Bir kadının benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Bir kadınla karşılaştınız ve kadın hoşunuza gitti. Kadına bakmaya başladınız ve onun da size attığı bakışları yakaladınız. Belki de bu kadınla konuşabiliyorsunuz. Mesela aynı üniversite kulübündesiniz ya da ortak arkadaşlarınız var.

Bu kızı istiyorsunuz. Buna şüphe yok. Ama şu aklınızı kurcalıyor: “Acaba o da benden hoşlanıyor mu?” Belki size gülümsüyor, sizinle konuşuyor. Ama bunlar arkadaşça davranışlar mı yoksa onda da size karşı bir ilgi var mı? Geçen hafta konuşurken gayet sıcaktı ve hatta omzunuza dokundu. Ama şimdi sizi tamamen görmezden geliyor gibi!

Evet, bu kadın sizden hoşlanıyor mu? Bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

Bu sitede en çok sorulan soru tiplerinden biri, kadını “okuma” soruları. Abi bir kız var. Bu kız benden hoşlanıyor mu ya da favorim bu kız ne yapmaya çalışıyor? Bu soruyu soran erkek genellikle kısa öykü şeklinde kızla nasıl karşılaştıklarını, kendisinin ne yaptığını, kızın ne yaptığını, vs. uzun uzun anlatıyor. Anlatıyor ki şu soruya en “kesin” cevabı verelim: “Bütün bunlar  bu kızın benden hoşlandığı anlamına mı geliyor?”

Gelin bu soruya cevap verelim. Hem de en iyi cevabı. Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

HAYIR! Spesifik bir kadını bu kadar odağa almak, onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışmak, onu “okumak” üzere davranışlarını analiz etmek, o kızla olan/olabilecek şansınızı SIFIRA indirecek bir hatadır!

Spesifik bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsanız, o kız muhtemelen sizden hoşlanmıyordur – pardon daha doğrusu sizden hoşlanmayacaktır. Sizden hoşlanmayacaktır zira onun sizin hakkında ne düşündüğü takıntısı, onu itecek, sizden şu an hoşlanıyor olsa bile sizden hızlıca soğumasını sağlayacaktır. Her zaman değil belki ama hemen hemen her zaman.

Bu analiz felcine bir kez düştünüz mü, hedefinizdeki kadının yaptığı ve söylediği her şeyi analiz etmeye ve çoğu sizinle alakalı olmayan bu davranış ve sözleri sizinle alakalı olduğunu düşünmeye başlarsınız.

Bunun sonucu kafa karışıklığı, kaygı ve genellikle hayal kırıklığıdır.

Kadının davranış ve sözleri ile ilgili tüm bu analiz süreci sizin içinizdeki (varsa) özgüveni hızlıca yok eder. Her davranışınızdan, her sözünüzden ve genel olarak duruşunuzdan kendine güvensizlik akar. Her tarafından kendine güvensizlik akan bir erkek oldukça iticidir.

Kötüsü, kadınlar her ne kadar da sanıldığı kadar karmaşık olmasalar da, okunmaya pek müsait değillerdir. Duygularına fazlaca bağlı olduklarından davranışları ve konuşmaları değişik uçlara savrulabilir. Daha da kötüsü, bazıları özellikle kafanızı karıştırır.

Peki ne yapacaksınız?

Kadınları okumaya çalışmayı bırakacaksınız. Peki okumayıp da ne yapacaksınız.

Basit: Bir kızdan hoşlanıyorsanız, onun da sizden hoşlandığını varsayın ve kıza yürüyün.

“Tamam abi, şimdi gidip hatunu belinden kavrıyorum ve kampüsün ortasında eğip dudaklarına yapışıyorum. Sağol varol.”

Hayal edilen …

The Story Behind the Famous Kiss | Naval History Magazine - August ...

Yavaş kovboy öyle değil 🙂

Gerçekte olan …

Kızın sizden hoşlandığını yani onun da sizi daha fazla tanımak istediğini varsayacaksınız. Yani;

  • Gidip kızla konuşacaksınız. Eğer hatun sizinle sıcak bir şekilde konuşuyorsa, varsayımınızın doğru olduğunu düşüneceksiniz ve,
  • Kızı eğer çok sık göremiyorsanız telefon numarasını isteyeceksiniz. Eğer size telefon numarasını veriyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Kızı sıklıkla görebiliyorsanız bu aşamayı atlayabilirsiniz ve bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.
  • Kızı bir yere buluşmaya (mesela bir şeyler) içmeye davet edeceksiniz. Sadece siz ve o. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Eğer kibarca reddediyorsa bir süre bekleyip (daha önceki teklifiniz hiç olmamış gibi) tekrar buluşmaya davet edeceksiniz. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz.

Buluşmada nasıl bir konuşma tutturacağınızı ve neler yapacağınızı daha önce anlattık.

Eğer yukarıdaki adımların herhangi birinde başarı olmazsa, kadının sizden hoşlanmadığınız varsayacaksınız, arkanızı döneceksiniz ve gideceksiniz. (NEXT/Bir Sonraki)

Bunları yapmak kadının her adımını, her bakışını, her söylediğini günlerce analiz etmekten daha verimli ve kesindir. Daha faydalı ve üretken şeylere harcamanız için muazzam bir zihin enerjisini serbest bırakabilir.

Kendi Kendini Gerçekleştiren Kehanet

Birçok erkek, analiz felci içinde kıvranarak yaymaya başladıkları kendine güvensizlik sinyalleri yüzünden, aslında başında kendisinden hoşlanan bir kızı hızlıca kendilerinden soğuturlar. Kaygı çok hızlı bir şekilde davranışlarınıza yansıyarak, kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşür.

Bunun tam tersi eğer kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla (reddedilmeyle kafa kafaya çarpışmayı göze alarak) ilerlemeniz, sizin kendine güven sinyalleri yaymanızı sağlar. Bu çekici bir şeydir ve kadınlarla şansınızı ciddi oranda arttıran bir kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşebilir.

Dünyanın şu gizemini(!) bilmeniz lazım: Sizin hoşlandığınız kızların çoğu sizden hoşlanmayacak. Ama tek bir kıza “acaba benden hoşlanıyor mu?” diye uzun süre ve büyük miktarda zihinsel enerji harcayarak kaybedeceğiniz zamanı, daha çok kızı “benden hoşlanıyor” varsayımı ile elemeye ayırabilirsiniz. Yine dünyanın bilmeniz gereken başka bir gizemi(!) nedeniyle, bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığına takarak uzun süre yalnız kalabilirsiniz ama daha çok kıza yürüyerek daha az yalnız kalırsınız.

Sinyal okuma sizi duygusal bir kuklaya çevirir.

Kızın sinyallerine takmak ve onları analiz etmek, erkeği kızın kontrolüne sokar. Bu analiz felcine düşen erkek, kız kendisine İYİ davrandığında mutlu, KÖTÜ davrandığında mutsuz olur. Daha kötüsü hatun erkeği cesaretsizlendirmek isterse, test etmek için sarsmak isterse, günler hatta haftalarca duygusal yatırım yapmış erkek üzerinde bunu kolayca başarabilir.

Bu duruma düşmeyin.

Eğer kızı “okumaya” çalışmak yerine, kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla yürürseniz, hiçbir kadının sizin üzerinizde bir kontrolü olmaz. Kaygılı değil rahat olursunuz (reddedilme korkusunu aştıktan sonra çok daha rahat olursunuz), pozitif ve kendine güvenen bir erkek gibi davranırsınız ve hatta öyle birine dönüşürsünüz.

Kıssadan Hisse:

  • Bir kadın hoşunuza gidiyorsa, onu uzaktan okumaya çalışmayın. Neyi niye yapıyor, neden 45% açıyla bakarken gözlerini 3 saniyede 2 kere kırptı vs. düşünmeyin. Kız sizden hoşlanıyor varsayın ve YÜRÜYÜN. Yürümeniz için tek bir bakış ve gülümseme yetmeli.
  • Kızın sizden hoşlandığını varsayarak, kendi kendini gerçekleştiren pozitif bir kehanet yaratın. Kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı kaygısı ile, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet yaratmayın.
  • Duygularınızı kontrol edin. Onların esiri olmayın. Duygularınızın kontrolünü, hoşunuza giden bir kadının davranış ve sözlerine bağlamayın. Kadın farkında olmasa bile sizi kukla gibi oynatır.
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

136
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
50 Comment threads
86 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
axolotlEager BeaverYakupsansaryer Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Anonim
Guest
Anonim

Merhaba mahmut abi üniversitede bı kızla metroda bakisinca sorunmu var dedi bende yoo birine benzettim dedim sonra hemen aktarma yapınca gene denk geldim ve kıza yaklaşıp çok sert bakıyorsun diyip biraz muhabbet ettim tek taraflı kız ilgili çünkü yüzü bana dönük habire saçını vs düzeltip kaçamak bakışlar atıyor hissettim ve çok belli okulda görünce selam verip şakayla karışık.muhabbet ettim ve kız birden sınıfına kaçtı diğer tenefus görünce sen hep böyle utangaç misin dedim kızda hayır konuşmak istemiyorum diyince gözlerin ne renk bu arada diye sordum cevapladi ve biraz daha muhabbet ettim konuşmak istemiyorum demesine rağmen sözler önemli değil davranışlar önemli… Read more »

Yakup
Guest
Yakup

Kanka Sen yapacagini yapmissin kiz hospanmamis senden hoşlansaydi muhabbet ederdi yani bu kadar yurumeye kersilik gelmiyorsa hoslanmamistir yada kiz cok utangactir

yer
Guest
yer

Yürümek için bir bakış yetmeli demişsin ama ya daygame ise onlar için geçerli değil mi? Orda bakış yok çünkü

sansar
Guest
sansar

Mahmut abi selamlar, bir ogrenci kulubunun gunubirlik gezisinde bir kizla tanistim, eglenceli bir gun gecirdik. Numarasini aldim ve ertesi aksam 2 gun secenegi verip bulusmaya cagirdim, ikisinde de planim var araya sikistirmayalim diyerek reddetti. 5 gun sonra bi daha bulusmaya cagirdim, bu sefer tamam dedi ama bulusma gunu erkenden yarin finalim var da, bugun yetisemiyecegim sanirim. cok cok ozur dileyerek sali gunune ertelesek olur mu?yazdi. Ben de o zaman baska gun yapalim ama ceza olarak ilk ickiler senden dedim, anlastik o zaman dedi ve bi daha konusmadik. Kizin ilgisinin yuksek olmadigini anladim coktan ancak direk next mi yoksa bi daha… Read more »

Eager Beaver
Guest
Eager Beaver

Merhabalar Mahmut abi,
Ortak arkadas vasitasiyla tanistigimiz ama numarasini almadigimiz kizla tekrar gorusmek icin ne yapabiliriz. Bu ortak arkadaslara, sizin ayse de hos kizmis sevgilisi var mi tarzinda bir soru sormak mantikli mi? Ya da ortak arkadastan numarasini alip, direkt birebir birseyler yapmaya mi cagirmali? Ya da bu ortak arkadaslarimla, ortak arkadaslarin, benim, aysenin ve belki bir kac ksiini de olacagi bir seyler mi ayarlamak daha iyi olur. Yoksa tesadufen tekrar gormeyi bekleyip o zaman mi numara almaliyim?
Kisaca ne onerirsin bu durumda?
Tesekkurler.

axolotl
Guest
axolotl

abi iyi diyorsun ama genelde bir şekilde konuştuğumuz kızlar ya yakın çevremizden ya da uzak çevremizden yani dolaylı da olsa bağlantılı olduğumuz kişiler. Şimdi hoşumuza giden kızlara ilgi yada işaret beklemeden yürüdüğümüzü varsayarsak bu da yakın/uzak çevremize abaza bir görüntü vermez mi sence de?