Kadının ilgisini abartmak

PUA Cemiyeti’nin YouTube kanalındaki Kıza Nasıl Açılırsın? Nasıl Çıkma Teklif Edersin? videosunun altında şöyle bir diyalog var :

Mertmen : Abi kizin beni sevdigini biliyorum ama utaniyorum ne yapmaliyim.

Joker : Mertmen utangaç kaybeder. Biraz cesaret ele ele gezeceğin o güzel günleri düşün ve senden hoşlanıyorum de. Sadece 2 kelime edecek cesaretin yoksa yanmışsın sen zaten.

Mertmen : Abi bugun tum cesaretimi toplayip gittim yanina noldu dedi felan neyse sonra acildim hayir dedi bi daha beni rahatsiz edersen seni idareye sikayet ederim dedi. Ben de hani beni seviyordun felan dedim yok oyle bisey dedi. Arkadaslarina sordum Bilmiyoruz bize oyle dedi diye soyledi Ama simdi tum arkadaslarim pes etme diyo ne yapmaliyimm.

“Hani beni seviyordun ?” 😄

Bu çocuk saçmalamış ve abartmış ama yaşadığı hayal kırıklığı anormal bir durum değil. Araştırmaların tekrar tekrar gösterdiği üzere erkekler kafalarında, karşılarındaki kadının kendilerine olan cinsel ilgisini, olduğundan çok daha yüksek kurguluyorlar. (Dipnot : Kadınlar da tam tersi erkeğin kendilerine olan ilgisini, olduğundan daha az olarak kurguluyor).

Bunun nedeni muhtemelen erkeğin karşısındaki kadının ilgisini olduğundan daha az algılamasının, fırsat kaçırmasına neden olması. Günümüz feminenleşmiş erkeği, reddedilmeyi dünyanın başına yıkılması olarak algılasa da, reddedilmenin ahım şahım bir masrafı yok. Ya da kadının ilgisinin sandığından az olmasının çok büyük bir maliyeti yok. Bu nedenle, kadın ilgisini abartma sayesinde, erkek daha fazla kadına yürüyerek daha fazla kadınla birlikte olma şansını arttırıyor (kadınlar için erkeğin ilgisinin sandığından az olması ise,  tek başına hamilelik nedeniyle maliyeti ağır olabilir o nedenle kadınların ilgiyi olduğundan az görmesi de anlaşılır bir şey).

Maalesef reddedilmekten ölesiye korkan mavi haplı çocuklar dünyası için ilgiyi abartmak maliyetli. İdealindeki “dişi tanrıçayı” karşısındaki etten kemikten insan kadınının bedenine koyup ona tapan (oneitis) mavi haplı için, bir kadın tarafından terk edilmek asla o spesifik kadın tarafından reddedilmek olarak algılanmaz. İnsan ve tanrıça, tüm kadınlık tarafından reddedilmiş gibi algılar. Bu nedenle mavi haplı çocuk yürüyüp boyunun ölçüsünü almaktan korkar. Genellikle ilgisini abarttığı kadının çevresinde uydu olur ve haftalarını, aylarını ve bazen yıllarını çöpe atar.

Siz eğer tabak çeviriyorsanız, ilgili olduğunuz 5 kıza yürüyorsanız, belki 4 kızdan red yiyeceksiniz ama biri sizinle birlikte olacak. Tamam 4 tanesinde yanıldınız ama bir ayda ard arda ya da paralel 5 kıza yürümeseniz, kırmızı haplı çocuk gibi, bir ayın sonunda bir kızla bile birlikte olmayacaktınız. Ama siz yılda bir kıza yürüyor ve bu kızı da aylarca uzaktan sevip her hareketinden nem kapıyor, uzaktan sürekli papatya falı bakıyorsanız, ilgiyi abartmak sizi fena halde bağlıyor.

Buradaki çocuk ne yapmalı? Öncelikle hiçbir kızın ilgisinden 100% emin olamazsınız bunu öğrenmeli. Bu genç arkadaşın, böyle bir dersle öğrenmiş olması lazım. Bu nedenle de kırmızı haplı çocuk oyunu oynamalı.

Ama maalesef bir de çocuğın bahsettiği arkadaş etkisi var. Pes etme, aynı duvara kafanı vurup dur diye tavsiye vermişler. Bu tavsiyeyi “ya sen başkalarına da yürü ama bu kızı bir iki yine yokla” şeklinde veriyor olsalar yine işe yarar da, uzaktan uzaktan haftalarca duygusal yatırım yapmış ve kazanma şansı az olan adama, tüm kaynaklarını bu sepete koy ve çöpe at diye tavsiye veriyorlar.

Yeri gelmişken kısaca kıza nasıl açılırsın, nasıl çıkma teklif edersin sorusuna cevap vereyim. Belki daha uzun bir yazı yazarım. (Not: Sonradan yazdım) Bir kıza açılmazsın, bir kıza çıkma teklif etmezsin. Bunlara gerek yoktur. Bence senden hoşlanıyorum da açılmaya girer. Hem gereksiz, hem zararlı olabilir.

Uzaktan uzaktan “beni seviyor” hayalleri ile avunmak, kızın sizi sevmediğinizi öğrenmenin acısından iyidir gibi geliypr. Ayrıca bu sayede güya kadın – erkek arasındaki pozitif cinsel gerilimi arttırmak için gerekli oyunun stresine bulaşmadan yaşıyorsunuz..

Bir kızdan hoşlanıyorsanız ve gidip kızla konuşursanız, kız bunu 99% anlar zaten. Yani açılma kısmını geçin. Çıkma teklif etmeyeceksiniz, kızı bir yerlere çıkmaya davet edeceksiniz ve aranızdaki pozitif cinsel gerilimi arttırıp el tutma, sarılma, öpme, seks gibi şeylere yönlendireceksiniz. Çiftleşme dansı yapacaksınız yani.

Üstelik pat diye çıkma teklif ettiğinizde, belki de o aşama aşama tırmanışla olabilecek, sizi belki olabilir sahasından (oyununuz ile= olur bu sahasına geçebilecek kızı, daha henüz belki sahasında iken karar vermeye zorlayarak şansınızı azaltıyorsunuz.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

71
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
26 Comment threads
45 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
OğuzhanSüleymansherlockFurkiLewAshby Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Relent
Guest
Relent

Mahmut abi selamlar Sitenizle yaklaşık olarak 2-3 hafta önce tanıştım. Çok fazla makale okudum genelde izleyici konumunda olmayı tercih ederim ama aklıma takılan 1-2 husus var sormak istediğim. 1- Sosyal çevremden (müşterim) benden 5 yaş büyük. Bir süredir konuşuyoruz. Konuşurken göz Kontağı had safhada ve uzun bakışmalar sonucunda alt dudağını ısırarak gözlerini aşağı kaçırıyor (2 defa oldu) Muhabbetimiz genelde benim onunla ezmeden alaycı konuşmamla eğlenceli geçiyor. Bana arada iltifat falanda ediyor ama oralara takılmıyorum tabi. Sorum ise hem yukarıda ki durumun analizi hem de sanırım bir şehit testten kaldım. Yine müşteri olarak geldi, benden siparişleri oldu (mekanda tek ben varım)… Read more »

Nekadarkötüyseokadariyi
Guest
Nekadarkötüyseokadariyi

Merhabalar Mahmut abi, Siteyi 6-7 aydır takip ediyorum ve eksik yanlarımı tespit edip kapattığımı düşünüyorum fakat son 1.5 ayda üç tane üst üste olumsuz saha olayım gerçekleşti ve üçüde benzer olaylar olunca düşünmeye başladım çareyi sende bulurum diye düşündüm. Sanırım kızlarda seks profili yaratamıyorum ve düşündüm kendimde hiç hata bulamadım 🙂 Üç kızlada gayet hoş sohbet edip eğlendik fakat üçüde gidip başka erkeklerle sevişti. Birinci kızla arkadaş ortamında barda tanıştım ilk anda kızın heyecanlanıp sesinin titrediğini hissettim ki gecenin ilerleyen dakikalarında gayet iyi eğlendik ( yada ben öyle düşünüyorum fazla ilgi hissetmişte olabilirim ) beraber dans edip, yol boyu beraber… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Kizlarla gayet iyi vakit gecirdim iltifat aldim gibi sözlerinin hiçbir anlami yok. Masmavi hapli betada kizlarla iyo vakit gecirip iltifat aliyor. Kino varmı öpüșme koklașma elleşme varmi gözünde “Seni öyle bi becericem ki cenneti tadıcaksın” bakişi varmi takilirken

Erkek
Guest
Erkek

Hatalarını söyliyim. “resmen ben ıslatıyorum millet sikiyor.” Islatan sen olsan başkası değil sen sikerdin. Birinci hatan imaj çizmeye çalışıyorsun. “Sanırım kızlarda seks profili yaratamıyorum ve düşündüm kendimde hiç hata bulamadım “. Seks profili yaratmak ilk defa sende duydum böyle bir şey olduğunu. Kadınlar erkeği belki olur bölgesine alırlar, seks profili var bunda diye düşünmezler. “Üç kızlada istesem yarın görüşürüm fakat yanlış bir adımla atılırsam tamamen kaybederim”. Bir kadınla olup olmamasını takmak çok büyük pua hatalarından biridir. Olacağı varsa bile büyük ihtimalle, “yanlış yaparsam kaybederim korkusu” sana yanlış yaptırır. Zaten çoğu kadınla bir sebepten dolayı işler iyi gitse bile olmayacaktır. Oran… Read more »

Paşa Keyfim
Guest
Paşa Keyfim

Mahmut abi selamlar, aynı bölümden bi kız var. kız 2-3 gün her ders beni kesiyordu. bildiğin dönüp bakıyordu kaçamak bakış bile değildi yani. bakışlarının bana olduğunu farkettikten sonra ilgimi çekti ben de bakmaya başladım. ben bakmaya başladıktan sonra kız bakmayı azalttı hatta bazı günler hiç bakmadı ben de heralde o ilgiyi kaybetti diye umursamadım ve hamle yapmadım. bu dediklerim bir hafta içinde oldu bitti. şimdi sence uğraşmama gerek var mı? çünkü sen üniversitede aynı sınıftan veya bölümden sevgili yapmayın diyorsun o da benim kafamı çok karıştırıyor.

Ricotta
Guest
Ricotta

Mahmut Abi, Allah sana kolaylık versin. Binbir emekle, yurdum erkekçikleri adam etmek için kurduğun site, Lise-Üni bebelerinin, kız bana baktı-bakmadı-kesti-kesmedi, acaba ne demek yorumlarına dönmüş. Yazık

FIRKATEYN
Guest
FIRKATEYN

yorumların böyle olması normal yazıları özümseyenler klavye başında değil icraat peşinde mahmut abe devam

begining
Guest
begining

Mahmut Abi Saygılar. İlgisini çok bariz belli eden , her gördüğü yerde yürümem için adeta yalvaran bir kadın var bu geçen haftalara kadar öyleydi . ( aynı binada oturuyoruz) Siteni uzun bi süre olmasada takip ediyorum , az çok mantık olarak oturdu. Şimdiye kadar yürümememin sebebi ( işyeri, şirket veya okul ) dan birine yürünmez demendi bi nevi , buraya kadar herşey güzel. Lakin bügün aradaşlarıyla beraber asansörde denk geldik . Böyle arkadaşları (moralim bozuk du ) onla alakalı yorumlar yaptı bu kız ı dont care falan filan saçma sapan şeyler söyledi, sonra işte bunun adını söylediler (ben öğreneyim diye)… Read more »

LewAshby
Guest
LewAshby

Merhabalar sitenizle yeni tanışan bir okurunuzum. Her okuduğum yazı bana sadece karşı cins değil insanlar konusunda da ciddi bir aydınlanma yaşatıyor. Bu makale de onlardan biri.

Furki
Guest
Furki

“Üstelik pat diye çıkma teklif ettiğinizde, belki de o aşama aşama tırmanışla olabilecek, sizi belki olabilir sahasından (oyununuz ile= olur bu sahasına geçebilecek kızı, daha henüz belki sahasında iken karar vermeye zorlayarak şansınızı azaltıyorsunuz.”

Fazla uzatınca da kız kaçıyor, sana olan ilgisi sönüyor ve başka erkeklerin radarına giriyor. O yüzden bir deadline belirlemek lazım bana göre. Bu deadline içinde teklifsiz sevgili olamadıysanız bu durumu sözle dile getirip kızı bir seçim yapmaya zorlamak gerek.

sherlock
Guest

merhaba uzun ilişki ile hatta evlenme yaşının altındaki uzun ilişkiler hakkında bi sorum olcak sizin daha iyi bildiginiz gibi uzun ilişkiler çogunlukla fiyasko zaman kaybı gibi geliyor sizce nasıl bu aradabi konuda da yardıma ihtiyacım var bi kaç gun once açık açık birbirimize yurudugumuz kızla konuşurken konu kim teklif edecege geldi baya gule eglene tartıştık biraz fazla çocukça gelebilir ama yazı tura ve devamında taş kagıt makas oynadık ikisini de kaybedince ben ettim aramızda pek bir şey degişmemesine ragmen içimde bi huzursuzluk var bu ikinci ilişkim ne yapacagımı bilmiyorum burdaki ilişki hakkında yazılara baktım duygusal yatırıma falan bu arada gayet… Read more »

Süleyman
Guest
Süleyman

Abi peki pozitif cinsel gerilimi yanlış anlama şansımız var mı? kızla bir kaç aydır görece cinsel gerilim adına bir şeyler yaşamış biri olarak sonradan öğreniyorum ki kızın halihazırda bir ilişkisi varmış zaten. Bizim jargonla kızlar da tabak çeviriyor olabilir mi, bunu nasıl ayırt ederiz?

Oğuzhan
Guest
Oğuzhan

İlişkinin taktiği fln olmaz.İçinizden geldiği gibi doğal olarak davranmanız ayrıca bir duruşunuz olması yeterli.