Özgüven seçeneklere sahip olmaktan gelir

Merhaba,

Rollo Tomassi videoda özgüvenin ruhunuzun derinliklerine inerek oradan çıkartılabilecek bir şey değil, kadınlar, iş, hayat konusunda seçeneklere sahip olmakla oluşabileceğinden bahsediyor.

Diğer bahsettiği şeyse bu seçeneklerin nasıl yaratılabileceğin, burada tabak çevirmenin önemi ortaya çıkıyor, çoğu insan konforuna çok düşkün, sahaya çıkıp gerçek işi yapmak istemiyorlar. Elinde 1 kız varsa, bu seni kıza karşı kendinden taviz vermeye, kızın senin çerçeveni ihlal etmesine karşı daha az ses çıkartmaya itiyor çünkü elindekini kaybedersen yenisini bulmanın çok zor olacağını biliyorsun. Devamını videodan izleyebilirsiniz. Bu arada bu kanalda bol bol Rollo Tomassi Türkçe altyazılı videolar yayınlıyorum, kanala abone olmayı unutmayın:

Kızlarla etkili bir şekilde tanışmayı ve elinde bol bol tabağının olmasını ister misin ? Eğer nasıl olacağını öğrenmek istiyorsan bu kitabı okuyabilirsin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

87
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
65 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
logtypeFahredpillAras Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
BenLark
Guest
BenLark

Erkegin gucu SİKTİR ÇEKEBİLME ÖZGÜRLÜĞÜNDEN gelir diye bir soz okumustum…the position of Fuck You

Datelerde istedigin olmuyor mu Next Next

Arkadaslarin vefasiz saygisiz mi Next

Patron saygisiz kaba pislik mi Next

Hayatindan memnun degil misin sartlar insanlar bunaltti mi seni Next

ama soru şurada
Nextleyecek CESARETE sahip olmak için BUGÜN ne yaptin , YARIN ne yapacaksın ?

Mahmut Abi
Admin

Erkeğin gücü gerektiğinde çekip gidebilmekten gelir, siktir çekmek gibi atarlardan değil.

Burada bin kere yazdık, next siktir çekmek değildir.

Relaxed
Guest
Relaxed

yaklaşık 2 yıl önce yazdığım bir yorumu tekrarlayayim, redpill manhead denilen kavramın canlı örneği BenLark’tir.

kinyas
Guest
kinyas

Çok alakalı değil ama yazmak istedim. Twitter’da, Instagram’da birkaç hesap var yazı stilleri aynı BenLark’a benziyor. Bazı kelimeler CAPSLOCK’lu.

Bu hesaplarda genelde ”Ben şöyle zenginim adamı böyle siker atarım. Eğer sen de zengin olmak istiyorsan eğitim setimi al.” falan mesajlar paylaşıyor. Adamın hiçbir kanıtı yok ne video ne fotoğraf zenginliğine muhteşem hayatına dair. Muhtemelen keriz silken bi adam. Yine de o kadar özgüvenli yazıyorlar ki şüpheye düşüyorum ya gerçekten alfaoğlualfaysa adam diye.

(Bu arada bahsettiğim tiplemenin Benlark’la alakası yok yazı stiliniz benzediği için aklıma geldi.)

Becan
Guest
Becan

Bahsettiğin adam, kendini ‘1000+ erkeğin kanaat önderi’ olarak tanımlayan arkadaş muhtemelen. Bende sen gibi düşünmekteyim fakat adamın yazdıkları mantıklı ve dayanağı olan şeyler. Boş konuşan birisi olduğunu düşünmüyorum. Takip etmekten zarar gelmez. Kitaplarını okumadım bir şey söyleyemem fakat boş bir adam olmadığı attığı tweetlerden akıyor bence.

kinyas
Guest
kinyas

Ben de genel olarak dünyadaki güç dengesinin ihtiyaçlar üzerine olduğunu düşünüyorum. Hatta ”Dünyadan hiçbir şey beklemeyen budist tipli rahipler, kendi içlerinde çok güçlü olmalılar” diye düşünüyorum. Adam bitirmiş kafasında dünyayı ihtiyaç duymuyor.

Toprak
Guest
Toprak

Ne kadar komik. 3 tane yozgatli oturmus nasil kiz tavlanacagindan bahsediyor . Adamda ” baglanma” sorunu var zaten. Yedekte olsun diyor:) . Gerceklik ile yuzlesmemek icin yedekte kiz bulundurun diyor ( satalit kizlar),boylelikle ,aciyi fazla hissetmesiniz. Öz guven hakkinda soyldikleri Cook yuzeysel,ve derinligi yok.. Bir kisinin öz guveni ,bir öteki ile etkilesime bagli asla degildir.. Øzguven kisilikle ilgili bi fenomen dir. Kisinin kendi ile kurdugu iliski,monadique iliski, ic sesi,super egosu non isaretleri ve egonun onu pizisyonlayip bir performance sergilemesi.. … altarnatiflerin olsun, cek ve git vs…. Adam tipik bir preodipal.. zaten preodipal tiplere sesleniyor.. Yanindakilerde cok komik.

Mahmut Abi
Admin

Adamın yedekte olsun dediğini sandığın için bir sürü şey yazmışsın. Alternatiflerle çıkın derken tabak çevirmekten yani paralel casual ilişkiden bahsediyor. Kız arkadaşın varken yedekte kız tut demiyor (geçmişte yaptım yine yaparım). Uzun süreli ve tek eşli ilişkin yoksa kızlara yürü, paralel yürü diyor. Yoksa başka yerlerde dediği gibi ilişki ile tabak çevirme birbirlerine paralel yapılan şeyler değil.

Özgüven hakkında Rollo’ya katılıyorum. Özgüven erkeğin alternatifler yaratarak, kaynak vs. inşaa ederek sahip olacağı bir şey. Kişiliğin etkisi de var ama genel olarak çalışılıp kazanılan bir şey. Allah vergisi değil.

Òliver
Guest
Òliver

Türkçe lütfen

karanlikruya
Guest

Özgüven bir fenomen değildir. Kantçı mı bakıyoruz, Platoncu mu bakıyoruz? Madem psikanalitik boyutta konuşuyoruz verdiğin bilgi de doğru değil. Baştan özgüveni dışarıdan sağlayan kişilerin ego-ayrışması yaşayan kişilik bozukluğuna sahip bireyler olduğu yanılgısıyla yaklaşılmış. Psikanalitik süreçte bile ego oluşumu ve bağlantılı olarak özgüven “ebeveyn ile” sağlanır. Kendi kendine elde edilmez çünkü özgüven içten değil, dış koşullarla bir şey başardıkça “yapabiliyorum” hissiyle kazanılır. İçten gelen sonsuz özgüven tam tersi narsisistik kişilik bozukluğu işareti olabilir. Kişinin özgüvensizliği pre-odipal süreçte Kernberg’ün açıkladığı gibi ancak ebeveyn yüzünden oluşan ego ayrışması yüzünden oluşabilir. Benzerini Kleincı psikanaliz de söyler. Ego ayrışması yaşayan bireyler başkalarının kendine bağımlı olmasıyla… Read more »

Ktcx
Guest
Ktcx

Karanlık rüya hocam aklıma şöyle bir soru takılıyor. 11 iş kurup 10u batan ve 11.sinde kazanan mühendisler, iş adamları vb kişilerin özgüvenleri nereden geliyor. Bazı insanlar ne olursa olsun pes etmemek üzerine kurulular, ellerinde hiç bir şey kalmasada özgüvenleri bitmiyor. Bu durumun opsiyonlarla bağlantısı nedir?

mr.hankmoody
Guest
mr.hankmoody

Bunun özgüvenle değil, disiplinle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Hkn
Guest
Hkn

Yozgatlı Mahmut ve Kırşehirli sayfa sakinleri mi yani

Zoro
Guest
Zoro

Peki bir erkek halihazırda kadınların ilgisini bir hayli çekiyorsa tabak çevirmeden de ilişki kurmak onun için mümkün müdür?
Aynı anda birkaç kişiyle konuşmak kendime saygısızlık etmişim gibi hissettiriyor ayrıca zaman kaybı.
Biri olmazsa diğeri şeklinde olması daha mantıklıymış gibi…

Mahmut Abi
Admin

Bir erkek halihazırda ilgi görüyorum sanıp ego mastürbasyonu yapıyor olabilir.Bununla bilinçaltını kandıramaz.

öğrenci
Guest
öğrenci

Yüksek ilgili ve içine düşen kadınlara denk geliyorsan olur burda yalnız şans faktörüne de bakar(çok çekici olsan bile kadınlar hemen yüksek ilgi vermeyebiliyor adamın şansına bağlı) o durum. Eskiden bende hep tek kadına yürürdüm ve kazanırdımda(uzun ilişki olurdu bu kazandıklarım) ama şanslıydımda baya bildiğin bereketli tiplerden ama bu zayıf bir yol gibi birde şöyle düşün kadınlar zaten yalnız ise senden başka erkeklerle konuşuyor, konuşmasa bile kadına yazıyorlar görüldü yapıyor belki ama sonuç olarak başka erkeklerinde ilgisini almış oluyor senle bir yanda konuşurken yani kadının modu sana göre yükseliyor, o yüzden etik mi şık mı diye düşünmek yerine benim başım kel… Read more »

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi Twitter’da kızın biri “Yüz vermediğim ya da mesajına dönmediğim her erkonun beni takipten çıkması ya da engellemesi.. Çok Şükür bugün de doğru yoldayız.” Yazmış. Bu konuda düşüncen nedir ? Engelleyerek veya takipten çıkarak onları sevindirmiş olmuyor muyuz ? Ne yapabiliriz bu gibi durumlarda ?

Mahmut Abi
Admin

Şunu kuyruk acısından yazdığını anlayamıyorsan biraz sosyal zeka kazanmaya çalışabilirsin mesela.

Memphis
Guest
Memphis

Hem cevap vermeyip hem onların engel/takip çıkarma eylemlerinin çetelesini mi tutuyor kız? Siktir et mk, iyi ki yüz vermiyor. Bunun yüz veren hali daha kötüdür, enerji sömürür. Ağır işsiz kız mk.

papi
Guest
papi

abi geçenlerde önerdiğin dating wizard kitabını bitirmek üzereyim. Bana biraz uç nokta gibi geldi. İltifat kesinlikle etme , hep taşak gec modunda 🙂 iltifat etmeden approach olur mu ?

Mahmut Abi
Admin

İnsanın okuduğunu anlayabiliyor olması lazım 🙁

Sen diyorsun ki “iltifate kesinlikle etme” diyor. Kitap 65. sayfa:

“Bir kadınla ilk karşılaştığınızda güvenli oynayın : En azından 3 veya 4 ay boyunca
AYRICALIK, İLTİFAT VEYA HEDİYE YOK. Ve herhangi bir şeye duygusal tepki vermek
yok. NOKTA!”

İltifat etmeden kızlara yürüyememek nasıl saçma sapan bir şeydir yahu.

papi
Guest
papi

bilgi karışıklığı diyelim o zaman 🙂 yani bu site de de kücük iltifatlar edilmesinden yana yorumlar vardı.. o yüzden sordum abi teşekkür ederim 😀

Kanirtaninek
Guest
Kanirtaninek

Abi su duygusal tepki yok olayini biraz acar misin mesela yeni tanistigim bi kiz telefonda konusurken eski sevgili anlatmaya basliyor bu tarz konulari konusmayi sevmem vs diyorum kiskandin mi diyor sinirleniyorum ben de istemsiz ne alaka kiskanmakla sevmiyorum dedim amk iste diyesim geliyor ama cok kiskandim birazdan aglicam vs diyorum

Mahmut Abi
Admin

Her buluştuğunuz kızla sevgili olma isteğinizi kaybederseniz, sinirlenmezsiniz. Burada temel mesele, hemen sevgili moduna giren iyi çocuk programlanmanız.

SüleyMAN
Guest

Yozgatlı Tomassi abimin dediği gibi seçenekler olduğu zaman özgüven kazanırız. Doğru seçenekler arttığı zaman özgüven kazanılır çünkü kendimiz ne durumda olduğumuzun farkına varırız. Ama seçenekler bittiğinde ne yapacağız ? Benlarkın dediği gibi patrona siktiri çekemeycegimiz zaman ne olcak? 3 tabağımız gittiği zaman ne olcak ? Yenisini bulana kadar ozguvensiz mi olacağız ? Yani ozguven kazanılıp kaybedilen bir şey mi ?

Abi bu arada daygame yapıcam bi kitapla başlamayı düşünüyorum. Hangi kitabı önerirsin?

Mahmut Abi
Admin

İstediğinde ve belli bir sürede yeniden seçenek bulabileceğine olan inancından alırsın. Onu da kaybedersen özgüvenini kaybedersin tabii.

öğrenci
Guest
öğrenci

Açılın, çocukluğundan(ilkokul 5. sınıftır ilk hatırladığım) beri özgüveni dışardan onaylanan adam olarak herkese faydalı olabilecek bir yorum bırakayım. Öncelikle bence karakteristik bir huy olarakta geliyor yada aileden özgüvenli insanların huyunu suyunu göre göre de olabilir ama ufak yaşlarda sahip olma durumu da var yani bunun harici sonradan da kazanmak mümkün mesela ben bir kaç dostuma bunu kazandırmayı başardım. Özgüveni her ne olursa olsun geliştirmen lazım çocukluktan beri var diye sabit bırakırsan olmaz ki zaten çocuklukta varsa özgüvenli bir adam yaptığı icraat ve başarılar ile bunu dahada güçlendirerek kar topu gibi büyütecektir, mesela ben çocukken iyi bir yetenektim basketbolda ve çok… Read more »

bro
Guest
bro

Selamlar. Psycho cybernetics ozeti paylasirsaniz sevinirim, ben cok yararini gordum.

Ayrica Fake it till make it olayini metod oyunculugu kullanarak mukemmelestire bilirsiniz

Sedat
Guest
Sedat

Özgüven bollukdan gelir,para,kadınlar,
İş hayat dostluk ev manevi maddi ve bunlar yoksa bunları yapacağına inanmaktan gelir yani bir kez daha anlıyoruz ki bolluk zihniyetinde olmak bollukda olmak aynı değil ama eğer hedeflerimizi mikro hedeflere bölüp gerçekleştirmezsek anca zihin masturbasyonu yaparız nextlemekle siktir çekmeyi bir sanırız ergence atar yaparız

Mahmut Abi
Admin

“bunlar yoksa bunları yapacağına inanmaktan gelir” dediğin geçmişte yaptım bir daha yaparım inancı ama. Öyle oturduğun yerden inanç değil.

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut abi sevgilim varken başka kız yok kuralı vardı hani abi şimdi bu tabak çevirmek özgüven sağlıyorsa bu durumda ne yapmalı ? bunun bir denklemi vardı anlatmıştınız.(bolluk zihniyeti?)
diğer sorum ise kızla (zarla zorla bulduğum) güzel gidiyor (ilk 3 ay kuralı olumlu, buluşmada öpmeye gitmek olumlu) fakat buluşmada nereye gideceğimiz konusu bazen onun yönetiminde oluyor bu konuda net erkek olmak ile ilgili yazı vs varmıdır şimdiden teşekkürler.

Mahmut Abi
Admin

Bkz. aynı yazıda yorum: http://erkekadam.org/2022/06/26/ozguven-seceneklere-sahip-olmaktan-gelir/#comment-96888

diğer sorum ise kızla (zarla zorla bulduğum) güzel gidiyor Kendine bakışın buysa çok uzun süre güzel gitmez merhaba.

Bin bilsende bir bilene danış
Guest
Bin bilsende bir bilene danış

Selamlar Mahmut abi, bolluk ve seçenekler başlığı görünce buraya yazmak istedim ben oyunda eşik atlamaya odaklanmış biriyim her hafta 2 yeni kadına yürüyorum ve 1 ay önce bir hatun ile no contact yaptık. Sadece instagram ve twitterda takipleşiyoruz normal şekilde, iletişim asla yok karşılıklı foto beğenme cart curt gibi ve özellikle instagramda eğlenceli hayatımı yansıtmaya devam ediyorum. Bu no contact yaptığım hatun benim bugün ki instagram hikayeme koyduğum kaydırma çıkartmasını fulleyerek kaydırmış(yaptığım bir yemeğin fotosunu koymuştum). Bu sana göre bir sinyal yollama mıdır ? Bu kadın en son konuşmamızda saçmalamıştı daha önce konuştuğumuz hallettiğimiz muhabbetleri açmıştı ve bende kızın son… Read more »

Mahmut Abi
Admin

1 ay önce bir hatun ile no contact yaptık. Sadece instagram ve twitterda takipleşiyoruz normal şekilde, iletişim asla yok karşılıklı foto beğenme cart curt gibi ve özellikle instagramda eğlenceli hayatımı yansıtmaya devam ediyorum. No contact eski sevgili gibi tarihçen olan kadına yapılır, sen next yapacaksın. Pratikte aynı gibi ama nextte kızla ilgili ne yapayım diye sormaman lazım. O kız bitti gitti. Geri gelirse belki bir şansı olur. Bu sana göre bir sinyal yollama mıdır ? Bu kadın direkt sana mesaj atmadığı sürece yaptığı hiçbir şeyin hiçbir anlamı yoktur. En fazla sana yem olabilir ama dediğim gibi bu kız next. Sen… Read more »

Bin bilsende bir bilene danış
Guest
Bin bilsende bir bilene danış

Dediklerini anladım abi sorduğum hatun gönderilme beğeni atmaya da başladı ama ondan ziyade peki önceden flört ederken bir kez yüz yüze buluştuğum ve sonrasında ikinci buluşmaya sözleştiğimiz halde kopup gittiğimiz bir başka kızda(kendi işi ile bir derdi vardı bu kızın takıldı kaldı ona) var ve bu kız sürekli belli zaman periyotlarında hiç akılda yokken bana yazıp yoklama çekiyor. Ve bu kız ne zaman yazsa ben flörtöz şekilde konuşup oynuyorum hepten, pozitif şekilde bunlara eşlik ediyor. Kızdan ketum ve sıkıcı bir muhabbette yok ancak bir önceki yazdığında yine kahve içmeye çağırdım benim sataşmalı eğlenceli bir stil ile. Kızda şu işler bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Dediklerini anladım abi sorduğum hatun gönderilme beğeni atmaya da başladı Sana direkt ulaşmadığı sürece hiçbir önemi yok. bana yazıp yoklama çekiyor. Ve bu kız ne zaman yazsa ben flörtöz şekilde konuşup oynuyorum hepten, pozitif şekilde bunlara eşlik ediyor. Sebep? Neden buluşmaya çağırmıyorsun da mektup arkadaşlığı yapıyorsun? İşin gücün yok mu? Kızdan ketum ve sıkıcı bir muhabbette yok ancak bir önceki yazdığında yine kahve içmeye çağırdım benim sataşmalı eğlenceli bir stil ile. Kızda şu işler bir bitsin kahvemizi içeceğiz şöyle böyle gibi sanarsın cephe hattında gelecek gelemiyor gibi komik bir mesaj attı Tamam, işleri ayarladığında haber ver dersin ve ondan sonra… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Kaydırma çıkarmasını fulleyerek çıkarmış..sence o da beni seviyor mu?..bizim bir arkadaş vardı..kıza iyi akşamlar diliyorum o da hemen iyi akşamlar diliyor galiba benden hoşlanıyor diyordu..onu hatırladım.. 🙂

Mahmut Abi
Admin

Haydar
Guest
Haydar

Mahmut Abi ,başın şismiyor mu bu sorulardan?Abi bir kız var..abi bir kız var.. Rüyanda bile soru cevaplıyorsundur 🙂 peki Abi,sen bir yerde takılınca kime soruyorsun ?açıp yerli yabancı kaynakları mı tarıyorsun?

Mahmut Abi
Admin

Bir yerde takıldığım olmadı.

Haydar
Guest
Haydar

Bu dünyada ustesinden gelemediğin,anlam veremediğin,sana zorluk yaşayan ve çözmekte zorlandıgın hiç bir sorunun olmadı mı?

Mahmut Abi
Admin

Çok oldu.

Relaxed
Guest
Relaxed

biz öyle durumlarda Mahmut abiye soruyoruz peki sen ne yapıyorsun abi 😀 ?

Mahmut Abi
Admin

Ben de alteregom olan Mahmut Abi’ye soruyorum. (Mahmut Abi’nin gerçek kişiliği)

Bin bilsende bir bilene danış
Guest
Bin bilsende bir bilene danış

Yalnız güzel makara dönmüş ama bu ilk sorduğum olayda ki kızla karşılıklı bir kaç beğenileşme yaptık ve kız yeniden ulaşıp yazdı dışarıya çağırdı buluşma teklifi geldi😁 Buluşma sonrası Şimdi 24 saat geçince(eve çağırmıştım gelemedi ona ) yazdı yine ve ikinci buluşma için gün ve saat sundum onu ayarladım tekrar gene haberleşcez ve bunun harici yazmıyorum kıza.

erdal
Guest
erdal

merhaba mahmut bey. bir sorum olacaktı size. redpill’i daha yeni duydum twitterda bir yerde bahsedildiğini gördüm özellikle bu sayfadan. rastgele karşıma çıkmıştı. ben de merak edip sayfanızı inceledim. kadınlardan, kadınları beğendiği erkeklerden maskülen olmaktan vs bahsetmişsiniz. kadınlara şunu yapın, şunu asla yapmayın vs de ben bahsettiğiniz erkek tiplemesinden bayağı uzağım sizin beta diyeceğiniz birisiyim hatta. yani maskülenliğin m’si yok zaten, bazı erkeklere feminen geliyorum hatta. feminen gelmenin sebebi kadın arkadaşlarımın erkek arkadaşlarımdan fazla olması olabilir böyle bir şeyden bahsetmişsiniz bi yazıda kadıınlarla kanka olmayın vs haklılık payınız olabilir. zaten erkekle anlaştığım nadirdir. kas yok. ne bileyim atılgan değilim, pasif de… Read more »

Mahmut Abi
Admin

sizin yazdıklarınıza bakılırsa benle hiçbir kadının benle sevgili olmaya çalışmasını geçin direkt bana çekim hoşlantı bile duymamış olmaları gerekirdi Hayır, ortalama bir betanın hayat boyu 3-4 sevgilisi olabilir ama genelde ilişkileri pek matah değildir ve sürekli gereksiz çaba harcarlar.

mesela kırmızı haplı olsam daha mı fazla kadın gelecek bana ki öyle bi derdim de yok benim. hayat amacım karı kız değil sonuçta. mutlu olduğum bir sürü şey var. Noted.

erdal
Guest
erdal

hmm evet 3 tane fazla tecrübem yok yani herkesle çıkmam zor beğeniyorum çünkü. bana gelen her kızla birlikte olmayı kabul etseydim ve tanışmak isteyenlerin de yarısının benden soğuyup uzaklaşacağını düşünürsek galiba toplam 8 kişi falan olurdu skor peşinde olsaydım. evet ilişkinin iyi olmayacağını hatta kötü olacağını, o ilişkide çok çaba sarfedeceğimi farkettiğim için (karşıdaki öyle bi insan çünkü belli anlaşılıyor yürümeyeceği) o yüzden çıkmadım çoğusuyla, mutsuz olurum diye. şuan ki sevgilimle mutluyum ve seviyorum onu öyle bi gereksiz çaba harcama durumum olsa devam etmem zaten. ha noted demişsiniz yazdığıma evet doğru tahmin etmişim zaten alfa olunca artıyor yani o sayı.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

zaten sevmiyorum hayatıma fazla insan almayı. O senin kendi özel konun. Bu yazıyla bir alakası yok.

McTavish
Guest
McTavish

Abi küçüklüğümden beridir adam gibi arkadaşlık kuramadım insanlarla aramda sürekli anlayamadığım bir kopukluk ve soğukluk oluşuyor onlar kendi aralarında yavaş yavaş samimi olurken ben hiçbir şekilde muhabbeti ilerletemiyorum Bi tavsiyen olur mu acaba

Mahmut Abi
Admin

Bir uzmandan teşhis almayı hiç denedin mi? Sen soğuk ve mesafeli davranıyorsundur ve onlar da seninden yavaş yavaş uzaklaşıyorlardır.

McTavish
Guest
McTavish

Yok abi uzman teşhisi almadım, uzaklaştırma konusunda haklı olabilirsin. Biraz daha cana yakın davranmaya çalışacağım. WhatsApp’ı hayatımda çok aktif kullanan biri değilim bunun etkisi olabilir mi? Ayrıca arkadaşlıkta aynı şekilde karşıdan da emek beklemem normal midir?

Mahmut Abi
Admin

Sen ne emek harcıyorsun ki emek bekliyorsun?

McTavish
Guest
McTavish

Beraber takılmak için teklif yaparım çoğu zaman mesajla olsun arayarak olsun. Genel olarak arada hal hatır sorarım arayarak. Fakat karşı taraftan pek bir şey gelmiyor. İçe kapanık olmalarına mı yorayım yoksa başka bir şeye mi?

Mahmut Abi
Admin

Başka bir şeye yor.

McTavish
Guest
McTavish

Teşekkürler abi. Abi videodaki adamlar andrew tate in arkadaşı. Andrew tate hakkında ne düşünüyorsun sence bu sattığı kurslarda gerçekten yardımcı oluyor mu yoksa dolandırıcı mı? Genel olarak benimsenebilecek bir yanı var mı?

Mahmut Abi
Admin

Konuşmalarından kesitler izledim sadece ve onlar çok iyi. Tam bir izlemem lazım.

McTavish
Guest
McTavish

Abi 23 yaşındayım fakat daha önce cinsel ilişki yaşamadım yaşıtlarımın çoğu yaşamış ve bu ben de bir geç kalmışlık, depresif ruh haline girmeme sebep oluyor. Bu olmalı ve bunu itici güç olarak mı kullanmalıyım yoksa cinsel ilişkiye gereğinden fazla mı anlam yüklüyorum? Cinsel ilişkiyi hiç umursamıyorum dersem inselliğe doğru kayar mıyım?

Mahmut Abi
Admin

Bu devirde yaşıtlarının çoğunun cinsel ilişki yaşamış olduğunu sanmam. Ama çoğu yapmadan yaptım diye anlatıp yalan söylüyor.

Cinsellik önemli, ama depresyona girecek bir durum yok. Geç kalmak da saçma bir laf, birkaç kere yaptın mı hep yapıyormuşsun gibi hissediyorsun.

Ricardo
Guest
Ricardo

Mahmut abi bir suredir benden hoslandigini dusundugum bi kiz var, kiz, arkadas ortamimda oldugundan ve biraz da bir arkadasimin kardesi oldugundan cok adim atmak istemiyorum, kiz ilgimden mutlu gibiydi ama ben epeydir muhattapi kestim. Arada kafama takilip duruyor sence cok mu ince dusunup adim atmaktan korkarak feminen davranis sergiliyorum, cunku bana biraz oyle geliyor. Yani sadece bu kiz da degil genel olarak yurumekten ve adim atmaktan zaten cekincelerim var, cevremde evli barkli kadini siken var, benim kadar dusunmuyorlar , ama bu kadar korkmamin sebebi de biraz normal, kiz manyaklik yapip terslik cikarabilir ve ailesini ve arkadaslarimi da doldurup ortamimin icine… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Arada kafama takilip duruyor sence cok mu ince dusunup adim atmaktan korkarak feminen davranis sergiliyorum, cunku bana biraz oyle geliyor. Adım atmaktan korkmayacaksın. Sadece adım atmayacaksın. Arkadaşının kardeşi, aynı ortamda kız, hayır olmaz deyip geçeceksin.

Iniesta Felsefesi
Guest
Iniesta Felsefesi

Merhabalar herkese. Şuan 3 aylık ilişki yaşadığım kadında bir sürü kırmızı bayrak var (yaşına göre çok seks geçmişi, daddy issues, eskiden grup yaptığını öğrenmem gibi) . Şuan opsiyonsuz kaldığım için kızdan ayrılıp diğer yelkenlere açılamıyorum gibi geliyor. Artı bir dezavantaj olarak disiplinimi kaybettiğimi söyleyebilirim. Böyle bir kızla ilişki içerisindeyken tabak çevirmek ve kendine odaklanmak yani ilgiyi kesmek mantıklı mıdır

Mahmut Abi
Admin

Böyle bir kızla ilişki içerisindeyken tabak çevirmek ve kendine odaklanmak yani ilgiyi kesmek mantıklı mıdır O kızdan ayrılacak cesaretin yoksa, yokluktan çıkamazsın.

redpill
Guest
redpill

2.sayfada soru sormuştum ona ithafen yazmıştım yanlışlıkla sayfa değişmiş mahmut abi

benim soruş sebebim redpillin yavaş yayılması gerektiğini düşünmemdi andrew tate bir anda dünyaya yaydı kadınlar tatein dediği şeyleri kaldıramıyor gibi bir de fazla keskin bir üslubu var gibi bu yüzden insanlar cephe alıyor gibi

Mahmut Abi
Admin

Kadınların kırmızı hapı kaldırıp kaldıramadıklarının hiçbir önemi yok. Erkeklerin uygulayıp uygulamadığı önemli.

Fah
Guest
Fah

Peki bu kadar çok yaygınlaşmasının (özellikle kadınlar arasında) redpill’e zararı olur mu?

Mahmut Abi
Admin

Kırmızı hap kadınlar arasında nerede yaygınlaşıyormuş?

Fah
Guest
Fah

Yaygınlaşma derken internette karşılaşan kadınları kastediyorum. Bu siteye gelip okuyanlar var ya da twitter’da takip ettiğim hesapların altında redpill hakkında yorumlar yapan kadınları görüyorum. Andrew Tate’den dolayı haberdar olan kızlar var. Birçok insanın haberi var gibi duruyor.

Mahmut Abi
Admin

Haberleri olsun. Çoğu bu ne lan deyip geçecek.