Pook’un Kitabı – 15 Ders – Dördüncü Ders

Pook’un Kitabı – Giriş ve 15 Ders

Önceki Bölüm : Pook’un Kitabı – Üçüncü Ders

Bir erkek kendisini güzel kadınların ortasında buldu. Ama ortamda aynı zamanda kendisine güveni yüksek olan birçok erkek de vardı. Bu erkekler yakışıklıydılar. Daha zengindiler. Daha çekiciydiler. Her açıdan daha iyiydiler.

Ama bu erkek de kendisinin bazı şeylere sahip olduğunu biliyordu. Bu şeyler sadece diğerlerinin sahip oldukları gibi cafcaflı değildi. “Sabırlı olacağım ve kartların doğru yere düşmesini bekleyeceğim” dedi. Bunun atalet ya da yavaşlıkla alakası olmadığına dikkat et. Güzel kadınların dikkatinin ya da rakiplerinin başarılı veya başarısız olmasının kontrolünü kaybetmesine izin vermedi.

Güzel kadınlar “gel buraya” diye feryat ettiklerinde ve diğer erkekler onlara koştular. Ama bu erkeğe aynı şeyi yaptıklarında, erkek sadece güldü ve YOLUNA DEVAM ETTİ.

Diğer erkekler, daha yakışıklı olmalarına rağmen kız arkadaş bulma arzularına yenik düştüklerinden kızları kaybettiler. Sabırlı adam ise kızları kaptı.

İki kolunun altında iki kadınla “şimdi anlıyorum” dedi.

“Sabır, rafine edilmiş kendine güvendir.”

Genç adam “ama Pook” diye isyan etti. “Sabır nasıl kendine güven olabilir? Kendine güven cesaret demek değil midir? Sabır nasıl kendine güven ve aksiyon anlamına gelebilir?

Pook genç adama “seni aptal çocuk!” diyerek bir tokat attı. “Şimdi seninle Don Juan’ı çağıralım ve onun nasıl davrandığını gözleyelim.”

Bir ışık hüzmesi içinde Don Juan yeryüzüne indi.

“Duy sesimi ey Don Juan! Etrafta kadınlar ver ve erkekler onlara yürüyorlar! Buna senin tepkin nedir?”

Don Juan omuz silkti ve güldü.

Genç adam “ne?” diye bağırdı. “Diğer erkekler kızları kapacaklar! O nasıl böyle rahat olabilir?”

“O bu kadar rahat zira kendisinin iyi bir av olduğunu ve kadınları elde etmenin kolay olduğunu biliyor. Kendisinin Prens olduğunu biliyor.”

“Ama kadınlar …”

“… onlar önemli değiller. Odağın sende olmalı! Hemen her kadını elde edebilen erkekler, diğer erkeklerin kızlara yürümesinden korkmaz ya da tedirginlik hissetmezler. O, diğer erkeklerin bilmediklerini bilir. Aslında, akıllı ve seçici kızları aptal piliçlerden ayırlamaları için onların serbestçe hareket etmesine izin verebilir. Kaslar konusunda olduğu gibi. Genelde fiziksel olarak en güçlü olan erkekler, kendi kapasitelerinin bilincinde sessiz ve sabırlılardır. Genellikle gürültülü yapanlar, gerekli yeteneğe sahip olmayanlardır. Daha sessiz olanlar genelde daha büyük köpeklerdir ve küçük köpekler aradaki boyut farkını gürültülü bir şekilde havlayarak kapamaya çalışırlar. Dünyayı kontrol edenler sabırlı olanlardır, sabırsız olanlar ise dünyanın kontrolü altındadırlar!

Sonraki Bölüm : Beşinci Ders

Pook’un Kitabının Tamamı (PDF 385 Sayfa)

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

14
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Duncan IdahoKhanBenLarkRedzombieVesar Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mağara Adamı
Guest
Mağara Adamı

E hani fırsat penceresi falan noldu?

Mahmut Abi
Admin

RedPill Sindiren Genç
Guest
RedPill Sindiren Genç

Çok önemli bir yazı olduğunu düşünüyorum bu yazının deneyimimi az bir şey özet geçmek istiyorum şuan 3 4 hafta önce arkadaşlar bir o kıza bir bu kıza yazarken o aralar mahmut abi universiteye yeni baslayanlara tavsiyeler diye yazı paylaşmıştı onu okuduktan sonra sabretmem gerektigini ve derslere yoğunlaşmam gerektigini anladım ve şuan vize haftasına gircez çoğu arkadaşıma konu falan anlattim geçen hafta ve gruplarda soru çözüyordum sürekli ve rahattım açıkçası şuan 4 5 arası aday var ve sinavlarada çalıştım ama ondan öncesi kesinlikle sabır ve çalışma arkadaşlar soğukkanlılık ile mahmut abinin dediklerini icsellestirirsek kaybeden olacağımızı düşünmüyorum

Gençredpillci
Guest
Gençredpillci

Merhaba, yazıdan anladığım sen kendine bak, kendini odağın yap kızlar sana gelecektir. Bu saha çıkmaya aktif oyunlara biraz ters değil mi ?

Mahmut Abi
Admin

Biraz ters çok değil. Eskinin PUA üslubunu bilip okuyun. Her kadını elde edebilen ya da sen otur onlar gelecek gibi fazla abartılı şeyler olacak.

Bir de bu din değil her yazar aynı fikirde olamaz.

Undefeated
Guest
Undefeated

Bravo kardeşim soru soran,sorgulayan herkese gerçekten teşekkür ediyorum merak ettiğiniz herşeyi sorun.Sormamak,sorgulamamak büyük hata “abiii bir kız var” olayları olmasa mahmut abi geçen yaptığı challange’yi bidaha yapsa sağlam sorular sorulsa aslında muazzam bişey olur.Soruna gelince şahsi fikrim Olay kızların gelmesi değil aslında olay şu kendini geliştirdikten sonra çıkıp avlanmıyorsun. Etrafına bir bak HİGH LEVEL hangi erkek şu mentalite de sokağa çıkar? Ben bugün kızlar için sokağa çıkacağım? Bunu diyen adamın arkadaşları yoktur,işi gücü yoktur,ne bileyim hayatı daha anlayamamıştır bu benim şahsi fikrim. CPDsi yüksek bir adamın dur sokağa çıkıp kız kovalıyım diyeceğini sanmıyorum. Dese bile ydleri şu gerçek tinder oyununu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Benim kızacağımı sandığına göre dark triad konusunda ne düşündüğümü hiç okumamışsın demek ki.

C1 atlas
Guest
C1 atlas

Pook genç adama “seni aptal çocuk!” diyerek bir tokat attı.

Hahaha cok iyi .

Vesar
Guest
Vesar

Aslında sabırlı olmaktan kastı durmak değil kendine yatırım yapmak diye düşünüyorum. Hayat bu kendi adıma konuşuyorum TRP yazılarını okuduktan sonra iş olsun, kurs olsun çevreme giren her kadınla samimiyet kurdum. Ve hiçbirinden bir beklenti içinde olmadım. Bu sayede çok rahat oldum. İkinci üçüncü buluşmalarda kinoyu ilerlettim eğer hala istemeyen olursa tercihlerine saygı duydum yoluma baktım. Öyle kafam rahat ki. Artık benim ile muhattap olan her kadını potansiyel yapma yeteneğine sahibim. O özgüven geldi. Belki de buna oyunun katkısı çoktur bilmiyorum ama ben şahsen bir daha oyun (daygame vb.) yapmamayı düşünüyorum. Zamanında çok yaptım ve f-close haricindeki bütün senaryoları yaşadım. Ama… Read more »

Redzombie
Guest
Redzombie

Sabırlı olmaktan kasıt statik durmak değil. Çevirideki benzeri ortamda sakince bekleyip değerini gösterip gidişatı okuyup doğru anı bekleyip hamle yapmak. Ya da sakince olan biteni beklemek. Bolluk zihniyeti ile hareket etmek esasında. Olmasa da olur mantığı yani. Baskı yok kafa rahat.

BenLark
Guest
BenLark

“Genelde fiziksel olarak en güçlü olan erkekler, kendi kapasitelerinin bilincinde sessiz ve sabırlılardır”

Dövüş camiasındayken milli takım hocaları ,milli sporcular , profesyonel dövüşçülerle bir arada bulunurdum.
Çok sakin ve kavgadan uzak bir yapıları vardı genelde ama ringe çıkınca bambaşka biri olurlardı.
Gerçek güç sessizdir.

Undefeated
Guest
Undefeated

Aradığım ADAMı buldum sonunda POOK (G.O.A.T)

Khan
Guest
Khan

Aptal çocuk
Don juan 😎

Duncan Idaho
Guest
Duncan Idaho

Bu konu birkaç yıl önce başımdan geçen bir olayı anımsattı bana. Gittiğim ingilizce kursunda her hafta speaking çalışmalarında bir araya geldiğim bir hatun vardı. Kız nedense görüşünüş açısından pek ilgimi çekmiyordu (HB 5.5-6) fakat bazen kahve molalarında kısa sohbetlerimiz oluyordu. Arada bir takıldığı mekanlarda ve kursta kendisine yalakalık yaparak yürüyen elemanlardan dert yanıyordu. “Araç yoksa çıkışta istersen evine bırakayım, anlamadığın konu olursa yardımcı olabilirim ” tarzında dolaylı abaza yürümeleri vs. Birkaç zaman sonra kız pat diye görüşme teklif etti ve ilk buluşmanın gecesi kızın evinde seks kapanışı oldu. Hatun o gece bana acaba ne zaman yürüyeceksin diye bazen deliriyordum demişti.😃… Read more »