Erkeğin Kişisel Başarı Rehberi Kitabı

centilmenkulubu.com(E-Kitap | 202 Sayfa | PDF)
Yazar: Secret

Kitapta bir başarı objesi olarak erkek ele alındı. Popüler kültürün yarattığı suni erkek tiplemeleri bir kenara bırakılıp başarılı ve arzu uyandıran erkeğin neye benzediği, böyle bir erkek olmanın sağlayacağı avantajlar anlatıldı.

İlişkiler kadın ile erkek arasında en çok çıkar çatışması yaşanan alandır. Çünkü iki taraf da bulabileceği en iyi adayı talep eder. Ancak çoğu erkek bu isteklerinin altını doldurmuyor. Kendilerini başarılı kılmak için ne yapacakları konusundaki farkındalık eksiklikleri onları hedefledikleri başarılar ve kadın ilgisi konusunda sadece hayalci birer birey pozisyonuna getiriyor.

Kısa ve hayal satan yoldansa, zor ama hedefi güçlü bir şekilde vuracak yol kitapta anlatılıyor. Bu yolda yürümekse okuyucunun tercihine kalıyor.

İçindekiler kısmına buradan bakabilirsiniz

Kitabı satın almak için tıklayınız

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

92
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
51 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
Yanlış hapı yuttumAli ORDUZUİçimdeki betayı yedimmemoİsimsiz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Leo
Guest
Leo

Ben kitabı aldım ama sanırım mail yoluyla gelecek sipariş alındı diyor

toprak balcı
Guest
toprak balcı

secret çok üretken bir adam. yazdıkları sadece küçük bir çevrede değil büyük kitapçılar yoluyla tüm ülkede görünür olmalı. bu adam bir pick up ustasından çok daha fazla birisi. ama onu uzun yıllardır takip eden biri olarak şunu da söylemem gerek, muhtemelen bu kitap okuyan gençlerde istenen etkiyi yaratmayacak. burada secret’la ilgili bir şey anlatmaya çalışıyorum aslında, “tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan” gibi bir durum var bu adamda. eğer secret 10 yıldan uzun süredir sokaklarda çok ciddi bir zaman ve enerji harcamasaydı sadece yıllarca bu kitapta yazanlar ışığında yine de kendine olan güveniyle kadınları etkileyebilen bir adam olur… Read more »

Ismi boş ver
Guest
Ismi boş ver

Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum ve sp
Shophify den alamıyorum , pay hip e ne zaman gelir ya da benzeri platforma ?

Selim
Guest
Selim

Hayattan keyif almak,eğlenceli biri olmak üzerine kitap yazılsa harika olur

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Secret yine yapmış yapacağını ve cok güzel bir kitap yayınlamış.Bu kitap bir harika!!!

Hurath987@gmail.com
Guest
Hurath987@gmail.com

Rollo tomassi nin kitaplarını çevirmenin zamani gelmedi mi artik:)

AdanalıAlfa
Guest
AdanalıAlfa

bağışlar yetersiz bildiğim kadarıyla bunun için

Winnerr
Guest
Winnerr

Kitabı satın aldım sanırım maile gelecek.

Frodo
Guest
Frodo

Bu siteyi okuduktan sonra spora yazıldım daha 3 4 ay oldu onunda 1.5 ayı kapalıydı salonlar, 10 kilo verdim omuzlarım kollarım bi şekillendi okuyan herkese kesin tavsiyem gidin ağırlık kaldırın kendinizi iyi hissedin bu ilişki konularında yaşadığınız çoğu sorunun kaynağı kendinizi yetersiz görmeniz spor sayesinde kendinizi gerçekten beğenmeye başlıyorsunuz.

Mahmutabininvarisi
Guest
Mahmutabininvarisi

Öncelikle merhaba Mahmut abi.Yaklaşık 10 gün önce 3 ay süren ilişkim sona erdi. Benden ayrılmadan önce 1 hafta boyunca WhatsAppim silinmiş , telefonum kapalı durumdaydı .Ayrilmak istediğini artık eskisi gibi olamayacağımızı söyledi. Bende ayrılık anında özür dileyip üniversite sınavınin beni kötü etkilediğini söyledim fikri değişmeyince her yerden çıkarıp,hayatıma devam etmeye karar verdim ve 1 kez özür dileyip pişman olduğumu söylemem dışında (ayrılığın ertesi günü) no contect uyguladım. Kızla aynı kursta olduğumuz için her gün yüz yüze geliyoruz.Şuan da ilişkim için cabalamam doğru bir hareket olur mu yüz yüze konuşmalı miyim ? Yoksa yoluma devam edip kızın aramasını beklemeliyim? Bu arada… Read more »

Kaan Giray
Guest
Kaan Giray

Abi 2 tane kitap aldım 2 side gelmedi henüz bakabilir misiniz rica etsem 🙂

Muzaffer
Guest
Muzaffer

Secret gercek manada ınsan ılıskılerını cozmus bırı hatta bu konuda Turkıyede tek oldugunu soyleyebılırım onun yazdıgı kıtapları okuyorum ve bana cıdden cok fazla sey kattı Secretın basarılarının devamını dılıyorum

Senan
Guest
Senan

Merhaba abi. Ben red pill’e 1 ay önce tanışdım. Sayfan çok destek oldu. Ve öncesinde mavi haplı biriydim. O yüzden şimdi bir karar aldım. Şimdilik sadece teorik olaraq kadınlarla çok konuşmadan sadece kendime fokuslanmak istiyorum 1 2 ay . Teorik olarak kadın erkek ilişkisi öğrenip maskulenligimi geliştirmek için pratik yapmak niyetim. 1 2 ay sonra kadınlarla tekrar konuşmaya başlayıp tabak çevirmeye o zaman geçerim diye düşünüyorum. Bu yolda bana önereceğin bir şey var mı?

Mahmutabininvarisi
Guest
Mahmutabininvarisi

Mahmut abi selamlar.Üniversite sınavına hazırlık sırasında monk mode mantıklı mı? Bu süreçle ilgili verebileceğin en önemli tavsiyeler nelerdir?

Arkad
Guest
Arkad

Vakti zamanında üniversite sınavı konusunda deneyimli biri olarak bir iki şey söylemek istedim. Bu sınava hazırlanan, hazırlanacak olan ve iki gün sonra girecek arkadaşlara en önemli tavsiyem rahatlık. Aynı ilk buluşmalarda nasıl kızın güzelliğinden etkilenip, kasmamak gerekiyorsa, bu sınavı gözde büyütmemek o kadar başarıya katkı sağlıyor. Buradakiker ne der bilmem ama bence üniversite sınavı, hiçbir zaman geri dönülmez bir son olmasa da önemli bir dönüm noktası. Bu yüzden monk modu gibi şeyleri erteleyip, sınava odaklanmak en iyi yatırım olur. Eskiden uyguladığım, işe yaradığını düşündüğüm yöntemlere gelirsek, sınavda sorumlu olunan derslerin konularını liste yapıp, güne göre bölerek mümkün olduğunca hepsini paralel… Read more »

ismiboşver
Guest
ismiboşver

Mahmut abi sor ki , öğrenesin soru cevabında demiştin bu kitabı payhipe de koyacaksın. Maalesef yurtdışında olduğumuzdan satın alamıyoruz shopifyden rica etsem (aşağıda 20 kişi de + lamış eski yorumumu) payhip ve ya benzeri yurtdışından satın ala bileceğimiz siteye yerleştirirmisin bu kitabı

wanted
Guest
wanted

Mahmut abi, insanı bilgisayar gibi düşünürsek, yenilgiyi kabullenmek yeniden başlat tuşu mudur? Çok hırslı bir insanım yeri geldigi zaman duygularimi kontrol edemiyorum ama yenildiğimi ilk defa kabullendim ve otomatik olarak hedeflerime yönelik yeni planlar yaparken kendimi buldum normalde kızıp ofkelenip uzun süre kendimi toplayamazdim. Yani yenilgiyi kabul etmek bende bir ferahlık yarattı. Bu durum geçici bir durum mudur ya da kendimi mi kandiriyorum?

1 2 3