Erkek Adam Türkçe Podcast: Algı Yönetimi ve Manipülasyon

Bu hafta algı yönetimi uzmanı, eğitmen, profesyonel koç ve yazar Aydın Serdar Kuru ile Algı Yönetimi ve Manipülasyon konusunu konuştuk.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

5
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mahmut AbiacemineilstraussBenLarkİsmailFatih Ö. Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Fatih Ö.
Guest
Fatih Ö.

Aydın serdar kuru’yu ekşi sözlük’ten biliyorum. Takip ettiğim biri. Mesajlara döner, bilgili başarılı ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Kim davet ettiyse bravo.

yayını izlemedim ama redpill hakkında mahmut abiyle düşünceleri tam uyuşmuyor zannımca. İyi bir yayın olduğunu tahmin ediyorum ve ayrılıyorum.

İsmail
Guest
İsmail

Ali Babacan sizce karşısındaki insana “Özgüven sahibi,ayakları yere basan bir insan” izlenimi vermekte başarılı mı?(Siyasi kimliğinden tamamen bağımsız olarak soruyorum).Bu açıdan rol model olarak ele alınabilecek biri mi?

BenLark
Guest
BenLark

Merhaba emekli bir Special Forces Askerİ tanıyorum. Disiplin ve mental dayanıklılık üzerine bir konuşma yapması için Discorda davet etmek isterdim ama beni banlamışlardı sanırım bazıları.

Umarım ilerde bir düzenleme gelir

Mahmut Abi ne dersin ?

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Hocam yayında bahsettiğiniz youtube ‘a bile yükleyemediğiniz yayınları buraya ya da spotify ‘a yüklediniz mi?
Bir de üstü kapalı olsa da hoşgörülü bir şekilde siyasi düşünceleri, dini inançları, toplumların psikolojilerini de tartıştığınız yayınlar var mı ya da önümüzdeki yayınları tartışmayı düşünüyor musunuz? Düşünceleriniz bizim için önemli, teşekkürler..