Anti Dump’ın Makinesi – Üçüncü Bölüm: İlişki Hazır Alınır, Yaratılmaz

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – İkinci Bölüm : İlgi Seviyeleri Hakkında Daha Fazlası

Anti-Dump’ın dediğine göre: bir ilişkiye ne istediğini bilmeden giren erkekler, istemediği şeyleri yapan kadınlarla uğraşmak zorunda kalır. İlişki “inşa edilen” bir şey değildir, gidersiniz direkt HAZIR ALIRSINIZ.

Alıntı:


İlişkiyi inşa etmeyeceksin, HAZIR ALACAKSIN.

 Yani kızla tanıştığın an HÂLİHAZIRDA ilişki materyali olması gerek.

Mesela bilgisayarları düşünün. Sıfırdan toplama kasa bilgisayar yapmanız gayet mümkün. Fakat sıfırdan bilgisayar toplamaya hem vakti hem de sabrı olan insan sayısı çok azdır.

Fakat çoğu erkeğin ilişkide yapmaya çalıştığı şey bu. Sohbet, nezaket, hediyeler, çiçekler vs. ile bir ilişkiyi sıfırdan inşa etmeye çalışıyorlar.

Üstelik karşısındaki kadın bir ilişki içinde OLUNMAMASI gereken birisiyken.

İlişki materyali olmayan bir kadın sizinle sevgili olma kararı verirken pek düşünmez. Zaten hak ettiği bir şey olarak görür, bunun kararını verecek kadar aklı olmasa bile.

Bir araba aldıktan sonra vites kutusunu değiştirmeye çalışmazsınız, kamyon tekeri takmaya da teşebbüs etmezsiniz.

Gidersiniz istediğiniz marka ve modelde bir araba alırsınız. Eğer DÜZGÜN bir araba bulamazsanız hiç almazsınız.

Eğer kız arkadaşınızın davranışları olması gerektiği gibi değilse, ilişkiyi hazır almayıp inşa etmeye çalıştığınızdandır.

Doğru kişiyi SEÇEN Don Juan’dan daha akıllı biri olduğunuzu zannetmiş, fakat yanılmışsınızdır.


Kardeşim kendine göre, evlenip beraber bir hayat kurabileceği bir kadın arıyordu. İstediği kadınları seçip, istediklerine yol veriyordu. İş görüşmesindeymiş gibi mülakata tabii tutuyordu. “Benim için doğru kişi mi?” diye sürekli sorguluyordu (“Onun için yeteri kadar iyi miyim?” diye sorgulamak yerine). Hatta bir ilişkiden beklentilerinin neler olduğunu açık açık belirtiyordu. Örneğin, ne sıklıkla seks talep ettiğini belirtiyordu  (“Haftada en az iki” diyordu, kız da bunu kabul etti! Üstelik daha sonra konuştuğumuzda bana “Aslında üç desem daha iyiydi” dedi!). Burada görüyoruz ki kendisi bir ilişkiyi inşa etmemiş, HAZIR ALMIŞ.  Belli başlı beklentilerini en baştan dürüstçe belirtmiş. Bir ilişkiden ne beklediğine dair herhangi bir fikri olmayan adam TERK de EDİLİR, CANI da YANAR.

Alıntı:


Aşk mahkeme salonu değildir. Bir kadın İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE iyi davranışlar sergileyerek ilgisini kanıtlayana kadar size karşı İLGİSİZLİKLE suçludur.

Aksi takdirde karşılıklı bir bağ oluşmaz.

Mazeretler, iptal etmeler, oyalamalar, “Bir ilişkiye hazır değilim”ler, “Bana biraz zaman ver”ler olmayacak.

SENİN istediğin şekilde olacak, eğer olmayacaksa sileceksin.

“SENİN istediğin şekilde olacak.” Hoşuna gitti galiba? Bundan sonra böyle Don Juan, alışmaya başla şimdiden.

Biraz omurgan olsun, hemen BUGÜNDEN. Buluşmaya arkadaş getirmeye cevabın HAYIR. Kaba davranışlara cevabın HAYIR. “Programıma bakmam lazım belki müsait olamayabilirim” cümlesine cevabın HAYIR. “Sen numaranı ver ben seni ararım” teklifine cevabın HAYIR.

Son karar mercisi sen olacaksın, onlar sizin uyacak. En azından birkaç aylığına, ondan sonra ilişkiyi eşit düzleme çekebilirsin, o da SADECE sen öyle istersen.

Vücudunda seni seven tek yere, GÖNLÜNE sakın halel getirme.


Relapse aşağıda başından geçenleri anlatmış. Uzun bir hikâye fakat bütün dediklerimi doğrular nitelikte, yıllardır anlatmaya çalıştığım şeyleri özetliyor:

Alıntı:


Bugün böyle bir yazı atman hoş bir tesadüf oldu. Başımdan geçen bir olayı anlatmayı düşünürken yazdıklarını okudum ve kendimden çok şey gördüm. Bu aralar çok sık oluyor ya bu, neyse.

Bir süre önce nişanlım ile ayrıldığımızı yazmıştım buraya. 4 ay önce yaşanan bir olaydı. Şu sıralar görüşüyoruz, “arkadaş kalmaya” çalışıyoruz. Biliyorum bir kısmınız bu hareketime çok sinirlenecek ama ilk cinsellik deneyimim kendisiyle olmuştu, bu sebepten aramızın bozulmasını istemiyorum kısacası. Dolayısıyla; ilişki sırasında neyi doğru, neyi yanlış yaptığıma dair beni çok iyi (hatta belki de gereğinden fazla) tanıyan birinden çok yararlı geri dönüşler alıyorum. Bu bile tek başına çok faydalı.

Bana anlattığına göre, ilişkinin başında onu kız arkadaş olarak isteyip istemediğimi tam olarak anlayamamış bile. Çok soğuk duruyormuşum, gizemli ve oturaklı bir hava oluşturduğum şeklinde yorumlanabilir belki de bu. O zamanlar karate ile uğraşıyordum, okulda çok başarılıydım, özel hayatımdaki bazı sıkıntılarla başa çıkmada çok iyiydim, galiba özgüven dolu biriymiş gibi gözüküyordum. Zaman ilerledikçe daha özgüvensiz ve tedirgin biri oldum, işin sonunda kalbim kırıldı. O bir halt etti evet, fakat ben de canımın yanmasına izin verdim, gönlümü yeterince koruyamadım.


Gönlünü koruyamamış! Kadınları etkilemek için gereken her şeyi doğru yapıp yine de KAYBEDEBİLMENİZİN sebebi de bu. Anti-Dump’ın kadınları etkileme üzerinde hiç durmadığına dair eleştirenler onun kast ettiği şeyi (HERKES kadınları etkileyebilir. EFENDİ ADAM olduğum dönemlerde bile etkilediğim kadınlar vardı. Kadınları sürekli etkileseniz bile bir işe yaramayabilir, sapla samanı ayırmak lazım) anlamıyor. Bu forumda olduğum süre boyunca Anti-Dump’ın bahsettiği konulardan bahseden başka bir kişi bile görmedim.

Yazının bir de devamına bakın:

Alıntı:


İlişki boyunca hep birbirimize yakındık, sonları hariç tabi. Seks hiçbir zaman bitmedi. Fakat şu var; benim soğuk olduğum ve kız arkadaş istediğimden tam emin olamadığı ilk dönemlerde, seks ÇOK YAPIYORDUK. Sohbet etme, bazı şeyleri paylaşma da oluyordu tabi ve bunlar da çok güzeldi, ama ÇOK seks yapıyorduk. Sırt masajı da ÇOKTU. Beni kaçırmaması gerektiği, elde tutmak için çaba harcadığı dönemler bana karşı ÇOK DAHA sevecen davranıyordu.  Ona karşı ilgimden emin olamadığı dönemler istediklerimi elde etmem daha kolaydı. Ne olursa olsun beni kaybetmeyeceğini fark ettiği an, işler sarpa sarmaya başladı.

Şimdi onla tekrar konuşmaya başlayıp ilişki boyunca neler hissettiğini, aklından neler geçtiğini öğrendikçe (ki baya şey saklıyormuş) burada kadınlar hakkında anlatılanların şaşırtıcı seviyede doğru olduğunu fark etmeye başladım. Ne kadar özel biri olsa da, sizi ne kadar sevse de en nihayetinde karşınızdaki bir kadın ve kadınların bir erkeğe ilgisinin kesilmemesi için gerekli olan belli başlı unsurlar var.


Şimdi aşağıyı çok dikkatli okuyun:

Alıntı:


Kıssadan hisse şu: Kendinize güvenin, kendinizden memnun olun. Sabırlı olun, istedikleriniz için beklemekten korkmayın. Bağımsız olun, çaresiz olmayın. Kendinizi geliştirmeye devam edin, olgunlaşın, ufkunuzu açın ve yeni deneyimler elde edin ki hep ilgi çekici ve gizemli bir yönünüz olsun. Kimseye sebepsiz güvenmeyin, güven verilen değil kazanılan bir şeydir. Kadınlara SAYGINIZ olsun ama kendinize SAYGISIZLIK yapılmasına izin vermeyin. Saygısızlık yapanlara (kadın erkek FARKETMEZ) ya hak ettiği cevabı vermesini bilin, ya da hayatınızdan çıkarmaktan çekinmeyin. Hatta ikisini de yapın. Biri sizi incitirse bundan ders çıkarmayı bilin ve hayatınızı devam ettirmeye çalışın. Kederlenmeniz gerekliyse onu da yapın, fakat yas tutup ağıtlar yakmayın.

Anlaşılan, bir kadının ilgi seviyesini yüksek tutmada en önemli nokta kendini geliştirmek ve İLK BAŞTA kendine saygı duymak.


Kendini geliştirmek ve önce kendine saygı duymak! Bunu daha önce nerede duymuştuk? Bazı erkekler ilişkilerden korkar, fakat asıl önemli olan kendini sürekli geliştirmek, yeni deneyimler elde etmek, yeni şeyler yaşamak. Böyleyseniz asla sıkıcı birine dönüşmezsiniz, biraz gizemli; onda ilgi uyandıran biri olmaya devam edersiniz.

Anti-Dump Relapse’e şu cevabı vermiş:

Alıntı:


Onu sevdiğini belli ettiğin an, kız görevini tamamlamıştı.

Kadınlar sevgi avcısıdır. Bir sevgi emaresi görene kadar orada beklerler. Buldukları anda başka bir adama geçip aynı işlemi orada uygularlar.

Senin de fark ettiğin gibi, asla aradıkları sevgiyi bulduklarından %100 emin olmasınlar. Bundan sonra “Seni seviyorum” cümlesini çok nadir kullan.


Kadının sizi elde etmek için ÇABALAMASINI sağlayın. Bu Pasif ve ilgisiz olmanız gerektiği anlamına gelmiyor, sadece kendi hayatınızı yaşamaya devam ederken size misafir olmak isteyen birine “Tamam, ama uyman gereken bazı kurallar var.” demeniz gerektiği anlamına geliyor. Bu konuda tutarlı değilse ona YOL VERİN.

Dördüncü Bölüm: Kadınların Zayıf Noktası Olan Aksiyona Öncelik Verin (Yakında)

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

48
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
41 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Zamanı kurcalayan adamÖğrenciBen bilmem alfa beta omegaHaydarPusat Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Onu sevdiğini belli ettiğin an, kız görevini tamamlamıştı.

Kadınlar sevgi avcısıdır. Bir sevgi emaresi görene kadar orada beklerler. Buldukları anda başka bir adama geçip aynı işlemi orada uygularlar.

Şu son kısma katılmıyorum ve Anti Dump gibi geçmişte muhtaçlığından ayak paspası olup kapı önüne konulmuş biri ne kadar değişse de hala muhtaçlığa sevgi diyecek kadar kendini kandırmaya meyilli demek ki.

Bir kadına sevginizi belli ettiğinizde değil, muhtaçlık temelli hareketler yaptığınızda hatunun sizinle işi biter.

Kırmızı Nefesli
Guest
Kırmızı Nefesli

Sevgi o kadar muhtaçlıkla eşleştirilmiş durumda ki Mahmut abi, cümleye ikisini koyunca da aynı kapıya çıktığını düşünüyorum. Romantizm’le beraber erkekleri resmen mazoşizme hapsetmek istediler ve çoğunluk üzerinde de çok başarılı oldular. Simyacı’da bile böyle bir bölüm geçiyor: “Ben istediğime ulaştığımda mutlu olmayacağım ki, bırak onun peşinde sürüklenirken yoğun ve değişken duygular yaşamaya devam edeyim.” İşin garibi Romantizm’den yüzyıllar önce divan edebiyatında bile aynı saçmalıklar var, Fuzuli’nin beytine bak darlanıyorum kopyalarken bile: “aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib/kılma derman kim helakim zehri dermanındadır” Bu, yüzyılların sosyal programlaması ve aptal erkeklerin bizzat kendi elleriyle yaptıkları bir şey, yoksa kızların böyle bir… Read more »

Zamanı kurcalayan adam
Guest
Zamanı kurcalayan adam

Hah kral valla tam öyle düşündüm zaten bu yazı serisi bana biraz garip geldi.Hangi kafayla yazıldıysa çok tuhaf geldi bana adeta efendi köle ikilemi gibi olmuş.

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Bu ulkede chp li laik kizlar akp li comar adamlarla deli gibi sevismek istiyor

Hatta soyle dusunmeye basladim internette kadinlar surekli hoduk olmayin barzo olmayin kekolasmayin diye bagriyorlar bence bu gercek adamlari filtrelemek icin yapilan bi manipulasyon.soya oglanlari tamam o zaman kizlar istemiyo diyip barzovari hareketlere son veriyorlar tivikirla bilmemneyle isi olmayan adama rasgelince kizlar aziyor

Mahmut Abi
Admin

Bu ulkede chp li laik kizlar akp li comar adamlarla deli gibi sevismek istiyor … Yok öyle bir şey. Maskülenite sosyal tabakaları genellikle aşamaz. Doktoralı bir hatunun beta bir doktoralı ile yatma ihtimali, alfaların alfası tamirci ustası ile yatması ihtimalinden çok çok daha fazladır.

benlark
Guest
benlark

baya ilginc yorum hocam

baciziplatan
Guest
baciziplatan

Tüm samimiyetimle söylüyorum ki “Redpill Manhead” olayına örnek olma yolunda hızla ilerliyorsun lark. Farkında mısın?

benlark
Guest
benlark

@baciziplatan

ne demek istedigini anlamadim

benlark
Guest
benlark

kardeşim mahmut abi haklı . ben üsttteki eleman için dedim

Yüzbaşı
Guest
Yüzbaşı

Mahmut abi eğitim seviyesi arttıkça maskülenite azalıyor gördüğüm kadarıyla, o zaman maskülen karakterli bir doktor yönetici avukat vs kendine harem bile kurabilir 🙂

Mahmut Abi
Admin

Maskülen karakterli doktorlar, yöneticiler, avukatlar vs. gayet güzel hayatlar yaşıyorlar. Bir iki doktor ve yönetici arkadaşımdan biliyorum.

L1n
Guest
L1n

Bu gerçekten çok doğru. Mahmut abi bunun sebebi ne? Eğitim seviyesi arttıkça maskülinite düşüyor.

Zaten maskülinitesi yüksek olanlarda devletin başına felan geçiyor.

Mahmut Abi
Admin

Masküleniteyi düşüren propaganda daha üst kültüre ve onun film, kitap, eğitim (özellikle yüksek öğretim) vs. gibi araç ve ortamlarına gömülü. Ayrıca bir erkeğin günümüzdeki eğitim dünyasında varolabilmesi ve yükselmesi için daha uysal ve itaatkar olması gerekiyor.

benlark
Guest
benlark

Bir de eğitimi ve mesleği olan adamlar, maskülenitesini örnek gösterdiğiniz diğer insanlara oranla daha az yırtıcılıkla karşılaşıyorlar Daha az fiziksel güç kullanıyorlar ama dominantlık karar alma risk alma halen gerekiyor tabi hiyerarşide yukarı çıktıkça… Oto sanayide dükkan sahibi ustanın davranışsal gereksinimleri ile maaştan maaşa çalışan kendi halindeki adamın durumu çok farklı. Eğitim sürecindeki uysal ve itaakarlık olunması gerektiği ise gerçekten aşırı doğru… ama her meslekte kendi maskülenitesini muhafaza etmiş onca adam tanıyorum mevzu biraz yetiştiriliş biraz kendi geliştirmen biraz da şans ayrıca barzo adam olacan kralını tanımayacan gibi algılayan ergenlerin olması çok normal ama sığ düşünce özellikle eğitim sürecinde sille… Read more »

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Maskulinitedir o maskulenite olsa duramassin Saka bi yana sosyal statude yukselmek demek kafayi kitaptan bilgisayardan kaldirmamak demek.tabi ki her gun tugla tasiyan insaat iscisi daha maskulin olur ama sosyal tabakayi asamaz demis mahmut abe ama bizzat bu sitede trumpcilarla yatan bi kadin konusu vardi ya da benim zihnim pornografik fantezilerden tam arinmadi bilmiyorum Cok mu yanlis bi arguman anlamadim Akp li taraf gucu elinde bulunduran ve laftan sozden tartismadan anlamayan hayvanvari bi taraf.ote yanda laik gecinip bunlara sinir olan hatunlar.bence ortada ciddi seksuel tansiyon var.hem hep denmiyor mu zitliklar cekim yaratir miknatis gibi diye.o yuzden cok da mantiksiz bisey soyledigimi… Read more »

Zamanı kurcalayan adam
Guest
Zamanı kurcalayan adam

Umarım bu işleri bırakmışındır.Yorumlarından anladım ki bi s.kim anlamıyorsun.

BlackLack
Guest
BlackLack

Mahmut abi burda konu kazanç ile mi alakalı yoksa ünvan mı ?

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

Hatta bir ilişkiden beklentilerinin neler olduğunu açık açık belirtiyordu. Örneğin, ne sıklıkla seks talep ettiğini belirtiyordu (“Haftada en az iki” diyordu, kız da bunu kabul etti! MAHMUT Abi, “biz neyiz” sorusundan sonra kıza karşı kurallarımızı belirtelim mi?

Mahmut Abi
Admin

Yazılı olarak verin, imzasını atsın. Noter ya da şahit önünde.

KALİTELİ ERKEK
Guest
KALİTELİ ERKEK

Abi ama böyle yazıyor 😁 Sorayım dedim bende

Mahmut Abi
Admin

Yorumsuz yayınlıyoruz. Öyle şeyler yapmayın.

Ali
Guest
Ali

Arkadaşlar Michael W- İlişki Sihirbazı kitabını almak istiyorum ama satın al basınca Aradığınız sayfayı bulamadık veya bu sayfa bu şekilde görüntülenemiyor.
Hata kodu: 125 şeklinde bir hata veriyor.
Yardımcı olabilir misiniz?
İyi günler.

Mahmut Abi
Admin

Sonra bir daha dener misin? Hata devam ederse yaz Shopiere sorayım.

Mahmut Abi
Admin

Neyden bağlanıyorsun? Hangi cep telefonu, tablet, laptop ya da tarayıcı?

karanlikruya
Guest

Kadın seçer fakat erkek kabul eder. Çoğu erkek doğru olmayan bir kadını bulup, bütün kırmızı alarmlarına bazen de kendisine uygun olmamasına rağmen; ısrarla ilişki kurmaya veya sevgili olmaya çalışıyor. Daha kötüsü ise onu düzeltmeye çalışıyor. Sen önce kendini düzelt ibibik diyesim geliyor böylelerine. Bunun 2 sebebi var: 1) Başka kadın bulamam korkusu. 2) Bir şekilde olur da ilişkiye başlanırsa, elden kaçırırım korkusu. Oysaki istesen de istemesen de zaten aranızda “uyum yoksa” bu 2 durumun sonunda sadece trajedi yaşayıp, kaynaklarını harcayıp, sonunda daha mutsuz olacaksın. Emin ol, o dönemde keşke tek başıma olsaydım diyceksin. Biliyorum çünkü 10+ sene önce farkındalıklarım yokken… Read more »

Kırmızı Nefesli
Guest
Kırmızı Nefesli

“kadın seçer” mevzusunun düşük statülü erkeklere karşı geçerli olduğunu düşünüyorum. benim yaklaştıklarım haricinde birçok kız da gelip bir şeyler geveleyerek radarıma girmeye çalışıyor, ben de aradan hoşuma gidenleri seçip takılıyorum. brad pitt’i düşün mesela sosyal medyadan şöyle bir mesaj yayınlıyor: “ev adresim şurası, gelen kızlardan 10 tanesini seçeceğim ve benim istediğim süre kadar beraber yaşayacağız.” bunun karşısında iddia ediyorum ki binlerce kız sırf tek bir yarrağı içine almak için kilometrelerce yol gidip seçime tabi olacaktır. bunu yapabilmek için de tabi ki dış görünüş, popülerlik maksimuma çekilmeli. ama kesinlikle “hayal” değil, yaşadım oradan biliyorum.

Mahmut Abi
Admin

Kadınlar ancak kendilerine yürümeyi seçen erkekleri seçebilirler. Erkek yürümüyorsa pek seçemiyorlar maalesef.

karanlikruya
Guest

Şurada okuduğun Anti-Dump’ın Makinesi bile kadının seçtiğini ve sizinle ilgilenmezse Don Juan bile olsanız vazgeçmeniz gerektiğini söylüyor. Erkek genelde reaksiyonu başlatmakla görevlidir. TRP’e giren bir çok kişide yanlış algılardan biri bu. Hipergami ve kadının seçtiği unutuluyor. Üst düzey bir erkek olunca “her kadını” elde etme şansına sahip olmuyorsun, sadece havuzunu genişletiyorsun ama en iyiyken bile ihtimalin belki %20? Şu şekile bakabilirsin: “https://hizliresim.com/iwnN1S” Fark ettiysen oklar erkeğe doğru ve 10/10luk kadın kimseyi tercih etmiyor. Evrimde erkek seçer diye birşey yok. Memelilerde bile en iyi 5 erkekten birisin diyelim, yine dişi seçer. Erkeğin sadece havuzu genişler. Kendin de söylüyorsun: “adresi verse binlerce… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Üst düzey bir erkek olunca “her kadını” elde etme şansına sahip olmuyorsun, sadece havuzunu genişletiyorsun ama en iyiyken bile ihtimalin belki %20. Doğru. Kırmızı hapa yeni başlayanlar bu işte tepeye çıkınca Marvel karakteri gibi bir şey olunacağını sanıyor. En iyi ihtimal 20%. Alfa erkek önüne gelen kadını etkileyen erkek değildir, kendisinden etkilenmeyen kadını hemen geride bırakıp başka avlara bakabilen erkektir. Evrimde erkek seçer diye birşey yok. Yanlış, böyle bir şey var. Erkek de seçer. Birçok erkek çirkin, şişman, vs. kadınları “seçmezler”. Evrimde böyle bir şey olmasaydı ideal bel göğüs oranı, ten sağlığı, yüz simetrisi, vs. gibi erkeklerin kadınlarda seçtikleri standartlar… Read more »

Pusat
Guest
Pusat

Mahmut Abi bence kadınlar daha şanslı seçme konusunda.. en çirkin kadın bile bugün seks yapmak istese sokağa çıksa normal bir tipde erkekle seks yapar yani sekssiz kalmaz ve istese günde 10 tane erkek ile seks yapar ama erkeklerin çoğunluğu paralı asker haric isteseler bile o çirkin kadınlarla da seks yapamıyorlar 55 yaşında teyzeler bile bugun istedikleri zaman oları sikmek isteyecek erkek bulurlar yani kadınlar seks konusunda çok rahatlar seks olar için garanti

Mahmut Abi
Admin

Mahmut Abi bence kadınlar daha şanslı seçme konusunda.. en çirkin kadın bile bugün seks yapmak istese sokağa çıksa normal bir tipde erkekle seks yapar yani sekssiz kalmaz … Kadın – erkek farkından bi haber, erkeğin çirkinliğinin / evrimsel değersizliğinin tipten gelmediğini anlayamayan bir insel oğlan fantezisi.

Senin çirkin kadının normal değil “çirkin” ötesi erkeklerle seks yapıyor ama bunu tipçi sizlerin kafası basmıyor. Kadının doğurganlık merkezli “güzelliği” ile ilgili özellikleri erkeğe yansıtmak bambaşka bir kafa. Senin o normal tip dediğin adamlar çok ama çok “çirkinler”.

Pusat
Guest
Pusat

Abi tip göreceli bir kavram ama burda önemli olan kadınların istediği zaman sekse ulaşması canı ne zaman isterse sokaktan geçen birisinide eve alsa yine seks yapcak yani kadınlarda bir erkeğe muhtaç olma durumu yok ve opsiyonlarıda her zaman var …erkeklerde muhtaçlığın tek sebebi elindekini kaybederse seksi bir daha en iyi ihtimalde 3-4 aya bulur erkeklerin çoğunluğu , yillarca sekssiz kalanda var ben iyi ihtimali söyledim.

Mahmut Abi
Admin

Bir erkek tip olarak 8/10 olabilir ama davranışsal olarak yıkıksa 3/10dur. O erkeğin dengi 2/10 kadındır. Bunu kabul etmezse aç kalır. Evrimsel olarak erkeğin çekiciliğinin neden davranışlara bağlı olduğu çok net. Senin bakıp 2/10 kadın 8/10 adamla, vay amk demen bilgisiz olduğunu gösterir. Çoğu erkek 2/10, 3/10 kadınlara bakmaz. Bu tip kadınların nasıl aç ve erkeksiz olduğunu bilmiyorsanız, gerçek hayattan çok kopuk cam fanuslarda yaşıyorsunuz demektir. Davranışsal ezikliği olan erkekler gibi görünmez, aç ve sekssizler. Senin şurada sergilediğin yenik ve ezik zihniyete ne anlatsan boş. Evet kadınlar sokaktan geçen herkesi eve alıp verebilecek süper kahramanlar, erkekler de HB2/3 sikebilecek kadar… Read more »

Pusat
Guest
Pusat

Mahmut abi ben sana abi diyorum sen aşağılıyosun beni sadece fikrimi paylaştım ben kadınlar sokakdan geçene vermezler ama özelliklede turkiyede damacanaya bile hallenen erkekler çok olduğundan kadın daha rahat opsiyon konusunda bunu anlatmaya çalışıyorum hatta bir yazıda kendinde yazmıştın facebook da düşen tabağın yerine geçmek için 20 tane adam bekliyor.. o yüzden kadınlar muhtaç değil erkeğe.. erkeklerin rahat seçici oldukları kısım yanlız evlilik kısmı orda seçicidirler. bu eziklik değil gerçeklikle barışık olma durumu ben hatunu terk etsem benim yerime bir sürü adaylar var bile onlarcası mesaj atıyor ama tersine olursa ben bir süre sekssiz kalcam..

Mahmut Abi
Admin

Biraz düşünürsen seni değil fikirlerini aşağılıyorum.

Damacanaya hallenen adamların kadınlar için opsiyon olduğunu söylemek, erkekler için keçi ve eşeklerin opsiyon olduğunu söylemek gibi bir şey 😀

Sen gerçekle barışık değil gerçekten bi habersin. Sen amın süper güç kazandıran bir çizgiroman öğesi olduğunu ve her kadının sekse boğulduğunu sanıyorsun. Kadınlara gerçek hayatta ne kadar yakınsın?

Neyse bu fikirleri git insel bloglarında sabaha kadar beraberce ağlaşarak paylaş. Bunlara burada yer yok.

karanlikruya
Guest

Kastettiğim bu değil. Erkek herhangi birşeyi seçmeseydi en başta iqlarımız arasında büyük fark olurdu. Mesele kadının seçicilik hakkının baskın olduğudur ki hipergami de bunu söylüyor. Şöyle demişim: “Üst düzey bir erkek olunca “her kadını” elde etme şansına sahip olmuyorsun, sadece havuzunu genişletiyorsun.” Kasetttiğim de erkeğin ancak “kendisini seçen kadınlar içinden birini seçtiğidir” ve seçiciliğimiz kadın kadar güçlü değil. Erkeğe bıraksan evrim daha kötü bir yere giderdi. Darwin’de benzer şekilde erkeğin seçiciliğinin düşük olduğunu belirtmiş. Erkeğin yok olma tehlikesi yüksek olduğu için bulduğunu döllemeye çalışıyor. (Sperm ucuz, yumurta pahalı.) 50 kadın var diyelim, 20 kadın seni tercih etti, sen o 20… Read more »

L1n
Guest
L1n

İlk seçim erkektedir.Erkek yürüyerek ve isteyerek zaten seçiyor? Biz erkeklerde çoğu kadını eliyoruz.Bizim için görünmez olabiliyorlar.Hb3 kadını önemseyen var mı? Kadın onlara gelen erkekler arasından seçiyor.Ben öyle düşünüyorum.

Mahmut Abi
Admin

Kadın daha seçici. Yumurtanın az, spermin çok olmasından ve erkeğin çocuğu taşıyıp bakmak zorunda olmamasından. Biz seçmiyoruz diye bir şey yok. Biz daha az seçiciyiz. Ama sen olaya “Kadın seçer fakat erkek kabul eder” diye girdin. Yok öyle bir şey.

Her şeyden önce çoğu beta/omega erkeğin temel derdi kendilerine bakan tek bir kadın olmaması bile değil. Beğendikleri bir kadının kendilerine bakmaması. Yoksa seçici olmasalar çoğu sürekli birileriyle birlikte olurlar. Bunu işkembeden sallamıyorum, binlerce erkekle iletişimiden ve gözlemlerinden söylüyorum.

Kadınları böyle süper kahraman olarak görmek biraz kadını yücelten kafa yapısının bir devamı gibi geliyor bana.

karanlikruya
Guest

Yaklaşık olarak aynı şeyi söylüyoruz. Kastettiğim şu değil “Yüce varlık kadın erkeği seçer, erkek de dilenci gibi kabul eder.” Şu an Rule Zero-Looks v game 2 izliyorum ve tam dediğim şeyi anlatıyor: ———- “Yakışıklı bir arkadaşım gece bara gittiğinde oturur ve kendisine yaklaşan kadınlardan birini tercih eder.” Rian Stone da evet katılıyorum, benim de öyle tanıdığım biri var diye destekliyor. ———- Anlatmaya çalıştığım da bu. Erkeğin seçme hakkı üst seviye bile olsa “kendi kalitesinin yarattığı havuzla sınırlıdır” ve ancak “kendini seçen” kadınlar içinden “tercih” edebilir, bu havuz dışına çıkamaz. Bu yüzden erkekler daha iyi kadınlara ulaşmak için gelişmek zorunda. Böyle… Read more »

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

Erkeğin kendini seçen kadınlardan birini seçebilmesi; kadınlar içinde aynen geçerli. Benim seçmediğim bir kadın götünü yırtsa yine bana görünmez. Yani benim için havuz varsa kadın içinde havuz var. Çirkin kadınları tercih eden ve götünü arşa çıkaranlar aç ve muhtaç erkeklerdir. Ve değersiz bir kadının havuzunda bol miktarda bunlardan bulunur. İsabetli olduğun kısma gelirsek; piyasada bol miktarda aç ve muhtaç erkek var. Bu değersiz ve iradesiz adamlar amın kölesi olabilirler. Bu sayede kadın çirkin bile olsa sekse daha kolay ulaşır. Ama istediği o mudur? Tabi ki değil. Daha iyisini bulamayan elindekiyle yetinir. Olay bundan ibaret…

Haydar
Guest
Haydar

Memelilerde yavruyu taşıyan,büyüten aynı zamanda partnerini seçen taraftır,insanlar da memeli sınıfında olduğu için ,benzer özellikler gosterir.Kadın sinyal verir,erkekler yürür, kadın yürüyenler arasından seçer,çirkin kadına yürüyen belki seçilir,belki seçilmez.Sinyal alsa bile,çirkin kadına yurumeyen adam onu secmemiş olmuyor,sadece yurumemis oluyor..Burda kafa karıştırıcı kısım su olurdu,sinyal verdikten sonra ,yurumeyen erkeğin peşinden koşan, kadının o erkekten red yemesi..bu zaman zaman oluyor,bu da tam olarak diğer memelilerle aynı olmadığımızı gosterir

Mahmut Abi
Admin

Valla bana çok kadın sinyal veriyor, özellikle de tam bir şişman abla mıknatısıyım ama sinyal görünce yürümüyorum 🙂 Gülümseyip sonra sıvışıyorum. Çirkin kadına yurumeyen adam onu secmemiş olmuyor,sadece yurumemis oluyor. Erkeğin bu kadar çaresiz ve mecbur olduğunu gerçekten düşünüyor musunuz? Ya da bu kadar pasif olduğunu? Kadını, kadın olanı çok abartıyorsunuz. Evrimsel olarak erkek seçmiyor olsa idi, evrensel kadın güzelliği özellikleri (bel – göğüs oranı, yüz simetrisi, sağlıklı cilt, çocuksu yüz hatları, vs.) nasıl evrimleşirdi? Sinyal verdikten sonra ,yurumeyen erkeğin peşinden koşan, kadının o erkekten red yemesi. Şimdi git, kızlarsoruyor’un aşk/ilişkiler kısmına bak. Bir sürü kız görürsün reddedilmekten, görmezden gelinmekten,… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Robert Trivers in meşhur Ebeveyn yatırım teorisi,Red pill felsefesinin temel saç ayaklarından biridir,teoride yavrusuna en fazla yatırım yapan cinsiyet ,eş seçiminde daha fazla seçici olur,yani erkek önüne geleni döllerken,kadın hamilelik süreci ,bebeğin bakımı ve geleceği için, erkeği seçerken dikkatli olur..
Tabi bu erkek hiç bir seçim yapmaz anlamında değil, testesteron etkisindeki erkek Çaka caka giderken,kadın daha dikkatlidir,daha secicidir..Yani atalarımız evrim sürecinde ,şişman ablalarada iki fişek atmıski,kadın sana yürüyor Mahmut abi..

Kırmızı Nefesli
Guest
Kırmızı Nefesli

selamlar. tek tek fikir alışverişi yapmak isterdim ama vaktim dar ve aceleyle genel bir cevap yazıyorum. öncelikle “alfa erkek herkesi sikendir” gibi bir şeyi hiç söylemedim, zaten bu gerçek olmaz. alfa, önüne çıkan şansları fırsata çevirmeyi bilen kişidir. kaldı ki bir erkeğin seks yapıyor olması onu değerli kılmaz, feminen bakış açısından lütfen biraz daha sıyrılmaya çalışalım. zira bugüne kadar sıkılmadığım tek bir kız dahi olmadı. kız kendine gelenler arasından bir seçim yapar bu KESİNLİKLE doğru ama bunun için önce erkeğin onu seçmesi ve ona yürümesi gerekir. günümüz şartlarında kızlar erkekle eşit olmaya çalıştığı için, bazıları gelip seninle konuşmaya bile çalışıyor… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Anti Dump’ın ya da Pook’un bir varsayımı var ama. SoSuave veya DJ Bible’ı bir bütün olarak bilirseniz bunların yürünen kadın dedikleri güzel kadınlar. Seçimi başta yapıyorlar.

Kadınım yok dediğinde, bu senin seçimin.

“Bu acımasız” diye fısıldadı Pook. Ama gerçek bu. Şu an dışarı çıkıp bir kız bulabileceğini biliyorsun. Kadın şişman cadının teki olabilir ama yine de bir kızdır. Sen o şişman cadıya yürümemeyi TERCİH EDİYORSUN ve daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorsun.

Yalnızlık, Doğa’nın kurduğu acımasız bir tuzak değil; sizin tercihiniz. O çirkin ve şişman kadınlar birlikte olmamayı siz seçiyorsunuz.

Pook’un Kitabı – İkinci bir Yaşam

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

İlişkinin Kapı Bekçileri!
Hatun sana vermeden önce nasıl shit test atıyorsa sende sevgili olmadan önce onu test et.
Sana ne kadar ilgili?
Hasta olduğunda yemek yapıyor mu mesela? 🙂

Öğrenci
Guest
Öğrenci

“Hatta bir ilişkiden beklentilerinin neler olduğunu açık açık belirtiyordu. Örneğin, ne sıklıkla seks talep ettiğini belirtiyordu. (Haftada en az iki” diyordu, kız da bunu kabul etti!)” Mahmut abi burada yapmamız gereken kıza direkt olarak söylemek mi? Örneğin; benimle haftada 2 kere seks yapmazsan olmaz demek mi? Yoksa kıza hiçbir şey söylemeden haftada 1 kere seks yaparken 2’ye çıkartmak istediğimizde söylemek mi?

Mahmut Abi
Admin

Anti Dump’ın her dediğine katılmıyorum. Pazarlık gibi olur bu.