Sanal ilişkiler

Bu yazı üzerine podcast yaptık.

Bu sitede şu soruyla çok karşılaşıyorum. “Abi X senedir devam eden bir sanal ilişkim var/vardı.” Ayda bir görüştüğün bir uzak mesafe ilişkisinden bahsetmiyorlar. Bildiğin hiç fiziksel görüşme yok ya da senede birgün tadında. Hepsine de aynı cevabı vererek başlıyorum. Senin bir ilişkin yok. Bir kızın ilgi ihtiyacını karşılıyorsun ve kendini kandırıyorsun. Kendi ilgi ihtiyacını da karşılıyor ama kadın dünyasında ilginin değeri erkek dünyasındakinin çok üstünde olduğu için sen daha kötü durumdasın. (Gerçi bu sanal ilişki içindeki kadının da kendisini kandırdığı ve ilişki içinde falan olmadığı gerçeğini değiştirmiyor).

“Sana ilişkim var …. upuzun paragraflar … ne yapayım?” sorusunun o upuzun paragraflardaki konusu ne olursa olsun cevabı basit. Hemen buluş ve gerçek ilişkiye çevir bu olmuyorsa hemen bırak.

“Sana ilişkim vardı …. upuzun paragraflar …geri dönsün diye ne yapayım?” sorusunun o upuzun paragraflardaki konusu ne olursa olsun cevabı basit. O ilişkiye bir daha başlama ve kendine gerçek bir ilişki bul.

Sanal ilişki ilişki değildir arkadaşlar. Uzak mesafe ilişkisi bile tavsiye etmiyoruz ama hadi onda ayda bir gibi bir görüşme olabilir, aslında beraberken sonradan ayrılmış olabilirsiniz ve bir süre yeniden bir arada olacaksınızdır, vs. Ama burada fiziksel görüşme yok, ilişki yok.

***

Şimdi şu okur sorusuna bakalım:

Mahmut abi eski sevgilim ile 2 hafta önce ayrıldık. Ortak bir arkadaşımız tanıştırmıştı ve ilişkimizin ilk 5 ayı çok güzeldi. Sürekli arıyordu, ilgisi yüksekti, vs. Son zamanlarda bana karşı soğuduğunu hissettim. Yaza kadar görüşemeyecektik. Ama bir hafta önce birden bire benden ayrıldı.

Şimdi bu kız eski sevgili falan değil. Burada bir ilişki de yok. Çok çok uzun süren bir ilk buluşma öncesi sanal flört (boşa yatırım) var. Kız çok ilgiliymiş, karşılıklı sanal seks yapıyormuşsunuz, evlenme hayalleri kuruyormuşsunuz, vs. hiçbir önemi yok. Neden? Zira henüz sadece karşılıklı ve yüzyüze etkileşim ile yansıtacağınız, koku ve davranışlardan oluşan siz ile karşılaşmadı. Aynı şekilde siz de onunla karşılaşmadınız. Yani karşılıklı olarak birbirinizin çok önemli 80%ine yabancısınız. Yıllarca yazışıp, konuşup ilk buluşmada birbirini beğenmeyen o kadar çok insan var ki!

Artık eskisi gibi hissetmiyormuş. Bu siteyi henüz görmemiştim kızın peşinden koştum bir süre ama en sonunda engellendim. No contact yapmaktan başka çarem yok ama onun yaşadığı yere gidip ortak arkadaşım aracılığıyla ulaşsam nasıl olur?

Şimdi bu kız eski sevgilin değil, sanal bir şey. Waifu resmen. Ama seslendiren ve canlandıran bir insan var. Engellenmişsin. Bunca ay bir kere bile görüşmemişsiniz ve şimdi pat diye gideceksin! Ya kız kendisine (7 aydır yapması gerektiği gibi) etten kemikten bir sevgili bulduysa? Gerçi ortak arkadaşınız var o kulağına gelirdi herhalde. Ama ne olursa olsun oraya gitme. Sanal ilişkiyi çoktan bırakmalıydın, bunu fırsat bil ve bırak. Bir daha da böyle ilişkilere girme.

Eğer seni ararsa, hemen buluşma ayarla diyeceğim ama anladığım kadarıyla kız zaten uzakta, onu da tavsiye etmem. Ama illa deneyeceğim diyorsan öncelikle şunu bil ki sanal ilişkinin bitmesinden sonra terk edilenin aranma ihtimali, gerçek bir ilişkiden sonra aranma ihtimalinden çok daha düşük. Yani o ata oynama. Aradı mı illa oynayacaksan ya hemen buluşun ve en az ayda bir buluşun ya da hiç bulaşma. Bu kızla ya da başka kızla sanal ilişkiye girme. Ve tekrar ediyorum, bu sanal mastürbasyona dönmek yerine, kendine kendi şehrinden bir kız bul.

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

84
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
60 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
mitovegasBluredAbuzerAli Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hell
Guest
Hell

mahmut abi yazilarin eskisi kadar bilgi ve ilham vermiyor..tekrara dustun ve gozumuzden dustun uzgunum

LaFleur
Guest
LaFleur

Adam en başından beri ilham vermiyor ki. Gerçekleri anlatıyor.

Haydaaa
Guest
Haydaaa

Bence aksine daha realist konular olmaya başladı. Kendini geliştirmenin temeli eski yazılarda mevcut, böyle spesifik konularda alınması gereken aksiyonların yer alması da iyi, uygulamada zorlananlar için.

Druid
Guest
Druid

Adamın mala anlatır gibi tekrar tekrar anlatması gerekiyor senin yorumundan da belli olduğu üzere, sitede bine yakın yazı var, kırmızı hapta toplasan 10 tane uyman gereken kural çıkar ya da çıkmaz zaten, hala yeni yazılardan medet umuyorsun.

Centilmen Kulübü
Member

Ben yeni bir şey söyleyeyim: Narsist kişilik bozukluğunu bir araştır.

Hell
Guest
Hell

bana mi dedin ???

İbrahim
Guest
İbrahim

Mahmut abi özellikle genç yaştaki kızlarda buluşmaya neden buluşalım, hemen buluşmak saçma ve türeviyle cevap verme had safhaya çıktı. buna pratikte ne yapılabilir

PİERCER
Guest
PİERCER

abi peki sanaldan başlayıp fiziksel temas dışında normal bir ilişkide yaşanılan duyguları karşılıklı hissedebildigimiz iyi vakit geçirdiğimiz değerli hissettigimiz ilişkide 6 7 ayın sonunda (pandemi yüzünden) yanına gidip ayda 1 görüşmeye başlasak o ilişki yürür mü (iki tarafta istekli olduğunu düşün)

Anonim
Guest
Anonim

Cahildim e-girl’ün sesine kandım
Hayale aldandım boşuna yandım
bu kadar

dribblingmaster
Guest
dribblingmaster

Ayrıca benzer şekilde yazışılan ama buluşulmayan birden fazla sayıda kızda, (henüz) tabak değildir. Bu tabak çevirmeye benzer ama aslında “taramalı tüfek yürüşüdür”, gayette iyi çalışır size ilgili kızları ön plana alırsınız, ilgisizler arkada bekler böylece hoşunuza giden kız havundan birisiyle buluşma olasılığınız mutlak şekilde artar. Kızın tabak olması için buluşup sevişmek en azından erken dönemde bi öpücük almak lazım..

citywilm
Guest
citywilm

Mahmut abi, pandemiden dolayı mesajlaşma süreleri zorunlu olarak uzamaya başladı. Bu bağlamda konuyu nasıl ele almalıyız peki?

Adamların füzesi var
Guest
Adamların füzesi var

Uzak mesafe ve sanal ilişkilerde duygusal yatırım çok daha fazla oluyor bu yüzden insanin ayarlarını gerektiğinden daha fazla bozuyor. İkisinden de kaçmak lazım

cımbız
Guest
cımbız

siteyi adam gibi okumadan sürekli benzer saçma soruları soran arkadaşlar kanser sebebisiniz. Mahmut abi nasıl dayanıyor aklım almıyor adam hindistanlı spiritüeller gibi

Kullanıcı
Guest
Kullanıcı

Mahmut abi selam, saçma bir ilişkiden çıktığım için ilgiye muhtaçtım. çok insan kullandım takılıp nextledim(hepsi sanal, küçük köy gibi bir yerde yaşıyorum ). çünkü sanaldan bağlanmanın saçma olduğunu biliyorum. ama bir kızla çok eğleniyodum. ama yine de çok yüz vermiyordum ki soğumasın. mesaj atmazsa merak etsem bile pek takmıyordum ki sonra mutlaka yazıyordu. hafif üzgün olduğum bir vakit nadirende olsa ben yazayım dedim.meşgul olduğunu bir şeyler yaptığını söyledi. normalde önemsemem gereken bir şeydi ama kötü anıma geldi malesef kıza hafif yükseldim. ondan sonra bu yükselmelerim devam etti en son 1hafta önce nextledim çünkü saçma sapan davranıyordum, olan şansımı bitirdim yani… Read more »

toprak balcı
Guest
toprak balcı

“çok insan kullandım, takılıp nextledim, ama hepsi de sanal” robot asimo sen misin?

her yerde boy boy yazılmış zaten, biraz sizle ilgilenen kızı buluşmaya çağırıp işi fiziksele götürün diye, bence çok açık.

sen bunu bildiğin halde bu kızı çağırıp işi fiziksele götürünce reddedilip sanal ilgiden bütünüyle mahrum kalmaktan korkuyor olabilir misin arkadaşım?

ayrıca kızla arkadaş olmuşsun bile.

Kullanıcı
Guest
Kullanıcı

evet amacım ilgi kasmaktı kızı friendzonelemekti ama aynı zamanda kız bana bağlansın istiyodum(ne olur ne olmaz) kız güzel değil ortalama hatta bir tık altı ama hiç bir kızla eğlenmediğim kadar eğlendim kafa kızdı.
tabi son 2-3hafta kız sanki bana oyun yapmaya başladı. olmamam gereken bir konuma düştüm. ilgisine alıştım olmayınca yokluğunu hissettim. saçmalayıp yapışkanlık yaptım. benim hatama rağmen kız aradı özür diledi ama eskisi gibi değiliz. haklısın aslında, bu saatten sonra bu kızla olmaz gibi. tamamen nextlemem lazım galiba.

Bicion
Guest
Bicion

Selamlar abi İlk fişten çekildiğimi sandığım sırada yolum buraya düştü hapı yuttuğumu sanıp yazıları okumayı bıraktım. Fişten çekildiğimi düşündükten sonraki bi ilişki kısa ama iyiydi çoğu kırmızı hap teorisini pratiğe dökmüştüm tabi o ilişki kafasındaydı bende çok ilişki yapasım yoktu kaçtım yani direkt. Tabi bu süre zarfında buraları hiç okumadım ve başka bir kızla konuşmaya başladım mavi hap beta kafası tüm hataları yaptım neredeyse yani daha gecen gün bitti iliski bunun %70i benden dolayı %30u kızdan kaynaklı sorunlar kız kaynaklı sorunlar cözülebilirdi ama %70i benden kaynaklı genel sorunlar abi işte güvensizlik-şüphe duyma esnasında kıza patlama,oneitis,ilgiyi abartma,fazla umursamak,altın orana uymamak kısacası… Read more »

Bicion
Guest
Bicion

Mahmut Abi selamlar bir hafta kadar önce buraya yorum atmıştım cevaplamıştın sende aynı şekilde abi. Tabi hatırlamıyorsundur ama ben kısaca olayı ve sorumu sana açıklayım. Şimdi abi maalesef “bir” kız var evet biliyorum bir kız olması tabak çevirmemem vs hata ama arıyorum yani abi sosyal medyada olsun gerçek hayatta olsun arıyorum zaten sınavlardan dolayıda çok şey yapamıyorum bu sıralar. Abi ben şimdi bi kızla konuşuyordum işte 1 ay kadar öncesinde ve cidden 1 ay konuştum kızla bildiğin sanal mesaj tavşanı ama konuşmanın sonu arkadaşlığa doğru gitmiyordu orası belli tabi sen diceksin neden buluşmadınız abi cidden buluşamıyoruz yani bu gerçekten kız… Read more »

mdwashere
Guest
mdwashere

Mahmut abi selamlar kolay gelsin.Ben eski ortamımdan bir kız ile instagramdan sohbete başladım kızın ilgisi gayet güzel fakat ben başka bir ile taşındım kız benim taşındığımı bilmiyor henüz söylemedim.bir kaç ay sonra tekrar şehrime döndüğümde buluşma ayarlamak istiyorum zaten 1 sene sonra toptan dönüş yapacağım şehrime.Kızı gerçekten beğendim ve ilgisi de güzel gibi sence nasıl bir yol izlemeyim ? Sohbetleri Duruma göre 25-30 dk tutuyorum zaten daha yeni konuşmaya başladık.Ne sıklıkla yazmalıyım veya yazmalı mıyım ? tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.Abi birde oturduğum yer gibi sorular sorduğunda tam cevaplar vermiyorum , konuyu dalgaya vuruyorum hem kız orada olmadığımı anlamıyor hem… Read more »

Bicion
Guest
Bicion

Mahmut abi selamlar biliyorum şu kız hakkında seninle fikir ayrılıklarına düştük en son zaten bitirdim kafamda harbiden çünkü kızla sonuçta buluşmadim fiziksel temas vs bi şey olmadı bir bağ olmadi aramızda ama ben var sandım sonra işte aslında iyiydi başta ama sınav haftasında baya batırdım. Şimdi abi hatalarımin farkındayim zayıf bi duygusal gücüm var. Abi benim bazen böyle o konuları takmaz halim çıkıyor bazen de bi yerden bi hüzün esiyor kız falan geliyor aklıma üzülüyorum ya şuan tabi eskisi gibi üzülmüyorum geçti zaten işime gücüme bakıyorum erkek adam işi gücü olmalı bos vakti olmamalı ama abi nasıl diyim şimdi bi… Read more »

yolun başında birisi
Guest
yolun başında birisi

selam mahmut abi,siteyi nadiren takip eden birisiyim.Son zamanlarda koreli,japon,çinli kızlar ilgimi çekmeye başladı.Ama Istanbulda yaşadığım için gerçek hayatta buluşma imkanım yok,sence ne yapmalıyım

BBFer
Guest
BBFer

Merhaba Mahmut abi,
Günümüz Z ve Y kuşağı kadınları artık sanal ilişkilere çok yatkınlar. Bazı kızlar texte yürüyünce şehirler uzak olsa da yakın olsada çıplak fotoğraf ve video ile sanal sexi rahatlıkla yapabiliyorlar. Merak ettiğim sanal sex sayısının biz erkeklere etkisi ne, uzun süreli ilişkide bu türler nextlenmeli mi?

Ayrıca merakından zamanında porno izlemiş kadınlar hakkında görüşün nedir, Tehlike arz eder mi?

believe
Guest
believe

mahmut abi merhaba, buraya yazıp sormamı yakın bir arkadaşım önerdi. yine de belirteyim daha önce sitedeki çoğu yazıyı okumuş biriyim. kısaca kendimle ilgili bilgi vereyim, 6. sınıf tıp öğrencisiyim ve dış görünüşümle ilgili çevremden çok iltifat alan biriyim. 23 yaşındayım ve küçük bir şehirde ailemle birlikte yaşayarak okuyorum. daha önce cinsel hayatım ve sevgililerim oldu. kızlarla sohbet etmede ve yakınlaşmada bir sıkıntım yok. daha öncesinde de iki kez sanal ilişkim olmuştu ve bunlardan biriyle birkaç ay sonra buluşmuştuk. bu anlatacağım olay 3. sanal ilişkimle ilgili. geçen yaz instagramdan bir kızla tanıştım şuan 20 yaşında, onun çabalarıyla sevgili olup hiç görüşmeden… Read more »