Özgüven seçeneklere sahip olmaktan gelir

Merhaba,

Rollo Tomassi videoda özgüvenin ruhunuzun derinliklerine inerek oradan çıkartılabilecek bir şey değil, kadınlar, iş, hayat konusunda seçeneklere sahip olmakla oluşabileceğinden bahsediyor.

Diğer bahsettiği şeyse bu seçeneklerin nasıl yaratılabileceğin, burada tabak çevirmenin önemi ortaya çıkıyor, çoğu insan konforuna çok düşkün, sahaya çıkıp gerçek işi yapmak istemiyorlar. Elinde 1 kız varsa, bu seni kıza karşı kendinden taviz vermeye, kızın senin çerçeveni ihlal etmesine karşı daha az ses çıkartmaya itiyor çünkü elindekini kaybedersen yenisini bulmanın çok zor olacağını biliyorsun. Devamını videodan izleyebilirsiniz. Bu arada bu kanalda bol bol Rollo Tomassi Türkçe altyazılı videolar yayınlıyorum, kanala abone olmayı unutmayın:

Kızlarla etkili bir şekilde tanışmayı ve elinde bol bol tabağının olmasını ister misin ? Eğer nasıl olacağını öğrenmek istiyorsan bu kitabı okuyabilirsin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

87
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
65 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
logtypeFahredpillAras Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Konda
Guest

2021 yılı Eylül ayında arkadaşlarım vasıtası ile Amasra’da yaşayan bense Diyarbakır bakımlı ilgimi çekebilecek düzeyde 32 yaşında bir kızla tanıştım instagramda ekleştik kızın bana ilgisi en başta yoktu ama instagram paylaşımlarımdan etkilendi ve bana yazmaya başladı ve 1 ay sonra yanıma geldi 1 hafta kadar gezdik dolaştık tanıdık birbirmizi ve bana bugüne dek tanıdığım erkekler içerisinde en özelisin yerin ayrı dedi bense Alfa tavırlarımla gülerek olması gereken bu dedim ve kadının ilgisi daima üst düzeyde seyretti arabamda kısada olsa sevişebildik ama yatmadı benimle.yaşadığı yere gideceği gün bana beni tanımanın harika olduğunu iletti ve yolcu ettim.Gene araştık 1 hafta kadar ve.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Öncelikle başından uzak mesafe ile ne işin var? bende benim arabamla gelirim senin arabana transfer olur rahat yolculuk yaparız dedim Bence dominant olmak, senin arabana onun gelmesi demek, onun arabasıyla nasıl olacak, o mu kullanacak, sen mi? Bence yersiz olmuş. tatil planını yaptım gideceğimiz yer belli uygunluğunda dönüş yaparsın dedim yeğenim hasta onla ilgileniyorum dedi ve dahada aramadım. Birer hafta arayla bir iki kere yoklasan daha iyiydi ama kız da aramadığına göre ilgisi yetersiz zaten. çevresine benim arabam yerine onun arabasıyla tatile çıkmak istememi cimrilik olarak algıladığını sölemiş üstünde dahi durmadım aramadım sormadım Eh yani bunu çevresine yayanı ne arayacaksın… Read more »

Konda
Guest

Ben aracı kullanacaktım fikrim oydu onun arabası daha yüksek motor olduğundan kendiside övünce arabasını onun arabasına transfer olalım güzel konforlu yolculuk yaparız dedim yakıtı falan ben koyacaktım ama mühim olan şu bu hatun benle evlilik anlamında görüştü memleketime geldi yedik içtik gezdik arabada kısa sevişmelerimiz oldu ve yolcu ettim benimde onun şehrine gelmemi isteyerek ayrıldı sonrasında tatil planı uyguladık teklif ondan geldi zannımca tatilde envayi çeşit pozisyonda verecekti bana benim niyetim evlilik değildi tabi ama kadın bana artık evlenmek istediğini iletti bende tanımalıyız birbirmizi dedim sanırım koca avcısı? Ablasıyla falan tanıştım kısa sürede evlilik konularını kardeşinin durumundan bahsetti vs… İletişim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Alfa tavırları olan bir erkeksin ama gelip burada bırakıp gitmen gereken kadına yaklaşımı soruyorsun?

Obhx
Guest
Obhx

Duzenli bir iliskiye girdikten sonrada tabak çevirmeye devam etmek gerekir mi?

Mahmut Abi
Admin
The Magic
Guest
The Magic

Mahmut abi sen bunu tecrübeye dayanarak söylüyorsun,peki bu tecrübe yaşadığın olayı bizimle paylaşmayı düşünüyor musun ?

Mahmut Abi
Admin

Yazarım bir ara.

Berke
Guest
Berke

Mahmut abi selam, bu Ekim’de 18 oluyorum. Şu ana kadar sayılı arkadaşım oldu, pek sosyal biri değildim. Beni öne çıkaracak pek bir yeteneğim yok. Kızlarla ilişkim de 0’a yakın. Şu an arada birkaç arkadaşla kaykay parkına gitmekten başka bir şey yapmıyorum, kaykay kayamadığım için de genelde sadece onları izliyorum.

Erkek ağırlıklı bir liseye gidiyorum (İşler biraz karışık, üniye geçmem 2 yıl kadar alacak).

Üniveristeye geçene kadar bekleyeyim mi? Benim gibi herhangi bir yeteneği ve katılım sergileyebileceği bir yeri olmayan, 18 yaşında bir oğlan fırsat yaratmak için ne yapmalı? Nasıl fırsatlarımı arttırabilirim?

Mahmut Abi
Admin

Üniveristeye geçene kadar bekleyeyim mi? Kızlar bekler. Sen asosyalliğini üniversite sınavına deli gibi hazırlanarak değerlendir ve kampüsü olan büyük bir üniversite tercih et.

Benim gibi herhangi bir yeteneği ve katılım sergileyebileceği bir yeri olmayan, 18 yaşında bir oğlan fırsat yaratmak için ne yapmalı? Nasıl fırsatlarımı arttırabilirim? Müzik gibi hem kendi başına öğrenebileceğin, hem grup içine girebileceğin hem de sana sosyallik sağlayacak bir şey olabilir. Gitar çalmak mesela. Ünide çok ekmeğini yersin. Onun hariç arkadaşlarınızla daha erkek işi şeyler yapın. Balık tutun, maç yapın, vs.

Aras
Guest
Aras

Abi uzun zamandır hiçbir kızla dışarıda konuşmuyorum, bundan dolayı anksiyetem var sanırım. Kampüste ortak alanlarda bir bahaneyle konuşma başlatmaya çalışıyorum ama bir zamandan sonra konuşma tıkanıyor. Uzun bir süre kimse ile konuşmadım yks’de başarılı olabilmek uğruna istediğim yere yerleştim ama ne yaşamda eskisi gibi olmuyor. Böyle ortamlarda nasıl yol izlenilebilir?

Mahmut Abi
Admin

Kampüste ortak alanlarda bir bahaneyle konuşma başlatmaya çalışıyorum ama bir zamandan sonra konuşma tıkanıyor. Her defasında 2-3 dakika konuşmak yeterli.

Böyle ortamlarda nasıl yol izlenilebilir? Şurada kadınlarla tanışma korkusu için yazılan bir sürü yazı var. Senin hiçbir özel durumun yok yani burada senin gibi konuşmaktan korkan ve konuşmayı beceremeyen her erkeğe ne diyorsak onu da sana tavsiye edeceğiz. Çoğu erkek gibisin zaten. Kızlarla konuşamayan, konuşmaktan korkan, konuşunca tıkanan.

redpill
Guest
redpill

andrew tatei yeni keşfediyorum redpilli dünyaya duyuruyor galiba beb redpillin daha yavaş yavaş yayılması taraftarıydım ama o redpill mantığını dünyaya duyurdu sen ne düşünüyorsun andrew tate hakkında mahmut abi

Mahmut Abi
Admin

Kriminal bir geçmişi var (sanal pezevenklik kısmı değil, çıplak kameraya geçip poz verip para cukkalayan fahişelerin sonradan bizi kandırdı diye ağlaması değil bildiğim kadarıyla bir dolandırıcılığı var) ama çoğunlukla doğru şeyleri söyleyen bir adam. Batılıların A Haber’i tarafsızlık abidesi yapacak kadar göt yalayan ana akım medyasının şeytanlaştırmasını ciddiye almamak lazım.

type
Guest
type

Üniversitenin ilk yıllarında tanıştığım sonra da arkadaşlıktan açılmaya sonra redde giden bir yolum oldu kızla…sonra üni. bitince kendi şehrine dönerken beni dünyada kendisini anlayan tek kişi olduğunu söylemesi sonra son günü birlikte geçirmeyi istemesi sonra bunu terminalde uğurladıktan sonra yıllar içinde acılı ama bir şekilde aklımdan bu kişi kaybolmuştu… Sonra bu kişi 2-3 yıl sonra beni bir gece arkadaşlarla eğlenirken aramasıyla şuan ki döngüye girdim yaklaşık 8-9 aydır kırmızı hapı inceliyorum bu arada nerelerde hata yaptığımı detay detay bakıyorum bu aramasıyla işte tekrar aldatıldığını söylemesi benim o gece yanımda ki kadını bile unutup 4-5 saat telefonda dertlerini dinlememle daha da… Read more »

Mahmut Abi
Admin

arkadaşlıktan açılmaya sonra redde giden bir yolum oldu kızla Açılmak pişmanlıktır. sonra üni. bitince kendi şehrine dönerken beni dünyada kendisini anlayan tek kişi olduğunu söylemesi Kadınların zerre ilgi duymadığı efendi / uydu erkekler böyle lafları çok duyarlar ve bunları umut kırıntısı sanarlar. bu aramasıyla işte tekrar aldatıldığını söylemesi benim o gece yanımda ki kadını bile unutup 4-5 saat telefonda dertlerini dinlememle Klasik duygusal tampon, ağlama duvarı efendi erkeksin. Normalde erkek adam olsan, 4-5 saat bir kızın erkek dertlerini dinlemezsin. Kızlar normalde bunları sadece kızlarla konuşurlar, bir de kız arkadaş gibi gördükleri erkeklerle. daha da yakınlaştık Hahahaha 😀 bu aldatılma travmasını… Read more »

log
Guest
log

mahmut abi 18 yaşındayım. sınava hazırlanıyorum ve bu süreçte saçlarımın döküldüğünü fark ettim. 18-22 yaş kızların dış görünüşe verdiği önemi biliyorum ve ayrıyeten bu durumun özgüvenimde büyük bir düşüş yaşatacağını biliyorum. zaten asosyal bir süreç. soyutlanmış hayatımın içinde sınav stresinden sonra bunun da ortaya çıkmış olması kötü hissettiriyor. bazen ders çalışırken bi anda internette bu konunun çaresini araştırırken buluyorum. zaman kaybı oluşturuyor. ne önerirsiniz

Mahmut Abi
Admin

Tamamen sınava odaklanmalı.