Kadının ilgisini abartmak

PUA Cemiyeti’nin YouTube kanalındaki Kıza Nasıl Açılırsın? Nasıl Çıkma Teklif Edersin? videosunun altında şöyle bir diyalog var :

Mertmen : Abi kizin beni sevdigini biliyorum ama utaniyorum ne yapmaliyim.

Joker : Mertmen utangaç kaybeder. Biraz cesaret ele ele gezeceğin o güzel günleri düşün ve senden hoşlanıyorum de. Sadece 2 kelime edecek cesaretin yoksa yanmışsın sen zaten.

Mertmen : Abi bugun tum cesaretimi toplayip gittim yanina noldu dedi felan neyse sonra acildim hayir dedi bi daha beni rahatsiz edersen seni idareye sikayet ederim dedi. Ben de hani beni seviyordun felan dedim yok oyle bisey dedi. Arkadaslarina sordum Bilmiyoruz bize oyle dedi diye soyledi Ama simdi tum arkadaslarim pes etme diyo ne yapmaliyimm.

“Hani beni seviyordun ?” 😄

Bu çocuk saçmalamış ve abartmış ama yaşadığı hayal kırıklığı anormal bir durum değil. Araştırmaların tekrar tekrar gösterdiği üzere erkekler kafalarında, karşılarındaki kadının kendilerine olan cinsel ilgisini, olduğundan çok daha yüksek kurguluyorlar. (Dipnot : Kadınlar da tam tersi erkeğin kendilerine olan ilgisini, olduğundan daha az olarak kurguluyor).

Bunun nedeni muhtemelen erkeğin karşısındaki kadının ilgisini olduğundan daha az algılamasının, fırsat kaçırmasına neden olması. Günümüz feminenleşmiş erkeği, reddedilmeyi dünyanın başına yıkılması olarak algılasa da, reddedilmenin ahım şahım bir masrafı yok. Ya da kadının ilgisinin sandığından az olmasının çok büyük bir maliyeti yok. Bu nedenle, kadın ilgisini abartma sayesinde, erkek daha fazla kadına yürüyerek daha fazla kadınla birlikte olma şansını arttırıyor (kadınlar için erkeğin ilgisinin sandığından az olması ise,  tek başına hamilelik nedeniyle maliyeti ağır olabilir o nedenle kadınların ilgiyi olduğundan az görmesi de anlaşılır bir şey).

Maalesef reddedilmekten ölesiye korkan mavi haplı çocuklar dünyası için ilgiyi abartmak maliyetli. İdealindeki “dişi tanrıçayı” karşısındaki etten kemikten insan kadınının bedenine koyup ona tapan (oneitis) mavi haplı için, bir kadın tarafından terk edilmek asla o spesifik kadın tarafından reddedilmek olarak algılanmaz. İnsan ve tanrıça, tüm kadınlık tarafından reddedilmiş gibi algılar. Bu nedenle mavi haplı çocuk yürüyüp boyunun ölçüsünü almaktan korkar. Genellikle ilgisini abarttığı kadının çevresinde uydu olur ve haftalarını, aylarını ve bazen yıllarını çöpe atar.

Siz eğer tabak çeviriyorsanız, ilgili olduğunuz 5 kıza yürüyorsanız, belki 4 kızdan red yiyeceksiniz ama biri sizinle birlikte olacak. Tamam 4 tanesinde yanıldınız ama bir ayda ard arda ya da paralel 5 kıza yürümeseniz, kırmızı haplı çocuk gibi, bir ayın sonunda bir kızla bile birlikte olmayacaktınız. Ama siz yılda bir kıza yürüyor ve bu kızı da aylarca uzaktan sevip her hareketinden nem kapıyor, uzaktan sürekli papatya falı bakıyorsanız, ilgiyi abartmak sizi fena halde bağlıyor.

Buradaki çocuk ne yapmalı? Öncelikle hiçbir kızın ilgisinden 100% emin olamazsınız bunu öğrenmeli. Bu genç arkadaşın, böyle bir dersle öğrenmiş olması lazım. Bu nedenle de kırmızı haplı çocuk oyunu oynamalı.

Ama maalesef bir de çocuğın bahsettiği arkadaş etkisi var. Pes etme, aynı duvara kafanı vurup dur diye tavsiye vermişler. Bu tavsiyeyi “ya sen başkalarına da yürü ama bu kızı bir iki yine yokla” şeklinde veriyor olsalar yine işe yarar da, uzaktan uzaktan haftalarca duygusal yatırım yapmış ve kazanma şansı az olan adama, tüm kaynaklarını bu sepete koy ve çöpe at diye tavsiye veriyorlar.

Yeri gelmişken kısaca kıza nasıl açılırsın, nasıl çıkma teklif edersin sorusuna cevap vereyim. Belki daha uzun bir yazı yazarım. (Not: Sonradan yazdım) Bir kıza açılmazsın, bir kıza çıkma teklif etmezsin. Bunlara gerek yoktur. Bence senden hoşlanıyorum da açılmaya girer. Hem gereksiz, hem zararlı olabilir.

Uzaktan uzaktan “beni seviyor” hayalleri ile avunmak, kızın sizi sevmediğinizi öğrenmenin acısından iyidir gibi geliypr. Ayrıca bu sayede güya kadın – erkek arasındaki pozitif cinsel gerilimi arttırmak için gerekli oyunun stresine bulaşmadan yaşıyorsunuz..

Bir kızdan hoşlanıyorsanız ve gidip kızla konuşursanız, kız bunu 99% anlar zaten. Yani açılma kısmını geçin. Çıkma teklif etmeyeceksiniz, kızı bir yerlere çıkmaya davet edeceksiniz ve aranızdaki pozitif cinsel gerilimi arttırıp el tutma, sarılma, öpme, seks gibi şeylere yönlendireceksiniz. Çiftleşme dansı yapacaksınız yani.

Üstelik pat diye çıkma teklif ettiğinizde, belki de o aşama aşama tırmanışla olabilecek, sizi belki olabilir sahasından (oyununuz ile= olur bu sahasına geçebilecek kızı, daha henüz belki sahasında iken karar vermeye zorlayarak şansınızı azaltıyorsunuz.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

71
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
26 Comment threads
45 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
OğuzhanSüleymansherlockFurkiLewAshby Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
D'artagnan
Guest
D'artagnan

PUA dan ve PUA stratejilerinden hoşlanmamak kişiyi mavi haplı beta oğlan mı yapar?

arkadaslar yavşak olmadan PUA olamazsınız. PUA olacaksanız karakterinizi bir kenara koymanız lazım öncelikle.

Undefeated
Guest
Undefeated

Gördüğün beğendiğin bir kıza yürüme de sorun yok ama sırf bir kız için dışarı çıkıp avlanılmasına bende karşıyım. Çünkü “aranan adam mindsetine ” ters olduğunu düşünüyorum tabii yapanlara da saygı duymak lazım. Genelde böyle egolu egolu yada yaptıkları işi ilahlaştıran adamlar konusunda haklısın. İşi ticarete vuranlar mı dersin twitter da her bir paylaşımını görüyorum bazen puaların akıl alır gibi değil 😀 almışlar yanlarına 2-3 beta sürüsünü ego mastürbasyonu da arada miss ha işi layığıyla yapan ,bu işi normal gören arkadaşlar da var onlar için saygı duymak lazım.

ustura
Guest
ustura

Tam da şu an lazım olan şey. Aslında bende bir nevi böyleyim. Arkadaşlarımdan aldığımdan geri dönütler ”ulan bende sendeki özgüven olacak varya ” şeklinde oluyor. Ama spor, eğitim, ilişkiler konusunda hiçbir sıkıntım yokken hala kadınları tabak olacak seviyeye getiremiyorum. Aslına bakarsanız çok muhattap olmadığım arkadaş çevresinde oynuyorum oyunu. Sokakta yürüyen biriyle tanışma cesaretim yok , denedim birkaç kez ama bana göre değil diye düşündüm heralde ve bıraktım. Kadınların ilgisini abartma bir yönden de kötü bir yaklaşım. Yani size ilgisi olduğunu düşündüğünüz kadınlar tarafından her defasında reddedilme olayı bir süre sonra “ulan kendimi bir bok zannediyorum” zihin yapısına dönüşüp çok kötü… Read more »

Burak
Guest
Burak

Üstad merhaba benzer bir durum var ve fikrini almak istiyorum. Yazın tanısmak istediğim bayan gecerli sebeplerini öne sürerek su an yeni birini istemiyorum hayatımda dedi bende iyi dedim diğer seçeneklere yöneldim ancak arada baska konulardan da olsa konuşuyorduk en sonunda tavrı biraz değişti gibi hissettim son kez denemek istedim istediğim özelliklere sahip oldugu icin. bu sefer işler iyi gitti kendisi özür diledi diger durum için ve tanısmak istediğini söyledi konustuk ettik su an iyi bir momentum yakaladık kızın ilgisininde olduğunu düşünüyorum sence simdi ne yapmalıyım? Acılmak mantıklı gelmiyor ama sürecin artık daha fazlada uzamasını istemiyorum. Önerilerini bekliyorum üstad:D

BenLark
Guest
BenLark

“Bir kız var sürekli bakıyor ama gidip konuştum kız yüzüme bile bakmadı” “Kesin benden hoşlanıyor günün çoğu saati birlikteyiz” diyen insanlar var.Çok denk geldim. Hatta frienzone’nunda olduğu hatunun yeni ilişkilere açılmasına engel olan kaliteli alfalar(!) bile var. Ayrıca twitterda rtlediğiniz DNA sonucu çocukların başkasından olduğunu öğrenen adam yazısını okuyunca kanım dondu yemin ederim.Bu kaçıncı haberdir yahu?. Provider bir erkek , lover bir kişilikte değilse evliliğinde sorun yaşaması kaçınılmaz gibi.Çok partnerli hatunlar artık sayıca arıyor.Bir tıkla geçmişindeki uzun ilişkilerine dönebilecek güvensizlikler silsilesi.Ekşide ilk seks yapılan kişiyle iletişim durumu entrylerini okudum…Kocasıyla tanıştıranlar…Arada halen görüşenler falan Paranoya mı yapıyorum acaba…Risk belli de ödül… Read more »

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Sondan bir önceki soru için: O bizim tepkisel yaşamamızdan. Kitlesel medya ile insanlar sağdan soldan duydukları (değiştirmek için ellerinden bir şey gelemeyecek) haberlerin kendi hayatlarını yönetmelerine izin verdiler. Duygu dünyamızı ve bilgiyi hazmetme hızımızı haberlerin yönetmesine izin vermemek, tepkisel değil etkisel yaşamakta fayda var.

Son soruyu Skeptico 2-3lük kızımızdan yana yanıtlamıştı: Az ama doyurucu ilişkiler yaşamış, geleneksel adetleri sallamayan kız > Partner sayısı çift haneyi aşan, grup, tek gecelik vs ekstrem cinsel denemelerde bulunmuş kız.

Bulursan sitede benzer yanıtı veren mizahi makaslı platform örneği veren bir yazı da vardı.

HknClk2
Guest
HknClk2

Friendzone den kurtulmanın bir yolu da “soft yumuşak nexttir”

Ertunç
Guest
Ertunç

Bu tür durumlarda dışarıdan birinin gözlemi daha doğru olur. Çünkü hoşlanan adam her şeyi üstüne alır. Bence yorum yapan arkadaş da bundan muzdarip. Belki bu arkadaş ilk kez reddedilmiştir, ama ben değil. Bana inanmayacaksınız belki ama benim durumum gerçekten farklıydı, lütfen okuyun. Birkaç gün önce hoşlandığına %90 emin olduğum bir hatunu buluşmaya davet etmiştim. “Bilmiyorum okulda devam etsek daha iyi olur” vs dedi geveledi yani reddetti. Bu redden sonra 1-2 gün geçti, kız yine yanıma gelerek “oo günaydın ertunç bey ruslar nasıl oluyormuş anlat bakalım :D” falan filan diyerek yine yanıma geldi. Şimdi bu neyin kafası? Rus olayı kısaca şu:… Read more »

Tamer
Guest
Tamer

Yeni tanıştığım bir kız sürekli günaydın, iyi geceler mesajları, övgü mesajları, bağlılık mesajları atıp duruyor. Sürekli buluşmaktan, benle bir şeyler yaşamak istediğinden vs. bahsediyor.(Fırsat bulunca buluşucaz, derslerden dolayı henüz bulamadım) Hatta bazen darlıyor bile (niye görüldü atıyosun, niye geç cevap veriyosun vs.) tabi bu shit testleri rahatlıkla geçiyorum. Kız sarışın, mavi gözlü, yüz hatları baya düzgün bir kız. Piyasada dengi az. Bu ona olan davranışlarımı çok da değiştirmiyor ama siz uğraşılmaya değer bir kız olduğunu anlayın diye söyledim. Sorum şu : Tanışalı daha 1 hafta olmasına rağmen bu şekilde ilgi göstermesini samimiyetsiz buluyorum ve bu şekilde giderse 1-2 ay sonra… Read more »

Typhis
Guest
Typhis

Acayip boka battım mahmut ben ya ilk buluştuk seviştik falan sonra bir festival olayı oldu 6 gün birlikte takildim seviştik falan eyvallah ama lanet olsun yine içimden duygusal piç hortladı .hatun hb 4 civarı ama benim gözümde başka sıçacam, anksiyete var dedi doktar sende içimde bok bi his dönüp dolasiyo merak ediyo falan çok yorucu , hayatımda başka kadınlarda old. ilk kadında betanın allahiydim 6 yıl gitti amk çok feciii girdi. Şimdi de aynısını istemiyorum yazılarıda okuyorum . Tabak olayına girdim daha geçen bir fırsat geçti acımadım ama kafam hala hatunda , şimdilik onun kide bende , bilmiyorum nereye kadar… Read more »

chuck
Guest
chuck

Hala çıkma teklifi nasıl edilir, kıza nasıl açılabilirim diye çevremde bir çok arkadaşım var. Artık bunlara tavsiye vermekten sıkıldım. Ne söylersen söyle hadi canım olur mu öyle şey falan diyorlar ama benim yanımda da sarmaş dolaş bir kız gördükleri zaman da imrenerek bakıyorlar. Mahmut Abi ve joker’in dedikleri kesinlikle doğru. Kızla aranızda cinsel gerilim oluşturmanız lazım. Zaten kızın hareketlerinden bir süre sonra anlıyorsunuz. Kızı iyi analiz etmeye çalışın, beden dilini iyi okuyun. Kızla karşıdan karşıya geçiyorsun diyelim. Önden yürü bir adım ve kızın elini tut. Karşıya geçtikten sonra bırak. Kısa da olsa cinsel bir gerilim yaratmış olursun. Veya kızın el… Read more »

Nba
Guest
Nba

mahmut abi shit test başlığından ben son yazan. abi tamam da hatundan çok açık YD ler almışım hatun konuşurken beni pür dikkat dinliyor, normalde hiç okulda takılmayan hatun ben gelince ortamdan ayrılmıyor, sana bakarken gözlerinin içi gülüyor ama sen gidip açılınca ben sana bir şeyler hissetmiyorum oluyor. nereyi yanlış ölçüp biçtim de neyi yanlış yorumladım da ilgisinin olmadığını anlayamadım. tek sıkıntının açılmam olduğunu düşünüyorum fakat onu da diğer hatunlar yürüyecektim bu kişi ile de sevgili olmayı düşünüyordum ondan yaptım, zamanımı çalıyor olarak görüyordum. başka yanlışım var mı?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Your comment is awaiting moderation. Joker’in ve puacemiyetinin tarzını ben pek sevmiyorum açıkçası yukarıdaki öfkeli arkadaş biraz saçmalasa da yavşak bir yanları var, sanki herşeyi ama ulaşmak için kullanabilirlermiş gibi, ki bu temelde Kh ile tersleşir. Bu arada lafım Kh’i içselleştirmiş pua’lara değil bellerine kuvvet. Tom Torero mesela, bu konuda bana çok ilham vermiştir. Gelelim Mahmut beyin üzerinde durduğu kısıma, çıkma teklif etme konusuna aslında daha önce de değinmişti diye hatırlıyorum. Bu sitede biraz vakit geçirmiş, 3-5 miheng taşı makale okumuş kimsenin çıkma teklifi etmek gibi bir söz öbeğine lugatında yer olmaması gerekir. Sözcükleriniz stratejinizi de belirler. Çıkma teklifi, aşk… Read more »

SomebodySomeone
Guest
SomebodySomeone

Benim tecrübelerimden öğrendiğim ve doğru olduğuna inandığım bir genel kural olarak; kadın erkek ilişkilerinde soruları evet-hayır ile sonuçlanacak şekilde sormak, erkek açısından olaya 1-0 geriden başlamak anlamına geliyor. Kadınlar direk evet veya hayır diye cevap vermeleri gereken sorulara (özellikle bu bir ilişki teklifiyse) hayır demeye programlanmış bir zihinle evrimleşmişler. Evet demeyi çok istese bile, kendini ağırdan satma güdüsüyle çıkma teklifine en fazla “belki” veya ”düşünmeliyim” diyebilen bir insan türü, çoğu direk teklifi “hayır” diye geri çevirir. “Belki” veya “düşünmeliyim” seçeneklerini ise tekliften önce bir şekilde adayı tanımış ve değerlendirmişse diyebilir çoğunlukla (Veya aday daha kapıdan girince ortamdaki kızları sulandıran %2-3… Read more »

lyku
Guest
lyku

Sıradan merhaba seviyesinde bir tanışıklık durumunda bile ‘bidaha beni rahatsiz edersen seni idareye sikayet ederim’ şeklinde bir tepki normal değildir.

Bu tarz bir tepki aldığınız kadın da açıktan kırmızı alarm veriyor demektir. Bence o arkadaş bir daha denemeyi geçsin, o ortamı bile sorgulamalı. Neyin kafasını yaşıyorlar da çıkma teklifi edilince sanki tecavüz edilmiş gibi tepki veriyorlar? Hele böyle bir durumda 2. defa bir deneme resmen saflık yapmak olur.

Burada incelenmesi gereken konu, böyle bir tepki verilecek bir durumun önceden nasıl görülmediği. Ben hiç sanmıyorum bu hatunun bu arkadaşa öncesinde bir ilgi gösterdiğini. Hikayede eksik bir şeyler var gibi.

Be Holigan
Guest
Be Holigan

Kırmızı hap ile tanışıklığım 12.5 yaşında başladı ve aradan geçen 5-6 senelik dilimde 2 ileri 4 geri 3 ileri 1 geri şeklinde ilerle kaydettim ama bir şeyi bilmek yanlızca durum farkındalığı yaratır lafı resmen bana bir tokat attı .Bundan sonra işin yarıdan fazlasının pratik olduğunu anlamam ise çok izun sürmedi. Şu anda ilerlediğim yol resmen bir arpa boyu kadar yolun kendisi ise kilometrelerce… Ama bu durum ilerlemede ki istikrarımı asla bozmadı ve bozmayacak.Bu arada Mahmut Abi’ye de saygılar…

Be Holigan
Guest
Be Holigan

Sorma hiç o mesele beni hala üzüyor 🙂

Kakihara
Guest
Kakihara

Yani kıza ondan hoslandigimizi ancak aramizdaki iliskinin seviyesine göre soyleyelim oyle mi? Kesinlikle sòylemeyin diye birsey yok?