorun değil, önümüzdeki salı işin var mı? H: yoo müsaitim galiba. B: tamam artık değilsin, salı günü saat 7’de mekan y’de… Read more »

Altair
Guest
Altair

5 ay olmuş, umarım bu 5 ayda güzel tecrübelerin olmuştur. Birkaç şey yazmak istedim ben de. Sana ve okuyan arkadaşlara faydalı olur umarım. “en son yanlışlıkla görüldü atmıştım fotonu görünce fark ettim bu yüzden yazdım, unutmuşum kusura bakma.” Kızların dolaylı iletişimine çok güzel bir örnek. Yanlışlıkla falan görüldü atmadı, konu bitmişti ama demek ki sende bir değer görüp tekrar bir yoklamak istedi. Kızın yazması güzel. Senin de işi buluşmaya çekmen güzel, gerçi aranızda ne kadar bağ kurdunuz bilemiyorum ama kız isteksiz gözükmüyor sonuçta. Fakat, burada işleri karıştırmayı başarıyorsun. ” tamam artık değilsin”, bu tür söylemlere gerek yok. Bunlar genelde filmlerden… Read more »

Mugo
Guest
Mugo

Mahmut abi merhabalar bundan 1,5 ay önce tinderdan bi kızla eşleştik başlarda çok ilgili gözükmedim çünkü zaten o sıra hayatımda friends with benefits’im vardı tabi ben çok ilgi göstermedikçe kız ilgiyi arttırdı ve ‘yarın da hiçbir işim yok vb. gibi cümlelerle buluşma ayarlamak için çok çabaladı hatta bazen tek kelimelik cevaplarına cevap vermediğim için sinirlenip eğer cevap vermeyeceksen iyi geceler de gibisinden bir takım darlamalara başvurdu. En sonunda işimden vakit bulunca kendisini başbaşa kalabileceğimiz bir yere çağırdım ve biraz muhabbetin ardından yakınlaştık ama seks gerçekleşmedi telefon geldi ve gitmesi gerektiğini söyledi. İlerleyen günlerde yine çok ilgili olup dışarda buluşmak istedi… Read more »

Nicksiz
Guest
Nicksiz

Tinder ı çözemedim bir türlü başaranlara bravo

Koche
Guest
Koche

Ben de yeterli etkileşim alamıyorum. Olay tamamen yakışıklılık ve fotoğraflarda sergilediğin hayat tarzın ile alakalı. Gerçek hayatta iki muhabbet sonrası sana bakacak kızın Tinder’da seni sola atması kuvvetli muhtemel.

Kirmizihapligenc
Guest
Kirmizihapligenc

Yakışıklılık ve hayat tarzı ilgi çekmeye yarar. Ama bence asıl olay aura ile alakalı. Bir erkek instagramını eğlenceli bir şekilde gösterebilir ama bu eğlenceli hayat sahte ise bakıştan duruştan belli oluyor. Hayatını gerçekten renkli yapıp, erkek adam karizmasını gerçekten içselleştirip profilini düzenlenmeli bence.
Erkek adam karizması>yakışıklılık

Koche
Guest
Koche

Tinder başarın ne durumda?

Kayserili
Guest
Kayserili

Mahmut abi bi kizla tanıstim arada duygusal bağ olmadan el ele tutuşup eve gidip beraber oluyoduk ama kız bu sırada başka erkeklerle de takılip buluştuğunu söyledi ben daha sık beraber olmak için hoşlandığımı söyledim o da ilişki falan istemediğini söyledi bundan sonra bikac kez daha buluştuk ama eve gelmedi yani cinselligi istemiyodu ve öpücük veya el ele tutmaya izin vermiyordu sadece paramı yiyordu bende neden gelmediğini sordum burdaki hata bendeydi bahaneler üretiyordu bende tekrar yazmadim tekrar ararsa disari çıkasım yok eve geliyorsan gel mi demeliyim yoksa hiç contact kurmamali miyim?

Koche
Guest
Koche

Bakmak ile görmek gerçekten de farklı şeyler.

berkcan
Guest
berkcan

selam mahmut abi. tinderdan bir kızla tanıştım. kızla biraz telefonda konuştuk. kız fazla samimi bebeğim vs şeklinde yaklaşıyor, ben istemeden nude attı falan. akşam buluşma ayarladım ama birşeyler içime çok sinmedi. çalıştığı yeri falan da laf arasında öğrendim bir yerde estetisyen olarak çalışıyor (bir şekilde teyit ettim). rahat olması ve hemen akşama eve gelebilecek olması kafamda soru işareti oldu. ilk buluşmada direkt eve götürmemeli miyim?