Erkeğin Kişisel Başarı Rehberi Kitabı

centilmenkulubu.com(E-Kitap | 202 Sayfa | PDF)
Yazar: Secret

Kitapta bir başarı objesi olarak erkek ele alındı. Popüler kültürün yarattığı suni erkek tiplemeleri bir kenara bırakılıp başarılı ve arzu uyandıran erkeğin neye benzediği, böyle bir erkek olmanın sağlayacağı avantajlar anlatıldı.

İlişkiler kadın ile erkek arasında en çok çıkar çatışması yaşanan alandır. Çünkü iki taraf da bulabileceği en iyi adayı talep eder. Ancak çoğu erkek bu isteklerinin altını doldurmuyor. Kendilerini başarılı kılmak için ne yapacakları konusundaki farkındalık eksiklikleri onları hedefledikleri başarılar ve kadın ilgisi konusunda sadece hayalci birer birey pozisyonuna getiriyor.

Kısa ve hayal satan yoldansa, zor ama hedefi güçlü bir şekilde vuracak yol kitapta anlatılıyor. Bu yolda yürümekse okuyucunun tercihine kalıyor.

İçindekiler kısmına buradan bakabilirsiniz

Kitabı satın almak için tıklayınız

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

92
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
51 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
Yanlış hapı yuttumAli ORDUZUİçimdeki betayı yedimmemoİsimsiz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
kukla
Guest
kukla

168 boyunda İzmir gibi (özellikle de yeni neslin boyunun nba’deki basketçilerle değil nba potalarıyla kapıştığı) boy ortalamasının benim sik kadar boyumdan santimlerce uzun olduğu bi şehirde üniversite okurken sosyal hayatımı ve kadınlarla ilişkimi “kişisel başarım” sayesinde ayakta tutmama imkan var mı? Ne vücudumu şekile sokmam ne ortalamanın üstünde bir tipe sahip olmam ne de kadınlarka konuşma yeteneklerimi geliştirmek kadınlarla birlikte olmam konusunda bir boka yaramıyor. Değiştiremeyeceğim tek şey olan bu lanet boyumdan dolayı elenmekten ve ret yemekten yoruldum. Genetik kodlarıma sövmekten ve belki ileride sağlam para kazanp paraları escortlara yedirme hayali kurmaktan başka yapabileceğim ne var? Kilolusundur ya da zayıfsındır… Read more »

Lexus
Guest
Lexus

1,98 boyum var 19 yaşımdayım. Bende de tutmuyor. Kimi zaman “çok uzunum herhalde kesin ondan ” diyordum ama alakası olmadığını anladım. Kadınlar dediğin gibi uzun boylu tercih ediyor genelde ama bu %100 bir doksan ve üstü olacak diye bir şey demiyorlar. Arkadaşım var 21 yaşında. Kendisinin boyu 1,71. Manitasi 1.76. Lisede bir arkadaşım vardı boyu 165 ya vardır ya yoktur. Çocuk liseyi elden geçirdi. Bu işler aslında ” şunu yaparsan şu , şunu yaparsan şu ” olur tarzı değil de adamına , mekanına , zamanına, kadınına , havasına , suyuna göre değişen bir olay. Şans faktörü çok yüksek. Kadın havasında… Read more »

kukla
Guest
kukla

Böyle örnekleri görmek asıl sorunu anlamak açısından çok yararlı. Dediğin gibi mantalitemiz, tecrübemiz, fiziksel özellikler vb. kadar şans faktörünün de etkisi yok değil. Bazen doğru zamanda doğru yerde olamıyoruz ve beni de yoran şey buydu ama ne kadar fazla denersem doğru yer-zaman ikilisini tutturma olasılığının arttığından eminim. Moral bozmaktansa ne olursa olsun devam etmek tek çözüm.

Fapatovbeettim
Guest

Fatih terimden 3 cm, cem yılmazdan 4 cm kısaymışsın. 1.68 fena bir boy değil. Kişi eksik oldugu yere bagliyor başarısızlığını. Bu boy tip meslek para olabilir, çevir çevir kullan.

AdanalıAlfa
Guest
AdanalıAlfa

usta eğer buraları okuyacaksan aklıma bir şey geldi onu söyleyeyim, bilmiyorum spor yapıyor musun vücüt geliştirmenin dünyadaki tanınır federasyonu ifbb ve o ifbb liginde yarışmak istiyorsan önce pro card alman gerekiyor. İnstagrama veya youtubeye Furkan Er yaz bu adam yeni aldı pro cardı ve türkiyedeki sayılı kişilerden boyu da 1.68 bildiğim kadarıyla seninle aynı boyda

kinyas
Guest
kinyas

Bence boyunun kısa olmasını avantaja bile çevirebilirsin. Ağırlık kaldırması daha kolay diye biliyorum kısa boyda.

Orcun
Guest
Orcun

Platform taban al dostum. bende 170 im, 176 oluyorum.

femto
Guest
femto

Smaç basamıyorsan sende üçlük at

Morgen
Guest
Morgen

Abi ben sipariş edeli 2 saat oldu sipariş tamamlandı diyor ama hala kitap gelmedi. Ne yapabilirim.

Seam
Guest
Seam

Su kitap tanitimlarini ayri bir baslik altinda toplasaniz

Anubis
Guest
Anubis

Merhaba Mahmut abi ben bu kitabı satın aldım 2 gün oldu daha elime bir şey geçmedi rica etsem ilgilenebilir misin?

Kadir
Guest
Kadir

Abi 20 yaşındayım şuana kadar çok tembellik ettim ailemin yanında üni sınavına hazırlanıyorum geç kaldım biliyorum ama çok çalışarak telafi etmek istiyorum ilişkiler konusunda betayim oneitisim var disiplin yok irade yok bolca bağımlılığı olan asosyal biriyim berbat haldeyim 5 6 ay monk mod yapsam daha sonra sahaya inip oyun oynasam daha önce hiç yapmadım düşününce bile heycan sarıyor ama kendimi zorlamam lazım gelişmek için artık birşeyleri değiştirmek istiyorum bunun için çalışacağım tavsiyeni almak istiyorum.

melancole
Guest
melancole

Abi kitabı satın aldım ve shopierden siparişiniz teslim edildi diye bir mail geldi ancak sizden herhangi bir mail almadım acaba beni bilgilendirebilir misiniz

Umut
Guest
Umut

Reis sana birşey sormak istiyorum yine
Ben toplumsal bir ortamda çok stres ve heyecan yapıyorum durduk yere aklıma birşey geliyor ona bile takılıp heyecanlanıyorum bir kızla buluşmak isteyince bile bir kalp çarpıntısı oluyor ama buluşunca sanki hiçbirşeyim yokmuş gibi takır takır konuşuyorum bu neden kaynaklanıyor kekeme bi bireyim şimdiden teşekkürler

ozgur
Guest
ozgur

selamlar, bu siteyle pandemi döneminde tanıştım. kadınlarla ilişkim fena değildi fakat yoğun duygusal ilişkiyi kaldırabilecek duygusal gücü kendimde bulamıyordum, daha çok takılmalık bir şeyler bakıyordum. yaklaşık 2 aydır kafamda düzenli ilişkiye geçmek vardı. bi kızla tanıştım ve gerçekten bir şeyler paylaşabileceğim birisi gibi hissettim. kızla tanışmadan önce, büyük bir hata yaptım, 2 tabağımı sınav haftama giriyorum diye bıraktım. sınav haftalarım için 1 aylık maratona giriyorum ve gerçekten bırakmak bana yardımcı oluyor. burada en büyük problem kızla yanlış zamanda tanışmam veya benim dengeyi yeterince kuramamış olmam. tabaklarım olmayınca ilgi biraz kızda kaldı. kızla 3.datte birlikte olduk, akademik olarak başarılı, sosyoekonomik ve… Read more »

Ulfat
Guest
Ulfat

Abi kitapların bazılarını ülke dışından almak olmuyor bu da dahil seti de almak istədim olmadı. Bu arada indirim kuponu da ülke dışında geşerli değil

kinyas
Guest
kinyas

Hocam erkek adam sitesindeki indirim kodu (10 tllik) neden centilmen kulubu kitaplarında da geçerli değil ki?

Truman
Guest
Truman

Mahmut Abi ne zaman işlerimi yoluna koysam, odağıma kendimi alsam hayatımda bi aksilik çıkıyor. Bunlara aile, sağlık, ilişkiler denilebilir. İster istemez bazen yorgun hissediyorum. Kendime verdiğim onca emeğin boşa gittiğini hissediyorum. Bu gibi durumlarda sen ne yapıyorsun ? Duygusal değil mantıksal yaklaşmaya çalışıyorum ama yaşadığım olaylar illa ki sallıyor.

Hasan
Guest
Hasan

Selamun Aleyküm,Shopier’den Gmail hesabıma “siparişiniz gönderilmiştir” diye bir mesaj geldi,ama ürüne nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum,yeni bir e posta mı gelicek?

Ayrıl:(
Guest
Ayrıl:(

Kitabı aldım 3 gündür teslim edilmedi .kiminle iletişime geçebilirim

fahrettin
Guest
fahrettin

Her erkeğin küçük yaşta (ergenlikte) okuması gereken, kadınların erkeklerde ne aradıklarını bilimsel anlatan bir kitap, şimdiye kadar çevremden edindiğim yanlış bilgileriden ve kendi başarısız tecrübelerimin nedenlerini bu kitap sayesinde öğrendim.

Enes
Guest
Enes

Kitabi baştan sona okudum kesinlikle gelisimimde faydali oldu herkese tavsiye ederim teşekkürler