Sanal ilişkiler

Bu yazı üzerine podcast yaptık.

Bu sitede şu soruyla çok karşılaşıyorum. “Abi X senedir devam eden bir sanal ilişkim var/vardı.” Ayda bir görüştüğün bir uzak mesafe ilişkisinden bahsetmiyorlar. Bildiğin hiç fiziksel görüşme yok ya da senede birgün tadında. Hepsine de aynı cevabı vererek başlıyorum. Senin bir ilişkin yok. Bir kızın ilgi ihtiyacını karşılıyorsun ve kendini kandırıyorsun. Kendi ilgi ihtiyacını da karşılıyor ama kadın dünyasında ilginin değeri erkek dünyasındakinin çok üstünde olduğu için sen daha kötü durumdasın. (Gerçi bu sanal ilişki içindeki kadının da kendisini kandırdığı ve ilişki içinde falan olmadığı gerçeğini değiştirmiyor).

“Sana ilişkim var …. upuzun paragraflar … ne yapayım?” sorusunun o upuzun paragraflardaki konusu ne olursa olsun cevabı basit. Hemen buluş ve gerçek ilişkiye çevir bu olmuyorsa hemen bırak.

“Sana ilişkim vardı …. upuzun paragraflar …geri dönsün diye ne yapayım?” sorusunun o upuzun paragraflardaki konusu ne olursa olsun cevabı basit. O ilişkiye bir daha başlama ve kendine gerçek bir ilişki bul.

Sanal ilişki ilişki değildir arkadaşlar. Uzak mesafe ilişkisi bile tavsiye etmiyoruz ama hadi onda ayda bir gibi bir görüşme olabilir, aslında beraberken sonradan ayrılmış olabilirsiniz ve bir süre yeniden bir arada olacaksınızdır, vs. Ama burada fiziksel görüşme yok, ilişki yok.

***

Şimdi şu okur sorusuna bakalım:

Mahmut abi eski sevgilim ile 2 hafta önce ayrıldık. Ortak bir arkadaşımız tanıştırmıştı ve ilişkimizin ilk 5 ayı çok güzeldi. Sürekli arıyordu, ilgisi yüksekti, vs. Son zamanlarda bana karşı soğuduğunu hissettim. Yaza kadar görüşemeyecektik. Ama bir hafta önce birden bire benden ayrıldı.

Şimdi bu kız eski sevgili falan değil. Burada bir ilişki de yok. Çok çok uzun süren bir ilk buluşma öncesi sanal flört (boşa yatırım) var. Kız çok ilgiliymiş, karşılıklı sanal seks yapıyormuşsunuz, evlenme hayalleri kuruyormuşsunuz, vs. hiçbir önemi yok. Neden? Zira henüz sadece karşılıklı ve yüzyüze etkileşim ile yansıtacağınız, koku ve davranışlardan oluşan siz ile karşılaşmadı. Aynı şekilde siz de onunla karşılaşmadınız. Yani karşılıklı olarak birbirinizin çok önemli 80%ine yabancısınız. Yıllarca yazışıp, konuşup ilk buluşmada birbirini beğenmeyen o kadar çok insan var ki!

Artık eskisi gibi hissetmiyormuş. Bu siteyi henüz görmemiştim kızın peşinden koştum bir süre ama en sonunda engellendim. No contact yapmaktan başka çarem yok ama onun yaşadığı yere gidip ortak arkadaşım aracılığıyla ulaşsam nasıl olur?

Şimdi bu kız eski sevgilin değil, sanal bir şey. Waifu resmen. Ama seslendiren ve canlandıran bir insan var. Engellenmişsin. Bunca ay bir kere bile görüşmemişsiniz ve şimdi pat diye gideceksin! Ya kız kendisine (7 aydır yapması gerektiği gibi) etten kemikten bir sevgili bulduysa? Gerçi ortak arkadaşınız var o kulağına gelirdi herhalde. Ama ne olursa olsun oraya gitme. Sanal ilişkiyi çoktan bırakmalıydın, bunu fırsat bil ve bırak. Bir daha da böyle ilişkilere girme.

Eğer seni ararsa, hemen buluşma ayarla diyeceğim ama anladığım kadarıyla kız zaten uzakta, onu da tavsiye etmem. Ama illa deneyeceğim diyorsan öncelikle şunu bil ki sanal ilişkinin bitmesinden sonra terk edilenin aranma ihtimali, gerçek bir ilişkiden sonra aranma ihtimalinden çok daha düşük. Yani o ata oynama. Aradı mı illa oynayacaksan ya hemen buluşun ve en az ayda bir buluşun ya da hiç bulaşma. Bu kızla ya da başka kızla sanal ilişkiye girme. Ve tekrar ediyorum, bu sanal mastürbasyona dönmek yerine, kendine kendi şehrinden bir kız bul.

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

84
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
60 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
mitovegasBluredAbuzerAli Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Çağlar
Guest
Çağlar

merhaba mahmut abi. az önce keşfettim bloğunuzu ve 2.5 saattir takılıyorum. flörtümle 2.5 haftadır konuşuyoruz. aramız gayet iyiydi ama iş güç buluşamadık. bu kız da çok geç yanıt veriyodu çok yazmıyodu fakan filan. bu konudaki yazınızı okudum. 2 3 gündür konuşmuyoduk biraz tripliydim ben geç yazma muhabbetinden. bu bana yazmadı abi . ben bunu az önce aradım nasılsın iyi misin diye. buluşalım mı dedim o da corona temaslıyım dedi ben de haberleşiriz o zaman dedim. bu kızı salıcaktım normalde ergen ergen yazmıyo bana diye ama şimdi sizin yazıları okuyunca bi deney faresi gibi kullanayım dedim hem güzel de hatun. bu… Read more »

Bir Kullanıcı
Guest
Bir Kullanıcı

Biraz saha raporu gibi oldu ama olsun. Uzun bir dönem sanal bir ilişkinin etkisinde kaldım. Yeri geldi hiç görmediğim bir kız için sinir krizine, kıskançlık krizlerine girdim. Tabi terk edildim. Tabi köprünün altından çok zaman geçti. Ben neredeyse 4-5 aydır kendi yaşıtım bir kızla konuşmuyorum. Geçen günlerde eski bir asosyal olarak parkta yürüyordum. Çimenlerde tek başına oturan bir kız gördüm. Biraz yanına uzak bir yerde oturdum. O kızla konuşmak konusunda aşırı tereddüte kaldım. Sonra bir anda ağzımdan “İyi misin” cümlesi fırladı. Daha sonra muhabbet uzadı. 2 saat civarı kızla kaldım. Aşırı konuşup, kızın bana duyabileceği potansiyel cazibeyi yok etsem bile… Read more »

Mefisto
Guest
Mefisto

Abi konuştuğum kızla uzak yerlerde oturduğumuz için pek buluşma ihtimalimiz olmuyor haliyle kız sürekli Whatsapp dan yaziyor bende textleşmemek için geçiştiriyorum konuşmayı kısa tutuyorum. Dün kiz bana “hic yazmiyorsun”diyerek sanırım shit attı ben de “yoğunum ya” diyerek geçistirdim.Oyunda basariliyim kizin bana karsi ilgisi yuksek ama acaba textleşmezsem kizin ilgisi biter mi diye dusunup duruyorum. Biliyorum bu mavi hapli bi davranis hala bazi seyleri asamadim demek ki ama ciddi iliski kurabilecegim bir kiz oldugu icin boyle düşünüyorum. Yani mahmut abi işin özü şu, sence kızla yazisip ilgisini korumali miyim yoksa bulusma gunune kadar ayni sekil devam ediyim mi ? (ortalama 3… Read more »

Alp
Guest
Alp

merhaba mahmut abi, bir kaç sorum olucak. 1-sanalda konuştuktan sonra ne kadar sürede buluşmazsa nextlemeliyim kızı? nextlediğim de bir anda ilgi keserek mi yapmalıyım bunu, gün içinde telefonlaşıp mesajlaşıyoruz. 2-kızla 1 haftadır en fazla ne kadar konuşulursa iki cinsiyet arasısnda o şekilde konuşuyoruz ki genelde görüntülü, kendisi edirnede ben istanbuldayım. istanbulu sevmiyormuş gelmem diyip duruyor ama otobüs biletini alayım sen gel buraya diyor(maddi durumu iyi). bu istanbula gelmem inadını sevmiyorum o da devamlı istanbula gel dememi sevmiyor. bundan rahatsız olduğumu belirtmeli miyim? 3-bu yeni bir şey, kızın aile işleri karışık(yok) detay verip sıkmıyım sizi, en son kaldığı yerde de kavga… Read more »

Manifesto
Guest
Manifesto

Mahmut abi, ailevi yönden trajik sorunlar yaşamış biriyim. Bu sorunlar yüzünden hiç sevgilim olmadı. Kadınlarla iletişimim hemen hemen hiç olmadı. Sevgili yapamama nedenim iletişim beceriksizliği veya kadınların beni beğenmemesi değil doğrudan ailevi sorunların bunlara zaman ayırmamı kesin bir şekilde engellemesiydi. Bu yüzden sanal ilişkilerle kendimi tatmin etme durumuna geldim(çok zavallıca biliyorum) Buluşmadan haftalarca konuştum, görüştüm. Senin başka yazında belirttiğin üzere; çekici sohbetler çok uzun sürüp buluşma olmayınca mektup arkadaşlığına döndü, kadınlara bedava ilgi verdim. Karşılığında somut bir şey almadım. Bunun çok zavallıca olduğunun farkındayım. Fakat çok uzun süre konuştuğum kadınlarla sanal sohbetim sona erdiğinde hep acı çektim. 1.5 ay gibi… Read more »

Ali
Guest
Ali

Mahmut abi kadınlar sanal ilişkiye başta ilgi gösteriyor. Bunu ilk konuşmalarımda(ilk 15-20 gün içinde) fark edebiliyorum. Belli bir zaman sonra onun egosunu tatmin edecek sanal bir arkadaşa evriliyorsun. Tecrübesiz erkekler, sanal ilişkiyle bile yetinirken, mutlu olurken hatta sanalda ilişkisi var diye başka kızlara bakmıyorken kadınlar neden buna erkekler kadar önem vermiyor? Yani sohbetimize bakıyorum çok eğlenceli kadının sohbetimden çok mutlu olduğunu görüyorum. Mesaj başlatan hep o oluyor. Ama sohbet uzun sürünce hop seni friendzoneye atıyor. Anlamadığım sohbet bu kadar harika ilerlerken kadın seni aniden nasıl friendzoneye atabiliyor? Bu kadar mı kolay birinden vazgeçmek ? Yoksa bunu kadınların rasyonel bir varlık… Read more »

Abuzer
Guest
Abuzer

Selamlar, beni yıllardır esir eden bi sanal ilişkimden bahsetmek istiyorum 5 yıl önce Erasmusta tanıştığım ukraynalı bir kız var(ben 20 kız 18 yaşında) bu 6 aylık erasmus sürecinde aynı yurtta kaldık, çok fiziksel temasımız da oldu birlikte geçirdiğimiz zamanda çok hatta gece kulübüne bile götürdüğüm oldu ki hiç kızın sevdiği ortamlar değil muhafazakar oldugu icin, pozitif cinsel gerilim de çok yüksekti sürekli pozitif cinsel gerilim oluşturuyordum fakat o zamanlar tam bir mavi haplıydım ve ağır oneitis oldum kıza direkt ciddi bir ilişki kurmak hatta aile kurmak gibi düşünceler geldi yani istesem Fclose yapabilirdim ama gidip o mavi haplı kafayla gittim… Read more »

vegas
Guest
vegas

bu hikayedeki dalyarak benim

mito
Guest
mito

aklım çok karışık buraya yazıp içimi dökmek istiyorum. bazen başkalarının yorumundan kendime pay çıkarıyorum kim bilir belki başkaları da benim yorumumdan kendine pay çıkartır. 2-3 yıl önce internetten biriyle tanıştım ve o zamandan bu zamana onunla konuşuyorum. ilk baştaki amacım neydi kız arkadaş mı istiyordum yoksa cinsel bir şeyler mi ya da o zamanlar yalnız yaşadığım için kendime bir arkadaş mı arıyordum hiçbirinden emin değilim. tanıştığım zamanda kız beni yanlış anlamasın diye pipisiz ayıcık modunda takılıyordum. evet yanlış yaptım. yaklaşık bir buçuk ay önce bu kız bana hala da anlamlandıramadığım şekilde mesajlarıma geç dönmeye başladı. 3-4 gün boyunca akşam yazıyorsam… Read more »