Bir kadın gibi ilgiye boğulsaydın ne olurdu ?

Büyük şehirlerdeki güzel kızlar internet aracılığıyla, barlarda, sokaklarda ya da sosyal çevrelerinde erkekler tarafından direkt ya da dolaylı olarak ayda 1000 defadan fazla seks talebi alıyorlar.

Bir kız basit bir sosyal medya profiline sahipse, biraz sosyal çevre oluşturmaya zaman ayırmışsa, haftada birkaç kez dışarı eğlenmeye çıkıyorsa sana garanti ederim ki geçmişteki çok ünlü bir kadına teklif edilenden daha fazla penis teklifine maruz kalmış demektir.

Bir kadın ona teklif edilen seksin %99’uyla ilgilenmeyecektir ancak bu durumun onun psikolojisine olan etkisini düşünün.

Bu durumu tersten düşünelim. Eğer ayda 1000 kadın seninle seks yapmaya çalışsaydı bu seni nasıl bir insan haline getirirdi ? Eğer ben ayda 1000 kereden fazla seks teklifi alsaydım nasıl biri olurdum söyleyeyim:

Kökten bir şekilde bozulmaya, şımarmaya başlardım, tüm o kadınları sadece var olduğum için hak ettiğimi düşünürdüm. Kadınları ekerdim, buluşmalarımı sıklıkla iptal ederdim çünkü en iyi olan seçeneğin hangi kız olduğuyla alakalı sürekli kafam karışık olurdu.

Beynimin içini okuyamayan ve bana tam istediğim şekilde davranma konusunda başarısız olan kadınlara karşı ukala (bitchy) hareketler sergilerdim. Çünkü, “ne yani bu kadınlar istediğim anda yüzlerce diğer kadınla yatabileceğimi bilmiyorlar mı ki?” diye düşünürdüm

Moduma göre değişken, kaprisli hareket ederdim. Kadınlardan aldığım reaksiyona göre hareket ederdim. Eğer bir hafta diğer haftadan daha az ilgi aldıysam, öfke nöbetine girerdim ve hemen bir tatmin beklerdim. Aynı zamanda çok kolay sıkılırdım.

Çok fazla kadın sürekli olarak beni eğlendirmeye çalışırken, sıkıcı ve bunun için bir şeyler yapmayan bir kıza 5 dakikadan daha fazla dayanamazdım. Son olarak, istikrar ve güvenilirliktense çeşitliliğe önem verirdim. Bir yeni kızdan diğerine zıplamayı deneyimlemeye bağımlı olurdum. Ve tüm bu heyecan ve eğlencenin bir kızdaki istikrar ve güvenilirlikten daha değerli olduğunu düşünürdüm. Dikkat sürem küçük bir çocuğunkine dönüşürdü.

Az önce modern kadını tarif etmedim mi?

Bizim büyük bir bölümümüz genetiğimizle şekillenmiş olsa da çevre de bu şekillenmede büyük bir rol oynar. Ve çevre sizinle seks yapmak isteyen binlerce insandan durmaksızın devam eden bir ilgi sunuyorsa, kişiliğiniz hatta insanlığınız gerileyecek ve başkalarıyla anlamlı bağlar kurmanız zorlaşacaktır.

Modern kadında kalıcı bir sevgi, huzur ve güvenilirlik bulmaya çalışmak zeminde hareket eden kırmızı lazeri kovalamaya odaklanmış bir kediyle derin bir sohbet geliştirmeye çalışmak gibidir.

Eminim siz de barda, gece kulübü ya da başka bir ortamda kızın ilgisini hızlıca kaybetmesine ve sadece 10 dakika sonra başka bir adam tarafından açılış yapılması durumunu gözlemlemişsinizdir.  Hatta küçük kasabalardaki kadınlara bile çok fazla yazıyorlar. Avrupa’nın tenha kasabalarından kızlarla tanıştım. Bu kızlar yerel beta ve kızın yörüngesinde dönüp duran erkeklerin sürekli onlarla yatmaya çalıştığını söylüyorlardı. İspanyol, İngiliz turistler onlara sürekli avm’lerde yaklaşıyorlardı. Ve internetten sürekli olarak karşılıksız hediye ve sadece bir buluşma koparmak amacıyla ücretsiz seyahat teklifi alıyorlardı.

Kadınların bu kadar fazla flört fırsatının olduğunun anlaşılması bizim oyunumuzu nasıl kuracağımızın temellerinden biri olmalı. Kadınlar daha fazla seçeneğe sahip oldukça, oyunumuz daha metodik olmalı.

Çeviri kaynağı: Roosh V

Benim yorumum: Roosh V’nin kitaplarından birini okurken bu bölüm hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim. Roosh V burada karşınızda bir rakibiniz varsa ve sürekli elini güçlendiriyorsa, sizin de buna göre kendi oyununuzu güncellemenizin gerekliliğinden bahsetmiş. Oyun sabit değildir ve zamana, kültüre göre değişir.

Kızların fazla ilgiden sağlıklı düşünme yetileri bozulmuş durumda. Onlarla yatmaya çalışan erkek sürüsüne bakıp, kendilerinin sadece var oldukları için ilişkide masaya hiçbir şey koymadan erkek tarafından sunulacak her şeye layık olduklarını düşünmeye başlıyorlar. Sonuçta ortaya dengeli bir ilişkidense erkeğe baskın, dominant gelmeye çalışan, erkekten sürekli çerçeve çalmaya çalışan kaprisli, tavırlı kadınlar çıkıyor. Ve bunlardan bıkmış erkekler.

Flörtte ve tanışmalarda kadınla erkeğin stratejisi çok farklıdır. Bir kadın stratejisi olarak ayağına geleni beklemek çok etkili olabilse de, erkek için hüsrandır. Bir erkeğe takılı kalmak seçenek bolluğundan kadın için daha uzak bir ihtimal olsa da, erkekler seçenek darlığından bir kadına aşırı anlamlar yüklemeye daha yatkındır. Bu yüzden bizlerin tutarlı ve düzenli bir şekilde kızlara yürümesinin önemli olduğunu savunmuşumdur. Kızlar zaten modern zamanda teknolojinin coşturduğu bolluğu ve hipergamiyi dibine kadar yaşıyorlar. Sen bu konuda kendini nasıl güncelliyorsun?

Ben de bazen geçmişte söylediğim şeyleri bir kenara bırakıyorum.  Çünkü daha iyi işe yaranını bulmuş oluyorum. İngiltere’deki gündüz oyunu yapan oyuncuların (Rahmetli Tom Torero gibi) oyun stilinin tam olarak bizim toplumumuzdaki kızlara uygun olmadığını düşünmüş ve uzun yıllar deneme-yanılma çalışmalarıyla Türkiye kültürüne uygun olarak yazdığım gündüz vakti kadınlarla tanışma rehberi ‘ni çıkarmıştım. Tabi her zaman oyunum daha iyiye evriliyor, zaman zaman erkekadam’da yaptığımız bunun gibi podcastlerle öğrendiğim yeni bakış açılarını güncel bilgi olarak sunuyorum.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

68
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
43 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
GeçmişDinlemen_yeterWolverineacemineilstraussLyku Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
jeremy
Guest

40 yaş dul kadın çocuklu yanlız yaşıyor ve bende aynı yaş grubuyum bekarım hiç evlenmedim.kadının bana ilgisi fazlasıyla var üşütme eve gittin mi sıkı giyin hava soğuk vs…seks üst düzey vermekte evlilik ağzından çıkmıyor ancak geçen bana seni rüyamda gördüm senle çekindiğimiz resimleri whatsup durumunda paylaşmıştın ortak arkadaşım görmüş sinir içinde uyandım rüya işte ehehehe gibi bir laf etti altında ne aramalıyım? bu yaş grubu kadınla evlilik yada uzun süreli beraberlik hakkında fikriniz?anlaşamadığımız zamanlarda eleştrel olabiliyor sakin kaldığımda geri dönüş yapıp özür dilediğide oluyor ama genelde beni kaybetmeye meyillisin bana kör olana bende sağır olurum ayrılalım pekala deyip geri vitesler… Read more »

Mahmut Abi
Admin

40 yaş dul kadın çocuklu yanlız yaşıyor ve bende aynı yaş grubuyum bekarım hiç evlenmedim. Hiç evlenmemiş ve çocuksuz bir adama, çocuklu bir kadın ile evlenmesini tavsiye etmem. 45 yaş altındaysan beraberlik de ideal değil. beni kaybedersen pişman olacaksın sana verdiğim cinselliği arzuyu kimse veremez tarzı söylemleri var Düz manipülasyon ve hem de seni psikolojik olarak düşürüp muhtaç etmeye yönelik bir manipülasyon. Bu ciddi eksi. bu kadını nasıl değerlendirmeli ve gelecek planlamalı mı? Sen kaç yaşındasın? Madem evleneceksin, daha genç ve çocuksuz kız bulamadığın için mi bu kadınla berabersin? Öyle bir eksiğin varsa, bu kadın o eksiğinle seni parmağında oynatır,… Read more »

jeremy
Guest

40 yaşındayım hiç evlenmedim karşıma çıkan flörtlerim oldu daha genç ama fuckbody oldular duygusallık yoktu ama bu kadından etkilendim duygusala bağladım dul olmasına ve yaşıda bana denk olmasına rağmen bağlandığımı hissettim boş değilim kadına karşı.(gelecek planlanır mı? kaygılanmalı mıyım;yol mu vermeliyim? maddi olarakta güçlü bir kadın ailden gelen varlıklı bu benim için avantaj mı yoksa dezavantajmı? sevgisini daima dile getirmekte ama vazgeçişleride tartışmalarımızda oluyor ama icraata dökmedi ?

Mahmut Abi
Admin

Ben yol yakınken bırak derim.

jeremy
Guest

Asla bekar bir anneyle evlenmeyin veya uzun süreli ilişkiye girmeyin. Ne o kadın ne de çocukları, içsel olarak sizin fedakarlıklarınızı anlamayacaktır. FİTRİNİZ?

Mahmut Abi
Admin

Bekar anneden ne kastettiğine bakar. Batı dünyasında bekar anne demek genellikle evlenmeden çocuk yapan kadın demek. Dul demek değil. Onlardan burada çok yok.

jeremy
Guest

Dul çocuklu ve cinsellik veren kadın işi var çalışan eğitmen bir kadın modeli ve çocuğuyla yaşıyor.

Mahmut Abi
Admin

Kadın cinsellik vermez, seks yaparsınız. Kocasından boşanmış veya kocası ölmüş dul kadın ile batıdaki single mom aynı şey değil. Fakat çocuksuz bir erkek, dul bir kadınla olmasa çok daha iyi.

Lyku
Guest
Lyku

Sayın jeremy bir yukarıda ne yapayım diyorsun burada da asla ciddi ilişkiye girmeyin diyorsun. Bu çelişkinin nedeni ne acaba ?

Fikrime gelirsek de; kadınına göre değişir o işler. Bizim ülkenin genelinde ise olmaz. Çünkü bizim kadınların geneli geçmişi geçmişte bırakmamaya çok meyillidir. Abicim bir sal geçmişteki adamları dersin, yok illa bir yerindeki kıla kadar anlatır.

Yurt dışında bu durum daha farklı. Orada ise geçmiş geçmişte kalır. Belki mahmut abinin dediği gibi buradaki kadınların “cinsellik verme” kafasında olup, oradaki kadınların “birlikte olma” kafasında olması olabilir bilemiyorum.

jeremy
Guest

Asla bekar bir anneyle evlenmeyin veya uzun süreli ilişkiye girmeyin. Ne o kadın ne de çocukları, içsel olarak sizin fedakarlıklarınızı anlamayacaktır. ( AYRILIK ACISI ORG) kadınlara dair kırmzıı bayrak yazısı 4

Mr. Halojen
Guest
Mr. Halojen

Peki Mahmut abi bu kadar ilgi boğulması yaşayan kadınlar içerisinde; eğer biz de istiyorsak, ciddi ilişki anahtarını ne tür bir kadına vermeliyiz? Bu tür kadınların belli başlı özelliklerini biliyorum ancak tüm bu özellikleri göstermesine rağmen kızın geçmişinde 20 tane adamın olması çok doğal karşılanabilir mi? Özellikle bu sayı konusu şu an olmasa bile ilerde benim mutlaka kafamı kurcalayacak bir konu. Muhtemelen sen de görüyorsundur ki bazı kadınlar sayı olarak 20li 30lu rakamlara ulaşsa da kadınsı özelliklerini hepsi kaybetmiyor. Belli başlı sinyalleri de yok. İçlerinde gayet feminen yapılarını koruyabilmiş kişiler de çıkabiliyor. Bu konuya nasıl bir yorum getirirsin? Teşekkür ederim.

Mahmut Abi
Admin

ancak tüm bu özellikleri göstermesine rağmen kızın geçmişinde 20 tane adamın olması çok doğal karşılanabilir mi? Hayır. 20 adam elemen için yeterlidir. 20 – 30lu rakamlara ulaşmış biri ilişki için risklidir, o riski almaya değmez.

Geçmiş
Guest
Geçmiş

Mahmut abi nerden bilcen 2 diyen kızın 35 adamla yatmadığını? Çok partneri olup feminen özelliklerini kaybetmeyen kızlar gerçekten de var bu arada

Mahmut Abi
Admin

Hayatta hiçbir riski sıfırlayamazsın. Gerçek dünyada öyle bir şey yok. Riski en aza indirebilirsin ve bile bile lades olmayı engelleyebilirsin sadece.

Nickimi unuttum
Guest
Nickimi unuttum

Bu siteyi ve kırmızı hap camiasını okumaya başladıktan itibaren ilişki/evlilik içindeki ve sonrasındaki tavsiyelerinin yaşadığımız ama anlamlandıramadığımızöolaylara cuk oturduğunu farkettim, epey de şey öğrendim. Ancak, iletişim kanallarının yaygın ve çok olduğu günümüzde yeni tanışma aşamasında sanki tam oturmuyor gibime geliyor bazen. Özellikle talepten çok ilgi arzına maruz kalan kadınlar çoğunluğu oluştururken. Zaten biraz güzel bir kız okulda, işte, yolda iş atılmasına maruz kalıyordu eskiden. Şimdi sosyal medya sayesinde daha çok kalıyor çünkü selam vermeye çekinen adamlar sosyal medyadan daha rahat şansını deniyor. Kadınlar kimin gerçek erkek olduğunu nasıl anlayacak? 2 kere buluşma teklifi ettin gelmediyse bir daha yazmamakla, onun 3’te… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Şimdi sosyal medya sayesinde daha çok kalıyor çünkü selam vermeye çekinen adamlar sosyal medyadan daha rahat şansını deniyor. Kadınlar kimin gerçek erkek olduğunu nasıl anlayacak? Arkadaşlar, sanal dünyadan bir kadının aldığı ilgi, erkeğin pornodan aldığı seks ile aynıdır. Siz hergün porno izleyerek gerçek bir kadına ihtiyaç duymadan yıllarca yaşadığınızı sanabiliyorsunuz eyvallah ama porno gerçek bir kadınla gerçek seks arzunuzu alıyor mu? Hayır. Aynı şekilde sanal ilgi de kadınları porno izleyen erkekler gibi uzun süre gerçek erkek ilgisi olmadan idare edebilirim havasına sokuyor ama gerçek bir erkekten gerçek ilgi arzusunu almıyor. 2 kere buluşma teklifi ettin gelmediyse bir daha yazmamakla, onun… Read more »

Nickimi unuttum
Guest
Nickimi unuttum

Şimdi biraz daha oturdu. Bazı şeylere hala yanlış noktadan bakıyorum demek. Sen yazınca yazdığım mantığın yanlışını farkettim. Sağol Mahmut Abi

kanırtaninek
Guest
kanırtaninek

bu kadar bollugun gereksiz ilginin oldugu bir ortamda ne yapacagımı sasırır oldum mahmut abii bazen bı kıza yazasım geliyor sonra diyorum ki bu kıza benle beraber 100 kişi yazmıstır 101. ben olmayım

Business_klas
Guest
Business_klas

Selamlar Mahmut abi buluşmaya gelecek kız bekletiyorsa zamanında gelmiyorsa arayıp geliyor musun diye sormak gerekli mi farkettigim şu ki bazen galiba kasıtlı olarak bekletiyorlar evden çıkıyor ama mahsus oyalaniyorlar bu durumda ne yapılmalı.?

Mahmut Abi
Admin

Ben geldim der oturur kendi işine bakarsın. Bir dahaki sefer olursa 20 – 30 dakika geç git. Bir dahaki sefer de olmayabilir, özellikle çok geç geliyorsa.

Lyku
Guest
Lyku

Bu şekilde bir ilgiye boğulma durumu olsa biz erkekler de çok daha farklı olurduk. Bunun örneği olarak da rusya ve ukraynayı gösterebiliriz.

Özellikle kadın nüfusunun oranla erkek nüfusuna fazla olduğu ortamlar. Bir de kadınlar nispeten daha sıcak davranıyor. Öyle deli gibi ilgi olmayan ortamda bile erkekler bizdekinden çok daha farklı davranıyor.

Düşünün daha normal davrandıklarında bile erkek davranışı da tamamen değişirken, yoğun bir ilgi olsa ne olurdu.

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Mahmut hocam ve arkadaşlar, bu bazı kadınlardaki polis, asker erkeklere olan ilginin, merakın sebebi nedir? Bunun psikolojide bir karşılığı var mıdır? Güvenlik ihtiyacından mı ötürü ileri geriyor acaba yoksa üniforma fetişi mi sadece?

Mahmut Abi
Admin

O mesleklerin otorite, dominantlık, güç yansıtması.

Wolverine
Guest
Wolverine

Mahmut abi kız artık flörtüz dedi iyi güzel instada selfi çekmiş hikaye atmış sosyal medyayı eskisi kadar aktif kullanma dedim hikayesini silmiş, kızda boş mesajlaşmalardan ve gereksiz romantizmden hoşlanmam akşamdan akşama konuşuruz dedi 3 akşamdır ben arıyorum Beni araması ve mesajlaşması İçin ne yapmam gerek aramayı keseyim mi en son aramamıda hikayesini sildiği için ödül olarak aradım ne dersin abi

Mahmut Abi
Admin

Mahmut abi kız artık flörtüz dedi Flört illa sadece sen varsın demek değil. Bunun farkındasın umarım. Benim uydumsun anlamına da gelebilir (illa gelecek diye bir şey yok ama gelebilir). kızda boş mesajlaşmalardan ve gereksiz romantizmden hoşlanmam akşamdan akşama konuşuruz dedi Bir kızın böyle bir şey demesi hemen her zaman, senin ona, onun sana olduğundan daha düşkün olduğunu bildiğini gösterir. Neden daha düşkünsün? Ayrıca dikkat et, kız pantolonu giymiş sana çerçeve dayatıyor. Eğer buna “hadi ya, randevu da almam lazım mı?” diye dalga geçemeyip de kuzu kuzu evet dediysen, vay haline. 3 akşamdır ben arıyorum Yuh. Bunu diyen kızı haftada bir… Read more »

Dinlemen_yeter
Guest
Dinlemen_yeter

açlık çok kötü. bazıları açlıktan hırsızlık yapıyor, suç işliyor, bazıları da kadınlar karşısında kendini ezdiriyor. Allah bizi açlıktan korusun.

Mahmut Abi
Admin

ertesi gün günaydın mesajıma karşılık verdi ve akabinde birden engelledi. sizce nerde hata yaptım? Sinemaya giderek yanlış yapmışsın. Muhtemelen çoğu erkek gibi yiyişirken abazanca davranıp ayarı kaçırdın ve kız da rahatsız olup bıraktı. Önce buluşup yakınlaştıktan sonra eve götürsen daha iyi iş çıkardı. Genel olarak o 2-3 saat de iyi geçmemiş olacak ki kibarca sıvışmış.

Ama muhtemelen burada 3. şahıs var yani senden sonra başkası daha becerikli davrandı ve ona yönelip seninle iletişimi kesti.