Erkeğin Kişisel Başarı Rehberi Kitabı

centilmenkulubu.com(E-Kitap | 202 Sayfa | PDF)
Yazar: Secret

Kitapta bir başarı objesi olarak erkek ele alındı. Popüler kültürün yarattığı suni erkek tiplemeleri bir kenara bırakılıp başarılı ve arzu uyandıran erkeğin neye benzediği, böyle bir erkek olmanın sağlayacağı avantajlar anlatıldı.

İlişkiler kadın ile erkek arasında en çok çıkar çatışması yaşanan alandır. Çünkü iki taraf da bulabileceği en iyi adayı talep eder. Ancak çoğu erkek bu isteklerinin altını doldurmuyor. Kendilerini başarılı kılmak için ne yapacakları konusundaki farkındalık eksiklikleri onları hedefledikleri başarılar ve kadın ilgisi konusunda sadece hayalci birer birey pozisyonuna getiriyor.

Kısa ve hayal satan yoldansa, zor ama hedefi güçlü bir şekilde vuracak yol kitapta anlatılıyor. Bu yolda yürümekse okuyucunun tercihine kalıyor.

İçindekiler kısmına buradan bakabilirsiniz

Kitabı satın almak için tıklayınız

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

91
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
50 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
Yanlış hapı yuttumAli ORDUZUmemoİsimsizEkrem Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sinekvalesi
Guest
Sinekvalesi

Mahmut abi selamlar, benim kisisel ve biraz alisilagelmisin disinda bir sorum olacak. Ben trans erkegim, cinsiyet degistirme operasyonlarinin bir kismini olup erkek kimligimi aldim. Penis ameliyatini ise henuz olmadim. Bu Turkiye’de yalnizca bir iki doktorun tekelinde ve basarisiz sonuclari olan bir operasyon. Ustelik ciddi saglik riskleri var. Keza yurt disindaki sonuclar da pek ic acici degil. 10-11 saatlik riskli bir ameliyata girip berbat sonuclar elde etmek istemiyorum. Bu yuzden icime sinen bir doktor bulana dek bekleyecegim. Bu surecte de iliski icin strapon vs. kullaniyorum ancak kizlara yakinlasmakta cok zorlaniyorum. Bu durumu aciklamam lazim haliyle. Ha ameliyat olunca da zorlanacagim muhtemelen… Read more »

Manners Maketh Man
Guest
Manners Maketh Man

Selamlar , Ben de bir trans erkeğim, ben de süreçlerimi tamamladım ve penis ameliyatımı olmadım. Ama dediğin sorun ya da özgüvensizlikle hiç karşılaşmadım. Burada konu Mahmut abi’nin dediği gibi değiştiremediğin şeyin üzerinde çok da kafa patlamaman gerekli. Hatta benim boyum da 1.55. Ama bugune kadar mankenlerle, ünlülerle, sporcularla (boyları 175-185 cm civarı) beraber oldum . Durumu tabiki açıklaman gerekli (pantolonu indirmedikçe anlaşılmaz durumdaysak ) ama bugune kadar sırf trans erkek olduğum için hiç red yemek ile karşılaşmadım. Senin kendini sunuş tarzın, beden dilin, konuşman (oyunun), kendini ne kadar geliştirdiğin ; asıl önemli olanlar bunlar. Önce kendi gelişimine odaklanıp güzel bir… Read more »

Sinek valesi
Guest
Sinek valesi

Eyvallah, her iki yorum icin de tesekkur ederim 🙂 Aslinda bircok yonumu gelistirdim ve gelistirmeye devam ediyorum zaten ama yine de hep bir seyler eksik hissinden kurtulamiyorum. Sanirim bu durumu da boy gibi dusunup degistiremeyecegim seyler kategorisine sokup kabullenmek zorundayim.

Deniz
Guest
Deniz

Bende trans erkegim, baya sayfada trans bireyler olarak bulunmaktayiz bunu farkettim 🙂

Profesyonel bastan cikarici degilim elbette yoksa buralarda gezinmezdim ama şunu soyleyebilirim. Sen cekinirsen kendinle alakali kusur olarak gordugun ( ki kusur degil bir varoluş) insanlarda seni itici buluyor. Ne kadar kendine guvenin olursa, kendi benliğini kabul edersen insanlarda seni ediyor. Cok sasirtici şekilde efsane kadinlarla birlikte oldum redpil vs. Bilmiyorum ama kendimden utanmadim. Ben buyum dedim bunu dedikce en böyle geri dusunen kizlar bile (olamaz boyle birsey diyen) ilgi duymaya başlıyor gercekten.

Ricardo
Guest
Ricardo

Mahmut abi yasim 26.ingiliz dili edebiyati okudum.ayriyetten odtu de bir bolum okuma fikri nasil? Yoksa cok oyalanmadan is hayatina atilmayi mi onerirsin?

hakan34
Guest
hakan34

Merhaba abi, ben Havacılık Yönetimi mezunuyum aynı zamanda çift anadal yaparak Gastronomi (aşçılık) da okudum. pandemi havacılığı kötü etkileyince mutfağa yöneldm, şuan mutfakta çok yoğun bir serviste çalışıyorum adeta dış dünyayla bağım kesiliyor işi seviyorum yalan yok keyif alıyorum ama dezavantajları daha ağır basıyor, arkadaşlarımı göremiyorum gece 11 de cıkıyorum psikolojim bozuldu sence hemen sektör değiştirip başka işler yapmalı mıyım burada diş sıkmalı mıym yardımcı olur musun bir de mutfakta ilerlemeyi tercih ettim, şimdi bi anda havacılığa dönersem çevrem beni başarısız olarak görür mü… fikrini merak ediyorum, sevgiler abi..

Ömer
Guest
Ömer

Mahmut abi bu kitabi 30 martta aldim.Telefon degistirdigim icin tekrar indireyim derken mailime baktim ama bulamadim.Shopier ile iletisime gectim aldiginiz yer ile gorusun dediler.Spam kismina da baktim yok.
Siparis no: 288640683

Sefa
Guest
Sefa

Abi merhabalar. Olayı eğip bükmeden anlatacağım. Ben normalde özgüvensiz, sosyal fobisi olan biriydim. Üni.de değişir diyordum ama iş anca Instagram’la kaldı. Üstüne bide kendi sınıfımdan birden fazla kişiye yazınca yavşak yatası yedim. Koskoca sınıfta neredeyse kimse beni sevmiyor ve normal konuşmaya çalışsam da bu önyargı baltalıyor. Bu konuda ne yapabilirim sence? Önce hafif depresif bir yapıya girip çok kilo aldım(şakasız 40 kilo aldım). Özgüvenim düştü. Özgüven düştükçe de içime kapanık oldum. Muhtemelen yine özgüvensizlikten kaynaklanacak şekilde insanlara çok takıntılı oldum(baya psikiyatri tanılı takıntı hastalığım var) Şuan vücudum çok kötü, insanlarla sohbet edemiyorum özgüven ve sosyal fobi sıkıntılarım var, Çevremde herkese… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

Fitnes’a git. İngilizce çalış. Komitelerini geçecek kadar not al. Bulunduğun üni’nin ücretsiz kurslarına katılıp başka fakülteden kişilerle hem kız hem erkek tanış. Yapışmadan ilerlemeye bak. Sınıfındakilerle hiç muhatap olmamaya çalış uzun müddet. Zamanla umuturlar. tavırları değişir.

Sefa
Guest
Sefa

Abi benim insanlara takıntılı olmak gibi bir huyum var. Sence nasıl çözebilirim? Resmen insanlardan ilgi alamadığım zamanlar bir damarım kapanıyor gibi sanki. İnsanların profil resimleri, diğer arkadaşları, insta hesapları falan sanki sürekli takipte olmalıyım falan gibi geliyor.(Tabii ki hepsinin değil. ama belli şeyler yaşadıklarımın ) Hatta öyle bir noktada ki sadece arkadaşım olan insanları bile başkalarından kıskanıyorum. Sırf biriyle benimle olduğundan daha yakın diye. Eski flörtüm(Şuan arkadaşım) Profil resminde tişörtünü giymek yerine kollarıyla üzerine tutmuş. Normalde baksan fark etmezsin bile ama bu bana dert oluyor. Biri pp kaldırdığında, koyduğunda, instadan takipten çıktığında, story attığında falan sanki her şeyin kontrolü bende… Read more »

Ekrem
Guest
Ekrem

Mahmut abi selamlar, ben kırmızı hap öğretileri konusunda biraz ortada kalmış hissediyorum. Ben dindar bir insanım ve evlilik dışı ilişkilere niyetim yok o yüzden bu öğretilerde bazı şeyleri hiç onaylamıyorum ama genel olarak kırmızı hapa erkeklerin ne kadar ihtiyaç duyduğunun farkındayım ve bende çok memnunum bunları öğrendiğim için. Şimdi benim sorularım; ben bir türlü soğukkanlı, sağduyu ile hareket eden bir erkek olamıyorum. Safım. Hazırcevap birisi hiç değilim birisi laf soktuğunda öylece kalıyorum(IQ seviyem gayet yüksektir, matematikte falan hep başarılı oldum, zor soruları kafadan işlem yaparak çözebilen biriyim. Saf olma sebebim gerizekalılık değil. Başka bir sorun var ama nedir bilmiyorum.) ve… Read more »

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Mahmut abi sırayla kitapları satın almak istiyorum ama hangi kitaptan başlasam kafam karıştı bu kitabi mi adım adım disiplin kitabını mi andrew in kitaplarından mi bilemedim . Son zamanları disiplin , erteleme ve oyunda sorun yaşıyorum. Konuşmak istemediğim için. galiba hafif depresyondayım ilk kitap satın alısim olacak ve sırayla alacağım

memo
Guest
memo

Abi selamlar. Tıp fakültesinde okuyorum ama kendimi geliştirme konusunda çok kararsızlık yaşıyorum. Zaten hali hazırda spor yapıyorum. Onun dışında bir yanım oyun ya da websitesi geliştirmek için kodlama öğrenmek istiyor(önceden bununla uğraşmıştım), bir yanım müzikle uğraşmak istiyor (Yeni gitar aldım daha), bir yandan fotoğrafçılık, grafik tasarım gibi şeyleri çok seviyorum, bir yandan insan psikolojisine merakım yüzünden kitaplar okumaya çalışıyorum. Ayrıca ingilizce çalışıyorum. Diğer bir yandan sosyal yönüm çok zayıf ve bu sebeple hem bu siteden hem youtube’dan gördüğüm video, yazı, makale ne varsa bakmaya çalışıyorum derken hiçbirini tam yapamıyorum. Yani uyku ve okul olunca bir de üstüne kütüphanede ders çalışınca… Read more »

Ali ORDUZU
Guest
Ali ORDUZU

Selam Mahmut abi sitenizden 5 kitap spariş verdim takip bölümünde teslim edildi diyor fakat mail adresimde bulunmuyor!

Yanlış hapı yuttum
Guest

Mahmut abi tiktok izledim de şunu gördüm (sadece sosyal medya değil gerçek hayatta da duyuyoruz)
Benim yaşımdakiler (söylemek istemiyorum) evleniyor geziyor bir şeyler yapıyor ama bende
Üniversite yok
iş deneyimi yok
Sosyal hayat yok
Para yok
Miras yok
Torpil yok

Galiba hapı yuttum ama kırmızı değil

Son olarak 250 gramım da yok. Onu da ekliyeyim

Var mı bir tavsiyen ? (Her konuda tavsiyeye açığım)