Bir kadın gibi ilgiye boğulsaydın ne olurdu ?

Büyük şehirlerdeki güzel kızlar internet aracılığıyla, barlarda, sokaklarda ya da sosyal çevrelerinde erkekler tarafından direkt ya da dolaylı olarak ayda 1000 defadan fazla seks talebi alıyorlar.

Bir kız basit bir sosyal medya profiline sahipse, biraz sosyal çevre oluşturmaya zaman ayırmışsa, haftada birkaç kez dışarı eğlenmeye çıkıyorsa sana garanti ederim ki geçmişteki çok ünlü bir kadına teklif edilenden daha fazla penis teklifine maruz kalmış demektir.

Bir kadın ona teklif edilen seksin %99’uyla ilgilenmeyecektir ancak bu durumun onun psikolojisine olan etkisini düşünün.

Bu durumu tersten düşünelim. Eğer ayda 1000 kadın seninle seks yapmaya çalışsaydı bu seni nasıl bir insan haline getirirdi ? Eğer ben ayda 1000 kereden fazla seks teklifi alsaydım nasıl biri olurdum söyleyeyim:

Kökten bir şekilde bozulmaya, şımarmaya başlardım, tüm o kadınları sadece var olduğum için hak ettiğimi düşünürdüm. Kadınları ekerdim, buluşmalarımı sıklıkla iptal ederdim çünkü en iyi olan seçeneğin hangi kız olduğuyla alakalı sürekli kafam karışık olurdu.

Beynimin içini okuyamayan ve bana tam istediğim şekilde davranma konusunda başarısız olan kadınlara karşı ukala (bitchy) hareketler sergilerdim. Çünkü, “ne yani bu kadınlar istediğim anda yüzlerce diğer kadınla yatabileceğimi bilmiyorlar mı ki?” diye düşünürdüm

Moduma göre değişken, kaprisli hareket ederdim. Kadınlardan aldığım reaksiyona göre hareket ederdim. Eğer bir hafta diğer haftadan daha az ilgi aldıysam, öfke nöbetine girerdim ve hemen bir tatmin beklerdim. Aynı zamanda çok kolay sıkılırdım.

Çok fazla kadın sürekli olarak beni eğlendirmeye çalışırken, sıkıcı ve bunun için bir şeyler yapmayan bir kıza 5 dakikadan daha fazla dayanamazdım. Son olarak, istikrar ve güvenilirliktense çeşitliliğe önem verirdim. Bir yeni kızdan diğerine zıplamayı deneyimlemeye bağımlı olurdum. Ve tüm bu heyecan ve eğlencenin bir kızdaki istikrar ve güvenilirlikten daha değerli olduğunu düşünürdüm. Dikkat sürem küçük bir çocuğunkine dönüşürdü.

Az önce modern kadını tarif etmedim mi?

Bizim büyük bir bölümümüz genetiğimizle şekillenmiş olsa da çevre de bu şekillenmede büyük bir rol oynar. Ve çevre sizinle seks yapmak isteyen binlerce insandan durmaksızın devam eden bir ilgi sunuyorsa, kişiliğiniz hatta insanlığınız gerileyecek ve başkalarıyla anlamlı bağlar kurmanız zorlaşacaktır.

Modern kadında kalıcı bir sevgi, huzur ve güvenilirlik bulmaya çalışmak zeminde hareket eden kırmızı lazeri kovalamaya odaklanmış bir kediyle derin bir sohbet geliştirmeye çalışmak gibidir.

Eminim siz de barda, gece kulübü ya da başka bir ortamda kızın ilgisini hızlıca kaybetmesine ve sadece 10 dakika sonra başka bir adam tarafından açılış yapılması durumunu gözlemlemişsinizdir.  Hatta küçük kasabalardaki kadınlara bile çok fazla yazıyorlar. Avrupa’nın tenha kasabalarından kızlarla tanıştım. Bu kızlar yerel beta ve kızın yörüngesinde dönüp duran erkeklerin sürekli onlarla yatmaya çalıştığını söylüyorlardı. İspanyol, İngiliz turistler onlara sürekli avm’lerde yaklaşıyorlardı. Ve internetten sürekli olarak karşılıksız hediye ve sadece bir buluşma koparmak amacıyla ücretsiz seyahat teklifi alıyorlardı.

Kadınların bu kadar fazla flört fırsatının olduğunun anlaşılması bizim oyunumuzu nasıl kuracağımızın temellerinden biri olmalı. Kadınlar daha fazla seçeneğe sahip oldukça, oyunumuz daha metodik olmalı.

Çeviri kaynağı: Roosh V

Benim yorumum: Roosh V’nin kitaplarından birini okurken bu bölüm hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim. Roosh V burada karşınızda bir rakibiniz varsa ve sürekli elini güçlendiriyorsa, sizin de buna göre kendi oyununuzu güncellemenizin gerekliliğinden bahsetmiş. Oyun sabit değildir ve zamana, kültüre göre değişir.

Kızların fazla ilgiden sağlıklı düşünme yetileri bozulmuş durumda. Onlarla yatmaya çalışan erkek sürüsüne bakıp, kendilerinin sadece var oldukları için ilişkide masaya hiçbir şey koymadan erkek tarafından sunulacak her şeye layık olduklarını düşünmeye başlıyorlar. Sonuçta ortaya dengeli bir ilişkidense erkeğe baskın, dominant gelmeye çalışan, erkekten sürekli çerçeve çalmaya çalışan kaprisli, tavırlı kadınlar çıkıyor. Ve bunlardan bıkmış erkekler.

Flörtte ve tanışmalarda kadınla erkeğin stratejisi çok farklıdır. Bir kadın stratejisi olarak ayağına geleni beklemek çok etkili olabilse de, erkek için hüsrandır. Bir erkeğe takılı kalmak seçenek bolluğundan kadın için daha uzak bir ihtimal olsa da, erkekler seçenek darlığından bir kadına aşırı anlamlar yüklemeye daha yatkındır. Bu yüzden bizlerin tutarlı ve düzenli bir şekilde kızlara yürümesinin önemli olduğunu savunmuşumdur. Kızlar zaten modern zamanda teknolojinin coşturduğu bolluğu ve hipergamiyi dibine kadar yaşıyorlar. Sen bu konuda kendini nasıl güncelliyorsun?

Ben de bazen geçmişte söylediğim şeyleri bir kenara bırakıyorum.  Çünkü daha iyi işe yaranını bulmuş oluyorum. İngiltere’deki gündüz oyunu yapan oyuncuların (Rahmetli Tom Torero gibi) oyun stilinin tam olarak bizim toplumumuzdaki kızlara uygun olmadığını düşünmüş ve uzun yıllar deneme-yanılma çalışmalarıyla Türkiye kültürüne uygun olarak yazdığım gündüz vakti kadınlarla tanışma rehberi ‘ni çıkarmıştım. Tabi her zaman oyunum daha iyiye evriliyor, zaman zaman erkekadam’da yaptığımız bunun gibi podcastlerle öğrendiğim yeni bakış açılarını güncel bilgi olarak sunuyorum.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

68
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
43 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
GeçmişDinlemen_yeterWolverineacemineilstraussLyku Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Duncan Idaho
Guest
Duncan Idaho

Bu “1000” sayısı doğrusu beni biraz şaşırttı. Hangi araştırmanın sonucu olarak bunu söylüyorsun ya da bu öylesine söylenmiş bir sayı mı? Günümüzde oyundan ve ilişki dinamiklerinden bihaber milyonlarca erkeğin kadınları neredeyse korkutacak seviyede ve abazalıkta kadınlarla iletişime geçmeye çalıştığını ve başarısız olduğunu biliyoruz. Yine biliyoruz ki kadınlar için belirli bir gelir düzeyinde, ortalamanın üzeri bir zihin ve beden kapasitesine sahip oyuna az çok hakim olan birinin ilgisi bu binlerce sırtlanınkinden kat be kat daha geçerli oluyor. Kadın böyle bir erkeğin ilgisini diğer düşük değerli sürünün ilgisine tercih ediyor.

Frank Banditi
Member

Eskiden de çok olduğunu biliyordum ama “o kadar da değildir” diye düşünüyordum ben. Birkaç kadının dm isteklerindeki sayıyı gördükten ve bizzat kendim ve bir arkadaşımla birlikte 2 adet “yüzü görünmeyen” ve pek de güzel olduğu söylenemeyecek kadın fotoğrafı kullanarak test için açtığımız fake tinder hesabının 4 dakika içerisinde 99+ istekle karşılaştığını gördükten sonra anladım durumu. Teklifler havalarda uçuşuyordu, emin olun bu 1000 sayısı abartı değil.

CotAlfa
Guest
CotAlfa

Söylediklerine katılıyorum. Bende önceden sayının bu kadar abartılı olamayacağını düşünüyordum. Yakın çevremde ortalama güzellikteki kadınların birkaçının instagram dm kutusunu görmem ile fikirlerim tamamen değişti.

TheCincinatiKid
Guest
TheCincinatiKid

Çok değerli bir yazı olmuş. Hayata onların gözünden bakabilirsek onların hareketlerini daha kolay anlamlandırır ve farklı yersiz kaygılara girmeden bizde daha doğru hareketler sergileyebiliriz.

niguez
Guest
niguez

böyle bir durumda bir kadının oneitis yaşaması imkansız olmalı ama hala eskilerden bir kişiye takılı kalan kadınlar oluyor.sitede biz bu kadınlara alfa dul diyoruz ama ya birçok alfayla beraber olmuşsa? yani neden özellikle o kişi diye düşünüyorum bazen.ya da biz de kadınlar gibi ilgi alsaydık birçok güzel kadınla birlikte olmuş olmamıza rağmen biz de diğerleri arasında ortalama kalan bir kadına takılı kalır mıydık acaba.

Mahmut Abi
Admin

Kadınlar sıklıkla oneitis yaşıyorlar. Psikolojilerini bozan o 1000 tane sünepe ilgisinin bir hükmü yok çünkü. Sürüden daha erkek biri çıkınca karşılarına oneitis oluyorlar.

Böyle bir durumda kadınlar oneitis yaşamaz demek, hergün porno izleyen erkek oneitis yaşamaz demek gibi bir şey.

Sefa
Guest

Katılıyorum Mahmut abiye,kadınlar da oneitis geliştiriyorlar,hatta erkeklerden daha şiddetli bile olabiliyor.Sadece bu durumdan kurtulmaları için daha çok seçenekleri var,anında erkeğe ulaşıp kafa dağıtmak için kullanabiliyorlar ama maalesef erkekler için bu çok zor.

Lexus
Guest

Sitede bir yorumda görmüştüm .” Bu kadın kimlerle çıkıyor ? ” demek yerine , ” bu adam kimleri sikiyor acaba ? ” denilecek adam olun. İşin matematiği basit aslında. Para her şey değildir ama kadındaki güzelliğin karşısında en büyük eşitleyicidir. Tabii ki toplumdaki statünüz , fiziki özellikleriniz , hobi ve zevkleriniz , değer yargılarınız da sırasıyla büyük öneme sahip . 15-25 yaş arasında hayatınıza yapabileceğiniz en iyi yatırım bence ” para kazandıracak ve sizi mutlu edecek bir işe sahip olmak , bir diğeri de vücudunuza ama daha da önemlisi hayata karşı bakış açınıza çok dikkat etmektir ” derim . 20’lerinin… Read more »

Comrade
Guest
Comrade

Güzel ve bilgilendici anlatımın için teşekkürler. *Çekici ve baştan çıkarıcı olmak , böyle kızların iç gudulerine hitap etmek yerine , değerli bir adam olmaya çalışırsanız çekiciliğiniz ve kızların” götümü umarım bu sefer görür ” dediği iç gudulerine hitap eden bir adam zaten oluyorsunuz .* Bu “sen kendini geliştir gerisi gelir” kavramı tehlikeli birazcık. Bir kere bu iki durumda hitap edilen iç güdüler birbirinin aynısı değil. Dolayısıyla değer kavramı da bu iki durum için aynı değil. Yirmili yaşlarındaki adam yaşıtı çıtırları hipergami dürtülerini uyararak kapıyor. Otuzlu yaşlardaki adam ise yaşıtı kadınların realist beklentilerine yani kaynak ihtiyacına hitap ediyor. Birinde elemanı değerli… Read more »

Lexus
Guest

Kesinlikle çok güzel bir noktaya değinmişsin ve yorumun için sağ ol. Bu satırları aşağıdaki yorumları yazdıktan sonra yazıyorum. Eğer üşenmeyip okursan asıl demek istediğim noktayı ve seninle farklı düşündüğümüz noktaları göreceksin. Belki de benim ” farklı düşündüğümüzü sandığım ama aslında aynı düşündüğümüz konulardır” bilemeyeceğim. Oturup hayatta böyle şeyler yazmam ama yorumundaki üslup hoşuma gittiği için harcadığım zamana değebilecek biri olduğunu düşünüyorum. En sevmediğim şeylerden biri ” para kazanayım , mevkiim olsun da felaket ve çok sayıda hatunlarla takılıp berkecanları göt edeyim ” bakış açısına sahip kendini geliştir modelidir. Zaten kendi yorumumu bu bakış açısı ile yazmadım . Önce seninkilere cevap… Read more »

Thor17
Guest
Thor17

Mahmut abi peki bu kızların bizimle olabilmesi için ona nasıl davranmamız gerekiyor ? Çünkü zaten 1000 tane erkek o kıza yürüyor biz kendi farkımızı nasıl belli edicez ve o kız bizden nasıl etkilenicek ?

Mahmut Abi
Admin

“bu kızların bizimle olabilmesi için ona nasıl davranmamız gerekiyor” bu sitede her yerde yazıldı, kitapları bile var.

1000 tane adam senin şu an olduğun gibi. Azıcık şu sitede anlatılanları yapsan öne çıkarsın zaten.

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Çok doğru bir yazı. Bölümümde bir kız arkadaş var, aynı dating app’i kullanıyoruz. Kız HB 4.5-5/10, patlıcan burunlu, kalın sesli, vücudu fena değil, kısacası dümdüz türk kızının bir alt versiyonunun uzun boylu olanı. Kesinlikle radarıma girecek bir kız değil. Ben ise uzun boyluyum ve sosyal çevremde gayet yakışıklı birisi olarak tanımlanırım ancak arabam veya param yoktur, ayda üç buluşmaya gitsem ay sonuna kadar taş kemiririm. Bunları yazmamın sebebi, olayı kavramanızı sağlamak. Kıza “aynı anda konuştuğum kız sayısı 6’yı geçmiyor” dedim ve ona dümdüz yalan söylediğimi düşündü. Neden mi? Çünkü onun matchlerine baktığımda bir tabur dolusu adam gördüm. Kız aşağı scrollüyor… Read more »

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

Kral senin yaşadığın durumu bende yaşadım bizzat. Kendi kafama göre bir filtreleme yaptığımda, türkiyedeki kadınların, çarpıtılmış değer algısınıda analiz ederekten, şöyle bir sonuca vardım. Eğer statünüz ortalamanın altında ise, oynacağanız max oyun havuzu (3-4 hb’lik) kadınlar. Yani gerçekten genel güzellik algısının çok altındaki kadınlar. Veyahut şöyle anlatayım, sizin değeriniz ortalama ve ortalamın biraz üstü. Takılacağınız kadınlar 5-6,5 hb arası kadınlar. Böyle bir grafik belirtmemin sebebi, ülkemizdeki kadınların statü algısının, en az 2 puan yukarıdaymış gibi oynaması. Birde bu grafiğin dışındaki grup var. Muhafazakar kadınların bir kısmı ve anadoluda ki fazla okur yazar olmayan kadınlar. Bu gruptakilerin statü algısı halen doğallığını… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Eğer statünüz ortalamanın altında ise, oynacağanız max oyun havuzu (3-4 hb’lik) kadınlar. Tamamen senin ve senin kafandaki erkeklerin deneyimi ve gerçekliği bu. Statün çok düşükse bilemem ama ortalamanın altı çok geniş bir kavram. sizin değeriniz ortalama ve ortalamın biraz üstü. Takılacağınız kadınlar 5-6,5 hb arası kadınlar. 6 – 6.5 hatun yeterince güzeldir, ne istiyorsunuz? Paşa çocukları 6/10 değerle 8/10 peşine mi düşüyorsunuz. Evet takılın 6-6.5 hatunlarla ve gayet de güzel olur. Ne olursa olsun her elmanın bir alıcısı vardır. O yüzden siz, kendinizi geliştirmeye odaklanın. Emin olun daha kırmızı, parlak ve tatlı bir elmayı, daha kaliteli müşteriler alır. Cinsel pazarda… Read more »

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

“Paşa çocukları, 6/10 değerle 8/10 peşine mi düşüyorsunuz. Evet takılın 6-6.5 hatunlarla ve gayet de güzel olur.”

Abi, zaten öz benliğinin farkında olanlar bu konuda sana katılacaktır. Zaten CPD’sinin tavan yapmasına kabaca 15 sene kadar uzakken kim kendini 8.5-9/10 olarak görür ki?

Benim sorun olarak gördüğüm nokta, 6/10 kızın -sosyal medya ve akıllı telefonlar sağolsun- kendisini 8-8.5/10 olarak görmesi.

Günde üç kere otuzbir çeken, porno bağımlısı bir erkeğin videolardaki kadınları gerçekten yatağa attığını düşünüp kendisini womanizer sanmasıyla aynı kapıya çıkıyor bence bu durum.

6-7/10 hatunlar canımız ciğerimizdir ama 8/10 tribindeki 6/10 hatun? Bilemiyorum…

Mahmut Abi
Admin

Benim sorun olarak gördüğüm nokta, 6/10 kızın -sosyal medya ve akıllı telefonlar sağolsun- kendisini 8-8.5/10 olarak görmesi. Kendi başlarına öyle olabilir ama sizinle karşılaştıktan 10 dakika sonra da öyle davranıyorlarsa, bu genellikle siz hala zayıf, beta davranışlar gösteriyorsunuz demek. Ben “yemişim senin HB8 havalarını” modunda davranan erkeğin yanında da kendisini HB8 gören kadın pek görmedim. Erkek o havayı yediği için oluyor. Hadi diyelim hatun fazla hayal aleminde, basarsın kıçına tekmeyi.

Fsss
Guest
Fsss

Kadının ayda 1000 seks teklifi almasının erkekteki tam karşılığı ayda 1000 sevgililik,bağlılık teklifi alması olmaz mı?

Mahmut Abi
Admin

Ayda 1000 porno izlemesi oluyor.

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Arkadaş burada “kadın seksin , erkek de ilişkinin bekçisidir” sözüne binaen bunu soruyor sanırım. Ama atladığı kısım kadınların düşük seviyeli erkeklerden gelen ilişki fırsatını da istememesi. Oysa erkekler düşük seviyeli bir kadınla da pek ala seks yapar.

Mahmut Abi
Admin

Reel hayatta kim 1000 kere teklif alır ki? Bu teklifler sanal (Centilmen Kulübü çok abartmış gerçi). Sanal ilgi ile sanal seks (porno) aynı şey.

Kadınlar ilgiye önem verirler, onları bozan sosyal medya.
Erkekler sekse önem verirler, onları bozan da porno.

Erkekler porno ile ne kadar tatmin oluyorlarsa, kadınlar da sanal ilgi ile o kadar tatmin oluyorlar.

“Oysa erkekler düşük seviyeli bir kadınla da pek ala seks yapar.” Düşük seviyeli erkeğin kadın versiyonu ile birçok erkek seks yapmazdı. Erkek görsel olduğundan, erkeğin düşük seviyesinin kadın karşılığı çok şişman ve kıllı gibi bir şey.

Nix
Guest
Nix

+9999999
Cidden rakamlar abartı geldi bana da. Ortalamanın üzerinde güzel kızlara yaklaştım ve bunların ciddi bir kısmı hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi gibi şeyler söylediler. Instagram zaten betaların kızlara yürümek konusundaki tek kaynağı, bu nedenle cidden porno ile aynı seviyede ifadesi abartı olmamış, tam anlamıyla gerçek bu.

Ahmnet
Guest
Ahmnet

Kesınlıkle buyuk bır sorun

bro
Guest
bro

Bir yabanci kaynakta gordugum yaziyida atayim. Diger erkeklerle olan rekabetimiz zor degil. Sadece vucut yapak bile %90 i geciyoruz. Hem finansal olarak ozgurlesip sporumuzu yapsak al sana %95 ustu.

Mahmut Abi
Admin

O 1000 erkeğin 990’ı gerçek hayatta tek bir kıza bile yürümüyorlar. Gerçek hayatta yürüseniz bile öne geçersiniz.

xmsmsmsx
Guest
xmsmsmsx

Kadınlar hipergamiyi, erkekler de poligamiyi dibine kadar yaşıyor. Fakat asıl eşitsizlik şu kadınların neredeyse tamamı yaşıyor (genç yaşlarda) Erkeklerin ise yüzde 3-5 i …

O yüzden hipergamileri 30 lu yaşlara gelince yumurtaları omlet olmaya başlayınca seni arıyorlar… Bekaret önemli değil ve feministik çeşitli argümanlarla seni Meriç yada mavi haplı bırakmak istiyorlar.

Eğer erkeklerin genç erkeklerin tamamı Red pill yaşam tarzını benimseseydi, en betası bile kadınların hipergamilerini istediği gibi at sürerek yaşamasına izin vermeyecekti.

En büyük gücümüz siktir etmek. Ters bişey mi dedi hakaret vs küfür uzayın gidin.

Mahmut Abi
Admin

Fakat asıl eşitsizlik şu kadınların neredeyse tamamı yaşıyor (genç yaşlarda) Erkeklerin ise yüzde 3-5 i … Hayır kadınların büyük çoğunluğu yaşamıyor. Kadınlar için düşük rütbeli beta erkekler nasıl görünmez ise, düşük rütbeli beta erkekler için kadınların en az bir %60’ı o kadar görünmez. Ortalama bir beta erkek kadın onayına bağımlı olduğundan, güzel kadınlara yönelirler zira onlardan onay devşirmeyi değerli bulurlar. Daha alt güzellikte kadınlar bu erkeklere görünmezdirler.

Ters bişey mi dedi hakaret vs küfür uzayın gidin. Tercih edilmemenin öfkesini, kuyruk acısını elaleme göstermenize, kendi ruhunuza işlemenize gerek yok. Bırakın gidin işte, küfürle ağlamanıza gerek yok.

raging bull
Guest
raging bull

bu yazı beni biraz düşündürdü. bir kız arkadaşım var şuan uzak mesafe ilişkisi gibi gidiyor arada buluşuyoruz.baştan söyleyeyim ilişkimiz gayet iyi.uyum aşk vs olarak. bazen bana anlatıyor kendisine yürüyen tipleri. yani beni kıskandırmak için olmasa da bahsediyor.kimi zaman ben soruyorum. kıskanç bir erkek değilim zaten bunu kendisi de söyledi. ama bazen ister istemez düşünüyorum ya bu tiplerden biri onun ayağını kaydırırsa diye. sonuçta bu ilgi hoşuna gidebilir. ve bu erkekler kızın yanındayken ben daha uzakta kalıyorum. ben mentalite ve davranış olarak erkekadam olarak davransam da bu konu beni düşündürüyor. bu şartlar altında kız arkadaşımıza ne kadar güvenebiliriz? bu erkekler kız… Read more »

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Ne kadar güvenebiliriz, ne kadar güvenemeyiz diye paranoya yapmak yerine “eğer öyle bir şey olursa next” kafasında olman daha iyi. Çünkü uzak mesafe ilişkiyi seçen sensin, dolayısı ile böyle düşünmen daha doğru. Kaldı ki uzak mesafe olmasa da böyle bir yapıda olmak gerek. Kontrol edemeyeceğin şeyi düşünme yani.

niguez
Guest
niguez

bu tarz durumlarda kendi erkek adam içgüdülerine güvenmelisin.rollo buna “spidy senses” der.kızın bunlardan bahsederken aklından geçen iki durum olabilir: 1.si ya muratcan bana yürüyor ama ben bile sallamıyorum,bakalım ona bundan bahsedersem zayıf davranıp evhamlanacak mı yoksa umrunda bile olmayacak mı (umrunda olmamalı),ikinci durum ise ya bu adam istemediğim halde bana yürüyor ve beni rahatsız ediyor acaba ona bundan bahsettiğimde o adamdan beri koruyabilecek mi? bu durumda ise kıza o adamla iletişimini kesmesini istediğini nazikçe belirtmeli, adam devam ederse de ona resti çekmelisin.bir üçüncü durum da kızın bir adamdan ağzı sulanarak bahsetmesi olabilir işte bu CİDDİ BİR KIRMIZI ALARMDIR (ünlü ya… Read more »

Raging bull
Guest
Raging bull

Asd1223 sen saçmalamışsın knk da diğer iki arkadaşa teşekkürler cevapları için.

asd1223
Guest
asd1223

Güvenemezsin, her an seni aldatma riski var. Benim sevgilim aynı şehirde yaşıyor yine güvenmiyorum. Bir söz vardı , kız sadece sizin yanınızdayken sizindir gibi (yanlış olabilir). Güvenme düzenli kontrol et , içine sinmeyen bir şey olursa çık ilişkiden.

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

Mesela konu ile bağdaşık şöyle bir örnek vermek istiyorum. Eskiden bir kafede veya sosyal ortamda ki tüm kızlar ile bakışır ve açılmaya calışırdım. Genelde elde var sıfır olurdu. Ortamın palyaçosu gibi ortalıkta dolanır dururdum. Bazen ise ortamdaki hiçbir kız ile ilgilenmez onlara bakmazdım. Sadece kendime odaklanırdım. hatta ortamdaki en ateşlisine bile bakmıyordum ve bir bakmışım o umursamadkılarım beni kesiyorlar. Yani anlayacağınız kadınlar, o ortamda sadece 1 tane farklı hareket eden adam olunca bile, onu umursamayan, kendine odaklanan adamın kokusunu alıyorlar. Ve ona ilgi besliyorlar.

Berkecan
Guest
Berkecan

Bu tarz başlıklar ilgi çekici ve içeriği de en az başlık kadar güzel ama düzenli olarak kızlara yürü tavsiyesi dışında bi şey yazılmadığı için sonunu bağlayamamışsın gibi geldi.

BenLark
Guest
BenLark

hatunun instagram DMsine bakin…hele bin ustu takipcisi olup hesabi herkese aciksa o dm kutusunu acinca anlarsiniz…

sacma sapan mesajlar,fotolar,siirler,kufurler daha niceleri…

susuzluk gercektir…

Gökhan
Guest

Adım Adım Disiplin Rehberi kitabını sabah sipariş ettim mesaj geldi siparişiniz teslim edildi diye ama pdf yok içinde sipariş numaram 869000888
Mail adresim ********@hotmail.com ve ******@yahoo.com

Mahmut Abi
Admin

Buna bakıyoruz hemen.