Anti Dump’ın Makinesi – İkinci Bölüm : İlgi Seviyeleri Hakkında Daha Fazlası

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Birinci Bölüm: İlgi Seviyeleri

Varsayalım bi buluşma planı yaptınız. O da ne, hatun planı sevmedi! Yetiş ya Anti-Dump, ne diyeceğiz bu kıza şimdi?

Alıntı:


Ne dediğinin HİÇBİR önemi yok. Onunla bir daha görüşmeyeceksin çünkü.

“Yok ya, ilgimi çekmedi. Neyse dikkat et kendine.” Diyorum, sonra telefonu kapatıyorum ben.

Bir kadın ne zaman sizin sunduğunuz ilk teklifi çevirmeye kalkarsa direkt “İlgimi çekmedi.” Cevabını verip, teklife teklif ile cevap vereceksiniz.

Sen: “Hadi cumartesi akşamı dışarı yemeğe çıkalım.”

Kız: “Benim bowlinge gidesim var.”

Sen: “Bowling ilgimi pek çekmiyor benim, bilardoya gidelim.”

Unutmayın bu SADECE 1. Ve 2. Buluşma için. İKİNCİ teklif de iplerin sizin elinde olmasını kabul edecek mi diye yaptığınız bir ilgi sınama yöntemi.

Yaptığınız karşı teklife de olur demiyorsa: “Neyse boş ver, başka zaman bir şeyler yaparız, dikkat et kendine görüşürüz.” Diyerek bitirin. Bir daha da aramayın, sizin için bu kadarcık bir fedakârlık bile yapamayan biri ile buluşmayın.


Peki ya: “Tamam gidelim, ama o gün buluşmadan birkaç saat önce beni bir ara belki bir işim çıkabilir.” Benzeri bir cevap gelirse ne olacak?

İlişkiler üzerine birkaç kitap yazmış Don Steele’e göre doğru cevap:

Alıntı:


“Programının bu kadar yoğun olmadığı başka bir zaman yapsak daha iyi o zaman.” Cevabını verin. Eğer dediğini kabul ederseniz sizi cepte bilip, oyalayıp, son dakikada ekmesi mümkün VE BU BERBAT BİR ŞEY! Başıma geldi oradan biliyorum.

Fakat ben bunu taşaklarınızın kaç okka çektiğini anlamak için yapılan bir TEST olarak kabul ediyorum. Kadınlar sizin çocuk mu yoksa erkek adam mı olduğunu test etmek ister. Oğlan çocuğu iseniz genlerinizin gelecek nesle aktarımına karşı İLGİSİZLİĞİ saniyeler içinde tavan yapacaktır.

Erkeklerin, kadınlar tarafından sınanmayı kabullenmesi gerektiğini her fırsatta dile getiriyorum. Karşınızdaki kıza hiçbir zaman çantada keklik gözüyle bakmayın, size karşı İLGİSİ OLDUĞUNU, sizi SINAYIP durmasının EDERİNİZİ bilmek istemesinden kaynaklandığını varsayın. Erkek çocuğuysanız ederiniz yok, erkek adamsanız belki vardır. Testler bir süre devam edecek, ardından tekrar yenileri gelecek.


BondjamesBond şu yorumu yapmış:

Alıntı:


Kendi adıma konuşayım, son gün teyit amaçlı aramalarla ilgili bir sıkıntı yaşamadım… Hep yaptığım bir şeydi. Bir-iki gün önceden arayıp, değişen bir şey olup olmadığını kontrol etmek amaçlı, karşı tarafın isteğiyle değil tamamen kendi isteğimle yaptığım bir şeydi. Kendimce bir sınama yöntemiydi. Yarım ağızla verilen cevaplar ya da buluşmayı iptal etme isteği geliyorsa ardıma bile bakmadan uzaklaşıyordum. Sadece bir kere bir hatunun gelmemesini anlayışla karşıladım… Apandisit iltihabı sonucu hastaneye gitmesi gerekmişti, böyle durumlar da yaşanabiliyor.

Beni ekeceğini düşündüğüm için irtibatı kestiğim hatunlar arasında bana kendi dönüş yapıp buluşma ayarlamaya çalışanların sayısını bile unuttum, hiçbirinin telefonunu da açmadım. Bana kalırsa teyit amaçlı yapılan aramalar, kendi koyduğunuz sınırlar çerçevesinde, makul olabilir.

Ama 1 numaralı kuralı sakın çiğnemeyin…
Asla ama ASLA bir kadına yalakalık yapmayın.


Şimdi Anti-Dump’ın İyi Çocuk ile olan bir diyaloğuna bakalım.

İyi Çocuk, “İyi bir kız” zannettiği kız arkadaşının neden eski sevgilisine döndüğünü bir türlü anlayamıyor:


Hoyratça davrandığın tek şey Erkeklik gururun.

Ayan beyan terk edilmişsin ama farkında bile değilsin.


Eski sevgilisi de tekrar onla birlikte olmak istiyormuş, kız da “bir şans daha vermek istedi”.


Kardeşim, sen TERK EDİLMİŞSİN. Kızın aşk hayatından kalıcı olarak atılmışsın. Bir kadın eski erkek arkadaşına döndüyse seni, kendisi için yeterli görmediği kararını verdiğindendir. Senden“tadımlık bir lokma” aldı sadece, sana karşı duygusal bakımdan ilgi seviyesi DÜŞÜK.

Belki tekrar sana dönebilir, ama dönse bile seni tekrar TERK EDECEK. Çünkü ilgi seviyesi yetersiz.


Onu da anlıyorum biraz.


Yalnızca kafası karışık, her şeyden bihaber, iğdiş edilmiş bir iyi çocuk, kızın onu terk edip eski sevgilisine gitmesini “anladığını” söyler.

Neyse ki doğru yere geldin, senden bir Don Juan çıkarmamız hala mümkün.


Asıl mesele bana karşı hala boş olmaması fakat “arkadaş kalmamızı” istemesi.


Senden hala “biraz” hoşlanıyor, bir Don Juan için bu yeterli değil. Sana hasta olması gerek.

Seninle evlilik hayalleri kurması gerek.

İşin özü, sana karşı ilgi seviyesinin YÜKSEK olması gerek.


Merak ediyorum, adamın bu kızla tekrar görüşmesinin sebebi kıza sahip olabilecek tek kişi olmadığını anlaması mıydı?


Fark etmez, “Ona dönmeye karar verdim.” der demez sana karşı ilgi seviyesinin YETERSİZ olduğunu göstermiş oldu.


Onun için de kolay bir karar olmadı ama çok üzüldü, çok ağladı…


Siz iyi çocuklar tam da bu noktada TAMAMEN yanılıyorsunuz. Seni terk etmesi zor falan olmadı, eski erkek arkadaşına beslediği duygular sana karşı beslediklerinin 10 katıydı. Terk etmesi çok da kolay oldu.

Zor olan kısım SENİ ÜZMEKTİ. Sana az da olsa değer verdiğini biliyordu, başlattığı gibi bitiremeyeceği bir işin içinde olduğunu da biliyordu. Senin için ağlamadı, senle eski sevgilisi arasında kararsız kaldığı falan yok.

Ağlamasının sebebi SENİ BIRAKIP GİTMESİ.

Sizin gibi iyi çocukların yapacak çok işi var. Sakın unutma, ben de bir zamanlar senin durumundaydım.


Asıl sorum şu: O elemanın onu kullanıp atacağını kıza nasıl fark ettiririm?


Niye umursuyorsun ki? Artık senin sevgilin falan değil, bir daha da olmayacak. Bir kadın seni bir kere terk ettiğinde duygusal açıdan bütün her şey bitmiştir, başka bir ihtimal yok.


Ya da bu “arkadaş kalalım” durumundan nasıl kurtarırım kendimi?


İmkânsız. Her şey bitti kardeşim, seni boşa umutlandırıyor. Onu tekrar elde etsen bile seni TEKRAR terk edecek. İlgi seviyesi yetersiz çünkü.


Ama daha geçen gün onu çok azdırdığımı söylemişti.


Tahrik oluyordu çünkü eski erkek arkadaşı onu tatmin etmek için yanında değildi. EĞER öncelikli olarak senden isteseydi, üstüne atlardı zaten. 6 ay çok uzun bir süre, bu kadar süre seks talebi hiç olmamış, hayra alamet değil.


Kafası karışmış bir vaziyette, ama elimden ne gelir ki?


KAFASI KARIŞIK FALAN DEĞİL! İyi çocuklar bu konuda hep yanılıyor, seni değil eski sevgilisini istiyor işte. Bu kafa karışıklığı değil kesinlikle.


Onu tamamen görmezden gelip, arkadaşlığını da kaybedecek şekilde hayatımdan çıkarayım mı (ki bu oldukça zor), yoksa böyle devam edip, arada kendimi hatırlatıp geri dönmesini bekleyeyim mi?


Arkadaş olarak kalsın, ama acilen onun yörüngesinden çık ve başka kızlardan numara almaya çalış. Seni boş yere umutlandırmasına mahal verme, aynı tuzağa düşme.

Başka birini bul.


TANIDIK GELDİ Mİ? Belki sizin de başınıza gelmiştir, kız sadece eski sevgilisini kıskandırmak için sizinle takılmıştır. Evet, kadınların erkekleri böyle kullandığı da oluyor.

Peki, biz erkekler neden kadınların ilgi seviyesi konusunda bu kadar zorluk çekiyoruz?  Çoğu şeyi gereğinden fazla analiz ediyoruz çünkü.

Peak diyor ki,

Alıntı:


Beyler, Anti-Dump bu konudan başka bir postunda, sadece laf arasında bahsetmişti ama bence yedi düvele duyurmak lazım, o yüzden bunu aklımıza kazıyalım! Gözünüzü seveyim, bir sonraki adımı atmak için bir işaret aramayı bırakın, sizi beğendiğine dair bir alamet aramayı da boş verin. Bir kadının kafasının içine asla giremezsiniz, boşuna denemeyin bile. Kadınları “okumaya” çalışmayın, vakit kaybı. Gidin bir yerlere davet edin, o zaman ne düşündüğünü KESİN OLARAK bileceksiniz. Eylemleri üzerinden bir sonuca varabilirsiniz.

İlk adım için size lazım olan tek şey ufak bir tebessüm ve biraz göz teması.

Bu dediğimin gerçek olup olmadığını mı sorguluyorsunuz?

Ben ettim siz etmeyin, hatalarımdan ders çıkartın. Geçmişte, bir yerlere davet edecek cesareti toplayana kadar benden uzun süre hoşlanmış kızlar oldu. En sonunda harekete geçtiğimde mutluluktan havalara uçuyorlardı, bu kadar fazla kızın benden hoşlandığından haberim bile yoktu. Ayrıca evet, hoşlanmak derken cinsel manada çekici bulmayı da kastediyorum. Haberim bile yokmuş, artık anladım tabi.


Anti-Dump ekliyor,

Alıntı:


Peak’in ilk yorumunda da dediği gibi “Analiz felcinden sakının!”

Erkekler kadın değillerdir. Beyler, o eteklerinizi çıkarın.

Aranızda henüz bir şey olmadan karşı tarafın kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını düşünenler KADINLARDIR. Erkekler bir şekilde kadınlardan bu kötü alışkanlığı kaptılar.

Kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı aklınızın ucundan geçmemeli. Kızdan telefon numarasını istemeden ÖNCE bunun hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey sizin onu İSTEMENİZ.

Bilmeniz gereken tek şey bu.

Erkek adam önce istediğini ELDE EDER, sonra soru sormaya başlar.


Üçüncü Bölüm: İlişki HAZIR ALINIR, Yaratılmaz.

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
17 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
İlomejArasMacRonnemBro Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yüzbaşı
Guest
Yüzbaşı

Makine çok sağlam, anti dump çok önce gelmeliydi

Joker
Guest
Joker

Bizi arkadaş olarak gören kızla gerçekten olma şansı düşük mü bu kadar ? Kızın yanlış tanıyıp zamanla fikirlerinde değişme durumu olamaz mı yaşadığım bir durumdan örnekle arkadaş olarak görüyorum diyen kız sonrasında ilişki başlatmak için 2 defe şans istedi benden hayatımda biri olduğu için ve bana ters olduğu için kızla arkadaş gibi konuşup aramızdaki sıcaklığın yerine soğukluk girmesini beklemiştim kız iyice kendini suçlayıp geleceğe dair hayaller kuruyordu. tamamen egosunu kırdığım için mi öyle davranıyordu ?

Mahmut Abi
Admin

Bizi arkadaş olarak gören kızla gerçekten olma şansı düşük mü bu kadar ? Evet düşüktür. Eğer arkadaşı olarak kalırsan daha düşüktür. “Ben böyle arkadaş devam edemem” konuşması yaparsan bir miktar yükselir.

Kızın yanlış tanıyıp zamanla fikirlerinde değişme durumu olamaz mı Olabilir ama biz burada kızın birinin başkasını bulamaması, yoklukta kalması, vs. nedenlerle kullanıma açtığı Plan B olma oyununu yani Beta Oyununu öğretmiyoruz. Siz kendinize yedek lastikten daha fazla değer biçmelisiniz. Evet, yedek lastik de eninde sonunda kullanılabilir ama yine de yedek lastiktir. Bu kızla çıkmaya başlasa bile o süreçte kendisine daha arzulu bir kızla olma ihtimalini çöpe atar.

Mesut
Guest

Blue Pill zamanlarımda hb 8 bir kız numaramı almıştı akşam mesaj attı konuştuk falan.İlişkiye doğru gidiyoruz kodumun beni kıza dedim ki hadi bana sevgilim de! 2 gün içinde kız dedi ki bi daha görüşmeyelim.Ulan desene ozmn kendin istedin numaramı ama suç kızda değil eski blue pill bende idi.. Bu yazı ErkekAdam sitesinin en önemli ilk 3 yazısından biri. Ne kadar yakışıklı olursan ol önce ERKEK ol! eski kendimi sikmek istiyorum ama neyse daha çok piliç var..

Çakmak Tamircisi
Guest
Çakmak Tamircisi

“Eski halim” diye tasvir ettiğin kişiye olan sinirin azaldıkça, doğru yolda daha çok ilerlemiş olacaksın. Bunu aklında tut, çok faydası olacaktır.

Bro
Guest
Bro

Ben “eskiden ne kadar salaktim” yerine “Nihayet yanlislarimi gorecek kadar bilgeyim” diyorum. Kendine pozitif yaklas brom

Garen
Guest
Garen

Vay be mahmut abi eyvallah. Bu gibi yazıları cevirmekle kalmiyorsun sen de vaka calışması adı altında sana gonderdiklerimizi inceleyip betalıklarımızı bize gosteriyorsun. Daha iyi sindiriyoruz. Var ol M.A

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

“Kiz bizim ederimizi test ediyor erkek adamsak da belki bikac kurus ederiz” mi demek oluyor? Hani biz kizlardan daha degerliydik.zaten oyleyiz de, bu cumle bilincaltinda yanlis ibareler birakabilir.

Mahmut Abi
Admin

(1) Bu yazıda mı yazıyor bu dediğin?
(2) Ben değerliyim dedikten sonra kızdan değerli misin, değersiz misin bir önemi yok. Sen kendine bir değer biçiyor musun biçmiyor musun?

Kırmızı hapı böyle kibirli bir sofulukla yutmayın. Azıcık alçakgönüllü olun.

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Annnadim abeeee

J.R.Smith
Guest
J.R.Smith

Sadece ilk baştaki buluşma teklifi ile ilgili birşey soracağım.Sonuçta ilk buluşma ve kız da bizi tanımıyor.Bu yüzden kendini daha rahat hissedeceği bir yeri önermiş olabilir.Direk buluşma planını ertelemek fazla geldi bana.Kızın konuşmasından belli olur kafa mı tutuyor, isteksiz mi yoksa içten bir öneri mi sunuyor ama belki buluşmada ilerleyecek bir durumu ertelemek mantıksız geldi.Fakat çoğu erkeğin de kızın ilgisizliğini tabiri caizse halının altına süpürerek kendi kandırması ve böyle hareket etmesi de bir gerçek.Yapılmamalı.

Mahmut Abi
Admin

Kızın kendini rahat hissetmeyeceği bir yer veya aktivite önermezsin olur biter. Mesela kıza çok uzak bir yer de önermeyeceksin. Bahsettiğin şey istisnai bir durum. Eğer bu tür istisnalara bahane bulmaya kafa yorarsan, her şeye bahane bulmaya başlarsın.

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Mahmut abe kafam karisti bir kizi hangi durumlarda numarasini almaliyiz? Mesela ayni apartmandaki kizla bahcede oturuyoruz diyelim ortam musait belki yanaşsam yiyisip seviscez ama anlamadigim nokta illa kafeye goturup iki uc kez bulusmak mi lazim? Ayakustu yakinlasmak hangi durumlarda mumkun?

Galiba bahcede otururken kizdan dokunma gibi sinyaller gelirse yurucez ortam musait degilse daha rahat yerlere gecicez ben oyle anladim.rastgele tanissak bile bana sarhoslugun da etkisiyle hayvan gibi vurup tokat atan bi kiz vardi galiba becermemi istiyodu tabi o zamanlar mal oldugumuz icin is cikmamisti ama onemli degil birsuru kiz var mahmut abe heryerdeler

DildoVatandaş
Guest
DildoVatandaş

Cok mantikli stratejiler.aklima takilan sey bu “jerk”denilen dusuk iqlu picler(akilli ve dogustan kirmizi hapli adamlardan bahsetmiyorum) bu ince noktalari bir araya getirip nasil basarili oluyorlar?mesela dogustan maskulin ama kafasi pek calismayan kekonun tekinin, karsisindaki kiz bowlinge gidelim deyince yok bilardoya gidelim karsi atagini o an kurgulayip durumunu saglamlastirabilecegini aklim pek kesmiyor.Simdi kalkip” sana ne lan elin adamindan sen kendi dalgana bak,buradan fayda saglamaya bak “diyebilirsiniz ama bu “cahil ama kazak erkek ve ona baglanan kiz” iliski dinamigi ilgimi cekiyor,medyada revacta olan kadin cinayetlerini isleyenlerde cogunlukla bu tip adamlar zaten,kurbanlarda stockholm sendromlu kizlar

Mahmut Abi
Admin

Piç dediğin adamın kızın uzun süreli ilişki potansiyeli vs. umrunda olmaz.

Maskülenitenin yani erkekliğini utanmadan doğal yaşamanın bir sürü dışavurumu var ama bu ZEKA ve KÜLTÜR gerektirmez. Adamlar kızı hiç takmadıklarından başarılı oluyorlar. Bu takmama kıza soğuk davranma ya da illa götlük etme değil kız gelmezse iyi çocuk gibi alınıp üzülmedikleri anlamında takmama.

Piçin Sırrı budur, erkekliğinden utanmadan yaşar. Ama birçok piç de uzun süreli ilişkiye giremez. Kalsa terk edileceğinden önemli bir kısmı terk edilmeden önce kızın kıçına tekmeyi koyarlar.

greek god
Guest
greek god

Mahmut abi bir kızın bizim buluşma teklifimizi kabul etmesi bize karşı ilgisinin ve cinsel çekiminin olduğunun kanıtı mıdır? Mesajlarda çok az cinsel çekim sağlayabildim, senin dediğin gibi mesaj arkadaşı olmamaya çalıştım ama çok da flörtöz olamadım bu kızla diğer kızlar gibi değil. Ama kız teklifi kabul etti, arkadaşça bir buluşma olacağını sanıp mı gelir yoksa kız da biliyor mu ne amaçla buluştuğumuzu?

Mahmut Abi
Admin

Kizin teklifini kabul etmesi gerekli kosuldur, yeterli kosul degil. Bir de o bulusmalardan fiziksele cikmasi lazim. Her kız oraya niye çağırdığınızı bilir.

Kizla cinsel cekimi sen sağlayamamış olabilirsin ya da o buluşmalarda seni çekici bulmamıştır.

greek god
Guest
greek god

Anladım abi. Sitede buluşma için bir rehber niteliğinde yazı yok sanki, saha raporu ve yorumlarda parça parça bahsetmişsin sadece. Hank Moody’nin Tinder ilk buluşması hariç senden de bir ilk buluşma yazısı gelse güzel olur diye düşünüyorum, hazır karantina bitiyor herkes buluşmalara başlayacak yavaştan.

Someone
Guest
Someone

Hayır cinsel çekiminin olduğuna kanıt değildir.
Daha görmeden, etmeden çıkarımlar yapıyorsunuz ve cinsel çekimi mesajlarla yakalayabileceğinizi sanıyorsunuz. Bir adam daha beni görmeden etmeden cinsellik muhabbeti açıyorsa ben o adamı ciddiye almam, next. Bence erkeklerin yaptığı en büyük hatalardan biri de bu; daha görüşmeden cinsellik muhabbeti yapmak. Ben yıldım nextlemekten siz aynı hataları yapmaktan bıkmadınız.

femto
Guest
femto

Mahmut Abi ilgi seviyesi yüksek kızları ilk buluşmada eve davet edip büyük kısmı tarafından reddedilip %10 – %5 arası başarı oranı yakalamak ne kadar doğru bir taktik? Zamanla buna o kadar alıştım ki dışarda bir kızla çay bahçesinde falan oturma düşüncesi bana cehennem azabı gibi geliyor. Ancak içten içe eğer böyle yapmayıp olması gerektiği gibi oynasam daha mı iyi hissedeceğimi düşünmeden edemiyorum. -Bu konu hakkında söyleyeceklerin benim için çok önemli-

Mahmut Abi
Admin

Kızları eve davet ettin ve başarı oranın 5% mi yoksa işkembeden zihin mastürbasyonu mu yapıyorsun? Bahsettiğin kafa emek harcamadan bir bağ geliştirmeden armut piş ağzıma düş kafası. Süreçten zevk almıyorsan en fazla dildo vatandaş olursun. Onu da becerebilirsen.

femto
Guest
femto

Anonim olarak yazdığım sanal bir ortamdan kendimi övmekten ziyade bilgisine güvendiğim birine akıl danışmak istemiştim ama yüz kişiden beş tane seksle bitenin neyi işkembeden sallamak anlamadım. Ayrıca ne kadar az emek harcanırsa o kadar erkeğin yararına olur sanıyordum, süreçten elbette zevk alıyorum sanaldan yanıma geleceği ana kadar herşey belirsiz ve heyecanlı

Ronnem
Guest

Bence sen direkt sonuca ulaşmak istiyorsun. Ve”dışarda bir kızla çay bahçesinde falan oturma düşüncesi bana cehennem azabı gibi geliyor.” Diyorsun. Mahmut abinin de süreçten zevk almak dediği olay bu. Sen buna alışırsan çok az emekle DİREKT sonuca gitmeyi planlar ve süreçten zevk alamayan, sadece sonuca odaklanan bi adama dönüşürsün.

Mahmut Abi
Admin

Bence sen direkt sonuca ulaşmak istiyorsun. Ve”dışarda bir kızla çay bahçesinde falan oturma düşüncesi bana cehennem azabı gibi geliyor. Bir kazanç için bir şeyler yapmayı istemeyen şımarık oğlan çocuğu psikolojisi. Asosyallik de olabilir.

Mac
Guest
Mac

Üni 1’de bir arkadaşım vardı(kız). Kendisi hoş birisiydi ancak tanıştığımda erkek arkadaşının olduğunu grup ortamında dile getiriyordu. Hayatında biri olan kıza yürümeyi dusunmedigimden dolayı onunla sadece arkadaş olarak birlikteydik. Sevgilisi başka sehirdeydi arada gidip geliyordu ama benle bir araya getirmiyordu bir türlü. Ben ona sen benim arkadaşımsın tavrındaydım. Bir gün onu dışarıya davet ettiğimde, bugüne kadar hiç süslenip makyajlı olduğunu görmediğim kız kendine baya bakım makyaj vb yapıp gelmişti. Konuşmanın bir bölümünde kız ile erkek her daim arkadaş kalamaz dedi. Kısa bir süre sonra uni kapandı ve sevgilisinden ayrıldı. Sonrasında, ona yürümeye karar verdim ancak beni friendzone’da tuttu ve başka… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu olaydan sonra seviyemi ayarlamakta zorlanıyorum ne demek?

Aras
Guest
Aras

Bölümden samimi olduğum kız benimle birşeyler yapmak istedi, bende date ayarladım. Açıkçası ilişki istemiyordum takilmalik bakiyordum. 2 gün sonra eve çağırdım Geldiğinde cinsel çekim had safhadaydı. hamle yaptıktan sonra kendini çekti, bir kaç dakika sonra bir hamle yaptım. Periyotta olduğunu belirtti iş sadce oral seksle bitti. Bu sıradada benden güven bekliyordu. Hafta içi birkaç kez mesajlastik sadece ama yüz yüze gelmedik. İki gün üst üste evde buluşmayı teklif ettim tekrardan ama sebepler sunarak reddetti. Bende üstüne düşmedim. Geceye yakın story atmıştı ve storyde bir elemanla barda yanyana foto atmıştı. Sanırım Oranın 70-30 olması gerekirken ben 90-10 yaptım. Abi ilişkilerimde hep… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kızla takılmak istiyorsun, ona göre davranıyorsun ve kız da seninle sadece takılınca ne ilgi dengesinden bahsediyorsun? Bir kıza takılmalık yaklaştınız mı ya gider ya da o da sizinle takılır. Takılma da uzun sürmez genelde. Şikayet edecek bir durum yok ortada.

İlomej
Guest
İlomej

Abi geçenlerde yaşadım hızlı başladı 1 ay civarı sürdü ilişki istedi ben de istemediğim için ufak bir olayı büyütüp bağırıp çağırdı sonrasında özür diledi ama aramızda bir konuşma bile olmadı sonrasında. Aslında kendisi de istiyodu ama toplum baskısı hatta benim düşüneceğimi sandığı şeylerden bile rahatsız olup FB tarzı takılmadığını düşünüyorum. Ya da ben o adam değilim bilmiyorum. Geçen karşılaştık ilgisi hala bıraktığım seviyede garip.