İlişkiyi İlk Soran Sen Olma

Mavi Hap Miti:

İlişkiyi teklif etmek, bastırmak, istemek veya “sormak” erkeğin işidir.

Kırmızı Hap Gerçeği:

İlişki etiketleri kadının işidir. Kadın hazır olduğunda, sizden bunu isteyecektir. Size “biz neyiz?”, “biz sevgili miyiz?” gibi şeyler soracaktır. İlişki etiketleri ve bağlanma feminen özelliklerdir. Eğer erkek olarak ilişki onayı ve etiketlerini siz talep ediyorsanız, muhtaç ve kendine güvensiz görüneceksiniz ve bu da cinsel çekimi öldürecektir.

Bir kadınla “ilişki” içinde olmak demek, ikiniz de başkası ile görüşmüyorsunuz demektir. Eğer tabak çeviriyorsanız, bunun artık devam etmeyeceği anlamına gelir.

Fakat ilişkiyi ilk soran siz olmamalısınız. O SİZE sormalı. Bu konu hakkında ilk o konuşmalı.

Neden?

Bir kadın henüz bunu sormadıysa, henüz buna hazır değildir ya da opsiyonlarını kapatmaya hazır değildir. Bu sıklıkla sizinle ilgili EMİN OLMADIĞI şeyler olduğuna işaret eder. Size ilgisi yüksek kadın, sizi hemen kapama peşinde olacaktır.

Eğer ilişkiyi ilk siz sorarsanız, kadının gerçek ilgi seviyesini hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Bunu neden sizden önce sormadı? Sizin başkaları ile birlikte olma ihtimalini neden ortadan kaldırmaya çalışmıyor? Kendi opsiyonlarını neden kapamıyor? Resimde tek siz mi varsınız?

Buna bir de cinsel pazar değeri yüksek erkeklerin bir kadınla ilişki istese bile opsiyonlarını ve özgürlüğünü bırakma konusunda ilişkiyi ilk soran olmayacak kadar yavaş davranacağı gerçeğini ekleyin. Eğer ilk siz soruyorsanız, muhtemelen böyle bir erkek değilsiniz.

Siz sormadan söyleyeyim: Çıkma teklifi yapmayın! Ergen misiniz (ergenseniz bile yapmayın). Buluşun, iyi vakit geçirin, fiziksele götürün ama bırakın biz neyiz konusunu o açsın. Emin olun, kız arkadaşınız olacak kızın size olan ilgisinin yüksek olduğunu ve sizden başkasını görmediğini bilmek, bu spesifik kızın kız arkadaşınız olmasından daha önemli.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

106
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
78 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
eeeeYorgun DemokratShhshdemirDemir Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Geralt
Guest
Geralt

Reis buluşmada öpüşme bar yiyişme var kız biz neyiz diyince askerlik arkadaşı diyorum kız gülüyordu ama artık üstelemeye başladı bu aşamada senin adım atman lazım biz neyiz diyip duruyor napayım valla kusura bakma çok toyum ne olsa sana danışıyorum siteyi de okuyorum

Aristokrat
Guest
Aristokrat

Diyelim ki Biz neyiz konusunu İlk o açtı o anda ne söylemeliyiz ne yapmalıyız..?

Geralt
Guest
Geralt

Abi bir süredir takıldığım kız hiç biz neyiz sorusu sormadı ama arkadaşlarına sevgili olduğumuzu söylüyor, sevgiliyiz gibi davranıyor ben de sevgili olmak için uygun gördüğüm için kızı bir şey demedim senin de bir yazında okumuştum bazı kızlar sessiz sedasız hayatımıza girmeye çalışır sevgili olmaya çalışır diye peki kızın biz neyiz sorusunu sormama sebebi nedir acaba ilişki istemediğimizi söyleriz diye mi korkuyor.

furiki
Guest
furiki

Mahmut abi merhabalar.2 senedir “arkadaş”ım olan bir kız arkadaşım bana açıldı.Ben de eskisi gibi görüşmeye devam edelim zamanla belli olur aramızdaki şey tarzında konuştum.Bundan 1 hafta sonra ilişkiye girdik.İlişki öncesinde,sırasında,sonrasında sürekli “Ne hissettiğini anlatmadın hiç konuşmuyosun biraz anlat.Biz bunları yaşadık şimdi neyiz ?” gibi konuşuyordu. Çoğunu savuşturdum kaçamak cevap verdim ama en sonunda “Ben de senden hoşlanıyorum ama sevgili olmamız için vakte ihtiyacım var.” gibi cümleler kurdum.Çok meşgul bir hayatım var.Haftanın çoğu günü kütüphanede ders çalışıyorum,bir yandan kendimi geliştirmeye çalışıyorum,spor ve iş derken zaten vaktim kalmıyor ve kız bunun da farkında.Ben zaten çok görmem ,arada buluşurum ,birlikte vakit geçiririz kafasındayken… Read more »

Deadline07
Guest
Deadline07

Eski sevgilimle 3 ay süren bir ilişkimiz olmuştu. Sonrasında ayrıldık, ikimiz de başkalarını bulduk. Bu süreç boyunca sürekli onun yazması veya başka şekilde bana ulaşması ile iletişim halinde kaldık. En sonunda ikimiz de birbirimizi unutamadığımızdan ilişkilerimizi bıraktık ve görüşmeye başladık. Öpüşüyoruz, seks yapıyoruz, orda burda oturuyoruz. Benim normalde yapmaması gereken yerlerde elimi tutmaya çalışıyor. Kısacası sevgili gibi davranıyor bana fakat dün gece ben beraber plan yapmıyoruz dediğim için allah aşkına sevgili triplerine girme dedi. Sevgili olmak istemediğini, kafa yapısı olarak buna hazır olmadığını söyledi. Sürekli hesap verme, whatsappta sürekli iletişim halinde kalmak istemiyor. Hani ben bir kere bile biz neyiz… Read more »

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Ne güzel işte olum. Saçma sapan konuşma. Ne güzel sana veriyor herseyi yapıyor. Böyle kıza can kurban. Sonuçta sevgili değilsin o arada başka kızlara da yürürsün.

Mersii
Guest
Mersii

Mahmut abiii kıza ilişkiyi önce biz teklif edip söylediysek ve kızda aynı senin dediğin gibi hazır hissetmiyorsa ne yapacağım nasıl bir r yapabilirim kızın ilgisi hala canlı. Üstüne cinsellikte oldu olcak gibi bişey il dışında olmam sebebiyle engel şu an oda 10 gün. Çok geç kalmadık gibi gözüküyor. Bağlanamazsam üzülürsün dedi. O konu beni ilgilendirir sen kendi bağlanmana bak gibisinden cevap verdim. Şimdi bu rayı nasıl doğru yoluna sokarım. Zararı kara nasıl döndürebilirim.

Aslan
Guest
Aslan

Soran ilk ben oldum, cevap olarakta “hazır değilim” aldım. Ama konuşmalar hala sıcak ve samimi. Nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonrası için

Eren
Guest
Eren

Çok utanıyorum Mahmut abi siteyi defalarca okumama rağmen hala aynı hatayı yapıyorum. Benden hoşlanan kızı ben kapamaya çalışınca yapışınca hoşlantısı bitti bunaldı. Sıkılıyor artık ben yazmadıktan sonra yazmıyor. Yazınca bişey yokmuş gibi konuşuyor. Utanmadan başkasıyla görüştüğünüde söylüyor. Cumartesi günü video atmıştım. Açmayınca geri aldım sildim 1 gün sonra yine ne attın da sildin dün yazmış. Cevap vermedim o gündür yazmıyorum oda yazmıyor. Mahfettiğim için çok utanıyorum ve daralıyorum. Sanırım onu kafamda gereğinden fazla özelleştirdim. Özünde iyi bi kızdı. Bilmiyorum ne yapabilirim bu duruma

Week99
Guest
Week99

İş her seferde fiziksele gidiyorsa ama sürekli bulusmaya erkek cagırıyorsa ne yapmak gerek. Yinede 3-4 buluşmadan sonra kizdanmı davet beklemeliyiz.

Demir
Guest
Demir

1 aydır görüştüğüm bir kadın var. Onunla bir kursta tanışıp görüşümeye başlamıştık. Bu hafta ben başka bir kursa başladım o katılamadı. Bana ” orada uslu dur üzme beni” dedi. Geyiğe vurdum konuyu değiştirdim. Bu bir ilişki isteği midir ya da o artık bir ilişkide olduğumuzu mu düşünüyor?

demir
Guest
demir

mahmut abi selam.bir kızla 2.kez buluştum iki buluşmada da öpüşme yiyişme oldu 2.sinde bana gidelim dedim erken daha dedi.sonrasında 3-4 defa 17.buluşmada olur ancak deyip güldü bunları shit test diye düşünüp bakalım dayanabilecek misin deyip savuşturdum sonrasında da şaka yaptım ama sonrakinde de olmaz falan ayağına yattı yine gülerek ben de yine savuşturdum.bir de 2. buluşmada üzülürüm diye düşünüyorum, daha önce kaç kişiyle oldun vs tarzı sorup durdu.ben de boşver geçmişi şimdiye bakalım dedim aramızda olacaklara da buluştukça bakarız dedim.biraz fazla sorgulayan geçmişte çabuk kanmış bir kız bazı şeylere, kendini çekiyor gibi ne önerirsin abi?

Yorgun Demokrat
Guest
Yorgun Demokrat

Selam abi. İlişki isteyen ve bunda ısrar eden bi kadınvar. Ancak ben istemiyorum. 15 yaş büyük benden. Benimle buluşuyor oturuyor evime geliyor ama bir türlü ilişkiye giremiyoruz. Resmen benimle inatlaşıyor. Bunun farkındayım. Hayatında ben yoksam o işi unut mesajını veriyor. Bu kıza ne yapacaz peki? İlla sevgili mi olacaz.