İlişkiyi İlk Soran Sen Olma

Mavi Hap Miti:

İlişkiyi teklif etmek, bastırmak, istemek veya “sormak” erkeğin işidir.

Kırmızı Hap Gerçeği:

İlişki etiketleri kadının işidir. Kadın hazır olduğunda, sizden bunu isteyecektir. Size “biz neyiz?”, “biz sevgili miyiz?” gibi şeyler soracaktır. İlişki etiketleri ve bağlanma feminen özelliklerdir. Eğer erkek olarak ilişki onayı ve etiketlerini siz talep ediyorsanız, muhtaç ve kendine güvensiz görüneceksiniz ve bu da cinsel çekimi öldürecektir.

Bir kadınla “ilişki” içinde olmak demek, ikiniz de başkası ile görüşmüyorsunuz demektir. Eğer tabak çeviriyorsanız, bunun artık devam etmeyeceği anlamına gelir.

Fakat ilişkiyi ilk soran siz olmamalısınız. O SİZE sormalı. Bu konu hakkında ilk o konuşmalı.

Neden?

Bir kadın henüz bunu sormadıysa, henüz buna hazır değildir ya da opsiyonlarını kapatmaya hazır değildir. Bu sıklıkla sizinle ilgili EMİN OLMADIĞI şeyler olduğuna işaret eder. Size ilgisi yüksek kadın, sizi hemen kapama peşinde olacaktır.

Eğer ilişkiyi ilk siz sorarsanız, kadının gerçek ilgi seviyesini hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Bunu neden sizden önce sormadı? Sizin başkaları ile birlikte olma ihtimalini neden ortadan kaldırmaya çalışmıyor? Kendi opsiyonlarını neden kapamıyor? Resimde tek siz mi varsınız?

Buna bir de cinsel pazar değeri yüksek erkeklerin bir kadınla ilişki istese bile opsiyonlarını ve özgürlüğünü bırakma konusunda ilişkiyi ilk soran olmayacak kadar yavaş davranacağı gerçeğini ekleyin. Eğer ilk siz soruyorsanız, muhtemelen böyle bir erkek değilsiniz.

Siz sormadan söyleyeyim: Çıkma teklifi yapmayın! Ergen misiniz (ergenseniz bile yapmayın). Buluşun, iyi vakit geçirin, fiziksele götürün ama bırakın biz neyiz konusunu o açsın. Emin olun, kız arkadaşınız olacak kızın size olan ilgisinin yüksek olduğunu ve sizden başkasını görmediğini bilmek, bu spesifik kızın kız arkadaşınız olmasından daha önemli.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

106
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
78 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
eeeeYorgun DemokratShhshdemirDemir Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Seks ve İlişkilerin Temel İlkesi; “Kadınlar cinsel ilişkinin bekçisi iken erkekler de ilişkinin bekçileridir.” İlişkiye başlamak isteyenn erkek, opsiyonlarını bırakır ve bu erkekadam davranışı değildir. İlişkiye başlamak isteyen erkek, kadın tarafından “biz neyiz?” tarzı sorulara dünden razı şekilde sevgiliyiz,ruh ikiziyiz diye atlar ama kız sadece test ediyordur oğlanımız kafasında kurmuştur hazır hale gelmiştir bile. Erkekadam ilişkiye dünden hazır olmaz hatta kadından gelen ilişki baskılarınada en az 1 ay direnir. Mavi haplı, beyni yıkanmış ve feminenleşmiş erkek ise ilişkiyi hatta uzun süreli ilişkiyi neredeyse hayatının amacına getirmiştir. Kadınlar tam tersi olarak elinde opsiyonlarını tutup tabak çevirmeye başlamıştır. (paralel evren dimi) Aslında… Read more »

Conqueror
Guest
Conqueror

Mahmut abi bazı zamanlar bir kızla 2-3 ay takılıyoruz. Arkadaş da değiliz, sevgili de değiliz. Bir nevi flört ile sevgili arasındayız. Buluşmalar, etkinlikler falan filan yapılıyor. Ama iş bir türlü sevgili olma kıvamına gelmiyor. Erkek kırmızı hapdan dolayı o konuyu ilk açan olmak istemiyor, kadın da karşı taraftan bekliyor ya da bu konularda utangaç. Böyle bir durumda ne yapılmalı? Kadının verdiği bazı sinyaller bizim açmamıza mı olanak sağlıyor ?

Seize
Guest
Seize

Benim bir kızla uzun süreli ilişkiye girmemdeki ilk kriterim kızın benden başka birisiyle görüşüp görüşmediğidir. Bence sizi tanıdıktan sonra sizden habersiz bir şekilde elindeki bütün tabakları kasti düşüren kız sizi hakediyordur.

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Kırmızı hapın ne kadar öğrenilse de sindirilemediğini düşünüyorum. Bir erkek kadına birliktelik anlamında ihtiyaç duymaz. Dünya erkeğin, ölümününe dek şovunu yaptığı bir mekandan ibarettir. Yaşam boyu faaliyetleriyle yeryüzünde izler bırakır. Bırakmak istemelidir. Bunu farklı konularda başarılar elde ederek yapar. Kadınlar da içten içe böyle bir adamın amacına ulaşmasındaki yardımcı kuvvet olmak isterler. Türkçesi; kadınlar KENDİLERİ OLMADAN da kaliteli ve anlamlı yaşayan sağlam erkekleri isterler, onlarla birlikte olurlar. İlişkilerin buradaki oyunu, erkeğin bir kadına çok ihtiyaç duyuyorken kavuşamayıp; kendini güçlendirdikten sonra ona ihtiyaç duymayacağı konuma geldiğinde, rahatlıkla elde edebiliyor olması. Bu yüzden sitede yorum yapan dostlarımın hatayı daha en başta “ben… Read more »

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Son paragrafta Survivor Sercan geldi gozumun onune, yine cringe oldum.

Muhsin
Guest
Muhsin

5-6 aydır bı kızla seks yapıyoruz, kütüphanede tanışmıştık, bı iki kere öylesine buluştuk ama ilgim yoktu sonra bostayken yazdım, ilgisi varmış buluştuk. Başta biraz muhalefet olsada öpüştük falan bakire olduğunu öğrendim, sakso çektirmiştim. Başta anal sonrasında sonrasında normal seks yapmaya başladık. Ben flört diye geçiştirdim, konu bı iki kere neyiz biz sorusuna geldi, kız pek sevgilisi olmadığı ve beni bulduğu için ve birazda gözlemle (arkadaşlarımla falan kesişiyodu) hep erteledim ama sakso veya seksi bırakmadık. Duygusal olarakta yani büyük duygular beslemesemde alışkanlıktan ötürü birazda hoşuma gitmeye başladı. Birebirde çok iyiyiz ama arkadaş ortamında bildiğin arkadaşlarımla kesişiyordu bende bırakırsa bıraksın içim rahat… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

ilişkisi olsun olmasın,bütün erkekler kadınlar şöyle bir etrafa çaktırmadan göz gezdirir,yakışıklı/güzel birini görünce de bakarlar.
Ama bu kızın, seninle adı konmamış bir ilişkisi var ,biz neyiz soruları sormaya başlamıs ve senin yanında diğer erkekleri uzun uzadıya kesiyor?
Hiç tepki göstermedin mi?hayrola ne oluyor demedin mi?
Bende yanımdaki kızın,yakışıklı/karizmatik birini görùnce şöyle bir bakış attığı gördüm ama hiç yanımdaki kızın benle birlikteyken diğer bir çok erkekle uzun,uzun kesistigini görmedim!
Mahmut Abinin yorumunu merak ediyorum

benlark
Guest
benlark

“bizleyken bile hatunun uydu erkeklerle mesajlaşmaşaya devam etmesi normal “diye bahsedilmişti mahmut abi tarafından

Haydar
Guest
Haydar

Belki biz bu tip,herkesle kesişen,flortôz,ilgi budalası kadınları hafif meşrep,ilişki materyali degil diye baştan eleyip geçiyoruz ama psikoloji bilimi bu tip kadınlara”histerik kişilik bozukluğu “teşhisi koyuyor ya da bağımlı kişilik bozukluğu veya bordeline tipler de benzer davranışlar sergileyebiliyor.
Bu tip kadınlarla karsılasıldıgında biraz okuyup davranışın kökenini anlamak,kişiyi ilerde karşılaşacağı bir çok sıkıntıdan kurtarabilir.

xAdre
Guest
xAdre

Kıza bir şeyin sözünü vermemişsin, kızdan kendin için koşulsuz bağlılık bekliyorsun. Kızın başkalarıyla keşismesi gayet normal, zira sana ilişkiyi açmış, sen de geçiştirmişsin. Daha iyi birini bulunca bu kız düşer. Sen de “neden düştü?” diye soramazsın. Burada tepki göstermen senin zararına, aranızda hâlâ adı konmuş bir şey yok.

Kesişmesi tek başına kırmızı alarm değil, başka bir şey var mı diye gözlemek gerek ama senin zihin yapın bu ilişkiyi pek kaldırabilecek gibi gelmedi bana. Daha sevgilin olmayan kızın bakışlarını kendine sorun ettiğine göre.

Misafir35
Guest
Misafir35

Bu konu %100 doğru. Bunu 2 defa tecrübe ettim. İkisinde de ilişki istediğimi belirttim, üstelik tanışmadan 1 ay sonra civarları. Tabi sonuç soğuma, mesajlara geç cevap verme ile oldu. Sonrasında da flörtten keyif almaya baktım, zaten kadınlar bir şekilde konuyu oraya getiriyor.

Arnold
Guest

3 sorum var.
1) Kız konuyu açtığında hemen “evet! kabul ediyorum! sevgili olalım” mı demeliyiz?
2) Sevgili olduk diyelim. Hiçbir sevgili ilişkisi sonsuza kadar yürümez, bir süre sonra da sıkıcı olur. Bunları baştan “bildiğin gibi hep beraber olmayacağız, bir süre takılalım, sonrasına bakarız” şeklinde diyelim mi yoksa bekleyip ne olacağını mı görelim?
3) Sevgili olunca gözümüz dışarda olmayacak mı? Senin deyiminle tabak çevirme?

J&B
Guest
J&B

Beyler bu yazıyla beraber teoriler bitmiş sanırım.Gördüğünüz gibi sitedeki yazılar tur atmaya başladı.O yüzden bi an önce gidip teorileri pratiğe dökmeye başlayın.

Erenay
Guest
Erenay

ufak bir tecrübemden bahsetmek istiyorum. önceki ilişkimde bu kırmızı hap mevzusundan tamamen bihaber olan ben yanlışlıkla bu taktiği uygulamışım. yani tüm önceki ilişkilerimde böyle davranmışım. ilk karşı partnerim bana “biz neyiz?” sorusunu bekledim. iyi ki de yapmışım diyorum ama karşı taraf istediğini elde ettikten sonra (sizi ayarlamak) belli süre sonra ilgisi düşüyor ve ayrılma kaçınılmaz oluyor. o yüzden sevgili konumuna koyacağınız kişinin size ilgisinin yüksek olmasına dikkat edin. ve bu ilgiyi düşürmeyin.

Metin
Guest
Metin

Çok haklısın 3 yıl önce mavi hap zihnimi örümcek ağı gibi sarmıştı kendimin farkında değildim salak gibi uzun süreli ilişkiyi hayat amacı edinmiştim ve özetle kız tarafından aşağılanıyordum 1 2 yıldır kırmızı hapla tanıştım kendi güvenimi kazandım otoritem oldu. gelişim sağladım Şuan eli yüzü düzgün doktor olan biriyim ve sayısız teklif alıyorum. Evrimsel psikoloji aslında basit ama anlaşılması zor bir durum. “Kaynaklarını tüketme ve üzerinde söz sahibi olma amacı tüm kadınlar için bir amaçtır. Çünkü kadınlar dışarda bunlarla övünmeyi ve bunlardan nemalanmaya bayılırlar. Onları yönetebilmek ve kendi işine odaklanmak gelişim sağlamak haremini yaratılışın doğasındaki sayıca kadın fazlalığını bize getirmekte.

Cep herkulu
Guest
Cep herkulu

Mahmut Abi.. Benin azarla, bana kız, bana küfret ama bana bir cevap ver. Belki biraz uzun olacak ama detay vermem durumu anlamanı kolaylastiracak. Vaka olayı olarak dahi paylaşabilirsin. Ben bir denizciyim. Bilirsiniz.. Iyi para kazanıyoruz . Kendimi objektif olarak biraz anlatmam gerekirse: Yaşım 27, buradayım diyen bir vücudum var ve çoğu kişinin dikkatini çekiyor, düzgün yüze sahibim, kitap okurum, 2 yabancı dil biliyorum ve konuşmam gayet akıcı ve doğru kelimelerle konuşurum gibi gibi. Negatif olarak ise boyum maalesef kısa. 1,68 boyum var ve kellesiyorum. Geniş bir sohbet yelpazesine sahibim ve 31 denilen şeyi ayda max 2 kere yapıyorum. Ayrıca bir… Read more »

Cyberpunk2077
Guest
Cyberpunk2077

okurken nasıl biteceğini tahmin edebildim, benzer hataları yaptığım güzel bir tecrübe olmuş, aydınlandım.

Seize
Guest
Seize

Çok derin bir erkekliğinden utanma hikayesi bu. İçinden kızı öpmek, kızla birleşmek geliyor ama bu isteklerden utanıyor gibisin. Tavşancık olmuşsun bu yüzden de. Olmaz böyle…

Cep herkulu
Guest
Cep herkulu

Amacım tartışmak değil, fikrine de saygı duyuyorum. Ama içinde bulunduğumuz şartlar en ufak geri tepmeyi kaldıramaz. Bu yüzden yapamadım. Yazdıklarımı okuduysan bunu anlamaman imkansız zaten. Ama yalan yok, muhabbet samimilestiginde Mahmut abiye 2-3 soru sorsaydım böyle olmazdı. Muhabbeti kestik. Ama agresif davranıyor onu net gozlemliyorum. Hatta birsey bekliyor hala. Is saatinde kolay gelsin deyip geçti ve sonra adımlarını yavaşlattı. Arkası donukken kafasını hafif yana çevirip birseyler bekler bakışlar attığına yemin edebilirim. Bu bir kuruntu da olabilir. Ama ne olursa olsun Mahmut Abi nin önerilerini uygulayacağım. Hiçbir şey olmasa bile en azından daha fazla iğdiş edilip erkeklik onurumu ayaklar altına almayacağım.

Duncan Thaw
Guest
Duncan Thaw

Yürüdüğüm birisi var, kendisi başka bir şehirde olduğu için mesaj yoluyla iletişimdeyiz. Kendisine yürüdüğüm aleni şekilde ortada ve bir gün muhabbetin arasında “arkadaş mıyız flört mü” diye sordu. Bu ilgi belli eden bir cümle mi, test mi olur?

Dex
Guest
Dex

Daha görüşmediğin kızla flört olamazsın. Dostum burada söyleniyor sürekli ve okumuyorsunuz galiba. Başka şehirde olan kızlara yazma çünkü mesaj arkadaşlığından ileri gitmez o işler ya da sanal ego masturbasyonu yaparsın ancak “bu kızın bana ilgisi var” kuruntunla beraber. Daha görmediği birine bu soruyu soran kız da ne bileyim artık bana garip geliyor. İmkanın vardır, altında araba vardır, kızı haftada bir iki görebiliyorum evi var ortamı var diyorsan git kızı gör buluş işi fiziksele ilerlet. Yoksa eğer konusmayı bırak bu kızla ekmek çıkmaz çünkü. Sanal yoldan da kızlara bu şekilde ilgi vermeyi bırak.

Duncan Thaw
Guest
Duncan Thaw

Belirtmeyi unutmuşum, yaşadığım şehirde üniversite okuyor. 1 haftaya falan burada olacak.

Mesaj arkadaşlığı konusuna gelirsek, onu fazlasıyla tecrübe ettim. Artık başka şehirdeki insanlara buraya gelmeyecekleri sürece yazmıyorum, gereksiz 🙂

Dr who no gratitude
Guest
Dr who no gratitude

Reis ilişki olmayacağını sadece fb veya fwb seviyesinde kalacağını baştan belirtirken ne gibi şeyler söyleyebiliriz? İlerisini düşünmüyorum dediğimizde cinsel çekimi de öldürmüş oluyor muyuz?