Bir kadının benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Bir kadınla karşılaştınız ve kadın hoşunuza gitti. Kadına bakmaya başladınız ve onun da size attığı bakışları yakaladınız. Belki de bu kadınla konuşabiliyorsunuz. Mesela aynı üniversite kulübündesiniz ya da ortak arkadaşlarınız var.

Bu kızı istiyorsunuz. Buna şüphe yok. Ama şu aklınızı kurcalıyor: “Acaba o da benden hoşlanıyor mu?” Belki size gülümsüyor, sizinle konuşuyor. Ama bunlar arkadaşça davranışlar mı yoksa onda da size karşı bir ilgi var mı? Geçen hafta konuşurken gayet sıcaktı ve hatta omzunuza dokundu. Ama şimdi sizi tamamen görmezden geliyor gibi!

Evet, bu kadın sizden hoşlanıyor mu? Bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

Bu sitede en çok sorulan soru tiplerinden biri, kadını “okuma” soruları. Abi bir kız var. Bu kız benden hoşlanıyor mu ya da favorim bu kız ne yapmaya çalışıyor? Bu soruyu soran erkek genellikle kısa öykü şeklinde kızla nasıl karşılaştıklarını, kendisinin ne yaptığını, kızın ne yaptığını, vs. uzun uzun anlatıyor. Anlatıyor ki şu soruya en “kesin” cevabı verelim: “Bütün bunlar  bu kızın benden hoşlandığı anlamına mı geliyor?”

Gelin bu soruya cevap verelim. Hem de en iyi cevabı. Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

HAYIR! Spesifik bir kadını bu kadar odağa almak, onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışmak, onu “okumak” üzere davranışlarını analiz etmek, o kızla olan/olabilecek şansınızı SIFIRA indirecek bir hatadır!

Spesifik bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsanız, o kız muhtemelen sizden hoşlanmıyordur – pardon daha doğrusu sizden hoşlanmayacaktır. Sizden hoşlanmayacaktır zira onun sizin hakkında ne düşündüğü takıntısı, onu itecek, sizden şu an hoşlanıyor olsa bile sizden hızlıca soğumasını sağlayacaktır. Her zaman değil belki ama hemen hemen her zaman.

Bu analiz felcine bir kez düştünüz mü, hedefinizdeki kadının yaptığı ve söylediği her şeyi analiz etmeye ve çoğu sizinle alakalı olmayan bu davranış ve sözleri sizinle alakalı olduğunu düşünmeye başlarsınız.

Bunun sonucu kafa karışıklığı, kaygı ve genellikle hayal kırıklığıdır.

Kadının davranış ve sözleri ile ilgili tüm bu analiz süreci sizin içinizdeki (varsa) özgüveni hızlıca yok eder. Her davranışınızdan, her sözünüzden ve genel olarak duruşunuzdan kendine güvensizlik akar. Her tarafından kendine güvensizlik akan bir erkek oldukça iticidir.

Kötüsü, kadınlar her ne kadar da sanıldığı kadar karmaşık olmasalar da, okunmaya pek müsait değillerdir. Duygularına fazlaca bağlı olduklarından davranışları ve konuşmaları değişik uçlara savrulabilir. Daha da kötüsü, bazıları özellikle kafanızı karıştırır.

Peki ne yapacaksınız?

Kadınları okumaya çalışmayı bırakacaksınız. Peki okumayıp da ne yapacaksınız.

Basit: Bir kızdan hoşlanıyorsanız, onun da sizden hoşlandığını varsayın ve kıza yürüyün.

“Tamam abi, şimdi gidip hatunu belinden kavrıyorum ve kampüsün ortasında eğip dudaklarına yapışıyorum. Sağol varol.”

Hayal edilen …

The Story Behind the Famous Kiss | Naval History Magazine - August ...

Yavaş kovboy öyle değil 🙂

Gerçekte olan …

Kızın sizden hoşlandığını yani onun da sizi daha fazla tanımak istediğini varsayacaksınız. Yani;

  • Gidip kızla konuşacaksınız. Eğer hatun sizinle sıcak bir şekilde konuşuyorsa, varsayımınızın doğru olduğunu düşüneceksiniz ve,
  • Kızı eğer çok sık göremiyorsanız telefon numarasını isteyeceksiniz. Eğer size telefon numarasını veriyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Kızı sıklıkla görebiliyorsanız bu aşamayı atlayabilirsiniz ve bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.
  • Kızı bir yere buluşmaya (mesela bir şeyler) içmeye davet edeceksiniz. Sadece siz ve o. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Eğer kibarca reddediyorsa bir süre bekleyip (daha önceki teklifiniz hiç olmamış gibi) tekrar buluşmaya davet edeceksiniz. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz.

Buluşmada nasıl bir konuşma tutturacağınızı ve neler yapacağınızı daha önce anlattık.

Eğer yukarıdaki adımların herhangi birinde başarı olmazsa, kadının sizden hoşlanmadığınız varsayacaksınız, arkanızı döneceksiniz ve gideceksiniz. (NEXT/Bir Sonraki)

Bunları yapmak kadının her adımını, her bakışını, her söylediğini günlerce analiz etmekten daha verimli ve kesindir. Daha faydalı ve üretken şeylere harcamanız için muazzam bir zihin enerjisini serbest bırakabilir.

Kendi Kendini Gerçekleştiren Kehanet

Birçok erkek, analiz felci içinde kıvranarak yaymaya başladıkları kendine güvensizlik sinyalleri yüzünden, aslında başında kendisinden hoşlanan bir kızı hızlıca kendilerinden soğuturlar. Kaygı çok hızlı bir şekilde davranışlarınıza yansıyarak, kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşür.

Bunun tam tersi eğer kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla (reddedilmeyle kafa kafaya çarpışmayı göze alarak) ilerlemeniz, sizin kendine güven sinyalleri yaymanızı sağlar. Bu çekici bir şeydir ve kadınlarla şansınızı ciddi oranda arttıran bir kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşebilir.

Dünyanın şu gizemini(!) bilmeniz lazım: Sizin hoşlandığınız kızların çoğu sizden hoşlanmayacak. Ama tek bir kıza “acaba benden hoşlanıyor mu?” diye uzun süre ve büyük miktarda zihinsel enerji harcayarak kaybedeceğiniz zamanı, daha çok kızı “benden hoşlanıyor” varsayımı ile elemeye ayırabilirsiniz. Yine dünyanın bilmeniz gereken başka bir gizemi(!) nedeniyle, bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığına takarak uzun süre yalnız kalabilirsiniz ama daha çok kıza yürüyerek daha az yalnız kalırsınız.

Sinyal okuma sizi duygusal bir kuklaya çevirir.

Kızın sinyallerine takmak ve onları analiz etmek, erkeği kızın kontrolüne sokar. Bu analiz felcine düşen erkek, kız kendisine İYİ davrandığında mutlu, KÖTÜ davrandığında mutsuz olur. Daha kötüsü hatun erkeği cesaretsizlendirmek isterse, test etmek için sarsmak isterse, günler hatta haftalarca duygusal yatırım yapmış erkek üzerinde bunu kolayca başarabilir.

Bu duruma düşmeyin.

Eğer kızı “okumaya” çalışmak yerine, kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla yürürseniz, hiçbir kadının sizin üzerinizde bir kontrolü olmaz. Kaygılı değil rahat olursunuz (reddedilme korkusunu aştıktan sonra çok daha rahat olursunuz), pozitif ve kendine güvenen bir erkek gibi davranırsınız ve hatta öyle birine dönüşürsünüz.

Kıssadan Hisse:

  • Bir kadın hoşunuza gidiyorsa, onu uzaktan okumaya çalışmayın. Neyi niye yapıyor, neden 45% açıyla bakarken gözlerini 3 saniyede 2 kere kırptı vs. düşünmeyin. Kız sizden hoşlanıyor varsayın ve YÜRÜYÜN. Yürümeniz için tek bir bakış ve gülümseme yetmeli.
  • Kızın sizden hoşlandığını varsayarak, kendi kendini gerçekleştiren pozitif bir kehanet yaratın. Kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı kaygısı ile, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet yaratmayın.
  • Duygularınızı kontrol edin. Onların esiri olmayın. Duygularınızın kontrolünü, hoşunuza giden bir kadının davranış ve sözlerine bağlamayın. Kadın farkında olmasa bile sizi kukla gibi oynatır.
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

136
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
50 Comment threads
86 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
axolotlEager BeaverYakupsansaryer Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Mahmut abim. Ben tam bir loser betayim!!!
Tam senin dediğin gibi oldu abi. Kızla bakisarak flört ettik iki sohbet muhabbet ve bam!!!!? Kız ilişkiyi keser gibi bakismalar ve gülücükleri birden bitirdi. Bende denyo gibi kiza karsi duygusal yatırım yapıyorum. Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye. Neyse abi kızı analiz ede ede kafam patladı ve anladım ki kız berkide farkında olmadan beni kuklası yaptı. Oysaki başta herşey güzeldi benden hoslandigidan emindim. Şimdi bu makaleden sonra olayı çözdüm gibi abi. Yürümekteyim hatta uçuyorum şuan. Adamsın abi sevgilerle…

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Edit 2: Karşı cins daha ilk mesajında bu topa girmediğini belirtti. Bende erkenden yol almanin faydasını gördüm. Teşekkürler Mahmut abi.

Zıpkın
Guest
Zıpkın

Abi selamlar.. ben bir kurumda çalışıyorum oradaki spor salonu ile ilgileniyorum çalıştığım yerde herkese mavi boncuk dağıtan kızın özellikle kur yapma bir anda yakınlaşıp bir anda uzaklaşma konusunda profesyonel olduğunu biliyorum çünkü çalıştığım yerde birkaç kırmızı haplı elemanın ona gerekli muameleyi yaptığını bizzat biliyorum şimdi kız antrenman yapmaya başladı ve birebir çalışıyoruz kız çalışırken ilk antrenmanı mızda resmen orgazm oluyor gibi sesler çıkarttı resmen beni tahrik etmek için yaptı ama ben de iyi çocuk kitabında Master yapmış yeni yeni kendine dönüştürmeye çalışan bir elemanım. Duygusal yatırım yapma umursama derken bile aslında onu düşünerek bir duygusal yatırım yaptığımın da farkındayım ama… Read more »

Peter Steele
Guest
Peter Steele

Besyö hazırlık için gittiğim kursta (kurs birkaç haftaya bitecek ve muhtemelen kızı bir daha görmeyeceğim) hoş bulduğum bir kızın yanına gidip küçük bir muhabbetin ardından telefon numarasını aldım. Numarasını aldıktan hemen sonra da ona, onunla daha fazla konuşmak istediğimi söyledim. Kız ise konuşmak istemeyeceğini söyledi. Merakımdan nedenini sordum, birisi ile flörtlük/ilişki gibi şeyleri istemediğini söyledi. Anlamlandıramdığım şey ise başta telefon numarasını neden doğrudan verdi? Ona yazmalı mıyım?

Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

kısa bir muhabbetten sonra numara alma hatasını ben eskiden çok yapıyordum. o an beynin sana “süper bak seninle konuşuyor, kız konuyu tıkamadan zirvede bırak ve numarasını al” gibi bir baskı yapıyor muhtemelen ama buna karşı koy. 15 20 dakika boyunca seninle İSTEKLİ muhabbet etmeyen kızdan iletişim bilgisi alma bence. çöp numara oluyor çoğu. bir de numaranı versene sözü artık biraz geriyor nedense. ben instagram kullanıyor musun diyorum, evet diyor, e ekleşelim hadi diyorum telefonu çıkarıp. instagramda artık sesli arama özelliği de var numaraya ve whatsappa hiç gerek yok. dün bir kızla akşamüstü yazıştık instagramdan, aradım sesini duyayım diye yine instagramdan,… Read more »

Hufflepuff Serserisi
Guest
Hufflepuff Serserisi

Mahmut abi merhaba,
Üniversitede bir kızla ortak ders alıyorum haftada 1 kez görme şansım oluyor. Arada göz teması kurup bakışıyoruz ama hiç muhabbetimiz olmadı. Kısa bir sohbet başlatıp bir yerlere kahve içmeye çağırmayı düşünüyorum. Bu konuda senin düşüncelerini merak ettim. ( Aynı sınıftan kızlarla sevgili olma konusundaki tavrını biliyorum zaten haftada 1 kez görüyorum ve 2 ay sonra dönem bitiyor yani 2 ay sonra aynı sınıfta olmayacağız)

bradamapittolmayan
Guest
bradamapittolmayan

Selam Mahmut abi, hoşlandığım bi kız var 2019 kış aylarında okulda tanıştık aynı sınıftayız zaten. O zamanlar kızın sevgilisi vardı ve ben farkında olmadan ondan hoşlanmaya başlamıştım. Aramızda engel olduğu için tabi başka kızlarla konuşuyor tabak çeviriyor ve hayatıma devam ediyordum. Bir gün gece vakti bi salaklık yaparak ortak arkadaşımız olan bir kıza durumu anlattım, zaten kız feminist gibi bir şey ve beni aşık olduğum için suçladı bir sürü şeyler söyledi vs. Daha sonra bir şekilde aramız açıldı ve konuşmamaya başladık araya da korona süreci girdi… 2 yıla yakın konuşmadık, Ta ki bu sene okullar açılana kadar. Okullar açıldı ve… Read more »

görkem
Guest
görkem

Abi fotoğrafta kız olabildiğince kendini geriye atmış gemici kıza uzanıyor bu normal mi:D

feridun
Guest
feridun

Aynen öyle oldu. Haftalarca, ne düşünüyor? bu cevabın altında ne yatıyor? ne demek istedi? gibi şeylerle kafam davul gibi oldu. Artık onun ne düşündüğünü önemsemiyor, kendim ne istiyorum onu benimsedim. Aşamadığım husus şu: Kendisiyle buluşmak istediğimi dile getirdim ama geçiştirip ileri bir tarihe erteledi. Sonrasında, onunla vakit geçirmek istediğimi, onu daha fazla tanımak istediğimi, onu önemsediğimi ve ilgimin olduğunu açık açık dile getirdim. Bunun için tekrardan buluşma talep ettim. Bana, yaşanmış, uzun süren ve kötü biten bir ilişkiden dolayı yeniden hata yapmaktan korktuğunu (aile figürü baskısı ön planda), benimle mutlaka buluşacağını ama, biraz zamana ihtiyaç duyduğunu, eğer gerçekten önem veriyorsam… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi, kadınları 8 tipe ayıran “Pandora’nın Kutusu ” (Vin Dicarlo) hakkında ne düşünüyorsun? Şimdi hemen karşı çıkma “sana analiz etmeyeceksiniz dedik” vs diyerek. Öncelikle ben bu kitaba farklı açıdan bakıyorum. Sadece kadınların hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak yerine genel olarak “kadın psikolojisi” nden bahsediyor kitap. Yani ayırdığı 8 tipi de çok iyi açıklıyor ve ayrıntılı anlatıyor. Çevremi izleyip de doğru olduğunu gördüğümde “has….ss” diyorum resmen. Öncelikle 8 farklı kadına 8 farklı yaklaşma türü veriyor açıkçası ben bunlara katılmıyorum. Yani işin rol kısmında değilim fakat Bi incelemeni isterim 50 sayfa bir şey. Hem bir kaç kere sorulmuş cevap verilmemiş fakat kırmızı hapın… Read more »

Tsubayra
Guest
Tsubayra

Mahmut abi bu siteyi seni kh’ı vs. yeni tanımaya başladim. Ondan oñce üniversitede 3 ay hazirlik okudum o sırada bir kızdan hoşlandim ancak yaklaşamadim.hazirlik bitireli 6 ay oldu ekimden okula başlayacağim ancak o kıza şimdilik yaklaşmamaya düşünüyorum. Normalde evlenme yaşına kadar uzun süreli ilişki istemeyen biriyim tek gecelik ya da kısa ilişki olsun geçsin kafasındayim ama uzun ilişki isteyebileceğim tek kız o. onunla tek gecelik falan düşünemiyorum çünkü gerçekten beğendiğim bi kız. Oneitis değilim stalk yapmiyorum gece gunduz duşunmuyorum onu vs. ama:) instada takipleşiyoruz karşima çiktiği zaman profiline girip 10-15 saniye bakiyorum resimlerine( aa bu kızı beğeniyordum diye) Okul başlayinca… Read more »

Denathrius
Guest
Denathrius

Mahmut abi merhaba, Üniversite 4. sınıfım, derslerde yan yana oturduğumuz bir kız var. Ben kıza arkadaşça yaklaşıyorum ve bana karşı bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama aynı sınıftaki 2 erkek arkadaşım kızın bana karşı ilgisi olduğunu , kıza yürümemi hatta “aranızı yapalım” gibi şeyler söylüyorlar. Kızla birbirimizden habersiz okula 1 ay gelmediğimiz bir dönem olmuştu. 1 ay sonra tesadüfen aynı derse geldiğimizde bu arkadaşlarımdan birisi kıza gelip ” oo siz mi geldiniz , biz sizi evlendiniz sanmıştık” dedi. Yani arkadaşlarım , kızla benim aramda bir şey varmış gibi imalı şeyler söylüyor. Benim sorum şu : Bu ilgi veya hoşlantı olayı aynı… Read more »

Mustafa
Guest
Mustafa

Abi servise yetişmek üzere hızlı bir şekilde yürürken kuaförün önünden geçiyordum. Dükkânın önünde oturan kadınla göz göze geldik 3-4 saniye bu şekilde bakarken, yürüdüğüm için önüme bakmak ve düşmemek için başımı mecburen çevirdim. Zaten servise yetişmeye çalışıyorum. Böyle durumlarda ne yapılabilir. Bu arada bu yolu devamlı kullanıyorum.

Birdost
Guest
Birdost

Abi yazida bahsi gecen “yurume” kisminda ne yapacagimi bilmiyorum eger ki okul ortami reelde vs denk dusuyorsak. Instadan tanisip bulusacagim zaman oyunu rahat bir sekilde oynuyorum cunku amac belli ama okuldayken felan mesela hosuma giden kiz oluyor yanina gidiyorum actigim konular kacinci sinifsin bolumun ne gibisinden sade basit arkadasca oluyor bu reel ortamda yurume isini tam olarak nasil yapmaliyim? Pat diye gidip selam naberden sonra bulusma teklif etmek anlamsiz olur gibi duruyor ya da ders arasinda gozume kestirdigim bi kizla da yurume kismi nasil olmali bir anda bulusma teklifi etmek ne alaka ya? Dusuncesi yaratacagini dusunuyorum cunku oncesinde x kizin… Read more »

Fahrenayt
Guest
Fahrenayt

Selamlar, daha önceden açılış yaptığım ama numarasını almadığım aynı ortamlarda karşılaştığım kızlar var. Ben onlara bakıyorum genelde kaçamak bakışlar atıyorlar. Muhabbet olma ihtimali olacak kadar yaklaşıldığında( mesela kantinde) ise bana bakmıyorlar, göz teması kurmuyorlar. Ama ben onlara 2-3 saniye bakıyorum sonra ben de bakmayı bırakıyorum. Böyle bir durumda sohbet başlatmalı mıyım?