Bir kadının benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Bir kadınla karşılaştınız ve kadın hoşunuza gitti. Kadına bakmaya başladınız ve onun da size attığı bakışları yakaladınız. Belki de bu kadınla konuşabiliyorsunuz. Mesela aynı üniversite kulübündesiniz ya da ortak arkadaşlarınız var.

Bu kızı istiyorsunuz. Buna şüphe yok. Ama şu aklınızı kurcalıyor: “Acaba o da benden hoşlanıyor mu?” Belki size gülümsüyor, sizinle konuşuyor. Ama bunlar arkadaşça davranışlar mı yoksa onda da size karşı bir ilgi var mı? Geçen hafta konuşurken gayet sıcaktı ve hatta omzunuza dokundu. Ama şimdi sizi tamamen görmezden geliyor gibi!

Evet, bu kadın sizden hoşlanıyor mu? Bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

Bu sitede en çok sorulan soru tiplerinden biri, kadını “okuma” soruları. Abi bir kız var. Bu kız benden hoşlanıyor mu ya da favorim bu kız ne yapmaya çalışıyor? Bu soruyu soran erkek genellikle kısa öykü şeklinde kızla nasıl karşılaştıklarını, kendisinin ne yaptığını, kızın ne yaptığını, vs. uzun uzun anlatıyor. Anlatıyor ki şu soruya en “kesin” cevabı verelim: “Bütün bunlar  bu kızın benden hoşlandığı anlamına mı geliyor?”

Gelin bu soruya cevap verelim. Hem de en iyi cevabı. Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

HAYIR! Spesifik bir kadını bu kadar odağa almak, onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışmak, onu “okumak” üzere davranışlarını analiz etmek, o kızla olan/olabilecek şansınızı SIFIRA indirecek bir hatadır!

Spesifik bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsanız, o kız muhtemelen sizden hoşlanmıyordur – pardon daha doğrusu sizden hoşlanmayacaktır. Sizden hoşlanmayacaktır zira onun sizin hakkında ne düşündüğü takıntısı, onu itecek, sizden şu an hoşlanıyor olsa bile sizden hızlıca soğumasını sağlayacaktır. Her zaman değil belki ama hemen hemen her zaman.

Bu analiz felcine bir kez düştünüz mü, hedefinizdeki kadının yaptığı ve söylediği her şeyi analiz etmeye ve çoğu sizinle alakalı olmayan bu davranış ve sözleri sizinle alakalı olduğunu düşünmeye başlarsınız.

Bunun sonucu kafa karışıklığı, kaygı ve genellikle hayal kırıklığıdır.

Kadının davranış ve sözleri ile ilgili tüm bu analiz süreci sizin içinizdeki (varsa) özgüveni hızlıca yok eder. Her davranışınızdan, her sözünüzden ve genel olarak duruşunuzdan kendine güvensizlik akar. Her tarafından kendine güvensizlik akan bir erkek oldukça iticidir.

Kötüsü, kadınlar her ne kadar da sanıldığı kadar karmaşık olmasalar da, okunmaya pek müsait değillerdir. Duygularına fazlaca bağlı olduklarından davranışları ve konuşmaları değişik uçlara savrulabilir. Daha da kötüsü, bazıları özellikle kafanızı karıştırır.

Peki ne yapacaksınız?

Kadınları okumaya çalışmayı bırakacaksınız. Peki okumayıp da ne yapacaksınız.

Basit: Bir kızdan hoşlanıyorsanız, onun da sizden hoşlandığını varsayın ve kıza yürüyün.

“Tamam abi, şimdi gidip hatunu belinden kavrıyorum ve kampüsün ortasında eğip dudaklarına yapışıyorum. Sağol varol.”

Hayal edilen …

The Story Behind the Famous Kiss | Naval History Magazine - August ...

Yavaş kovboy öyle değil 🙂

Gerçekte olan …

Kızın sizden hoşlandığını yani onun da sizi daha fazla tanımak istediğini varsayacaksınız. Yani;

  • Gidip kızla konuşacaksınız. Eğer hatun sizinle sıcak bir şekilde konuşuyorsa, varsayımınızın doğru olduğunu düşüneceksiniz ve,
  • Kızı eğer çok sık göremiyorsanız telefon numarasını isteyeceksiniz. Eğer size telefon numarasını veriyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Kızı sıklıkla görebiliyorsanız bu aşamayı atlayabilirsiniz ve bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.
  • Kızı bir yere buluşmaya (mesela bir şeyler) içmeye davet edeceksiniz. Sadece siz ve o. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Eğer kibarca reddediyorsa bir süre bekleyip (daha önceki teklifiniz hiç olmamış gibi) tekrar buluşmaya davet edeceksiniz. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz.

Buluşmada nasıl bir konuşma tutturacağınızı ve neler yapacağınızı daha önce anlattık.

Eğer yukarıdaki adımların herhangi birinde başarı olmazsa, kadının sizden hoşlanmadığınız varsayacaksınız, arkanızı döneceksiniz ve gideceksiniz. (NEXT/Bir Sonraki)

Bunları yapmak kadının her adımını, her bakışını, her söylediğini günlerce analiz etmekten daha verimli ve kesindir. Daha faydalı ve üretken şeylere harcamanız için muazzam bir zihin enerjisini serbest bırakabilir.

Kendi Kendini Gerçekleştiren Kehanet

Birçok erkek, analiz felci içinde kıvranarak yaymaya başladıkları kendine güvensizlik sinyalleri yüzünden, aslında başında kendisinden hoşlanan bir kızı hızlıca kendilerinden soğuturlar. Kaygı çok hızlı bir şekilde davranışlarınıza yansıyarak, kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşür.

Bunun tam tersi eğer kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla (reddedilmeyle kafa kafaya çarpışmayı göze alarak) ilerlemeniz, sizin kendine güven sinyalleri yaymanızı sağlar. Bu çekici bir şeydir ve kadınlarla şansınızı ciddi oranda arttıran bir kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşebilir.

Dünyanın şu gizemini(!) bilmeniz lazım: Sizin hoşlandığınız kızların çoğu sizden hoşlanmayacak. Ama tek bir kıza “acaba benden hoşlanıyor mu?” diye uzun süre ve büyük miktarda zihinsel enerji harcayarak kaybedeceğiniz zamanı, daha çok kızı “benden hoşlanıyor” varsayımı ile elemeye ayırabilirsiniz. Yine dünyanın bilmeniz gereken başka bir gizemi(!) nedeniyle, bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığına takarak uzun süre yalnız kalabilirsiniz ama daha çok kıza yürüyerek daha az yalnız kalırsınız.

Sinyal okuma sizi duygusal bir kuklaya çevirir.

Kızın sinyallerine takmak ve onları analiz etmek, erkeği kızın kontrolüne sokar. Bu analiz felcine düşen erkek, kız kendisine İYİ davrandığında mutlu, KÖTÜ davrandığında mutsuz olur. Daha kötüsü hatun erkeği cesaretsizlendirmek isterse, test etmek için sarsmak isterse, günler hatta haftalarca duygusal yatırım yapmış erkek üzerinde bunu kolayca başarabilir.

Bu duruma düşmeyin.

Eğer kızı “okumaya” çalışmak yerine, kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla yürürseniz, hiçbir kadının sizin üzerinizde bir kontrolü olmaz. Kaygılı değil rahat olursunuz (reddedilme korkusunu aştıktan sonra çok daha rahat olursunuz), pozitif ve kendine güvenen bir erkek gibi davranırsınız ve hatta öyle birine dönüşürsünüz.

Kıssadan Hisse:

  • Bir kadın hoşunuza gidiyorsa, onu uzaktan okumaya çalışmayın. Neyi niye yapıyor, neden 45% açıyla bakarken gözlerini 3 saniyede 2 kere kırptı vs. düşünmeyin. Kız sizden hoşlanıyor varsayın ve YÜRÜYÜN. Yürümeniz için tek bir bakış ve gülümseme yetmeli.
  • Kızın sizden hoşlandığını varsayarak, kendi kendini gerçekleştiren pozitif bir kehanet yaratın. Kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı kaygısı ile, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet yaratmayın.
  • Duygularınızı kontrol edin. Onların esiri olmayın. Duygularınızın kontrolünü, hoşunuza giden bir kadının davranış ve sözlerine bağlamayın. Kadın farkında olmasa bile sizi kukla gibi oynatır.
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

136
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
50 Comment threads
86 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
axolotlEager BeaverYakupsansaryer Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Raging bull
Guest
Raging bull

Okuduğum bir kitapta şöyle bir sözle karşılaşmıştım.
“Duygular,düşüncelere verilen fiziksel tepkilerdir.”
duyguları kontrol etme yolunda çok aydınlatıcı bir söz bence.

Killmister
Guest
Killmister

İnstagramdan konuştuğum bir kız var. Yakın arkadaşımın sevgilisinin en yakın arkadaşıymış. Kızla toplam 2 saat güzel sohbet ettik, salı günü buluşmaya davet ettim şehir dışından geldim karantinaya aldım kendimi, yoksa gelmeyi çok isterdim dedi. Sordum karantinası çarşamba bitiyormuş. Ben de telefon numarasını istedim, haberleşiriz telefondan dedim verdi. Bu hafta Cuma günü buluşmaya davet etmek istiyorum abi, uygun mudur yapmalı mıyım sence?

YanÇar
Guest
YanÇar

O La La!

Somebody-SomeOne
Guest
Somebody-SomeOne

Aslında tam bir “seviyorsan git konuş bence” tavsiyesi olmuş ama bu tavsiyenin neden bu kadar iyi çalıştığını daha önce hiç bu kadar iyi açıklamalı görmemiştim 🙂 Biz erkeklerin çoğu zaman farketmediği bir konuya daha değinmek istiyorum. Biz erkeklerin ilişkiler konusunda kadınlara nazaran iyi bir avantajımız da, yürüme özgürlüğümüzün olması. Her ne kadar modern zamanda kadınlar artık daha cesaretli ve girişken olsalar da hala bir erkeğe açılmak konusunda çok daha fazla bilinçaltı ve bilinç üstü bariyeri aşmaları gerekiyor. Erkeklerinse tek aşmaları gereken bariyer “reddedilme korkusu”. Bu noktada şunu bilmek gerekiyor, erkek potansiyel olarak ortamda ki her güzel kıza direk açılış yapabilirken,… Read more »

lebowski
Guest
lebowski

Mahmut abi selam. Konuyu belki ucundan yakalayacağım ama umarım dikkatini çeker ve yardımcı olabilirsin. Yaklaşık olarak 3 ay önce Oneitis idim ve bilmeden Neil Strauss’un oyun kitabına denk geldim ve okudum. Daha kitabı okumadan oneitis dönemimdeyken kafamda “lan salak kız gelse karşısına böyle mi çıkıcaksın, kız bilgili iyi bir işi ve becerileri var. Senin neyin var?” sorusu ile korona sebebiyle evde spora, sabah koşusuna, yediğime içtiğime dikkat etmeye ve hatta yemek yapmaya, ingilizce mi ilerletip rusça öğrenmek için düzenli bir programa girdim. Daha sonra ise kitabı okumaya başladığımda ise ufak kıvılcımlar çakmaya başladı. yazarın başka kitaplarını ararken 1, 2 forum… Read more »

xAdre
Guest
xAdre

Daha yeni başlamışsın, day game yapmaya başlamadan, direkt “gece barda gördüğüm hb7’ye neden yazamıyorum” demen sorunun ne olduğunun işareti. Önce bir gündüz oyununa başla, pratik yaptıkça oturacak bir durum bu. Day gamede ters cevap alma veya görmezden gelinme olasılığın daha yüksektir, muhtemelen sen de bundan korkuyorsun, hp değeri daha düşük kızlara yürüyerek başla. Düzenli yaparsan, 10-15 yürümeden sonra o heyecan kalmaz.

jones
Guest
jones

Yürümek istediğimiz kadın bize en başından ‘kanka’ diye hitap ediyorsa,buna rağmen yürümeli miyiz yoksa bu ‘bana yürüme’ anlamına mı gelir?

Godtier
Guest
Godtier

Selamlar, şimdi direk yürüyoruz ancak kızın bizimle alakalı hareketleri yerine karakterini, ilgi alanlarını vs okumak(özellikle tanışmadan önce) bize büyük bir artı sağlamaz mı?

Kerem
Guest
Kerem

Gerçekten kızın bize bakması bile gereksiz ani bir şekilde hayatına müthiş bir pozitiflikle girip bu pozitiflik dozunu azar azar arttırıp kendininizin müptelası edebilirsiniz kızı gayet rahat ve hiç bu kadar uğraşamayacağınız bir olay. Ek olarak bu olaylar genel olarak şöyle gerçekleşiyor kendi ratinginizin çok üstünde bir kızla karşılaşınca onun altında yüzlerce kızla takılsanız bile hipergami gereği bi mind fuck oluyorsunuz. Buna karşı en iyi çözüm yolu kendi ratinginizi yükseltmek ve özellikle 9-10’luk kızlara çalışmak.
Kullandığım bazı İngilizce terimler
rating: puanlama hipergaminin neresinde olduğunuzu gösteren puan
Mind fuck: aşırı derecede afallama

Supnibbas
Guest
Supnibbas

Sondaki mini bilgilendirmeler olmasa mind fuck olacaktim. Niye adamin ratingini dusuruyonuz hainler 🙂

Murad Abi
Guest
Murad Abi

Kırmızı Haplı baba ve Kırmızı haplı abi serilerini bekliyoruz

El nino
Guest
El nino

Hocam bence siteyi kapatın. Sitedeki terimler yüzünden millet daha fazla analiz felci yapıyor. Veya sitedeki bütün kadın-erkek ilişkileriyle alakalı yazıları kaldırın, sadece disiplin yazıları kalsın. Ama eminim, site veya şu alfa muhabbetleri yüzünden eskisine göre çok daha fazla analiz felci yapan erkek var, bende bir tanesiydim.

Teğmen
Guest
Teğmen

Herkesi kendin gibi sanma ayrıca kh her erkeğe uygun değil sindiremiyorsan bırak

El nino
Guest
El nino

Mahmut abi gördügün gibi böyle tipler ürüyor. Bence kapatmalısın

TDK
Guest
TDK

De ayrı.

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

El nino hakli kadin erkek iliskilerinde bu kadar durulmasi zararli

John
Guest
John

50 yaşında babayı haplayabilmek mümkün mü? Doğru bir seçenek olur mu?

Petrichor
Guest
Petrichor

Bu duruma genelde tek kıza kitlendiğimizde düşüyoruz. Hoşlandığını söylemediği sürece hiçbir kız bizden hoşlanmıyordur, bu mantıkla hareket edilmeli bence. Hatta sadece söylemekle kalmamalı o şekilde davranmıyorsa bile hoşlanmıyordur. Kadınların bir erkeği istediğinde düştüğü ısrarcılığa dünyanın en beta erkeği bile düşmemiştir. Bir kız arkadaşımın yeni tanıştığı ve kendisinden hoşlandığı, kendisine yüz vermeyen bir adama bana neden yazmıyorsun benimle neden konuşmuyorsun dediğini duyduktan sonra işlerin aslında bizim düşündüğümüz kadar karmaşık olmadığını anladım 🙂

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Aynen kanzi

Gir youtube dan turk yabanci erkek modellerin yorum kismina yuzde 99 u kadinlarin islak fantezileriyle dolu bir kadin istedi mi elde ederrrrrr bu kadar net

Siz kendinizi istenecek erkek yapin

Nanza
Guest
Nanza

Mahmut abi, öncelikle yazı için teşekkürler. Çok şükür ki 25 yaşında, ve kırmızı hapı bir süredir sindirmeye çalışan bir gencim, çoğu zaman da hayatımda minimum 2-3 hatun olur (fbuddy olarak) ama ben yine de başka hatunlara yürürüm. Geçenlerde instagramdan bir hatun ile tanıştım ve ertesi hafta bir akşam sahilde oturmak adına sözleştik. Kızla görüştük, en çok ve en istekli o konuştu ve anlattı. Ben ise gayet cool ve hafif esprili dinleyip yorumlar yaptım. Öyle ki, kızın ayak sallaması, kaçamak bakışları vs kızın benden hoşlandığına ve ona karşı üstünlük kurduğuma emindim. Nitekim dayanamayıp dudaklara yapışan da o olmuştu (gece sonu). Ertesi… Read more »

Alehandro
Guest
Alehandro

Bu vaka da durum çok açık aslında. O kız için sen kendini geri çekince değere binmişsin fakat bu hoşlanacağı erkek konumunda bir drğer değil. Oldu ya bir gün bu kız sana karşılık verirse bile şunu bilki yokluktan “hadi şu betaya bir Şans verip eline azcık bal çalayım” şeklindr olur. Ama buda geçici bir durum olup ilk daha iyi seçenekte sorun sende değil bende şekliyle sona erer 🙂 kısacası bu vaka iptal zaman enerji harcamaya değmez.

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

kiz senin aclik durumunu test etmis.bu kadar dekolteye ve bikiniye dayanabilseydin ya da ben senin bildigin erkeklerden degilim bana boyle ciplak seyler atma diyip sakayla gecistirseydin kurtarirdin ama konuyu hemen kuloda getirmen ofsayt olmus dostum next nextstar uydu alicilari iyi seyirler diler

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Ha bir de kizla seks konusmak var.acik acik olmamis ama henuz seks yapmamisken bir dahaki bulusmamizda seni sikicem der gibi olmus.illa cesur olmak zorunda hissetmen neden bence onu sorgula.

KH237
Guest
KH237

Hatunla seks yapabilmek için çok geç ve saldıray gibi davranmışsın. Bu davranışına istinaden üstelik gelen shit testten de kalmışsın, dolayısı ile yörüngeye fırlatıldın.

Nanza
Guest
Nanza

Cevaplar için teşekkürler. Şimdi gördüm. Samdığınızın aksine kız sonradan aradı ve görüşmek istediğini söyledi. Nihayetinde mutlu sona erdik, 3kere görüşmüşüzdür hatta. Şimdi ise nadiren arıyor. Yorumlar için teşekkürler

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Bosuna mahmut abimi yormayin gidin en az 6 ay kas calisin sonra zaten butun kizlarin sizden hoslandigini varsayacaksiniz dahasi hissedeceksiniz

Ozguven gelince bu yazilanlarin hepsi zaten icgudu olarak da default geliyor

Pastafaryan Bey
Guest
Pastafaryan Bey

Mahmut abi peki istediğimiz kadınlara yürürken, elinde tüfeği ile gezen abaza damgası yeme tehlikesini nasıl bertaraf edebiliriz? Sosyal ortamımızda abaza damgası yemek bizim hem kadınlarla hem de erkeklerle ilişkilerimizi kötü etkileyen bir şey. Üstüne iş, okul, klüp gibi küçük çevrelerde daha da büyük problemlere yol açabilecek bir durum.

lorem
Guest
lorem

Onun için mahmut abi işte, okulda, küçük çevrede yürüme yapmayın diyor ya zaten.

1 2 3 4